2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Ayy inş pozitif haberlerle burası bayram yerine döner Hadi bakalım sayılı gün çabuk geçermiş geldi çattı. 1 gün kaldı Aşırı heyecanlıyım.

Bn 2. Regli olmadım henüz 4 ünde olmam lazımdı acaba ilaçlardan mı diye merak ediyorum normal de düzenli regl olurdum test yapmaya da elim varmıyor
İlaçlardan kaynaklı da gecikme yaşanabilir bekle 3 gün daha olmazsan olmadı öyle test yaparsın

Ayy inş pozitif haberlerle burası bayram yerine döner Hadi bakalım sayılı gün çabuk geçermiş geldi çattı. 1 gün kaldı Aşırı heyecanlıyım.
Saat 1 de burda ol dediler bana da 10.8 ölçtü kalınlığı da çok iyi dedi bakalım

İstemediler benden tek kalınlığa baktı
Sanırım doğal siklusla alakalı benimki sürekli kontrol edildi canım. Yarın da proluton depo yapıcaklar galiba çok emin değilim ayy içim kıpır kıpır transfer olmak bile bu kadar mutlu ediyosa pozitifi görmeyi düşünemiyorum Çift çizgiyi gören arkadaşlar o an nasıl hissettiniz ondan da bahsedin biraz

Dualarım hepinizle, Allah isteyen, bekleyen, bu uğurda emek veren herkesin kucağını doldursun Valla ben korkudan 10. günden önce yapamadım. Hatta hep eşime sürpriz yaparım diyordum ama tek başına idrar testini yapmaya cesaret edemedim Gece 4 te uyandırdım kalk test yapcaz diye Birlikte bekledik ikinci çizginin çıkmasını. İnanılmaz bi an gerçekten, benim saf kocam da ikinci çizgi hemen anında çıkcak sanmış bi yüzü düştü. Zaten 1 dk dolmadan çıkmıştı ben ağlamaya başladım o hala bi süre algılayamadı Sonra uyku haram zaten sabah 6 da acile gidip kan verdik. Ayy o güne döndüm Allahım hepinizin kalbine göre versin, bize de sağ salim kavuşmayı nasip etsin

ayyy okurken gözlerim doldu amin inşallah sizler de sağlıkla kucağınıza alırsınız

Ama doğal siklus en iyisi ya ilaçlar gerçekten çok fazla ve insanı yıpratıyor Muş ciddi anlamda onu anlamadım

kızlar gğnde 4 defa progeston kullanıyorum, sanki altıma yapıyomuşum gibi çamaşır değiştirmekten canım çıktı, size de öyle mi

Amiiin inşallah hepimizden pozitif haberleri alalım uğurlu gelsin mayıs ayı

kızlar gğnde 4 defa progeston kullanıyorum, sanki altıma yapıyomuşum gibi çamaşır değiştirmekten canım çıktı, size de öyle mi
Ben günde 2 kullanıyorum ama dünden beri ağızdan alıyorum ben ya normalde ağızdan alınca çok yan etki yapıyor diyorlar ama ben vajinal alınca kötü oldum asıl , ama benimde fiitlden sonra akıntı oluyor hep mecbur sürekli çamaşır değişiyorum enfeksiyon olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…