2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Oksaparın faydası neki acaba niye kullandırılıyor diyorum ya benim yengem de ikiz tüp Bebek le doğum yaptı hiç kullanmadı böyle şeyler
Daha önce düşüğüm var muhtemelen pıhtılaşma sorunu olduğu düşünülüyor. O zaman sebebi belli değildi tabii incelenmemişti

Pıhtılaşma olmasın diye birde rahme kan akışı çok olsun diye veriyorlar kan sulandırıcı .ama bende kanama olunca kestiler.kanama durunca corasprinden devam edecek doktor.çarşamba günü durum bildireceğim ona göre.benim de önceki kimyasal gebelikti hemen kan sulandırıcı başladılar

Daha önce düşüğüm var muhtemelen pıhtılaşma sorunu olduğu düşünülüyor. O zaman sebebi belli değildi tabii incelenmemişti
Hıııı, hadi bakalım sağlıkla doğsun da inşallah bunlar da geçecek bakalım tutarsa bizde devam edecek miyiz

Hadi ya benim çok şükür iyi geçiyor yorgunluk var evet ama hafta sonları çok güzel uykumu alınca dışarı çıkınca çok iyi oluyot ama çalışırken erken kalkma koşturma tüm enerjim bitiyor

Kız bu saatte hamburger yedim böyle nasıl olacak yok daha almadım ama 3 gündür böyleyim zaten önünü kesmem lazım
Aynı dert bende de var Büşra yani yesem yerim her şeyi geceleri salatalık falan geçiştiriyorum ben de henüz kilo almadım ama cumartesi pazar her akşam tantuni yiyorum resmen turşu ekşi acı her şey çok güzel tatlılar hiççç ilgimi Çekmiyor ekstra bir AŞ erme durumu yok ama normalde de yeme zevkim böyleydi zaten

Aminnnn inşallah canım aynen salı gününü saymazsak 2 güncük kaldı sadece ay rahme konulurken bile bu duyguları yaşıyorsak doğduğunda sular seller akacak bizden heralde
Ben o kadar duygulanmadım sanırım sadece tedirginlik telaş hala da öyle sağlığı yerinde mi iyi mi tabi çok önemsiyorum sağlıkla gelsin çok istiyorum ama kızlar gibi böyle çok duygusal içimde bebek var moduna giremedim sanırım ben doğduktan sonra anne gibi hissedeceğim

Canım şuan bende ilaç kullanıyorum estrfem. Adetin 3. Günü başladım ayın 18ine ilk ramdevum var gittiğimde Kan bakilcakmis kan uygunsa muayne olucakmis oda adetimin 15. Gününe denk geliyor. Acaba diyorum kan güzel çıkarsa rahimde kalınlaşmışsa o gün de transfer yapma ihtimalleri olur mu ki ?

Kiz kardesim 32.haftalarindq ilk 4 qy bebek hic kendini gostermedi hep eksi tuzllu vs yiyor dedik.kizin olacqk oda hep kendini kiz hqzirlqdi isim buldu derken bi baktik erkekmiş

Kişilikle ilgili bişey bence ya yarın bende ağlamam heralde ama çok heyecanlıyım hala uyuyamadım mesela senin kan olaylarından kaynaklı doğana kadar hep bir endişe korku var içinde acaba bişey olur mu diye inşallah sağ sağlim kucağına aldıktan sonra doya doya yaşarsın hepsini

Yok o gün hadi gel transfer yapalım demezler çünkü emriyoları falan çözüyorlar ya ertesi gününe belki hadi belli oldu diyebilirler benim 4 gün önce belli oldu günü mesela sanmıyorum ki hadi gel transfer yapalım desinler en az 3 gün den önce haberin olur

Transferden önceki 5 gün ilaçlara başladım, sadece günün belli oluyor, kaçıncı gün embriyosu ise ona göre erken ya da biraz geç transfer tarihi oluyor.

Günaydınlaaarr bugün büyük gün erkenden baş ağrısı ile uyandım demek ki fark etmeden bayağı stres bastırmış. Kızlar dua edin hayırlısıyla transferimizi yapalım

Güzel bir gün olsun.. bebeğin yuvasında huzurla sağlıkla büyüsün stres heyecan bunlar olacak tabiki.. yakında hepsi güzel anılar olsun.. ileride anlatacak bir çok şeyin olacak bebeğine..

Ryamm bugün emeklerinin meyvesini alma zamanı.. güzelce bebeklerinle kavuş.. umarım ikisi de sıkıca tutunur ve içinde iki mucize büyütme tecrübesini doya doya yaşarsın.

Güzel bir gün olsun.. bebeğin yuvasında huzurla sağlıkla büyüsün stres heyecan bunlar olacak tabiki.. yakında hepsi güzel anılar olsun.. ileride anlatacak bir çok şeyin olacak bebeğine..
Çok haklısın :) bebeğimizle buluştuğumuz ilk ana şahit olmak sadece tüp bebek annelerine kısmet oluyor ona amlatacak çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…