Vuran kotu vurmus hiç acimamiş... valla insan hem tesekkur ediyor hem sovuyor boyle can yaktiklari zaman...Ne bileyim ya kalçamı görsen iğne vurulduğum yer mosmor ve acıyor yürürken falan kötüyüm ya ben Niue bu kadar kötü oldum bu iğne de bilmiyorum
Bu resimde görülen alanlara yapabilirsinizOhhhhh hemsiremizi de buldukkkkk.... cok sevindim.... tamam bacagin meresinden yapilabiir..
Hııı anladım tamam teşekkürlerYer değiştireceksin sürekli göbeğin sağı solu sağ sol kol 4 günde bir aynı lokasyona gelecek hem morarmaz hem de cilt altı şişlikler olmaz
Rotasyon "degisiklik" yani gobekten vururken koldan vurulabilirmi seklinde...Rotasyon derken nasıl bişey yani
Buse nasıl vuracak bakalım salı günüVuran kotu vurmus hiç acimamiş... valla insan hem tesekkur ediyor hem sovuyor boyle can yaktiklari zaman...
Şu oksaparı bacaktan kendi kendime denesem mi yarın ya herhün birine vurdurmak istemiyorum 10 haftaya kadar devam edilebilen bi ilaç bu hatta doğuma kadar bile olabilirRotasyon "degisiklik" yani gobekten vururken koldan vurulabilirmi seklinde...
Youtube a bacaktan subkutan enjeksiyon uygulaması yaz izle kesin yaparsınŞu oksaparı bacaktan kendi kendime denesem mi yarın ya herhün birine vurdurmak istemiyorum 10 haftaya kadar devam edilebilen bi ilaç bu hatta doğuma kadar bile olabilir
İşte müthişli haberler, yaaa gözün aydın senin de. İçine sinen bir doktor olmasına ayrı sevindimKızlar benim de bugün perinatolog muayenem vardı hatta ben bundan sonra bu doktorla devam edeceğim takibime sanırım çok memnun kaldım çok sevdim doktoru aşırı ayrıntılı baktı ve açıkladı her şeyi. Her şey yolundaydı Allah’a şükür. Şuanda sadece fitile devam ediyorum. Bebeklerimizde erkek olan kesin diğerine büyük ihtimalle kız dedi 16da kesin söylenebilir dediinşallah kızdır. Herkesin güzel haberler aldığı bir gün olur inşallah
Cok guzel bi resim cok faydali tesekkur ederiz hemşiremizBu resimde görülen alanlara yapabilirsiniz
Buseye de vurdurtmayacam..Buse nasıl vuracak bakalım salı günü
Peki bu prulüton Depot niye bu kadar ağrı yapar ya normal bi kaç gündür telef oldu kalçam çok mu ovayım vurulduktan sonraYoutube a bacaktan subkutan enjeksiyon uygulaması yaz izle kesin yaparsın
Ben kendim vuramam vallahi başkasına da güvenemem hemşireden başka o gün transfer olcam ya gidiyim yapsın işte her türlü girecek iğneB
Buseye de vurdurtmayacam..ben vurup gidecem..
Ay amin inşallah önce sağlıklı evlatlar tabiki ama bir kız bir erkek
Kesinlikle benimde düşürüyordu gerçekten çok zor o iğne işi hap vs olsa sıkıntı yok ama sabah öğle akşam iğnem vardı benimde. Rabbim inşallah sağlık verdin sonu güzel olsunda gerisi önemli değil her şey onlar içinBeklemek ayrı bi şey zaten onuu hiç katmıyorum ama şu iğneler den hiç hazetmedim yaaa benim yengem ne oksapar vuruldu ne Depot falan sevmedim iğne olayını modumu düşürüyor
Kız Allah'tan progestan iğne olarak değil bide o iğne olsa yok yani dayanamam vallahi fitil olarak alıyom günde iki kez hergün sadece oksapar var iğne olarak şükür de ne bileyim ya modum düşük 2 gündür kendimi çok enerjik hissetmiyorumKesinlikle benimde düşürüyordu gerçekten çok zor o iğne işi hap vs olsa sıkıntı yok ama sabah öğle akşam iğnem vardı benimde. Rabbim inşallah sağlık verdin sonu güzel olsunda gerisi önemli değil her şey onlar için
Enjeksiyondan hemen sonra asla ovmayın ilacın yüzeye çıkmasına neden oluyor 2-3 saat sonra kolonyalı pamuk bastırabilirsinizPeki bu prulüton Depot niye bu kadar ağrı yapar ya normal bi kaç gündür telef oldu kalçam çok mu ovayım vurulduktan sonra
Ben o gün ovdum iğneden sonra ondan mı böyle etti beni ya salı günü ovmayayım o zamanEnjeksiyondan hemen sonra asla ovmayın ilacın yüzeye çıkmasına neden oluyor 2-3 saat sonra kolonyalı pamuk bastırabilirsiniz
İnşallah inşallah
Eray hoca bakıyor da şimdilik onun İzmit’te baktığı hastanede Hematoloji yok ben o yüzden orada doğum yapamam medicalpark düşünüyorum bir de ama genelde benim durumumda olanları özel hastaneler pek kabul etmiyor ne yazık kiBenimki de tekdoktor tavsiye edince fetal dna biz de yaptırdık aklımızda kalmasın diye heyecandan çok düşünemedik seninle aramızda tam 1 hafta var zaman çabuk geçiyo gerçekten Hangi hastaneye bakıyorsun? Eray hoca bakmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?