Ben almaya hazırım ama 14 -15 gün sonra göreceğiz onlar benimle olmaya hazır mıAy evet o da olsa emin ol daha çok modun düşerdi ben artık son zamanlar yılmıştım insanın psikolojisini acayip etkiliyor. Çok şükür bak kaldı 2 gün hayırlısı ile al gel bebişleri hepsine değecek çöl güzel olacak
Bence sen bu kadar hazırken onlarda hazır olurBen almaya hazırım ama 14 -15 gün sonra göreceğiz onlar benimle olmaya hazır mı
Ben bayramda özel bi hastaneye acile gittim ultrason falan bakmadılar ama devlet bakarBayanlar aciller ultrason oluyor mu?muayene edebiliyorlar mi?
İnşallah canım benim önce transfer i atlatayım sonrada zaman su gibi akıp geçsin de sonuç günü gelsinBence sen bu kadar hazırken onlarda hazır olur
Canım covid testini yaptın mı? Ben bugün hallettimİnşallah canım benim önce transfer i atlatayım sonrada zaman su gibi akıp geçsin de sonuç günü gelsin
Bir cok kullandığım ilaç vardı ama serum omegavendi sanırım süt gıbı bişeydi 12.haftaya kadar kullandım ben faydası olduğunu düşünüyorum ama kısmet tabi hersey transferden iki uc gün önce başlatmıştı seruma doktorum gönlünüze göre versin rabbim kusura bakmayın mesajı yeni gördüm bu aradaHangi ilacı kullanıyorsunuz faydasını gördünüz mu acaba . Kimyasalla sonuclandi diğer tedaviye bagisiklik ile ilgili ilac kullancaz dedi doktorum
Omega veni ben de transferden önce 3 kere transferden sonra 4. Gün de olmak üzere toplam 4 gün kullandım.doktorum da faydası olduğunu düşünüyorBir cok kullandığım ilaç vardı ama serum omegavendi sanırım süt gıbı bişeydi 12.haftaya kadar kullandım ben faydası olduğunu düşünüyorum ama kısmet tabi hersey transferden iki uc gün önce başlatmıştı seruma doktorum gönlünüze göre versin rabbim kusura bakmayın mesajı yeni gördüm bu arada
inşallah canım, yaklaştıkça heyecan sarıyor vallahi, iyi ya da kötü kendimi hazırlamaya çalışıyorumSeninde testini merak ediyorum inş sımsıkı tutunmuştur
ayyyy hazırlar hazırlar, sen hazırsan onlar koşa koşa gelir sana yapışır merak etme :)Ben almaya hazırım ama 14 -15 gün sonra göreceğiz onlar benimle olmaya hazır mı
Eşim yeni geldi acile gidip vermeye çalışacam nereden verdin sen ve ne diyip verdinCanım covid testini yaptın mı? Ben bugün hallettim
2019 un başından beri bebeklerimi kabul etmek için bekliyorum o yüzden büyük bir istekle hazırımayyyy hazırlar hazırlar, sen hazırsan onlar koşa koşa gelir sana yapışır merak etme :)
İnş iyi olacaktır..inşallah canım, yaklaştıkça heyecan sarıyor vallahi, iyi ya da kötü kendimi hazırlamaya çalışıyorum
ayyy çok hazırsın kesinlikle hazırsın :)2019 un başından beri bebeklerimi kabul etmek için bekliyorum o yüzden büyük bir istekle hazırım
poztife yakın olmak istiyorum canım Aminİnş iyi olacaktır..
Kendini ikisine de hazırla ama pozitif yakın ol
amin canımmerhaba, ben yeni üye oldum ve ilk buraya yazıyorum umarım hata yapmıyorumdur. benim de ikinci tüp bebek denemem gerçekleşti, kısaca bahsedeyim; 1 şubatta iğne vurularak geçici menopoza girdim ve günde 3 kere dhea biosteron kullandım, 29 Nisan da 4 yumurta toplandı 2si dollendi ve 5. Gün embriyosu olarak 4 mayıs ta transferim gerçekleşti. heyecanla sonucumu test yapmayı bekliyorum. İstanbul da yaşıyorum ama tedavimi Bursa da prof Osman develioğlu ile gerçekleştirdim. Sorunlarım da, sağ ve sol çikolata kistler, endometriyozis, adenomiyozis, iki kere ameliyat geçirdim biri kistlerden birisi de sol tüpümde sıvı olduğu için sol tüpün rahimle bağlantısı kesildi. yani bir çok neden var tutmaması için tek çaremiz de tüp bebek dendi hep ama inşallah tutması için de Rabbım ol der ve tutar, benim gibi tüm eli kalbinde bebek hasreti yaşayıp bu yolda olan tüm herkesin umarım pozitif sonuçları olur.
Rabb'im emeklerine isteğine cevap verip test gününde o güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallah çift transfer olmuşsun sanırım emriyolar da 5. Gün tutmaması için değil tutması için bir çok sebep var inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız 2. Denemenizdemerhaba, ben yeni üye oldum ve ilk buraya yazıyorum umarım hata yapmıyorumdur. benim de ikinci tüp bebek denemem gerçekleşti, kısaca bahsedeyim; 1 şubatta iğne vurularak geçici menopoza girdim ve günde 3 kere dhea biosteron kullandım, 29 Nisan da 4 yumurta toplandı 2si dollendi ve 5. Gün embriyosu olarak 4 mayıs ta transferim gerçekleşti. heyecanla sonucumu test yapmayı bekliyorum. İstanbul da yaşıyorum ama tedavimi Bursa da prof Osman develioğlu ile gerçekleştirdim. Sorunlarım da, sağ ve sol çikolata kistler, endometriyozis, adenomiyozis, iki kere ameliyat geçirdim biri kistlerden birisi de sol tüpümde sıvı olduğu için sol tüpün rahimle bağlantısı kesildi. yani bir çok neden var tutmaması için tek çaremiz de tüp bebek dendi hep ama inşallah tutması için de Rabbım ol der ve tutar, benim gibi tüm eli kalbinde bebek hasreti yaşayıp bu yolda olan tüm herkesin umarım pozitif sonuçları olur.
Canim ne dedin.. hastayim mi dedin ameliyata mi girecegim tup bebek icin mi dedin... nasil verdin..
Tam kanıtlanmış bisey yokmuş tıpta kesin cozum olarak görülmüyor ama doktorlar verıyo olumluda sonuç alınıyorOmega veni ben de transferden önce 3 kere transferden sonra 4. Gün de olmak üzere toplam 4 gün kullandım.doktorum da faydası olduğunu düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?