Evet maalesef başta %98 ken bir anda doğruluk oranı epey düştü hep bir ikilemCanım insallah hayırlı haberler ver ikizler için fetal dna çok doğru sonuç vermiyor diye okumuştum içinizi ferah tutun güzel haberler ver insallah
Sizinki de hayırlı olsun inşallah pozitifli güzel bir sonucunuz çıkar.Merhabalar canım insallah güzel sonuçlar alırsın. Benim de 11. Günüm yarın kan vericem 33 yaşındayım 3. Denemem. 4. Gün iyi kalite 2 embriyo transfer edildi
Yaştan dolayı kalitesiz ve az yumurtam oluşuyordu bir senelik tedavi sonucunda 3 embryo toplandı ikisi transfer oldu geriyo 1 embriyo kaldı oda olmazsa artık bırakıyorum.İnsallah hepimizin sonucu pozitif olur.aynı yaştayız canım, sizde var mı bir sorun yoksa sebepsiz miydi, 2 embriyo kondu bana ama bakalım pozitifler olsun amin
maddi güç kalmıyor ki canım benim ve ruhen de güç kalmıyor ama bunun sonucuna göre davrancam, olmaz ise mfk varonu deneyebilirim, hemen tüp bebek çok zor maddi anlamda, biraz ara verip sonrasına ancak bakılır. bilmiyorum valla herşey salı günü netleşcek benimdeYaştan dolayı kalitesiz ve az yumurtam oluşuyordu bir senelik tedavi sonucunda 3 embryo toplandı ikisi transfer oldu geriyo 1 embriyo kaldı oda olmazsa artık bırakıyorum.İnsallah hepimizin sonucu pozitif olur.
Hangi ilacı kullanıyorsunuz faydasını gördünüz mu acaba . Kimyasalla sonuclandi diğer tedaviye bagisiklik ile ilgili ilac kullancaz dedi doktorumİlaç kullanıyorum bunu ablamda kullanmıştı haftada bir serum 3saatlik süt gıbı bu serumu alan diğer 4arkadasımda gebe kaldılar Cem beyde kanıtlanmış bisey yok tam olarak belki ama umut iste
ayyy nasıl güzel cümleler yazmışsın maşallah maşallah, kucağın doğsun güzel hamileliğin olsun canım :)Kızlar benim de bugün perinatolog muayenem vardı hatta ben bundan sonra bu doktorla devam edeceğim takibime sanırım çok memnun kaldım çok sevdim doktoru aşırı ayrıntılı baktı ve açıkladı her şeyi. Her şey yolundaydı Allah’a şükür. Şuanda sadece fitile devam ediyorum. Bebeklerimizde erkek olan kesin diğerine büyük ihtimalle kız dedi 16da kesin söylenebilir dediinşallah kızdır. Herkesin güzel haberler aldığı bir gün olur inşallah
Hangi ilaci kullandin hatirliyormusun acabaHiç bilmiyorum, bağışıklığı arttırmak için mi baskılamak için mi? Transfer sonrası bağışıklık baskılayıcı ilaç veriyorlar 3 gün kullandım ben, vücut embriyoyu atmasın diye sanırım.
Yaaaa ne güzel seninkinin de bi kız bi erkek gözükmesi yüksek ihtimalle öyledir öyle dediyseler herşeyin Yolunda olmasına çok sevindim sağlıkla kucağına almakta sıraKızlar benim de bugün perinatolog muayenem vardı hatta ben bundan sonra bu doktorla devam edeceğim takibime sanırım çok memnun kaldım çok sevdim doktoru aşırı ayrıntılı baktı ve açıkladı her şeyi. Her şey yolundaydı Allah’a şükür. Şuanda sadece fitile devam ediyorum. Bebeklerimizde erkek olan kesin diğerine büyük ihtimalle kız dedi 16da kesin söylenebilir dediinşallah kızdır. Herkesin güzel haberler aldığı bir gün olur inşallah
Bu bnm 3.oldu biri tuttu boş gebelik oldu biri tutmadı bi kerede kendiligimden gebe kaldım oda boş gebelik oldu 8.haftada düşük oldu hayırlısı olsun demekten başka elden bir şey gelmiyormaddi güç kalmıyor ki canım benim ve ruhen de güç kalmıyor ama bunun sonucuna göre davrancam, olmaz ise mfk varonu deneyebilirim, hemen tüp bebek çok zor maddi anlamda, biraz ara verip sonrasına ancak bakılır. bilmiyorum valla herşey salı günü netleşcek benimde
İnşallah canım hepimiz için öyle olsun buradaki tüm mesajları okuyup dualarımı gönderiyorum herkeseayyy nasıl güzel cümleler yazmışsın maşallah maşallah, kucağın doğsun güzel hamileliğin olsun canım :)
İnşallah canım Allah nasip etsin o günleri görmeyiYaaaa ne güzel seninkinin de bi kız bi erkek gözükmesi yüksek ihtimalle öyledir öyle dediyseler herşeyin Yolunda olmasına çok sevindim sağlıkla kucağına almakta sıra
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım, doktorun içine sinmesine de tabiiKızlar benim de bugün perinatolog muayenem vardı hatta ben bundan sonra bu doktorla devam edeceğim takibime sanırım çok memnun kaldım çok sevdim doktoru aşırı ayrıntılı baktı ve açıkladı her şeyi. Her şey yolundaydı Allah’a şükür. Şuanda sadece fitile devam ediyorum. Bebeklerimizde erkek olan kesin diğerine büyük ihtimalle kız dedi 16da kesin söylenebilir dediinşallah kızdır. Herkesin güzel haberler aldığı bir gün olur inşallah
Yaa maşallah gerçekten çok sevindim senin adına 3 te 3 bir kız bir erkek gidiyoruz ikizler olarak bakalım K Kubra4116 nın yavruları için ne diyeceklerKızlar benim de bugün perinatolog muayenem vardı hatta ben bundan sonra bu doktorla devam edeceğim takibime sanırım çok memnun kaldım çok sevdim doktoru aşırı ayrıntılı baktı ve açıkladı her şeyi. Her şey yolundaydı Allah’a şükür. Şuanda sadece fitile devam ediyorum. Bebeklerimizde erkek olan kesin diğerine büyük ihtimalle kız dedi 16da kesin söylenebilir dediinşallah kızdır. Herkesin güzel haberler aldığı bir gün olur inşallah
Allahim hic bu kadar canim acimamişti.. oksapardan.. yavaşca itince girmiyor bile hizla soktum ignesini gobegime.. yarin koldan vurucam...Bu arada oksapar ı naptın karından vuruyordun ya sen ben koldan başladım mesele koldan vurabilir sin demişti hemşire sordun mu sende nasıl devam ediyorsunhadi inşallah sağlıkla doğsun şar
Sızlıyor demiiiiAllahim hic bu kadar canim acimamişti.. oksapardan.. yavaşca itince girmiyor bile hizla soktum ignesini gobegime.. yarin koldan vurucam...
Canımm hoş geldin nasılsın nasıl geçti bayram tatilinHelllööö
Ben geldim kızlarnasılsınız ne var ne yok okumaya çalıştım sayfaları hepiniz iyisinizdir inşallah Cinsiyet öğrenen olmuş transfer tarihi belli olanlar olmuş rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah Ryamm dedim sana yetişecem diye hayırlı haberlerini bekliyorum
Harika beybi gez dolaş ye iç yatCanımm hoş geldin nasılsın nasıl geçti bayram tatilinaynen yetiştin salı günü alıyorum bebişleri inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?