- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 46
ayyyy valla merak içersindeyim, inşallah pozitifleri görürüzBugün senin test günündü V vicril17 . Ben de heyecanlandım hayırlı haberler ver inşallah. Mutlu olalımYarın da benim günüm sonra da G gizlidunyam
Ben yaptım bugün 9.gun idrar testi sonuç negatif.evet canım biliyorum ama işte birşey dur diyor sonra ya yap testi diyor ay kafa karışık
Evet canım birazdan kan vermeye gidicem nolur bana dua edin duanıza çok ihtiyacım varBugün senin test günündü V vicril17 . Ben de heyecanlandım hayırlı haberler ver inşallah. Mutlu olalımYarın da benim günüm sonra da G gizlidunyam
Gözümü açtım, dedim vicril kan verecekEvet canım birazdan kan vermeye gidicem nolur bana dua edin duanıza çok ihtiyacım var
Mutlu haberler vereceğiz birbirimize inşallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün. Hamileyim diye hayırla yaz bize de inşallahEvet canım birazdan kan vermeye gidicem nolur bana dua edin duanıza çok ihtiyacım var
İnşallah pozitif haber alırsın hayırlısı ile herkese bol bol dua ediyorum.Evet canım birazdan kan vermeye gidicem nolur bana dua edin duanıza çok ihtiyacım var
Kaçıncı gün embriyosu, kalitesi hakkında bilgi verdiler mi . Belki daha idrara karışmamıştır. Ben korkumdan test yapamıyorumBen yaptım bugün 9.gun idrar testi sonuç negatif.
Dualarınız için çok teşekkür ederim çok heveslenmek istemiyorum bu 3. Denemem ama için kıpır kıpır inşallah güzel haber alırım çok emek verdik Allah yüzümüzü güldürsünGözümü açtım, dedim vicril kan verecekRabbim en güzelini en hayırlısını nasip etsin kuzum ya. Pozitifi, bol duayı gönderdim sende güzel haberle gel bize inşallah
Allah razı olsun canım. 3. Gün embriyosu ise idrarda çıkmayabilir hemen üzülme canım test gününü bekleİnşallah pozitif haber alırsın hayırlısı ile herkese bol bol dua ediyorum.
İnşallah canım 12 gibi belli olur diye düşünüyorum inşallah Allahım yüzümüzü güldürür hepimizin çabalarının karşılığnı verirMutlu haberler vereceğiz birbirimize inşallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün. Hamileyim diye hayırla yaz bize de inşallah
Senin bugün kaçıncı günün canımAllah razı olsun canım. 3. Gün embriyosu ise idrarda çıkmayabilir hemen üzülme canım test gününü bekle
3.gun embriyosu iki tane koydular biri 8 hücreli diğeri 10 hucreliydi kalitesi hakkında bir şey demediler yarında 10.gun kan versem mi?Kaçıncı gün embriyosu, kalitesi hakkında bilgi verdiler mi . Belki daha idrara karışmamıştır. Ben korkumdan test yapamıyorum
Benim 12. Günüm canım benim de 4. Gün iki tane iyi kalite dediler bir skorlama söylemediler hiç test yapmadım ben neyse öğrencem inşallah sonucum güzel olurSenin bugün kaçıncı günün canım
5. Gün olanlara bile 12. Gün diyorlar. Bence negatif görüp üzülüp bekleme. Gününü bekle. Senin 3. Gün embriyosu daha geç çıkar heralde3.gun embriyosu iki tane koydular biri 8 hücreli diğeri 10 hucreliydi kalitesi hakkında bir şey demediler yarında 10.gun kan versem mi?
ayyy güzel haberlerini şurda görmek istiyorum AminEvet canım birazdan kan vermeye gidicem nolur bana dua edin duanıza çok ihtiyacım var
O zaman Çarşamba günü 12.gun o zaman kan vereyim.5. Gün olanlara bile 12. Gün diyorlar. Bence negatif görüp üzülüp bekleme. Gününü bekle. Senin 3. Gün embriyosu daha geç çıkar heralde
evet evet bekle kesin sonuç kanda çıkar canım, bak evde gebelik testi var ama yapmıyorum, salı günü gidip öğrenmeyi tercih edicemO zaman Çarşamba günü 12.gun o zaman kan vereyim.
canım dedikleri şey tutunma kanaması olabilir ama kesilmeden yoğun devam ederse o zaman sorundur, korkma bence tutunma lekesi :) gene de bugün gözlemle tuvalette kendini tedirgin olma relaks ol ki sorun olmasın canım, stres zararlı :)Kizlar gunaydin,sabah kalktigimda idrarla birlikte 4-5 iri damla seklinde hafif bole pihtili kanamam geldi,sildigimde hafif peceteye de geldi,ne tam kirmizi ne de kahve,tutunma kanamasi olabilir mi acaba?bir daha wc ye gittimde gelmedi ama,yine de tedirgin oldum,boyle bir durum yaşayan var mi?
canım senin durum ne peki kaçıncı günün anlatır mısın, kaçırmış olabilirim yazdıysanKizlar gunaydin,sabah kalktigimda idrarla birlikte 4-5 iri damla seklinde hafif bole pihtili kanamam geldi,sildigimde hafif peceteye de geldi,ne tam kirmizi ne de kahve,tutunma kanamasi olabilir mi acaba?bir daha wc ye gittimde gelmedi ama,yine de tedirgin oldum,boyle bir durum yaşayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?