Tüp Bebek transferim var dedim aldı direkCanim ne dedin.. hastayim mi dedin ameliyata mi girecegim tup bebek icin mi dedin... nasil verdin..
Hoş geldiniz inşallah yeni tedaviniz de güzel sonuçlarınız olur listede pozitiflerimiz çok , yaşanmışlıklar çok inşallah sizde burda pozitifiii görenlerden olursunuz sizide ekleyelim listeye umut olsun birilerineMerhabalar ben de tekrar tüp bebek tedavisine başladım. İlk sayfadaki çizelgeyi görünce içime çok umut doğdu. İnşallah hepimiz tedavilerden olumlu sonuç alırız
Ben 43 yaşındayım. Bizdeki sorun ileri yaş ve amh düşüklüğü. Doktorum Ahmet Erdem. Bu merkezde ilk kez tedavi olacağım. Bugün 8.gün salı günü kontrolüm var. Bir büyük birkaç da küçük yumurtam olduğunu söylediler. Salı umarım küçükler de bir ilerleme kaydederler
2. Tedavimiydş bide bu ona göre yazayım listeyeMerhabalar ben de tekrar tüp bebek tedavisine başladım. İlk sayfadaki çizelgeyi görünce içime çok umut doğdu. İnşallah hepimiz tedavilerden olumlu sonuç alırız
Ben 43 yaşındayım. Bizdeki sorun ileri yaş ve amh düşüklüğü. Doktorum Ahmet Erdem. Bu merkezde ilk kez tedavi olacağım. Bugün 8.gün salı günü kontrolüm var. Bir büyük birkaç da küçük yumurtam olduğunu söylediler. Salı umarım küçükler de bir ilerleme kaydederler
Pozitif görevlerimiz de çok oldu negatif alanlarımız da transfer olanlar ve benim gibi olacaklar da çok canım bu aralar her zaman ki işte aminnnn inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yolumuzu açık etsinCok uzun zamandır yoktum kim neler yaptı bilmıyorum dualarım hiç kesilmiyor bilin rabbim isteyen herkese nasıp etsin herkes sağlıkla hayırla kucağına alsın ❤emek veren sabah akşam iğnelerin acısına bile o iyi olsun diye acımadı ki diyen canım kadınlar güzel anneler her anne evlat özel ama bizim çektiğimiz bambaşka anneler gününüz kutlu olsun bugün buruk gecırdiyseniz unutmayın geçen senede birçoğumuz böyleydi sonsuz şükür sabır umut üstesinden gelinecek Allah’ın izniyle emekleriniz hiç boşa gitmesin
Hoş buldumHoş geldiniz inşallah yeni tedaviniz de güzel sonuçlarınız olur listede pozitiflerimiz çok , yaşanmışlıklar çok inşallah sizde burda pozitifiii görenlerden olursunuz sizide ekleyelim listeye umut olsun birilerine
Niue düşük olsun değerin güzel katlanmış maşallah genelde bi 10 gpn yada 2 hafta sonra çağırıldı burdakilerin çoğu hiç endişe tohumları ekme içine hayırlı olsun şimdiden canımTransferim 9. Günü 260 12. Günü beta hcg 725 çıktı. Kese görmeye ne zaman çağırılıyor acaba? Ve 2. Sorum kesenin görülmeme ihtimali düşükmüdür
ay çok teşekkür ederimm annemler herkese söyledi ama kötü bişey olur diye korkuyorum haliyleNiue düşük olsun değerin güzel katlanmış maşallah genelde bi 10 gpn yada 2 hafta sonra çağırıldı burdakilerin çoğu hiç endişe tohumları ekme içine hayırlı olsun şimdiden canım
Amin canımm inşallah en kısa zamanda herkes pozitifi alırPozitif görevlerimiz de çok oldu negatif alanlarımız da transfer olanlar ve benim gibi olacaklar da çok canım bu aralar her zaman ki işte aminnnn inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yolumuzu açık etsin
İçini ferah tut sonuçla ilk adımı atlattın ve pozitif i aldın randebunda da kesen de gözükür sonra da 2 hafta sonraya kalp atışı inşallahay çok teşekkür ederimm annemler herkese söyledi ama kötü bişey olur diye korkuyorum haliylekimyasal boş gebelik öyle şeyler.
Beni transferden 21 gün sonra çağırdı kese içinTransferim 9. Günü 260 12. Günü beta hcg 725 çıktı. Kese görmeye ne zaman çağırılıyor acaba? Ve 2. Sorum kesenin görülmeme ihtimali düşükmüdür
Benim değerim de seninkine yakındı 12. Gün 709.kese görmeye transferden 21 gün sonra gittiğimde alttan baktı doktor keseyi gördü hatta işinde bebek oluşumunu da gördü geç gitmenin de öyle bi avantajı oldu boş kese değil dedi ama kalp atışı için 2 hafta daha beklicem maalesef.ben belki onu da duyarız dedim ama erkendiTransferim 9. Günü 260 12. Günü beta hcg 725 çıktı. Kese görmeye ne zaman çağırılıyor acaba? Ve 2. Sorum kesenin görülmeme ihtimali düşükmüdür
Heee iyi bende oyle diyim napayim kiz oyle boyle cok az kaldi cok cabuk gecti yaaa.. pazartesi sali carsamba benim 3 gunum kaldi persembe transferim tam eşimin dogum gununde.. dedigin gibi bu arada ilaclar cok durgunluk veriyor..Tüp Bebek transferim var dedim aldı direk
Benide listeye ekle canim.. ama ne lazim eklemen icin.. sebepsiz infertilite yas 37 esimin yasi 39 tedavi gordugum hastaneye istanbul tup bebek diye yazabilirsin2. Tedavimiydş bide bu ona göre yazayım listeye
Cok tesekkur ederimBir cok kullandığım ilaç vardı ama serum omegavendi sanırım süt gıbı bişeydi 12.haftaya kadar kullandım ben faydası olduğunu düşünüyorum ama kısmet tabi hersey transferden iki uc gün önce başlatmıştı seruma doktorum gönlünüze göre versin rabbim kusura bakmayın mesajı yeni gördüm bu arada
Ekledim canısı,konak diye yazdım gitmek isteyenlere örnek olsunBenide listeye ekle canim.. ama ne lazim eklemen icin.. sebepsiz infertilite yas 37 esimin yasi 39 tedavi gordugum hastaneye istanbul tup bebek diye yazabilirsinamh 0.8 esimde hizli sperm yok..transfer trahim 12.mayis
Ayyy ne güzel bir günde inşallah size uğur getirirHeee iyi bende oyle diyim napayim kiz oyle boyle cok az kaldi cok cabuk gecti yaaa.. pazartesi sali carsamba benim 3 gunum kaldi persembe transferim tam eşimin dogum gununde.. dedigin gibi bu arada ilaclar cok durgunluk veriyor..
İnşallah gönlünüze göre olur hersey kısa zamanda mucizenize kavuşursunuzCok tesekkur ederimonemli degil tedaviye 1 2 ay ara verdik genetik testlere de bakılcak anca cikar sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?