Sanırım gecen instagramda paylastigi hastasi sendin galiba öyle tahmin ettimBenim değerim de seninkine yakındı 12. Gün 709.kese görmeye transferden 21 gün sonra gittiğimde alttan baktı doktor keseyi gördü hatta işinde bebek oluşumunu da gördü geç gitmenin de öyle bi avantajı oldu boş kese değil dedi ama kalp atışı için 2 hafta daha beklicem maalesef.ben belki onu da duyarız dedim ama erkendi
Bilmem olabilirSanırım gecen instagramda paylastigi hastasi sendin galiba öyle tahmin ettim
Insallah canim ya bende hic yoktu şu ilaçlardan ve zamanin yaklaşmasindan sonra bendede artmaya basladi heyecan... doktor cumada yapabiliriz dedi eşim diyorki persembe iyi guzel o gun yapalim diyor☺ bu arada gobegimi mosmor ettim gobegime cok yakin vurmuşum ilk oksapar ignesini.. bacagimdan vuramadim bende variź cok fazla vuracak yer bulamadim bacagimda heryer ince ince damar.Ayyy ne güzel bir günde inşallah size uğur getirirsorma vallahi bende bugün temizlik falan gün bitti 1 güncük kaldı bana da heyecan sarmaya başladı kalbim pıt pıt
Bi kaç video da bacaktan daha fazla acıdığını duydum o yüzden ben hep koldan vuruyorum bugün komşuma vurdurdum meriofertlerimş ve çatlama iğnlerimi de o vurmuştu yeminle hemşireden güzel vuruyor hiç acımadı bugün bide ozmut un dediği gibi vurduktan sonra buz tankı koyuyorum acımıyorInsallah canim ya bende hic yoktu şu ilaçlardan ve zamanin yaklaşmasindan sonra bendede artmaya basladi heyecan... doktor cumada yapabiliriz dedi eşim diyorki persembe iyi guzel o gun yapalim diyor☺ bu arada gobegimi mosmor ettim gobegime cok yakin vurmuşum ilk oksapar ignesini.. bacagimdan vuramadim bende variź cok fazla vuracak yer bulamadim bacagimda heryer ince ince damar.
Amin amin amin cok tesekkur ederiz. Benim icinde dua istiyorum. Yarin 14.00 da transferim olacak. Cok heyecanliyimCok uzun zamandır yoktum kim neler yaptı bilmıyorum dualarım hiç kesilmiyor bilin rabbim isteyen herkese nasıp etsin herkes sağlıkla hayırla kucağına alsın ❤emek veren sabah akşam iğnelerin acısına bile o iyi olsun diye acımadı ki diyen canım kadınlar güzel anneler her anne evlat özel ama bizim çektiğimiz bambaşka anneler gününüz kutlu olsun bugün buruk gecırdiyseniz unutmayın geçen senede birçoğumuz böyleydi sonsuz şükür sabır umut üstesinden gelinecek Allah’ın izniyle emekleriniz hiç boşa gitmesin
Gunaydin cok tesekkur ederiz. ❤günaydın kızlar güzel haberler bekleyenlerle birlikte dualarımız. Allah yardımcınız olsun rabbim yüzümüzü güldürsün bizi habersiz bırakmayın
Artık tarama amaçlı girişimlerde pcr testi istenemeyecek. Yani ameliyat öncesi, yok endoskopi, yok transfer bittiTüp Bebek transferim var dedim aldı direk
Denk gelmesem şaşardım zatenArtık tarama amaçlı girişimlerde pcr testi istenemeyecek. Yani ameliyat öncesi, yok endoskopi, yok transfer bittiSağlık bakanlığı kaldırmış, siz son olabilirsiniz :)
Benle
Sarmazmı heyecan korku hepsi birliktegünaydın kızlar, yarın sonuç öğrenme günüm, o kadar heyecan sardı ki, umarım bebeklerim benimledir, hepimizin emekleri pozitif olsun amin
Ben opudan 12 gün sonra adet olmuştum canım adet olduğum ayda histeroskopi oldum oda günümde oldu gecikmedim öyleGünaydın kızlar geçen ay opu olmuştum opudan sonra ki ay regliniz gecikti mi acaba yoksa normal düzene döndünüz mü ilaçların etkisi sonra ki ay da devam eder mi
Benim çok uzun sürmüştü onu hatırlıyorum 10 gün falan sürdü adetim hatta dedim yumurtaları topladılar bişey de kalmadı nasıl bukadar uzun sürebilir diye.birde geç olmuştum yaklaşık 1 hafta kadarGünaydın kızlar geçen ay opu olmuştum opudan sonra ki ay regliniz gecikti mi acaba yoksa normal düzene döndünüz mü ilaçların etkisi sonra ki ay da devam eder mi
Opudan sonraki 2. Regl demi cnmBenim çok uzun sürmüştü onu hatırlıyorum 10 gün falan sürdü adetim hatta dedim yumurtaları topladılar bişey de kalmadı nasıl bukadar uzun sürebilir diye.birde geç olmuştum yaklaşık 1 hafta kadar
Bn 2. Regli olmadım henüz 4 ünde olmam lazımdı acaba ilaçlardan mı diye merak ediyorum normal de düzenli regl olurdum test yapmaya da elim varmıyorBen opudan 12 gün sonra adet olmuştum canım adet olduğum ayda histeroskopi oldum oda günümde oldu gecikmedim öyle
Hayır ilk reglim.ikincisi normal şekilde oldu öncekiler gibiOpudan sonraki 2. Regl demi cnm
ayyy inşallah canım, öyle çok istiyorum ki güzel haber vermek, haykırmak, yılların birikimi var, olumlu sonuç olsun ilan veririm pankart açarım anasını seçti benim çocuğum diyeSarmazmı heyecan korku hepsi birlikteinşallah yarın bize güzel haberler vermiş olursun transfer den önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?