2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Meehaba biz Ryamm ile gecen haftadan beridir gunde 10 a yakin hap aliyoruz transfer merkezi ve doktorumuz ayni.. ayni ilaclari kullaniyoruz o bana cokd estek oldu sagolsun.. iyiki burda birlikteyiz benide son zamanlarda heyecan basti bende 12 mayista transfer olacagim insallah allahtan bi mani gelemezse...1 yum. Cozulurken insallah bozulmaz.. hepitopu 1 yumurtam var cunku.. suan tek korkum o oldu..

Merhaba âdet oldunuz mu histereskopiden kaç gün sonra adet olunuyormus

Hiç böyle bi korkuya girme bence burda kaç tane donmuş transfer olan oldu böyle bi sorunla karşılaşanı görmedim bu tarz şeyleri hiiiçççç aklına getirme boşver transfer gününe odaklan yarın 1 buçuk gibi olucam transfer i galiba o kadar heyecanlıyım ki

Dun butunn gece gozume uyku girmedi..videolara formlara baktim.. bazi kisilere denk gelmis o tarz cozdururken embriyonun bozulmasi olabiliyormus.. ama tabiki insallah basimiza gelmez videolarda bi cok kisi hemen transferden sonra kalkmayin diyor en az 15 dakika yatin diyorlar.. cok su icmeye gerek yok benim surekli çisim var zaten ictigimiz ilaclardan artik wc girmeden disari cikmiyorum korkuyom..niye boyle oldu anlamadim..tek korkum transferden sonra ciş sorunu

Ben tam günümde adet olmuştum âdetin 14. Günü histeroskopi oldum 29 . Günümde de âdet oldum
Anladım peki size histereskopiden sonra hangi ilaçları verdiler? Ben adetin 7. Günü histereskopi oldum yani adet bitti 2 gün sonra histereskopiydi. İnşallah zamanında gelir benim adetim de:)

Ya zaten bugün buse dedi ki su içmeyi istemenizi biz ultrason da rahmi daha iyi görelim diye istiyoruz dedi çok aşırı sıkışık olma ama tuvaletin olsun dedi, binde bie ihtimal oluyor demekki ama hiç aklımıza getirip ihtimalin bize çıkacağını düşünneyelim Zaten en az yarım saat 45 dk istirahat veriyorlar mış, transfer den yarım saat sonra yaparsın ya bence hiç kendini kasma tuvalet konusunda düşündükçe öyle olur çünkü

Anladım peki size histereskopiden sonra hangi ilaçları verdiler? Ben adetin 7. Günü histereskopi oldum yani adet bitti 2 gün sonra histereskopiydi. İnşallah zamanında gelir benim adetim de:)
Azitro içtim 3 gün sadece başka ilacım yoktu

Kızlar size bi soru bu ovulasyon testleri varya onda max gösteriyor ama beyaz akıntı yok
Test yanlış mı acaba ?

Ama onlar masadan alip baska yerde yatiriyorlarmis ben diyorum ki eger olanak varsa ayaklarimizi ortup transfer masasinda yatalim insallah benden sonra kimse olmaz transferde ben yatabilirim...

Ama onlar masadan alip baska yerde yatiriyorlarmis ben diyorum ki eger olanak varsa ayaklarimizi ortup transfer masasinda yatalim insallah benden sonra kimse olmaz transferde ben yatabilirim...
Onu bende merak ediyordum odaya nasıl getiriyor Lar diue tekerlekli sandalyede getirirler bence, ay yok masada da yatmak istemem ya odada yatayım en iyisi

Kızlar size bi soru bu ovulasyon testleri varya onda max gösteriyor ama beyaz akıntı yok
Test yanlış mı acaba ?
canım illa akıntı olmak zorunda değil, ovülasyon testi kullanıyorum bende ve doğru oluyor ama sen eczaneden mi alıyorsun, her test iyi olmuyor da

kuzum transfer masasında yatamazsın, ucunda çatalda bacakların ki aşılama gibi yakına koymuyorlar tam rahime koyurlar ya sonra seni sedye ile yatağına götürüp yavaş hareketlerle yatağına yerleştiriyorlar, yani yatağında istirahat da gayet uygun, merak etme :)

Çok konforlu olmuyor canım ameliyathane özellikle ısı düşük olduğu için üşüyorsun. Ben iki transferimde de üşüdüm mesela. Seni kendi yatağına alıyorlar ameliyathanede, ki orada da yardımcı oluyorlar ayağa kalkmıyorsun, direk odana götürüyorlar yatağınla en azından benimkiler böyle oldu. Çok zor biliyorum içinin ferahlaması fakat bu kadar korkma kendine, onlara güven yoksa zaten süreçte tıbbi olarak yapılacaklar yapılıyor, sen yemene içmene veya hareketine dikkat ediyorsun, ilaçlarını alıyorsun eksiksiz, tek değişken faktör senin ruh halin sen iyi olursan, olaya pozitif bakarsan senin içindeki bir canlının bunu hissetmesi imkansız

Öncesinde ultrasyon ıle bakıyorlar eger fazla ıse kap verıyor wcde verılen kap ıle bır yada ıkı bardaklık bosalt dıyorlar. eger az ıse bıraz daha su ıcırıp bekletıyorlar

Onu bende merak ediyordum odaya nasıl getiriyor Lar diue tekerlekli sandalyede getirirler bence, ay yok masada da yatmak istemem ya odada yatayım en iyisi
once bı odaya alıyorlar ustunu gıyıyorsun, odanın dırek karsısına transferın yapıalcagı yer. Tekerleklı sandalyeye gerek olmuyor. Yumurta toplamada ıslem yapılan aynı oda da transfer yapıyorlar. Islem bıtınce sedyeyı yaklastırıp yana sedyeye gecıyorsun. ayaga hıc kalkmıyosun. sedye ıle odaya tasıyorlar, sedyeyı odadakı yatagına yaklastırıp yataga gecıyorsun yıne ayaga kalkmadan

canım illa akıntı olmak zorunda değil, ovülasyon testi kullanıyorum bende ve doğru oluyor ama sen eczaneden mi alıyorsun, her test iyi olmuyor da
Evet eczaneden aldım yanı da çubuğuyla beraber. Bu ay ilk defa kullandım test 2 gündür pozitif netten baktım akıntı falan yazıyor kafam karıştı.

Eklentiler

• 7221CA42-6A9A-4029-9E20-20B34504BC92.webp
    16 KB · Görüntüleme: 52
Ooo iyiymiş sağol Bilgi verdiğin için içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…