2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Sanırım gecen instagramda paylastigi hastasi sendin galiba öyle tahmin ettim

Ayyy ne güzel bir günde inşallah size uğur getirir sorma vallahi bende bugün temizlik falan gün bitti 1 güncük kaldı bana da heyecan sarmaya başladı kalbim pıt pıt
Insallah canim ya bende hic yoktu şu ilaçlardan ve zamanin yaklaşmasindan sonra bendede artmaya basladi heyecan... doktor cumada yapabiliriz dedi eşim diyorki persembe iyi guzel o gun yapalim diyor☺ bu arada gobegimi mosmor ettim gobegime cok yakin vurmuşum ilk oksapar ignesini.. bacagimdan vuramadim bende variź cok fazla vuracak yer bulamadim bacagimda heryer ince ince damar.

Bi kaç video da bacaktan daha fazla acıdığını duydum o yüzden ben hep koldan vuruyorum bugün komşuma vurdurdum meriofertlerimş ve çatlama iğnlerimi de o vurmuştu yeminle hemşireden güzel vuruyor hiç acımadı bugün bide ozmut un dediği gibi vurduktan sonra buz tankı koyuyorum acımıyor en iyi koldan gerçekten koldan dene bence

Amin amin amin cok tesekkur ederiz. Benim icinde dua istiyorum. Yarin 14.00 da transferim olacak. Cok heyecanliyim

günaydın kızlar güzel haberler bekleyenlerle birlikte dualarımız. Allah yardımcınız olsun rabbim yüzümüzü güldürsün bizi habersiz bırakmayın
Gunaydin cok tesekkur ederiz. ❤ gece uyuyamadim zaten heyecandan bebislere kavusmanin heyecani allah isteyen herkese nasip etsin

Günaydın kızlar geçen ay opu olmuştum opudan sonra ki ay regliniz gecikti mi acaba yoksa normal düzene döndünüz mü ilaçların etkisi sonra ki ay da devam eder mi

Ryamm cukulatam kızlaaar ben kan tahlillerimi yaptırıp doktoruma yolladım salı günü transfer var :)) çok rahatladım gün belli olunca. siz ne yaptınız haber bekliyorum :)

MEMUR54 Ryamm
Kızlar benim transfer çarşamba günü
İlaçlara iğnelere fitillere başladım geri sayım başladı
Siz benden 1 gün önce gideceksiniz ne güzell

Bu arada yine benden de covid testi istediler

Artık tarama amaçlı girişimlerde pcr testi istenemeyecek. Yani ameliyat öncesi, yok endoskopi, yok transfer bittiSağlık bakanlığı kaldırmış, siz son olabilirsiniz :)
Denk gelmesem şaşardım zaten bundan sonraki lerde opuda falan da almazlar ki çoğu hastane almıyordu opuda transfer de pcr ama işte denk gelicez ya illa neyse verdim gitti sonucu da çıkmış bu son pcr olsun

Benle gumy salı günü sen çarşamba MEMUR54 da perşembe günü inşallah ne güzel hepimiz üst üste geldik birlikte bekleriz Mayıs ayında ne çok transfer imiz oldu inşallah hepimizin ki pozitif gelirde güzel ay olmuş olur

günaydın kızlar, yarın sonuç öğrenme günüm, o kadar heyecan sardı ki, umarım bebeklerim benimledir, hepimizin emekleri pozitif olsun amin
Sarmazmı heyecan korku hepsi birlikte inşallah yarın bize güzel haberler vermiş olursun transfer den önce

Günaydın kızlar geçen ay opu olmuştum opudan sonra ki ay regliniz gecikti mi acaba yoksa normal düzene döndünüz mü ilaçların etkisi sonra ki ay da devam eder mi
Ben opudan 12 gün sonra adet olmuştum canım adet olduğum ayda histeroskopi oldum oda günümde oldu gecikmedim öyle

Benim çok uzun sürmüştü onu hatırlıyorum 10 gün falan sürdü adetim hatta dedim yumurtaları topladılar bişey de kalmadı nasıl bukadar uzun sürebilir diye.birde geç olmuştum yaklaşık 1 hafta kadar

Ben opudan 12 gün sonra adet olmuştum canım adet olduğum ayda histeroskopi oldum oda günümde oldu gecikmedim öyle
Bn 2. Regli olmadım henüz 4 ünde olmam lazımdı acaba ilaçlardan mı diye merak ediyorum normal de düzenli regl olurdum test yapmaya da elim varmıyor

Sarmazmı heyecan korku hepsi birlikte inşallah yarın bize güzel haberler vermiş olursun transfer den önce
ayyy inşallah canım, öyle çok istiyorum ki güzel haber vermek, haykırmak, yılların birikimi var, olumlu sonuç olsun ilan veririm pankart açarım anasını seçti benim çocuğum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…