2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Benim depot doğuma kadar haftada bir kez İğneyi ısıtıp götürüyorum bir de yavaş vururlarsa çok sıkıntı olmuyor
Karnın şiştiğinde nasıl vurulucan acaba kalçadan ki Allah kolaylık versin vallahi yaaa nedri bu çektiklerimiz, salı günü vurduracağım öyle yapayım bende bi

ne kadar harcadınız, oraya gideydim mi ben diye düşünüp duruyorum ki gitseydim erhan hocaya gidecek idim :)
İnşallah gerek kalmaz ve sonuç pozitif gelir. Toplam ne kadar gitti tam kestiremiyorum. Ben şubatta işlem gördüm. Mart ayında yüzde 40 zam geldi. Opu işlemi ayrı ücret Dondurma ayrı ve transfer ayrı ücret. Muayene ayrı ücret. Opu sonrası ücretler zamlı fiyattan oldu. İlaçlar da pahalandı. Gonal-f 850 ye almıştım. 1350 olmuş.

Pittik G gizlidunyam kızlar bir tek biz kaldık sanırım inşallah beklediğimize değer iletişimi kesmeyelim birbirimize haber verelim
Slm arkadaşlar bnmde bugün 8.gun 3.gun embriyodikonuldu
Pittik G gizlidunyam kızlar bir tek biz kaldık sanırım inşallah beklediğimize değer iletişimi kesmeyelim birbirimize haber verelim
Slm arkadaşlar benimde 8.gun 3.gun embriyosu konuldu pazartesi sabah idrar testi öğlende kan testi yaptiracam inşallah hayırlı haberler alırız bu arada bnm yaş 43

Karnın şiştiğinde nasıl vurulucan acaba kalçadan ki Allah kolaylık versin vallahi yaaa nedri bu çektiklerimiz, salı günü vurduracağım öyle yapayım bende bi
Muhtemelen yan yatırıp vuruyolardır Sağlıkla gelsinler de razıyız artık her şeye

3. Gün embriyosuna sonuç tarihini daha geç veriyorlar. Senin pazartesi demişler. Çift olduğu için mi acaba. Ben de kan a giderken yapmayı planlıyorum. Üzülerek bekliceksem arada 2 saat olsun bari

Muhtemelen yan yatırıp vuruyolardır Sağlıkla gelsinler de razıyız artık her şeye
İkiz diyemi doğuma kadar devam senin ki peki, ay ikiz olursa bendemi doğana kadar olur ya ilaçlardan kaynaklı o kadar kötü bi moral içindeyim ki sinirliyim ağlamak istiyorum değişim kaç ayı geçirdim neşe içinde eğlenceyle ama 2 günde çöktüm resmen

Canım insallah hayırlı haberler ver ikizler için fetal dna çok doğru sonuç vermiyor diye okumuştum içinizi ferah tutun güzel haberler ver insallah

valla bana gonal-f değilde miriofert mi burda onu kullanıyorlar onu kullandırdı ama işte bütün hepsi iğnelerin 8000 civarına mal oldu, hastane transfer şu bu 22 bin lira gitti, onu da kredi çektik, inşallah sonuç pozitif olur, yoksa tekrar yaptırabilme şansım pek yok gibi, yaş da 43 zaten, hepimizin tutsun pozitifleri görelim

Evet canım ikiz diye devam kararı aldı doktorum. Kasılmaları önleyici etkisi var sanıyorum ondan dolayı. Oksapar ve pruluton doğuma kadar
Canımmm çok çok sevindim sağlıkla doğsunlar insallah minnaklar
Çok teşekkür ederim canım, hepimiz sağlıkla kavuşur ve güzel şekilde tamamlarız inşallah süreci

aynı yaştayız canım, sizde var mı bir sorun yoksa sebepsiz miydi, 2 embriyo kondu bana ama bakalım pozitifler olsun amin

Bu arada oksapar ı naptın karından vuruyordun ya sen ben koldan başladım mesele koldan vurabilir sin demişti hemşire sordun mu sende nasıl devam ediyorsun hadi inşallah sağlıkla doğsun şar

Benimki de tek doktor tavsiye edince fetal dna biz de yaptırdık aklımızda kalmasın diye heyecandan çok düşünemedik seninle aramızda tam 1 hafta var zaman çabuk geçiyo gerçekten Hangi hastaneye bakıyorsun? Eray hoca bakmıyor mu

Ah ne güzel, işte gün doğmadan neler doğuyor sen içini olabildikçe ferah tut, onlara stresin yansımasın amniyosentez sonucunda temiz çıkacak hayırlısıyla

Bu arada oksapar ı naptın karından vuruyordun ya sen ben koldan başladım mesele koldan vurabilir sin demişti hemşire sordun mu sende nasıl devam ediyorsun hadi inşallah sağlıkla doğsun şar
Yaa oksapar bende son günlerde baya morarma yaptı eskiden öyle değildi. Hemşire yavaş yavaş vuruyosunuz hızlı vurup çekmeniz daha doğru morarma olmaz dedi. Koldan ve bacaktan vurma yerlerini gösterdi. Az daha karnım büyüyünce bacağa kola geçicem ben de Amiin canım inşallah

Benim çok şükür 2 dir vuruyorum morarma olmadı ama çok acıyor ya sızlatıyor

Merhabalar canım insallah güzel sonuçlar alırsın. Benim de 11. Günüm yarın kan vericem 33 yaşındayım 3. Denemem. 4. Gün iyi kalite 2 embriyo transfer edildi

Hiç endişe etmeyin sadece kalçadan enjeksiyon yapılmaz hemşireniz size yardımcı olur hiç merak etmeyin

Hiç endişe etmeyin sadece kalçadan enjeksiyon yapılmaz hemşireniz size yardımcı olur hiç merak etmeyin
Hayırlısıyla şunları bş atlatsaydık valalhi benim yengemin de tüp Bebekle ikizleri var hiç oksapar veya Depot olmadı beni gördükçe ben tüp bebek yaptırmamışım resmen diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…