Günlük ped hiç önerilmiyor enfeksiyon açısından riskli akıntıyı hapsettiği için. Kağıt havlu koyup sık değiştirmek daha mantıklı. O dönem öyle kullandım hepBen de 3 defa 2şer kullanıyorum. Günlük ped kullanırsa daha rahat oluyor. Günde 3 defa günlük ped i değiştirirsin
Ben de dikkat edeyim o halde. Ben hiç sormamıştım 1 haftadır da kullanıyordumGünlük ped hiç önerilmiyor enfeksiyon açısından riskli akıntıyı hapsettiği için. Kağıt havlu koyup sık değiştirmek daha mantıklı. O dönem öyle kullandım hep
Ayy bende çok günlük ped kullanırım ama ha öyle mi yapıyor Muş günlük pedGünlük ped hiç önerilmiyor enfeksiyon açısından riskli akıntıyı hapsettiği için. Kağıt havlu koyup sık değiştirmek daha mantıklı. O dönem öyle kullandım hep
Evet canım doktorum hiç hijyenik değil özellikle kullanmaman konusunda uyarıyorum demiştiAyy bende çok günlük ped kullanırım ama ha öyle mi yapıyor Muş günlük ped
Bu ilaçları hala kullanmaya devam ediyor musunuz?kaçıncı ayda iğneler fitiller kesilecek acaba?Evet canım doktorum hiç hijyenik değil özellikle kullanmaman konusunda uyarıyorum demişti
Sen naptin asil sen soyle artik bize şu mujdeyi bi ver hele☺☺☺kuzum transfer masasında yatamazsın, ucunda çatalda bacakların ki aşılama gibi yakına koymuyorlar tam rahime koyurlar ya sonra seni sedye ile yatağına götürüp yavaş hareketlerle yatağına yerleştiriyorlar, yani yatağında istirahat da gayet uygun, merak etme :)
Progestrondan once hep gunluk koyuyordum ama progestronu atmaya bqsladigindan beri kasinti yapmaya basladi cok.. sizdede olmusmuydu travocort surmusmuydunuz.. pecete koyuyorum suan biraz daha azaldi kaşintim..Günlük ped hiç önerilmiyor enfeksiyon açısından riskli akıntıyı hapsettiği için. Kağıt havlu koyup sık değiştirmek daha mantıklı. O dönem öyle kullandım hep
Fitili, estrofemi, prednolü 9+ larda kesti. Ben ilk gittiğimde tek kese tek bebek vardı, sonradan ikinci kese çıkınca ortaya oksaparı doğuma kadar kullanacağımı söyledi. Bir de pruluton depot o da ikiz oldukları için doğuma kadar haftada birBu ilaçları hala kullanmaya devam ediyor musunuz?kaçıncı ayda iğneler fitiller kesilecek acaba?
Benim progestan kullanırken kaşıntı olmadı ama bıraktıktan sonra geçtiğimiz günlerde oldu vajinal kaşıntı hayatımda ilk kez. Mantar oldum herhalde dedim, sonra sirkeli su önerilmişti bir kadın doğum uzmanı tarafından. 3-4 gün kullandım kesildiProgestrondan once hep gunluk koyuyordum ama progestronu atmaya bqsladigindan beri kasinti yapmaya basladi cok.. sizdede olmusmuydu travocort surmusmuydunuz.. pecete koyuyorum suan biraz daha azaldi kaşintim..
Sirkeli su ile mi sildin yikadin mi naptin.. ay cok kotuyum hep kanatiyorum bide coreasprin ve oksapar ile zaten biraz daha fazla kanama oluyor normalden.. valla iş yerinde zor duruyorum.. pecetele silip kuruluyorum daha fazla ozen gosteriyorum ama bi turlu gecmiyor bide ustune transfer oncesi kabizlik basladi..Benim progestan kullanırken kaşıntı olmadı ama bıraktıktan sonra geçtiğimiz günlerde oldu vajinal kaşıntı hayatımda ilk kez. Mantar oldum herhalde dedim, sonra sirkeli su önerilmişti bir kadın doğum uzmanı tarafından. 3-4 gün kullandım kesildi
Evet sirkeli suyla yıkadım günde bir kez. Sonra iyice kurutttum. Bir bardak suya 1-2 kaşık elma sirkesi demiş doktor öyle denedim şükür işe yaradıSirkeli su ile mi sildin yikadin mi naptin.. ay cok kotuyum hep kanatiyorum bide coreasprin ve oksapar ile zaten biraz daha fazla kanama oluyor normalden.. valla iş yerinde zor duruyorum.. pecetele silip kuruluyorum daha fazla ozen gosteriyorum ama bi turlu gecmiyor bide ustune transfer oncesi kabizlik basladi..
Fitili falan kesmesine sevindim.3 aydan sonra keser heralde pruluton depot devam eder birde corasprin ya da oksapar da devam eder ama depot haftada 1 olunca ikisine razıyımFitili, estrofemi, prednolü 9+ larda kesti. Ben ilk gittiğimde tek kese tek bebek vardı, sonradan ikinci kese çıkınca ortaya oksaparı doğuma kadar kullanacağımı söyledi. Bir de pruluton depot o da ikiz oldukları için doğuma kadar haftada bir
Ben de en çok fitillerden kurtulduğuma seviniyorum. İğnelere razıyım, çok rahatsız oluyordum akıntısı dert, iş yerinde yapmak ayrı dert. Devam edenler de genelde 12 haftada bıraktılar zaten. Max o kadar kullandırılırFitili falan kesmesine sevindim.3 aydan sonra keser heralde pruluton depot devam eder birde corasprin ya da oksapar da devam eder ama depot haftada 1 olunca ikisine razıyım
Kaç mm kalınlığın?İstemediler benden tek kalınlığa baktı
Takmıyim bende o zaman daha öğrendiğim iyi oldu vallahiEvet canım doktorum hiç hijyenik değil özellikle kullanmaman konusunda uyarıyorum demişti
10.8 dediKaç mm kalınlığın?
Oksaparın faydası neki acaba niye kullandırılıyor diyorum ya benim yengem de ikiz tüp Bebek le doğum yaptı hiç kullanmadı böyle şeylerFitili, estrofemi, prednolü 9+ larda kesti. Ben ilk gittiğimde tek kese tek bebek vardı, sonradan ikinci kese çıkınca ortaya oksaparı doğuma kadar kullanacağımı söyledi. Bir de pruluton depot o da ikiz oldukları için doğuma kadar haftada bir
Transferden sonra bana sürgü verdiler yatakda yaptım yoksa hayatta dayanamazdimE cok guzel okadar tutarim ozaman cok sıkısiķ olmayacaksak.. ya formlarda hemen kalkanlarin genelde tutmuyor.. cok urktum o yuzden.. bunun bi formulude yok soyle yaparsan boyle yaparsan diye..
Oksapar kan sulandırıcı diye biliyorumOksaparın faydası neki acaba niye kullandırılıyor diyorum ya benim yengem de ikiz tüp Bebek le doğum yaptı hiç kullanmadı böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?