2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Gözümü açtım, dedim vicril kan verecek Rabbim en güzelini en hayırlısını nasip etsin kuzum ya. Pozitifi, bol duayı gönderdim sende güzel haberle gel bize inşallah
Dualarınız için çok teşekkür ederim çok heveslenmek istemiyorum bu 3. Denemem ama için kıpır kıpır inşallah güzel haber alırım çok emek verdik Allah yüzümüzü güldürsün

Mutlu haberler vereceğiz birbirimize inşallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün. Hamileyim diye hayırla yaz bize de inşallah
İnşallah canım 12 gibi belli olur diye düşünüyorum inşallah Allahım yüzümüzü güldürür hepimizin çabalarının karşılığnı verir

Kaçıncı gün embriyosu, kalitesi hakkında bilgi verdiler mi . Belki daha idrara karışmamıştır. Ben korkumdan test yapamıyorum
3.gun embriyosu iki tane koydular biri 8 hücreli diğeri 10 hucreliydi kalitesi hakkında bir şey demediler yarında 10.gun kan versem mi?

3.gun embriyosu iki tane koydular biri 8 hücreli diğeri 10 hucreliydi kalitesi hakkında bir şey demediler yarında 10.gun kan versem mi?
5. Gün olanlara bile 12. Gün diyorlar. Bence negatif görüp üzülüp bekleme. Gününü bekle. Senin 3. Gün embriyosu daha geç çıkar heralde

Kizlar gunaydin,sabah kalktigimda idrarla birlikte 4-5 iri damla seklinde hafif bole pihtili kanamam geldi,sildigimde hafif peceteye de geldi,ne tam kirmizi ne de kahve,tutunma kanamasi olabilir mi acaba?bir daha wc ye gittimde gelmedi ama,yine de tedirgin oldum,boyle bir durum yaşayan var mi?

canım dedikleri şey tutunma kanaması olabilir ama kesilmeden yoğun devam ederse o zaman sorundur, korkma bence tutunma lekesi :) gene de bugün gözlemle tuvalette kendini tedirgin olma relaks ol ki sorun olmasın canım, stres zararlı :)

canım senin durum ne peki kaçıncı günün anlatır mısın, kaçırmış olabilirim yazdıysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…