2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Yaaa cok mutlu oldum. Benim sonucum cikmis gibi. Az once aklimdaydin hala yazmadi arkadas. Cok sevindim. Saglikla kucagina alman dileğiyle insallah.

ayyyyyy canım haydi katlana katlana artsın inşallah nasıl güzel bir haber bu :) ay kuzum sende belirti felan var mıydı sonuca kadar, ay ben yazılanları karıştırıyorum herkes birbirine girdi
Hiçbir belirtim yoktu hiç umudum da yoktu açıkcası allahım yüzümüze baktı çok şükür

3. Gün embriyosu 12. Günüm Allaha çok şükür anneler gününde mutlu oldum
Canım tebrikler , sağlıkla ilerler inşallah.Kaç hücreliydi 3. Günde embriyonuz?Ben 5-6 yıldır uğraşıyorum, 3. Gün transferlerim hiç tutmadı.Şimdi de son iki denemede embriyo oluştu ama 3. Gün 5-6 hücreli, dondurduk.Doktor transfer edecek ama orta kalite yine tutmayabilir dedi. Yaşım 40. Sizin yaşınız ve transfer olan embriyonun hücresi kaç?

Yaşım 33 8 hücreli 3. Gün embriyosu koydular iti kalite dedi doktor grade 1 dedi embriyolog Allah sizlere de nasip etsin güzel haberler almayı

Ay evet o da olsa emin ol daha çok modun düşerdi ben artık son zamanlar yılmıştım insanın psikolojisini acayip etkiliyor. Çok şükür bak kaldı 2 gün hayırlısı ile al gel bebişleri hepsine değecek çöl güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…