Sizinkiler daha güzel daha yüksek çiksin canim,sağlikli olsunlar,sağlikla ilerlesinler..Oooo ne güzel çıkmış ilk değer maşallah maşallah bizlere de nasip olsun inşallah kalp atışını da duyarsın bence 19 Mayıs'ta çok sevindim gerçektenbenimde 5. Gün ve 6. Gün emriyom var inşallah senin gibi güzel sonuçlarım çıkar 10 Mayıs'ta transfer bende MEMUR54 le aynı doktor a gidiyoruz bşz
Ben çok zorlanıyorum valla ilkinde hamile gibi değildim bunda hasta gibiyim. Aşırı bir tembellik, canım hiçbir şey yapmak istemiyor. ilk andan beri üşüyorum. Bir de beni asıl zorlayan alerjik rinitim, ilaç da kullanamıyorum bir haftadır fenayım. Yüzüm gözüm şişti artık hapşırmaktan, gözümün akmasındanEvet ben de okumuştum ben de üç tane uygulamayı takip ettiğim içinama yine de böyle sancı givi falan da dğeil o kadar az ki aslnda ama hafif midemi bulandırıyor gibi olmuştu biraz da kuruntu tabi pzartwsi bi doktora görünürüm ben sıfır sıkıntı istiyordum hamilelikte sorunlu olacaksa olmasın ama olmayacaksa ikiz olsun diyordum ama ikiz olsa herhalde bayaaa stres yaparmışım o yüzden hakikaten her şeyin bir sebebi var
Ye gitsin yaa verirsin sonra kiloları. Kilo aldın mı?Ben çevrim dışımoralim 0 doymuyorum ben ya sürekli bir şeyler yemek istiyorum delirecem
Aminnnn inşallah canımSizinkiler daha güzel daha yüksek çiksin canim,sağlikli olsunlar,sağlikla ilerlesinler..10 mayisa az kalmiş ne mucize allahim tam rahme biraktiklari an,ben ağlamistim
Yeterki mutluluk gözyaşlari olsunAminnnn inşallah canımaynen salı gününü saymazsak 2 güncük kaldı sadece ay rahme konulurken bile bu duyguları yaşıyorsak doğduğunda sular seller akacak bizden heralde
Hemşire bana göbeğinin 4 parmak ilerisine sağ veya sol tarafına vur dedi yavaş yavaş vurmayın ben ayakta hızlıca batiriyorum yavaş yavaş girmiyor daha çok acıyor yatarak da denedim oturarak da denedim en acısız ayakta vurununcaYer değiştireceksin sürekli göbeğin sağı solu sağ sol kol 4 günde bir aynı lokasyona gelecek hem morarmaz hem de cilt altı şişlikler olmaz
Cildi çok iyi kavramalısın oturarak da ayakta da yapabilirsin 90 derece açıyla batırmalısın. Evet yavaş batmayabiliyor iğne daha çok can yakıyor hızı kendine göre ayarlayabilirsinHemşire bana göbeğinin 4 parmak ilerisine sağ veya sol tarafına vur dedi yavaş yavaş vurmayın ben ayakta hızlıca batiriyorum yavaş yavaş girmiyor daha çok acıyor yatarak da denedim oturarak da denedim en acısız ayakta vurununca
Detop u erken başlamışBen salı günü transfer olucam canım ilaçlara başladım işte ama bizim doktor baya ilaç dayadı resmen coraspirin, dekort, cyclo-progynova, azitro, prognaf, progestan , oksapar, Depot ne varsa verdi bizeDepot mahvetti beni kalçam ağrıyor baya baya perşembe günü vuruldum geçmedi hala oksapar da çok yakıyor gerçekten henüz morarma yapmadı hiç ama isyanlara girdim şimdiden ben doğal siklus en iyisiymiş gerçekten
Kız bu saatte hamburger yedim böyle nasıl olacakYe gitsin yaa verirsin sonra kiloları. Kilo aldın mı?
Salı günü yaprırken öyle yapayım bakalımDetop u erken başlamış
Ama vardır bir bildiği illaki vurulurken üstüne basa basa belirt yavaş yapın diye ben ilk yapıldığında mahvolmuştum sonrakileri aşırı aşırı yavaş yaptırdım da hiç hissetmedim gibi bir şey birde hemen kalkma üzerine bastır 1 2 dakika bekle
Kuzum hayırlı olsun belli olmaus transferBen salı günü transfer olucam canım ilaçlara başladım işte ama bizim doktor baya ilaç dayadı resmen coraspirin, dekort, cyclo-progynova, azitro, prognaf, progestan , oksapar, Depot ne varsa verdi bizeDepot mahvetti beni kalçam ağrıyor baya baya perşembe günü vuruldum geçmedi hala oksapar da çok yakıyor gerçekten henüz morarma yapmadı hiç ama isyanlara girdim şimdiden ben doğal siklus en iyisiymiş gerçekten
Sağol canım benim inşallah hayırlısı ile hepimiz sırayla alalım kucaklaraaaKuzum hayırlı olsun belli olmaus transferönce sağlıkla gobisine sonra sağlıkla kucaguna al bebislerini inşallah
Cevabi sende canim..aslinda tum merakini giderebilirsin ha 2 gun once ha 2 gun sonra..sonuc degismeyecek...kızlar 3 gndür adet sancım hiç kesilmedibacaklarım hep ağrıyor, kan salı vercem adetime de 6 gün kaldı ayyy neden bu kadar ağrı olur
Aa hadi bakalım inşallah tutar canım pozitifi görür sağlıkla da kucağına alırsınBen salı günü transfer olucam canım ilaçlara başladım işte ama bizim doktor baya ilaç dayadı resmen coraspirin, dekort, cyclo-progynova, azitro, prognaf, progestan , oksapar, Depot ne varsa verdi bizeDepot mahvetti beni kalçam ağrıyor baya baya perşembe günü vuruldum geçmedi hala oksapar da çok yakıyor gerçekten henüz morarma yapmadı hiç ama isyanlara girdim şimdiden ben doğal siklus en iyisiymiş gerçekten
Aynen dikkat et canımSalı günü yaprırken öyle yapayım bakalımamannn boşver kilo işini bu kadar şey yaşadıktan sonra kilo çokta önemli değil doğum dan sonra diyetle falan atlatılır senin değil bebişin canı çekiyyy annesi hamburger i ye gitsin
Bugün senin test günündü V vicril17 . Ben de heyecanlandım hayırlı haberler ver inşallah. Mutlu olalımPittik G gizlidunyam kızlar bir tek biz kaldık sanırım inşallah beklediğimize değer iletişimi kesmeyelim birbirimize haber verelim
evet canım biliyorum ama işte birşey dur diyor sonra ya yap testi diyor ay kafa karışıkCevabi sende canim..aslinda tum merakini giderebilirsin ha 2 gun once ha 2 gun sonra..sonuc degismeyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?