Genelde ard arda transferler oluyor orda bekletmezler. Beni sedyeye aktardılar yatar pozisyonda. Ordan da yatağıma aktardılar. 45 dk sonra tuvalete gittim, 1 saat sonra kalkıp gidebilirsiniz dedikleri halde 1 saat 50 yattımAma onlar masadan alip baska yerde yatiriyorlarmis ben diyorum ki eger olanak varsa ayaklarimizi ortup transfer masasinda yatalim insallah benden sonra kimse olmaz transferde ben yatabilirim...
Meehaba bizRyamm ile gecen haftadan beridir gunde 10 a yakin hap aliyoruz transfer merkezi ve doktorumuz ayni.. ayni ilaclari kullaniyoruz o bana cokd estek oldu sagolsun.. iyiki burda birlikteyiz benide son zamanlarda heyecan basti bende 12 mayista transfer olacagim insallah allahtan bi mani gelemezse...1 yum. Cozulurken insallah bozulmaz.. hepitopu 1 yumurtam var cunku.. suan tek korkum o oldu..
Canım kanaman ne durumda?bende cuma keseyi gördüm hala kanamam devam ediyor.doktor olabilir dedi bunu düşünmeyi bırak dedi ama insanın elinde değil.sürekli böyle devam edecek mi bilmiyorumKizlar merhaba,ben bugun keseyi gordumtüp bebek dr um,19mayisa verdi tarih,dun biraz kanamam oldugu icin rahat olamadım,bugun kendi dr ma.gittim,icim rahatladi darisi tum arkadaslarima sizlere olsun tez zamanda sağliklisindan
Bugun hic gelmedi,dun de 3 kere geldi,surekli gelmemesi gerektigini soyledi tup dr umda kendi doktorum da,lekelenme seklinde olabilir dedi,senin kanaman ne sekilde peki?Canım kanaman ne durumda?bende cuma keseyi gördüm hala kanamam devam ediyor.doktor olabilir dedi bunu düşünmeyi bırak dedi ama insanın elinde değil.sürekli böyle devam edecek mi bilmiyorum
Benim 2-3 günde bi pembe leke geliyordu.çarşamba günü kesilmedi az az sürekli geldi.ozamandan beri gün içinde az az geliyor ama bugün 2 ye kadar gelmedi 3 den sonra başladı yine.doktor da kanama alanı falan yok dedi olabilir endişelenme bunu düşünme dedi öyle yani bakalım birgün bitecek heralde.ama azaldı baya kan sulandırıcıyı kestikten sonra günde 1-2 kere geliyor az olarakBugun hic gelmedi,dun de 3 kere geldi,surekli gelmemesi gerektigini soyledi tup dr umda kendi doktorum da,lekelenme seklinde olabilir dedi,senin kanaman ne sekilde peki?
Canim icini rahat tut,doktorlarimiza.guvenmekten baska yapabilecegimiz bsy yok,bana da coreaspini birak dedi,haklisin endiselenmekte ama,icini ferah tutBenim 2-3 günde bi pembe leke geliyordu.çarşamba günü kesilmedi az az sürekli geldi.ozamandan beri gün içinde az az geliyor ama bugün 2 ye kadar gelmedi 3 den sonra başladı yine.doktor da kanama alanı falan yok dedi olabilir endişelenme bunu düşünme dedi öyle yani bakalım birgün bitecek heralde.ama azaldı baya kan sulandırıcıyı kestikten sonra günde 1-2 kere geliyor az olarak
Masada fazla yatırmazlar çünkü hemşirenin başınızda beklemesi gerekir orası ameliyathane olduğu için işlem bittikten sonra odaya alıyolar bide soğuk üşütrsünüzOnu bende merak ediyordum odaya nasıl getiriyor Lar diue tekerlekli sandalyede getirirler bence, ay yok masada da yatmak istemem ya odada yatayım en iyisi
Aynen öyle o da öyle dedi doktoruna güven hiçbir hamilelik yüzde 100 doğumla sonuçlanır diyemeyiz dedi.bazı hamile vardır hiç kanaması olmaz ama düşük yapar bazısının yoğun kanaması olur hiçbişey olmaz dedi.zaten bütün takviyeleri veriyoruz içini ferah tut bu durumu bi kenara koy hiç düşünme dedi.şuan için bi risk görünmüyor dedi.artmadığı için bende yavaş yavaş alışıyorum ama sürekli yatıyorum korkudan.ayakta olsam artar mı aynı mı kalır onu da bilemiyorumCanim icini rahat tut,doktorlarimiza.guvenmekten baska yapabilecegimiz bsy yok,bana da coreaspini birak dedi,haklisin endiselenmekte ama,icini ferah tut
yok canım sen görd isen pozitifi işlemini gerçekleştir 3 gün üst üste derlerEvet eczaneden aldım yanı da çubuğuyla beraber. Bu ay ilk defa kullandım test 2 gündür pozitif netten baktım akıntı falan yazıyor kafam karıştı.
Aaa sende mi Şeyma hocadaydınAynı yerde yaptırdığımız için :)
Güzel haberlerini bekliyorum hayırlısı olur inşallah herkes için
Bende çok su içmeyi düşünmüyorum ya yarım lt su Yeter fazlasını içmicem bu aralar ilaçlardan dolayı fazlaca geliyor tuvaletim zatenMasada fazla yatırmazlar çünkü hemşirenin başınızda beklemesi gerekir orası ameliyathane olduğu için işlem bittikten sonra odaya alıyolar bide soğuk üşütrsünüzMEMUR54 İşlemden çıkınca sizi sedyeye alıyolar yatarken hiç kalmadan kendinizi hop kaydırıyosunuz odaya gelincede yatağa aynı şekilde geçiyosunuz sonra ne kadar tutabilirseniz ama idrarınızı tutmak qsla tutunmayı kolaylaştırmıyor transfer den max 15 dk sonra tuvaletinizi yapın mesane rahme baskı yaptığı için kasılmalar bebekleri rahatsız edebilir ben son transferimde öyle yaptım çok sıkışık değildim bebekleri görücek kadardı işlemden 10 dk sonra kalktım tuvalete hemşireler özellikle uyardı
Selamlar… Hayırlı olsun şimdidenBenim doğal siklustu o yüzden çok ilaç kullanmadım ben, transfere hazırlık ilaçları kullanıyorum şuanda. Evet sırayla transfer olup sırayla bebiş haberlerini alcaz inşallah Allahım nasip etsin hepimizeBen de çok heyecanlıyım
Senin yaptırma sebebin neydi sebepsiz infertilite mi 2. De negatif olmuş sanırımAynı yerde yaptırdığımız için :)
Güzel haberlerini bekliyorum hayırlısı olur inşallah herkes için
Hay masallah ben okadar dayanamam ama en azindan 15 dk ameliyat odasinda kalma sansim olursa benim transfer saatim 15.00 olacak. O yuzden ben en son siradayim.. biraz camuŕa yatacam.. kirk yilin basinda transfer olacam..ordaki hemsirelere rica edecem uzerime pike ortsunler diye..sonra ben esimle birlikte denerken bende hic icinde bisey durmuyordu icimde oldugu gibi disari cikiyordu oda eger kipirdarsam duser gibi geliyor.. ya stresler heyecanlar basiyor...Genelde ard arda transferler oluyor orda bekletmezler. Beni sedyeye aktardılar yatar pozisyonda. Ordan da yatağıma aktardılar. 45 dk sonra tuvalete gittim, 1 saat sonra kalkıp gidebilirsiniz dedikleri halde 1 saat 50 yattım
Tutanacak olduktan sonra onu hic bir kuvvet ordan alamaz canim,allahim ol der ve olurAynen öyle o da öyle dedi doktoruna güven hiçbir hamilelik yüzde 100 doğumla sonuçlanır diyemeyiz dedi.bazı hamile vardır hiç kanaması olmaz ama düşük yapar bazısının yoğun kanaması olur hiçbişey olmaz dedi.zaten bütün takviyeleri veriyoruz içini ferah tut bu durumu bi kenara koy hiç düşünme dedi.şuan için bi risk görünmüyor dedi.artmadığı için bende yavaş yavaş alışıyorum ama sürekli yatıyorum korkudan.ayakta olsam artar mı aynı mı kalır onu da bilemiyorum
Ben de 3 defa 2şer kullanıyorum. Günlük ped kullanırsa daha rahat oluyor. Günde 3 defa günlük ped i değiştirirsinkızlar gğnde 4 defa progeston kullanıyorum, sanki altıma yapıyomuşum gibi çamaşır değiştirmekten canım çıktı, size de öyle mi
İlk 3 ayı bir atlatalım da inşallah sonra biraz rahatlarımTutanacak olduktan sonra onu hic bir kuvvet ordan alamaz canim,allahim ol der ve olur,surekli yatmak da seni psikolojik olarak sıkabilir belki,ama icin nasil rahat olacaksa oyle yap tabiki,kendini şımart ve mutlu et
E cok guzel okadar tutarim ozaman cok sıkısiķ olmayacaksak.. ya formlarda hemen kalkanlarin genelde tutmuyor.. cok urktum o yuzden.. bunun bi formulude yok soyle yaparsan boyle yaparsan diye..Öncesinde ultrasyon ıle bakıyorlar eger fazla ıse kap verıyor wcde verılen kap ıle bır yada ıkı bardaklık bosalt dıyorlar. eger az ıse bıraz daha su ıcırıp bekletıyorlar
günlük pet sağlıklı olmadığını demişti bir doktorum, sürtünme ile akıntıyı çoğaltıyor, mümkün mertebe kullanmamaya çalışıyorum, arada peçete felan kullanıyorum napayım idare ediyoruzBen de 3 defa 2şer kullanıyorum. Günlük ped kullanırsa daha rahat oluyor. Günde 3 defa günlük ped i değiştirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?