- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 46
yarın teste gidiyorum, dua edin bana inşallah müjdem gelsin burayaSen naptin asil sen soyle artik bize şu mujdeyi bi ver hele☺☺☺
Daha önce düşüğüm var muhtemelen pıhtılaşma sorunu olduğu düşünülüyor. O zaman sebebi belli değildi tabii incelenmemiştiOksaparın faydası neki acaba niye kullandırılıyor diyorum ya benim yengem de ikiz tüp Bebek le doğum yaptı hiç kullanmadı böyle şeyler
Yok onu biliyorum ama faydası nedir acaba onu merak ettimOksapar kan sulandırıcı diye biliyorum
Hıııı, hadi bakalım sağlıkla doğsun da inşallah bunlar da geçecek bakalım tutarsa bizde devam edecek miyizDaha önce düşüğüm var muhtemelen pıhtılaşma sorunu olduğu düşünülüyor. O zaman sebebi belli değildi tabii incelenmemişti
Benim de bugün döngümün 7. Günü 6 mm. Gayet iyi dedi doktor transfer zamanına daha da kalınlaşır demi10.8 dedi
Hadi ya benim çok şükür iyi geçiyor yorgunluk var evet ama hafta sonları çok güzel uykumu alınca dışarı çıkınca çok iyi oluyot ama çalışırken erken kalkma koşturma tüm enerjim bitiyorBen çok zorlanıyorum valla ilkinde hamile gibi değildim bunda hasta gibiyim. Aşırı bir tembellik, canım hiçbir şey yapmak istemiyor. ilk andan beri üşüyorum. Bir de beni asıl zorlayan alerjik rinitim, ilaç da kullanamıyorum bir haftadır fenayım. Yüzüm gözüm şişti artık hapşırmaktan, gözümün akmasından
Aynı dert bende de var Büşra yani yesem yerim her şeyi geceleri salatalık falan geçiştiriyorum ben de henüz kilo almadım ama cumartesi pazar her akşam tantuni yiyorum resmenKız bu saatte hamburger yedim böyle nasıl olacakyok daha almadım ama 3 gündür böyleyim zaten önünü kesmem lazım
Ben o kadar duygulanmadım sanırım sadece tedirginlik telaş hala da öyle sağlığı yerinde mi iyi mi tabi çok önemsiyorum sağlıkla gelsin çok istiyorum ama kızlar gibi böyle çok duygusal içimde bebek var moduna giremedim sanırım ben doğduktan sonra anne gibi hissedeceğimAminnnn inşallah canımaynen salı gününü saymazsak 2 güncük kaldı sadece ay rahme konulurken bile bu duyguları yaşıyorsak doğduğunda sular seller akacak bizden heralde
Canım şuan bende ilaç kullanıyorum estrfem. Adetin 3. Günü başladım ayın 18ine ilk ramdevum var gittiğimde Kan bakilcakmis kan uygunsa muayne olucakmis oda adetimin 15. Gününe denk geliyor. Acaba diyorum kan güzel çıkarsa rahimde kalınlaşmışsa o gün de transfer yapma ihtimalleri olur mu ki ?Ne zaman adet in başlamıştı seninaynen 3. Hafta oluyor 14. Günden sonra heran transfer olabilir kalınlaşmaya göre kan değerine göre kişiden kişiye değişiyor kaçıncı günü olduğu bakalım bizim kaçıncı günü olacak transfer yarın arayıp randevu alıcam hayırlısı ile atlatsak şunları da
Kiz kardesim 32.haftalarindq ilk 4 qy bebek hic kendini gostermedi hep eksi tuzllu vs yiyor dedik.kizin olacqk oda hep kendini kiz hqzirlqdi isim buldu derken bi baktik erkekmişAynı dert bende de var Büşra yani yesem yerim her şeyi geceleri salatalık falan geçiştiriyorum ben de henüz kilo almadım ama cumartesi pazar her akşam tantuni yiyorum resmenturşu ekşi acı her şey çok güzel tatlılar hiççç ilgimi Çekmiyor ekstra bir AŞ erme durumu yok ama normalde de yeme zevkim böyleydi zaten
Yanimda cocuk bezi vs goturcem surgude zor..Transferden sonra bana sürgü verdiler yatakda yaptım yoksa hayatta dayanamazdim
Kalınlaşır tabiki henüz 7. Günün sonuçta hiç endişe etmeBenim de bugün döngümün 7. Günü 6 mm. Gayet iyi dedi doktor transfer zamanına daha da kalınlaşır demiinşallah bu sefer iptal olmaz transfer
Kişilikle ilgili bişey bence ya yarın bende ağlamam heralde ama çok heyecanlıyım hala uyuyamadım meselaBen o kadar duygulanmadım sanırım sadece tedirginlik telaş hala da öyle sağlığı yerinde mi iyi mi tabi çok önemsiyorum sağlıkla gelsin çok istiyorum ama kızlar gibi böyle çok duygusal içimde bebek var moduna giremedim sanırım ben doğduktan sonra anne gibi hissedeceğim
Yok o gün hadi gel transfer yapalım demezler çünkü emriyoları falan çözüyorlar ya ertesi gününe belki hadi belli oldu diyebilirler benim 4 gün önce belli oldu günü mesela sanmıyorum ki hadi gel transfer yapalım desinler en az 3 gün den önce haberin olurCanım şuan bende ilaç kullanıyorum estrfem. Adetin 3. Günü başladım ayın 18ine ilk ramdevum var gittiğimde Kan bakilcakmis kan uygunsa muayne olucakmis oda adetimin 15. Gününe denk geliyor. Acaba diyorum kan güzel çıkarsa rahimde kalınlaşmışsa o gün de transfer yapma ihtimalleri olur mu ki ?
Transferden önceki 5 gün ilaçlara başladım, sadece günün belli oluyor, kaçıncı gün embriyosu ise ona göre erken ya da biraz geç transfer tarihi oluyor.Canım şuan bende ilaç kullanıyorum estrfem. Adetin 3. Günü başladım ayın 18ine ilk ramdevum var gittiğimde Kan bakilcakmis kan uygunsa muayne olucakmis oda adetimin 15. Gününe denk geliyor. Acaba diyorum kan güzel çıkarsa rahimde kalınlaşmışsa o gün de transfer yapma ihtimalleri olur mu ki ?
Günaydınlaaarrbugün büyük gün erkenden baş ağrısı ile uyandım demek ki fark etmeden bayağı stres bastırmış. Kızlar dua edin hayırlısıyla transferimizi yapalım
Çok haklısın :) bebeğimizle buluştuğumuz ilk ana şahit olmak sadece tüp bebek annelerine kısmet oluyorGüzel bir gün olsun.. bebeğin yuvasında huzurla sağlıkla büyüsünstres heyecan bunlar olacak tabiki.. yakında hepsi güzel anılar olsun.. ileride anlatacak bir çok şeyin olacak bebeğine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?