Pantolon giyemedim biliyormusun.. gobegimde nasil bi ağri.. citrotide bile bukadar acitmadi...Sızlıyor demiiii
Ohhhh missss ne güzel yapmışsınHarika beybi gez dolaş ye iç yatkafamı dağıttım iyi geldi valla ya çok şükür. Ayyyy harika al gel bebişleri sağlıkla inşallah
Cetrotide bunun Kadar acımıyordu gerçekten bu değişik bişey harbi kalçanda durumlar nasıl Depot tanPantolon giyemedim biliyormusun.. gobegimde nasil bi ağri.. citrotide bile bukadar acitmadi...
Avakoda aldım yine 2 tane 4 gün yiyeyim diye iyi geliyor ya kalınlaşmasına sem yiyor musun bişey? Kabak çekirdeğimle kayısım bitti onları alıcam bidePantolon giyemedim biliyormusun.. gobegimde nasil bi ağri.. citrotide bile bukadar acitmadi...
Hafi hayırlısı ile inşallah canım benimOhhhh missss ne güzel yapmışsıninşallah canısı pazartesi son kontrol üm vat işte
O değil ben transfer kısmını daha keyifli bekliyordum transfer en zor kısmıymış yaHafi hayırlısı ile inşallah canım benim
Sonrası daha zor beklemek o heyecan anammm inşallah pozitif olsunda bunların hepsi geçer giderO değil ben transfer kısmını daha keyifli bekliyordum transfer en zor kısmıymış ya
Oksapar uygularken rotasyon yapmanız şart yoksa cilt altında ödem yapıyor bacağınızdan da uygulayabilirsiniZ. Cildi iyi kavrayın ve ilaç bitene kadar bırakmayınAllahim hic bu kadar canim acimamişti.. oksapardan.. yavaşca itince girmiyor bile hizla soktum ignesini gobegime.. yarin koldan vurucam...
Maalesef canim suan tek dilegim uzgunum ki dis etken olmadan dusmesi, ilac igne olmadan . Genetik test mutlaka yaptiricam cok yoruldum artik cunkuKendiliğinden gelen bu sürpriz benimde en büyük dileğim.
Düşük mü yaptın
bende başarısız 2 denemeden sonra genetik yapmaya karar verdim bence yapın sürekli tekrarlayan başarısız denemeler düşükler tek nedeni kalitesiz yumurta yada sperm.
Genetik bakılsın bari sorun varsa çözümü aranır.
Depottan yana hic bi agri sizi yok kiz cok agir vurdum 10 dk ancak zerk ettim... sen cok aciyi diyince bucuk bucuk ettimCetrotide bunun Kadar acımıyordu gerçekten bu değişik bişey harbi kalçanda durumlar nasıl Depot tan
Bir kere bacagimdan agri kesici yapmislardi Allahim okadar aciyorki.. koldan deneyecem bide oksapari jnternetten arastiracam rotasyon olabiliyormu diye..Oksapar uygularken rotasyon yapmanız şart yoksa cilt altında ödem yapıyor bacağınızdan da uygulayabilirsiniZ. Cildi iyi kavrayın ve ilaç bitene kadar bırakmayın
Beklemek ayrı bi şey zaten onuu hiç katmıyorum ama şu iğneler den hiç hazetmedim yaaa benim yengem ne oksapar vuruldu ne Depot falan sevmedim iğne olayını modumu düşürüyorSonrası daha zor beklemek o heyecan anammm inşallah pozitif olsunda bunların hepsi geçer gider
Ne bileyim ya kalçamı görsen iğne vurulduğum yer mosmor ve acıyor yürürken falan kötüyüm ya ben Niue bu kadar kötü oldum bu iğne de bilmiyorumDepottan yana hic bi agri sizi yok kiz cok agir vurdum 10 dk ancak zerk ettim... sen cok aciyi diyince bucuk bucuk ettimeşim diyoki hala bitmedimi oda pamukla elinde bekledi yoruldu adamcagiz
Rotasyon derken nasıl bişey yaniOksapar uygularken rotasyon yapmanız şart yoksa cilt altında ödem yapıyor bacağınızdan da uygulayabilirsiniZ. Cildi iyi kavrayın ve ilaç bitene kadar bırakmayın
Ben çevrim dışı
Ben salı günü transfer olucam canım ilaçlara başladım işte ama bizim doktor baya ilaç dayadı resmen coraspirin, dekort, cyclo-progynova, azitro, prognaf, progestan , oksapar, Depot ne varsa verdi bizeRyamm sen ne yaptın hangi aşamadasın detop falan yazmışsın da
Tabiki yapabilirsin bakmana gerek yok ben hemşireyim bacağından yaptıkları kasa yapılan enjeksiyon o acır ama bu cilt altı o kadar acımaz kola yaparken birine ihtiyacınız olur kolu kavraması içinBir kere bacagimdan agri kesici yapmislardi Allahim okadar aciyorki.. koldan deneyecem bide oksapari jnternetten arastiracam rotasyon olabiliyormu diye..
Ohhhhh hemsiremizi de buldukkkkk.... cok sevindim.... tamam bacagin meresinden yapilabiir..Tabiki yapabilirsin bakmana gerek yok ben hemşireyim bacağından yaptıkları kasa yapılan enjeksiyon o acır ama bu cilt altı o kadar acımaz kola yaparken birine ihtiyacınız olur kolu kavraması için
Yer değiştireceksin sürekli göbeğin sağı solu sağ sol kol 4 günde bir aynı lokasyona gelecek hem morarmaz hem de cilt altı şişlikler olmazRotasyon derken nasıl bişey yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?