2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Sizinkiler daha güzel daha yüksek çiksin canim,sağlikli olsunlar,sağlikla ilerlesinler..10 mayisa az kalmişne mucize allahim tam rahme biraktiklari an,ben ağlamistim

Ben çok zorlanıyorum valla ilkinde hamile gibi değildim bunda hasta gibiyim. Aşırı bir tembellik, canım hiçbir şey yapmak istemiyor. ilk andan beri üşüyorum. Bir de beni asıl zorlayan alerjik rinitim, ilaç da kullanamıyorum bir haftadır fenayım. Yüzüm gözüm şişti artık hapşırmaktan, gözümün akmasından

Sizinkiler daha güzel daha yüksek çiksin canim,sağlikli olsunlar,sağlikla ilerlesinler..10 mayisa az kalmişne mucize allahim tam rahme biraktiklari an,ben ağlamistim
Aminnnn inşallah canım aynen salı gününü saymazsak 2 güncük kaldı sadece ay rahme konulurken bile bu duyguları yaşıyorsak doğduğunda sular seller akacak bizden heralde

kızlar 3 gndür adet sancım hiç kesilmedi bacaklarım hep ağrıyor, kan salı vercem adetime de 6 gün kaldı ayyy neden bu kadar ağrı olur

Aminnnn inşallah canım aynen salı gününü saymazsak 2 güncük kaldı sadece ay rahme konulurken bile bu duyguları yaşıyorsak doğduğunda sular seller akacak bizden heralde
Yeterki mutluluk gözyaşlari olsunağlamak güzeldir

Yer değiştireceksin sürekli göbeğin sağı solu sağ sol kol 4 günde bir aynı lokasyona gelecek hem morarmaz hem de cilt altı şişlikler olmaz
Hemşire bana göbeğinin 4 parmak ilerisine sağ veya sol tarafına vur dedi yavaş yavaş vurmayın ben ayakta hızlıca batiriyorum yavaş yavaş girmiyor daha çok acıyor yatarak da denedim oturarak da denedim en acısız ayakta vurununca

Cildi çok iyi kavramalısın oturarak da ayakta da yapabilirsin 90 derece açıyla batırmalısın. Evet yavaş batmayabiliyor iğne daha çok can yakıyor hızı kendine göre ayarlayabilirsin

Selam kızlar, ben de tedavime yeni başladım 4.gündeyim henüz 16 mayıs opu, 21 mayıs transfer olarak ön görüldü… taze transfer olmuş ya da olacak olanlar var mı?

Detop u erken başlamış
Ama vardır bir bildiği illaki vurulurken üstüne basa basa belirt yavaş yapın diye ben ilk yapıldığında mahvolmuştum sonrakileri aşırı aşırı yavaş yaptırdım da hiç hissetmedim gibi bir şey birde hemen kalkma üzerine bastır 1 2 dakika bekle

Salı günü yaprırken öyle yapayım bakalım amannn boşver kilo işini bu kadar şey yaşadıktan sonra kilo çokta önemli değil doğum dan sonra diyetle falan atlatılır senin değil bebişin canı çekiyyy annesi hamburger i ye gitsin

Kuzum hayırlı olsun belli olmaus transfer önce sağlıkla gobisine sonra sağlıkla kucaguna al bebislerini inşallah

Aa hadi bakalım inşallah tutar canım pozitifi görür sağlıkla da kucağına alırsın

Aynen dikkat et canım
Kız derdim artık kiloda değil yedikten sonra şişiyorum daha ne uyku ne bir şey değişik durumlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…