Teşekkür ederim canım darısı başınaİşte müthişli haberler, yaaa gözün aydın senin de. İçine sinen bir doktor olmasına ayrı sevindim
6 gun cok fazla degil mi canim? Zor olmuyor mu? Dus alinca bant cikmiyor mu? Benim doktorum 3 gun sola diger 3 gunde saga yapistirmami soyledi. Her yapistiracagim gun dus alip yenisini oyle yapistirmami soyledi. Bantla dus almak imkansiz cunku. Hemen teninden yapiskan ayriliyor. Sen nasil hallediyorsun?Aslında bi süre sonra alışıyorsun ama bende mesela climara bant da var.3 gün sağ tarafa tak 4. Gün sola da tak.sağa taktığını toplamda 6 günde bir sola taktığını da 6 günde bir değiştir dediler.böyle olunca akılda tutmak mümkün değil.bende gün gün liste yaptım.haftada 1 de pruluton var mesela atlamamak adına.böylece o gün sabah kalkınca hangisini yaptıysam listeye tik atıyorum.takibi daha kolay oluyor.başlarda telefonda alarm da kuruyordum ama şimdi saatleri ezberlediğim için alarma gerek kalmadı.3 ay dolunca da keserler inşallah ilaçları vücut kendine gelir.bana hepsini birden değil yavaş yavaş azaltarak gidicez dediler ama muhtemelen 3 aydan sonra başlarlar azaltmaya
Oooo ne güzel çıkmış ilk değer maşallah maşallah bizlere de nasip olsun inşallah kalp atışını da duyarsın bence 19 Mayıs'ta çok sevindim gerçektenBayanlar merhabayinnMEMUR54 davetiyle bu gruba da geleyim dedim,kisaca kendimden bahsedeyim, yarışmaya katiliyormusum gibi hissettim.tek dondurulmus 5. Gun embriyosu(20 nisan)4 mayis ilk deger 5700, 7 mayis 16400 19 mayisa kontrole çagirdi,güzel artiş dedi,hayirlisi bakalim.yarişmaci arkadaslara basarilar dilerim
Kalitesi neydi emriyonun pekiBayanlar merhabayinnMEMUR54 davetiyle bu gruba da geleyim dedim,kisaca kendimden bahsedeyim, yarışmaya katiliyormusum gibi hissettim.tek dondurulmus 5. Gun embriyosu(20 nisan)4 mayis ilk deger 5700, 7 mayis 16400 19 mayisa kontrole çagirdi,güzel artiş dedi,hayirlisi bakalim.yarişmaci arkadaslara basarilar dilerim
Benim bugun yumurtlama gunum ovulasyon testi yaptim.. diyorum ki simdi ben bu ani degerlendirsem tup bebek olmasa bile belki bu kadar ilacla bi sansimiz da olabilir..Buse nasıl vuracak bakalım salı günü
İnan çok şans tanıdım o kadar zamana rağmen bu şans bi şey getirmedi ise şimdide ben şans istemiyorum zaten her haltı yaptık bş emriyo transfer i kaldı yani böyle olsun istiyorum yaptık yapacağımızı daha şans falan yokBenim bugun yumurtlama gunum ovulasyon testi yaptim.. diyorum ki simdi ben bu ani degerlendirsem tup bebek olmasa bile belki bu kadar ilacla bi sansimiz da olabilir..
Onu bilmiyorum canim ya,kaliteli dediler sadece,ben de sormamisim,kaliteli ve markali olsa gerekKalitesi neydi emriyonun peki
Aynen kalitesi maşallah mış ki güzel sonuçları çıkmışOnu bilmiyorum canim ya,kaliteli dediler sadece,ben de sormamisim,kaliteli ve markali olsa gerek
Canim hosgeldin burasi epey aktif bi form insallah guzel haberlerini takip ederiz burdanBayanlar merhabayinnMEMUR54 davetiyle bu gruba da geleyim dedim,kisaca kendimden bahsedeyim, yarışmaya katiliyormusum gibi hissettim.tek dondurulmus 5. Gun embriyosu(20 nisan)4 mayis ilk deger 5700, 7 mayis 16400 19 mayisa kontrole çagirdi,güzel artiş dedi,hayirlisi bakalim.yarişmaci arkadaslara basarilar dilerim
Buradayım canımmm şimdi sizin kız ve oğlanlara seviniyordum harika haberler maşallah
Valla bu aksam degerlendirecem 2 gun sonra yine degerlendirecem nasilsa antibiyotik iciyoruz spermlerden dolayi bi enfeksiyonda olsa gecerİnan çok şans tanıdım o kadar zamana rağmen bu şans bi şey getirmedi ise şimdide ben şans istemiyorum zaten her haltı yaptık bş emriyo transfer i kaldı yani böyle olsun istiyorum yaptık yapacağımızı daha şans falan yok
Ben de hiç iğne olmadım canım sadece karından yumurta geliştiriciler ve çatlatma onun dışında olmadımBeklemek ayrı bi şey zaten onuu hiç katmıyorum ama şu iğneler den hiç hazetmedim yaaa benim yengem ne oksapar vuruldu ne Depot falan sevmedim iğne olayını modumu düşürüyor
Hadi inşallah amin diyorummmmValla bu aksam degerlendirecem 2 gun sonra yine degerlendirecem nasilsa antibiyotik iciyoruz spermlerden dolayi bi enfeksiyonda olsa gecersimdi size ovulasyo testimi gonderiyorum 11 gun sonrada ayni koyulukta cizgili olanindan gondermem nasip olsun insallah
Bakalım inşallah kız da kesinleşirse benim istediğim de olmuş olacakBuradayım canımmm şimdi sizin kız ve oğlanlara seviniyordum harika haberler maşallahben de ikiz olsaydı bir oğlan bir kız istiyordum hatta aynı olacaksa tek olsun diyordum herhalde aynı cinsiyet olacaktı ki tek oldu kızlar ya bugün benim hafif kasık ağrım başladı gibi bi tedirgin oldum 13.hafta ne alaka diye yemeğe flaan çıkmıştık dönüşte acile gittim alttan muayene etmek istedi ben de yaptırmadım öyle çok bi ağrı değil çok hafif ama insan tedirgin oluyor yine de
Vallahi 2 gündür vuruluyom ama psikolojim bozuldu ki beni biliyorsun pasif depresif biri değilim mevzu iğne de değil aslında acısını unutuyor 10 dk sonra insan heralde progestan yan etki yapıyor duygu durumuma Allah'tan vajinal alıyom ağızdan alsam ne hale gelicem bilmiyorum ama bş sebep bulup ağlamamak için kendimi zor tutuyorumBen de hiç iğne olmadım canım sadece karından yumurta geliştiriciler ve çatlatma onun dışında olmadım
Hosbulduk canim,Amiin canimCanim hosgeldin burasi epey aktif bi form insallah guzel haberlerini takip ederiz burdan
Evet ben de okumuştum ben de üç tane uygulamayı takip ettiğim içinBakalım inşallah kız da kesinleşirse benim istediğim de olmuş olacakİkiz hiç istemiyordum ilk görünen bebek erkekmiş, sonradan görünen kız gibi. Demekki diyorum her şeyde bi hayır varmış. Ben kız için üçüncü bebeği yapmazdım ama eğer kızsa çok sevinicem sürpriz yapıp çıktığı için Elikada daha bugün okudum 13. haftada rahim genişlemesine bağlı kasık ağrıları olabilir diye
Ağlamak istiyorsan ağla gitsinVallahi 2 gündür vuruluyom ama psikolojim bozuldu ki beni biliyorsun pasif depresif biri değilim mevzu iğne de değil aslında acısını unutuyor 10 dk sonra insan heralde progestan yan etki yapıyor duygu durumuma Allah'tan vajinal alıyom ağızdan alsam ne hale gelicem bilmiyorum ama bş sebep bulup ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Yok yok gülmek daha iyi sonuçta beklediğim zamans çok az kaldı 2 gün sonra bebişleri kabul günü artık gülme zamanıAğlamak istiyorsan ağla gitsinZor evet iğneli şeyler hem acıyor hem insan kendine acıyor böyle saçma bir ruh hali oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?