2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Canım insallah hayırlı haberler ver ikizler için fetal dna çok doğru sonuç vermiyor diye okumuştum içinizi ferah tutun güzel haberler ver insallah
Evet maalesef başta %98 ken bir anda doğruluk oranı epey düştü hep bir ikilem İnşallah hepimiz mutlu güzel haberler alalım

aynı yaştayız canım, sizde var mı bir sorun yoksa sebepsiz miydi, 2 embriyo kondu bana ama bakalım pozitifler olsun amin
Yaştan dolayı kalitesiz ve az yumurtam oluşuyordu bir senelik tedavi sonucunda 3 embryo toplandı ikisi transfer oldu geriyo 1 embriyo kaldı oda olmazsa artık bırakıyorum.İnsallah hepimizin sonucu pozitif olur.

Yaştan dolayı kalitesiz ve az yumurtam oluşuyordu bir senelik tedavi sonucunda 3 embryo toplandı ikisi transfer oldu geriyo 1 embriyo kaldı oda olmazsa artık bırakıyorum.İnsallah hepimizin sonucu pozitif olur.
maddi güç kalmıyor ki canım benim ve ruhen de güç kalmıyor ama bunun sonucuna göre davrancam, olmaz ise mfk varonu deneyebilirim, hemen tüp bebek çok zor maddi anlamda, biraz ara verip sonrasına ancak bakılır. bilmiyorum valla herşey salı günü netleşcek benimde

Kızlar benim de bugün perinatolog muayenem vardı hatta ben bundan sonra bu doktorla devam edeceğim takibime sanırım çok memnun kaldım çok sevdim doktoru aşırı ayrıntılı baktı ve açıkladı her şeyi. Her şey yolundaydı Allah’a şükür. Şuanda sadece fitile devam ediyorum. Bebeklerimizde erkek olan kesin diğerine büyük ihtimalle kız dedi 16da kesin söylenebilir dedi inşallah kızdır. Herkesin güzel haberler aldığı bir gün olur inşallah

İlaç kullanıyorum bunu ablamda kullanmıştı haftada bir serum 3saatlik süt gıbı bu serumu alan diğer 4arkadasımda gebe kaldılar Cem beyde kanıtlanmış bisey yok tam olarak belki ama umut iste
Hangi ilacı kullanıyorsunuz faydasını gördünüz mu acaba . Kimyasalla sonuclandi diğer tedaviye bagisiklik ile ilgili ilac kullancaz dedi doktorum

ayyy nasıl güzel cümleler yazmışsın maşallah maşallah, kucağın doğsun güzel hamileliğin olsun canım :)

Hangi ilaci kullandin hatirliyormusun acaba

Yaaaa ne güzel seninkinin de bi kız bi erkek gözükmesi yüksek ihtimalle öyledir öyle dediyseler herşeyin Yolunda olmasına çok sevindim sağlıkla kucağına almakta sıra

Bu bnm 3.oldu biri tuttu boş gebelik oldu biri tutmadı bi kerede kendiligimden gebe kaldım oda boş gebelik oldu 8.haftada düşük oldu hayırlısı olsun demekten başka elden bir şey gelmiyor

Yaaaa ne güzel seninkinin de bi kız bi erkek gözükmesi yüksek ihtimalle öyledir öyle dediyseler herşeyin Yolunda olmasına çok sevindim sağlıkla kucağına almakta sıra
İnşallah canım Allah nasip etsin o günleri görmeyi

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım, doktorun içine sinmesine de tabii İnşallah hep böyle güzel gider her şey. Yaaa galiba hepimizin bir kız bir erkek olcak Bi K Kubra4116 kaldı onda da erkek erken gösterirse hepimiz kızların yolunu gözleriz artık

Helllööö
Ben geldim kızlar nasılsınız ne var ne yok okumaya çalıştım sayfaları hepiniz iyisinizdir inşallah Cinsiyet öğrenen olmuş transfer tarihi belli olanlar olmuş rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah Ryamm dedim sana yetişecem diye hayırlı haberlerini bekliyorum

Yaa maşallah gerçekten çok sevindim senin adına 3 te 3 bir kız bir erkek gidiyoruz ikizler olarak bakalım K Kubra4116 nın yavruları için ne diyecekler Sağlıkla gelsin güzel minikler

Bu arada oksapar ı naptın karından vuruyordun ya sen ben koldan başladım mesele koldan vurabilir sin demişti hemşire sordun mu sende nasıl devam ediyorsun hadi inşallah sağlıkla doğsun şar
Allahim hic bu kadar canim acimamişti.. oksapardan.. yavaşca itince girmiyor bile hizla soktum ignesini gobegime.. yarin koldan vurucam...

Canımm hoş geldin nasılsın nasıl geçti bayram tatilin aynen yetiştin salı günü alıyorum bebişleri inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…