Hadi gözün aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah anneler gününde ne güzel haber ne güzel mutluluk sağlıkla da kat kat artsın inşallahhhhKızlar sonucum çıktı 179 çok mutluyun
Çok mutlu oldum. Hayırlı olsun. Darısı bize olsunKızlar sonucum çıktı 179 çok mutluyun
Evet tam böyle bir şeymişMideye baskı yapıyor ya karın ondan belkinapalım gebelik böyle bişey demekki
Hiçbir belirtim yoktu hiç umudum da yoktu açıkcası allahım yüzümüze baktı çok şükürayyyyyy canım haydi katlana katlana artsın inşallah nasıl güzel bir haber bu :) ay kuzum sende belirti felan var mıydı sonuca kadar, ay ben yazılanları karıştırıyorum herkes birbirine girdi
3. Gün embriyosu 12. Günüm Allaha çok şükür anneler gününde mutlu oldumCanım çok sevindim.kaçıncı günündü ?
Hayirlisi olsun canim,sağlikla ilerlesin insallah,bole guzel bir gunde en guzel hediyeHiçbir belirtim yoktu hiç umudum da yoktu açıkcası allahım yüzümüze baktı çok şükür
yaaa darısı bizlere olsun canım o zaman :)Hiçbir belirtim yoktu hiç umudum da yoktu açıkcası allahım yüzümüze baktı çok şükür
benimde 3. gün emriyosu ya 2 tane idi ay inşallah sımsıkı tutunmuşlardır3. Gün embriyosu 12. Günüm Allaha çok şükür anneler gününde mutlu oldum
Canım tebrikler , sağlıkla ilerler inşallah.Kaç hücreliydi 3. Günde embriyonuz?Ben 5-6 yıldır uğraşıyorum, 3. Gün transferlerim hiç tutmadı.Şimdi de son iki denemede embriyo oluştu ama 3. Gün 5-6 hücreli, dondurduk.Doktor transfer edecek ama orta kalite yine tutmayabilir dedi. Yaşım 40. Sizin yaşınız ve transfer olan embriyonun hücresi kaç?3. Gün embriyosu 12. Günüm Allaha çok şükür anneler gününde mutlu oldum
Ayyyyyy cok guzel bi haber buu masallah guzel bi deger... katlanarak artsin insallahKızlar sonucum çıktı 179 çok mutluyun
Yaşım 33 8 hücreli 3. Gün embriyosu koydular iti kalite dedi doktor grade 1 dedi embriyolog Allah sizlere de nasip etsin güzel haberler almayıCanım tebrikler , sağlıkla ilerler inşallah.Kaç hücreliydi 3. Günde embriyonuz?Ben 5-6 yıldır uğraşıyorum, 3. Gün transferlerim hiç tutmadı.Şimdi de son iki denemede embriyo oluştu ama 3. Gün 5-6 hücreli, dondurduk.Doktor transfer edecek ama orta kalite yine tutmayabilir dedi. Yaşım 40. Sizin yaşınız ve transfer olan embriyonun hücresi kaç?
Amin inşallah sizlerin güzel haberleriyle sevinelimyaaa darısı bizlere olsun canım o zaman :)
Hayirli olsun çok sevindim Rabb'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinKızlar sonucum çıktı 179 çok mutluyun
Canim hayırlı olsun sağlıkla kucağına almani dilerimAmin inşallah sizlerin güzel haberleriyle sevinelim
Tebrik ederimHiçbir belirtim yoktu hiç umudum da yoktu açıkcası allahım yüzümüze baktı çok şükür
Seninde testini merak ediyorum inş sımsıkı tutunmuşturbenimde 3. gün emriyosu ya 2 tane idi ay inşallah sımsıkı tutunmuşlardır
Ay evet o da olsa emin ol daha çok modun düşerdi ben artık son zamanlar yılmıştım insanın psikolojisini acayip etkiliyor. Çok şükür bak kaldı 2 gün hayırlısı ile al gel bebişleri hepsine değecek çöl güzel olacakKız Allah'tan progestan iğne olarak değil bide o iğne olsa yok yani dayanamam vallahi fitil olarak alıyom günde iki kez hergün sadece oksapar var iğne olarak şükür de ne bileyim ya modum düşük 2 gündür kendimi çok enerjik hissetmiyoruminşallah güzel sonuç görürüm de bunların hepsine değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?