2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

20 nisan transfer oldum tek donmus 5.gun embriyo,4 mayis kan testi 5700 lerde 7 mayis test 16400 lerde.19 mayis kontrol dedi dr.

evet evet bekle kesin sonuç kanda çıkar canım, bak evde gebelik testi var ama yapmıyorum, salı günü gidip öğrenmeyi tercih edicem
Aslında umudum yok transfer günü eşimle tartıştık ve beni çok kırdı günlerce ağladım mutfak lavobosunun borusu çıktı oraları temizledim eğilerek evde kimse yoktu o yüzden umudum yok

Maalesef canim suan tek dilegim uzgunum ki dis etken olmadan dusmesi, ilac igne olmadan . Genetik test mutlaka yaptiricam cok yoruldum artik cunku
Çok geçmiş olsun. Seni öyle iyi anlıyorum ki
İnşallah bundan sonrasında yüzün güler bu yaşananları hatırlamazsın bile …

Aynen dikkat et canım
Kız derdim artık kiloda değil yedikten sonra şişiyorum daha ne uyku ne bir şey değişik durumlar ya
Mideye baskı yapıyor ya karın ondan belki napalım gebelik böyle bişey demekki

Yok duşta falan hiçbirşey olmuyor çıkmıyor bant.daha önce aşılama yaptırdığımda da 1 hafta kalıyordu haftada 1 değiştiriyordum.bunda 3 günde bir diğer tarafı değiştirmiş oluyorum ama iki tarafımda da bant var

Günaydın ANNELER , ve ANNE adayları hepimizin anneler günü kutlu olsun duam bir sonraki anneler gününe hepimizin bebişleri kucağında olsun
Ne güzel bir dua aminnnn seneye bebişlerimizden çiçeklerimizi alalım inşallah Bugün yeni anne haberleri alalım inşallah

Seninhcg 16000 lerde 5 haftalık oldu sanırım. Bence dr u bilgilendirdir. Belki pruloton iğne verir. Dr a pazar günü ulaşamazsanız hemşiresinden bilgi al. Çok uğraşıyoruz riske atma

Seninhcg 16000 lerde 5 haftalık oldu sanırım. Bence dr u bilgilendirdir. Belki pruloton iğne verir. Dr a pazar günü ulaşamazsanız hemşiresinden bilgi al. Çok uğraşıyoruz riske atma
Yazdim dr gun h.sonu da olsa donus yapar.proluton u daha dün vuruldum,haftada bir vuruluyorum bakalim,haklisin çok uğraşıyoruz,allahim heoimizin hakkinda sağliklisini hayirlisini versin

Yazdim dr gun h.sonu da olsa donus yapar.proluton u daha dün vuruldum,haftada bir vuruluyorum bakalim,haklisin çok uğraşıyoruz,allahim heoimizin hakkinda sağliklisini hayirlisini versin
Amin. Dr yönlendirecektir. Kanaman kalmadı diye hafife alma yatıp dinlen bence. Okuduklarımdan yola çıkarak kan geldiğinde dr lar hep yat diyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…