Karnın şiştiğinde nasıl vurulucan acaba kalçadan kiBenim depot doğuma kadar haftada bir kezİğneyi ısıtıp götürüyorum bir de yavaş vururlarsa çok sıkıntı olmuyor
İnşallah gerek kalmaz ve sonuç pozitif gelir. Toplam ne kadar gitti tam kestiremiyorum. Ben şubatta işlem gördüm. Mart ayında yüzde 40 zam geldi. Opu işlemi ayrı ücret Dondurma ayrı ve transfer ayrı ücret. Muayene ayrı ücret. Opu sonrası ücretler zamlı fiyattan oldu. İlaçlar da pahalandı. Gonal-f 850 ye almıştım. 1350 olmuş.ne kadar harcadınız, oraya gideydim mi ben diye düşünüp duruyorum ki gitseydim erhan hocaya gidecek idim :)
Slm arkadaşlar bnmde bugün 8.gun 3.gun embriyodikonulduPittik G gizlidunyam kızlar bir tek biz kaldık sanırım inşallah beklediğimize değer iletişimi kesmeyelim birbirimize haber verelim
Slm arkadaşlar benimde 8.gun 3.gun embriyosu konuldu pazartesi sabah idrar testi öğlende kan testi yaptiracam inşallah hayırlı haberler alırız bu arada bnm yaş 43Pittik G gizlidunyam kızlar bir tek biz kaldık sanırım inşallah beklediğimize değer iletişimi kesmeyelim birbirimize haber verelim
Muhtemelen yan yatırıp vuruyolardırKarnın şiştiğinde nasıl vurulucan acaba kalçadan kiAllah kolaylık versin vallahi yaaa nedri bu çektiklerimiz, salı günü vurduracağım öyle yapayım bende bi
3. Gün embriyosuna sonuç tarihini daha geç veriyorlar. Senin pazartesi demişler. Çift olduğu için mi acaba. Ben de kan a giderken yapmayı planlıyorum. Üzülerek bekliceksem arada 2 saat olsun bariSlm arkadaşlar bnmde bugün 8.gun 3.gun embriyodikonuldu
Slm arkadaşlar benimde 8.gun 3.gun embriyosu konuldu pazartesi sabah idrar testi öğlende kan testi yaptiracam inşallah hayırlı haberler alırız bu arada bnm yaş 43
İkiz diyemi doğuma kadar devam senin ki peki, ay ikiz olursa bendemi doğana kadar olur yaMuhtemelen yan yatırıp vuruyolardırSağlıkla gelsinler de razıyız artık her şeye
Canımmm çok çok sevindim sağlıkla doğsunlar insallah minnaklarÇok teşekkür ederim canımAyy inşallah sonradan sürpriz olmaz bakalım Bi sonraki kontrolde kesinleşsin başlarım yavaştan alışverişe de
Canım insallah hayırlı haberler ver ikizler için fetal dna çok doğru sonuç vermiyor diye okumuştum içinizi ferah tutun güzel haberler ver insallahMerhaba kızlar benim nifty ( fetal dna ) test sonucum çıktı 4. Kromozomda %30 - 40 oranında bozukluk görüldü her iki doktorumda aminyosentez önerdiler tekrar zorlu bir süreç beni bekliyor bunu yazmamın amacı sizleri korkutmak üzmek asla değil hepimiz her geçen gün yeni şeyler öğreniyoruz eşim ve bende genetik testlerde herhangi bir sorun yoktu bebeklerdede çok sağlıklı ilerlediler hatta eşim bu teste gerek var mı diye sorguladı birçok kez maalesef varmış. Bize dua edein iyi olalım
valla bana gonal-f değilde miriofert mi burda onu kullanıyorlar onu kullandırdı ama işte bütün hepsi iğnelerin 8000 civarına mal oldu, hastane transfer şu bu 22 bin lira gitti, onu da kredi çektik, inşallah sonuç pozitif olur, yoksa tekrar yaptırabilme şansım pek yok gibi, yaş da 43 zaten, hepimizin tutsun pozitifleri görelimİnşallah gerek kalmaz ve sonuç pozitif gelir. Toplam ne kadar gitti tam kestiremiyorum. Ben şubatta işlem gördüm. Mart ayında yüzde 40 zam geldi. Opu işlemi ayrı ücret Dondurma ayrı ve transfer ayrı ücret. Muayene ayrı ücret. Opu sonrası ücretler zamlı fiyattan oldu. İlaçlar da pahalandı. Gonal-f 850 ye almıştım. 1350 olmuş.
Evet canım ikiz diye devam kararı aldı doktorum. Kasılmaları önleyici etkisi var sanıyorum ondan dolayı. Oksapar ve pruluton doğuma kadarİkiz diyemi doğuma kadar devam senin ki peki, ay ikiz olursa bendemi doğana kadar olur yailaçlardan kaynaklı o kadar kötü bi moral içindeyim ki sinirliyim ağlamak istiyorum değişim kaç ayı geçirdim neşe içinde eğlenceyle ama 2 günde çöktüm resmen
Çok teşekkür ederim canım, hepimiz sağlıkla kavuşur ve güzel şekilde tamamlarız inşallah süreciCanımmm çok çok sevindim sağlıkla doğsunlar insallah minnaklar
aynı yaştayız canım, sizde var mı bir sorun yoksa sebepsiz miydi, 2 embriyo kondu bana ama bakalım pozitifler olsun aminSlm arkadaşlar bnmde bugün 8.gun 3.gun embriyodikonuldu
Slm arkadaşlar benimde 8.gun 3.gun embriyosu konuldu pazartesi sabah idrar testi öğlende kan testi yaptiracam inşallah hayırlı haberler alırız bu arada bnm yaş 43
Bu arada oksapar ı naptın karından vuruyordun ya sen ben koldan başladım mesele koldan vurabilir sin demişti hemşire sordun mu sende nasıl devam ediyorsunEvet canım ikiz diye devam kararı aldı doktorum. Kasılmaları önleyici etkisi var sanıyorum ondan dolayı. Oksapar ve pruluton doğuma kadar
Çok teşekkür ederim canım, hepimiz sağlıkla kavuşur ve güzel şekilde tamamlarız inşallah süreci
Benimki de tekBenimki tek o yüzden ikili test yaptırdım şu an normal görünüyor ama henüz dr yorumlamadı bakalım belki doktor değişmeyi düşünüyorum bu ayKilo henüz almadım ben progestan ve estrofermi de bıraktım 12.haftada bakalım sanki hafiften bi kendini gösteriyor gibi bebiş 13.haftaya girdik bugün
Ah ne güzel, işte gün doğmadan neler doğuyorÇok şükür bugün bir doktorla görüştüm epey içim rahatladı ama tabi yinede amniyosentez yaptırıcam detaylı ultrasonla her şeyine baktı ben bu bebeklerde sorun göremiyorum varsa bile çok düşük ihtimal dedi birde ikisinde birden olma ihtimali çok düşük bir kız bir erkek bebeklerinVe testin yanılma olasılığı %60 70 gibiymiş
Yaa oksapar bende son günlerde baya morarma yaptı eskiden öyle değildi. Hemşire yavaş yavaş vuruyosunuz hızlı vurup çekmeniz daha doğru morarma olmaz dedi. Koldan ve bacaktan vurma yerlerini gösterdi. Az daha karnım büyüyünce bacağa kola geçicem ben deBu arada oksapar ı naptın karından vuruyordun ya sen ben koldan başladım mesele koldan vurabilir sin demişti hemşire sordun mu sende nasıl devam ediyorsunhadi inşallah sağlıkla doğsun şar
Benim çok şükür 2 dir vuruyorum morarma olmadı ama çok acıyor ya sızlatıyorYaa oksapar bende son günlerde baya morarma yaptı eskiden öyle değildi. Hemşire yavaş yavaş vuruyosunuz hızlı vurup çekmeniz daha doğru morarma olmaz dedi. Koldan ve bacaktan vurma yerlerini gösterdi. Az daha karnım büyüyünce bacağa kola geçicem ben deAmiin canım inşallah
Merhabalar canım insallah güzel sonuçlar alırsın. Benim de 11. Günüm yarın kan vericem 33 yaşındayım 3. Denemem. 4. Gün iyi kalite 2 embriyo transfer edildiSlm arkadaşlar bnmde bugün 8.gun 3.gun embriyodikonuldu
Hiç endişe etmeyin sadece kalçadan enjeksiyon yapılmaz hemşireniz size yardımcı olur hiç merak etmeyinKarnın şiştiğinde nasıl vurulucan acaba kalçadan kiAllah kolaylık versin vallahi yaaa nedri bu çektiklerimiz, salı günü vurduracağım öyle yapayım bende bi
Hayırlısıyla şunları bş atlatsaydık valalhiHiç endişe etmeyin sadece kalçadan enjeksiyon yapılmaz hemşireniz size yardımcı olur hiç merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?