2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Harika beybi gez dolaş ye iç yat kafamı dağıttım iyi geldi valla ya çok şükür. Ayyyy harika al gel bebişleri sağlıkla inşallah
Ohhhh missss ne güzel yapmışsın inşallah canısı pazartesi son kontrol üm vat işte

Pantolon giyemedim biliyormusun.. gobegimde nasil bi ağri.. citrotide bile bukadar acitmadi...
Cetrotide bunun Kadar acımıyordu gerçekten bu değişik bişey harbi kalçanda durumlar nasıl Depot tan

Bide
Pantolon giyemedim biliyormusun.. gobegimde nasil bi ağri.. citrotide bile bukadar acitmadi...
Avakoda aldım yine 2 tane 4 gün yiyeyim diye iyi geliyor ya kalınlaşmasına sem yiyor musun bişey? Kabak çekirdeğimle kayısım bitti onları alıcam bide

Allahim hic bu kadar canim acimamişti.. oksapardan.. yavaşca itince girmiyor bile hizla soktum ignesini gobegime.. yarin koldan vurucam...
Oksapar uygularken rotasyon yapmanız şart yoksa cilt altında ödem yapıyor bacağınızdan da uygulayabilirsiniZ. Cildi iyi kavrayın ve ilaç bitene kadar bırakmayın

Maalesef canim suan tek dilegim uzgunum ki dis etken olmadan dusmesi, ilac igne olmadan . Genetik test mutlaka yaptiricam cok yoruldum artik cunku

Cetrotide bunun Kadar acımıyordu gerçekten bu değişik bişey harbi kalçanda durumlar nasıl Depot tan
Depottan yana hic bi agri sizi yok kiz cok agir vurdum 10 dk ancak zerk ettim... sen cok aciyi diyince bucuk bucuk ettim eşim diyoki hala bitmedimioda pamukla elinde beklediyoruldu adamcagiz

Oksapar uygularken rotasyon yapmanız şart yoksa cilt altında ödem yapıyor bacağınızdan da uygulayabilirsiniZ. Cildi iyi kavrayın ve ilaç bitene kadar bırakmayın
Bir kere bacagimdan agri kesici yapmislardi Allahim okadar aciyorki.. koldan deneyecem bide oksapari jnternetten arastiracam rotasyon olabiliyormu diye..

Sonrası daha zor beklemek o heyecan anammm inşallah pozitif olsunda bunların hepsi geçer gider
Beklemek ayrı bi şey zaten onuu hiç katmıyorum ama şu iğneler den hiç hazetmedim yaaa benim yengem ne oksapar vuruldu ne Depot falan sevmedim iğne olayını modumu düşürüyor

Depottan yana hic bi agri sizi yok kiz cok agir vurdum 10 dk ancak zerk ettim... sen cok aciyi diyince bucuk bucuk ettim eşim diyoki hala bitmedimioda pamukla elinde beklediyoruldu adamcagiz
Ne bileyim ya kalçamı görsen iğne vurulduğum yer mosmor ve acıyor yürürken falan kötüyüm ya ben Niue bu kadar kötü oldum bu iğne de bilmiyorum

Rotasyon derken nasıl bişey yani

Ryamm sen ne yaptın hangi aşamadasın detop falan yazmışsın da
Ben salı günü transfer olucam canım ilaçlara başladım işte ama bizim doktor baya ilaç dayadı resmen coraspirin, dekort, cyclo-progynova, azitro, prognaf, progestan , oksapar, Depot ne varsa verdi bize Depot mahvetti beni kalçam ağrıyor baya baya perşembe günü vuruldum geçmedi hala oksapar da çok yakıyor gerçekten henüz morarma yapmadı hiç ama isyanlara girdim şimdiden ben doğal siklus en iyisiymiş gerçekten

Bir kere bacagimdan agri kesici yapmislardi Allahim okadar aciyorki.. koldan deneyecem bide oksapari jnternetten arastiracam rotasyon olabiliyormu diye..
Tabiki yapabilirsin bakmana gerek yok ben hemşireyim bacağından yaptıkları kasa yapılan enjeksiyon o acır ama bu cilt altı o kadar acımaz kola yaparken birine ihtiyacınız olur kolu kavraması için

Tabiki yapabilirsin bakmana gerek yok ben hemşireyim bacağından yaptıkları kasa yapılan enjeksiyon o acır ama bu cilt altı o kadar acımaz kola yaparken birine ihtiyacınız olur kolu kavraması için
Ohhhhh hemsiremizi de buldukkkkk.... cok sevindim.... tamam bacagin meresinden yapilabiir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…