2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Bayanlar merhabayinn MEMUR54 davetiyle bu gruba da geleyim dedim,kisaca kendimden bahsedeyim,yarışmaya katiliyormusum gibi hissettim.tek dondurulmus 5. Gun embriyosu(20 nisan)4 mayis ilk deger 5700, 7 mayis 1640019 mayisa kontrole çagirdi,güzel artiş dedi,hayirlisi bakalim.yarişmaci arkadaslara basarilar dilerim

6 gun cok fazla degil mi canim? Zor olmuyor mu? Dus alinca bant cikmiyor mu? Benim doktorum 3 gun sola diger 3 gunde saga yapistirmami soyledi. Her yapistiracagim gun dus alip yenisini oyle yapistirmami soyledi. Bantla dus almak imkansiz cunku. Hemen teninden yapiskan ayriliyor. Sen nasil hallediyorsun?

Oooo ne güzel çıkmış ilk değer maşallah maşallah bizlere de nasip olsun inşallah kalp atışını da duyarsın bence 19 Mayıs'ta çok sevindim gerçekten benimde 5. Gün ve 6. Gün emriyom var inşallah senin gibi güzel sonuçlarım çıkar 10 Mayıs'ta transfer bende MEMUR54 le aynı doktor a gidiyoruz bşz

Kalitesi neydi emriyonun peki

Benim bugun yumurtlama gunum ovulasyon testi yaptim.. diyorum ki simdi ben bu ani degerlendirsem tup bebek olmasa bile belki bu kadar ilacla bi sansimiz da olabilir..
İnan çok şans tanıdım o kadar zamana rağmen bu şans bi şey getirmedi ise şimdide ben şans istemiyorum zaten her haltı yaptık bş emriyo transfer i kaldı yani böyle olsun istiyorum yaptık yapacağımızı daha şans falan yok

Canim hosgeldin burasi epey aktif bi form insallah guzel haberlerini takip ederiz burdan

Buradayım canımmm şimdi sizin kız ve oğlanlara seviniyordum harika haberler maşallah ben de ikiz olsaydı bir oğlan bir kız istiyordum hatta aynı olacaksa tek olsun diyordum herhalde aynı cinsiyet olacaktı ki tek oldu kızlar ya bugün benim hafif kasık ağrım başladı gibi bi tedirgin oldum 13.hafta ne alaka diye yemeğe flaan çıkmıştık dönüşte acile gittim alttan muayene etmek istedi ben de yaptırmadım öyle çok bi ağrı değil çok hafif ama insan tedirgin oluyor yine de

Valla bu aksam degerlendirecem 2 gun sonra yine degerlendirecem nasilsa antibiyotik iciyoruz spermlerden dolayi bi enfeksiyonda olsa gecer simdi size ovulasyo testimi gonderiyorum 11 gun sonrada ayni koyulukta cizgili olanindan gondermem nasip olsun insallah

Eklentiler

• 20220507_213215.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 42
Beklemek ayrı bi şey zaten onuu hiç katmıyorum ama şu iğneler den hiç hazetmedim yaaa benim yengem ne oksapar vuruldu ne Depot falan sevmedim iğne olayını modumu düşürüyor
Ben de hiç iğne olmadım canım sadece karından yumurta geliştiriciler ve çatlatma onun dışında olmadım

Hadi inşallah amin diyorummmm akşam akşam bş heyecan bastı valalhi

Bakalım inşallah kız da kesinleşirse benim istediğim de olmuş olacakİkiz hiç istemiyordum ilk görünen bebek erkekmiş, sonradan görünen kız gibi. Demekki diyorum her şeyde bi hayır varmış. Ben kız için üçüncü bebeği yapmazdım ama eğer kızsa çok sevinicem sürpriz yapıp çıktığı için Elikada daha bugün okudum 13. haftada rahim genişlemesine bağlı kasık ağrıları olabilir diye

Eklentiler

• 9B59967A-F46F-40E9-8BA6-DE86D02308A1.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 41
Ben de hiç iğne olmadım canım sadece karından yumurta geliştiriciler ve çatlatma onun dışında olmadım
Vallahi 2 gündür vuruluyom ama psikolojim bozuldu ki beni biliyorsun pasif depresif biri değilim mevzu iğne de değil aslında acısını unutuyor 10 dk sonra insan heralde progestan yan etki yapıyor duygu durumuma Allah'tan vajinal alıyom ağızdan alsam ne hale gelicem bilmiyorum ama bş sebep bulup ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Evet ben de okumuştum ben de üç tane uygulamayı takip ettiğim için ama yine de böyle sancı givi falan da dğeil o kadar az ki aslnda ama hafif midemi bulandırıyor gibi olmuştu biraz da kuruntu tabi pzartwsi bi doktora görünürüm ben sıfır sıkıntı istiyordum hamilelikte sorunlu olacaksa olmasın ama olmayacaksa ikiz olsun diyordum ama ikiz olsa herhalde bayaaa stres yaparmışım o yüzden hakikaten her şeyin bir sebebi var

Ağlamak istiyorsan ağla gitsin Zor evet iğneli şeyler hem acıyor hem insan kendine acıyor böyle saçma bir ruh hali oluyor

Ağlamak istiyorsan ağla gitsin Zor evet iğneli şeyler hem acıyor hem insan kendine acıyor böyle saçma bir ruh hali oluyor
Yok yok gülmek daha iyi sonuçta beklediğim zamans çok az kaldı 2 gün sonra bebişleri kabul günü artık gülme zamanı ama şunu anladım ki hamilelikte saçma sapan bir ruh halim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…