Surgu daha kolay mis. Bende senin gibi dusunuyordum.Yanimda cocuk bezi vs goturcem surgude zor..
Emin ol bez daha zor cnm sürgü daha kolay .bezle ugrasma hicYanimda cocuk bezi vs goturcem surgude zor..
Evet sürgü en kolayı ve rahat yani bez olmazSurgu daha kolay mis. Bende senin gibi dusunuyordum.
Evet ya çok duyuyorum genelde sanki ilk 3-4 ay herkes ekşi yiyor kız erkekKiz kardesim 32.haftalarindq ilk 4 qy bebek hic kendini gostermedi hep eksi tuzllu vs yiyor dedik.kizin olacqk oda hep kendini kiz hqzirlqdi isim buldu derken bi baktik erkekmiş
Sanırım canım biraz da yapı meselesi herhaldeKişilikle ilgili bişey bence ya yarın bende ağlamam heralde ama çok heyecanlıyım hala uyuyamadım meselasenin kan olaylarından kaynaklı doğana kadar hep bir endişe korku var içinde acaba bişey olur mu diye inşallah sağ sağlim kucağına aldıktan sonra doya doya yaşarsın hepsini
Teşekkür ederim canım inşallah o ay bu aydır da 2 hafta sonra meyvesini alma şansına erişirimRyamm bugün emeklerinin meyvesini alma zamanı.. güzelce bebeklerinle kavuş.. umarım ikisi de sıkıca tutunur ve içinde iki mucize büyütme tecrübesini doya doya yaşarsın.
Evet sebepsiz infertilite, 2 denemede negatif oldu, nasip değilmiş.Senin yaptırma sebebin neydi sebepsiz infertilite mi 2. De negatif olmuş sanırım
1 de orda olucam, 1 buçuğa doğru olucakSanırım canım biraz da yapı meselesi herhaldesaat kaçta olacak transfer dualarımız seninle inşallah çok güzel geçecek bebişleri kap gel
Bi sebebi olmamasına rağmen tutmasına ayar oluyorumEvet sebepsiz infertilite, 2 denemede negatif oldu, nasip değilmiş.
İnşallah hayırlısıyla, en güzeli olsun, bebişlerini alacağın güzel zamanda bugün olsun1 de olucam, 1 buçuğa doğru olucako kadar gün geçti şimdi saatler geçmiyor sankii ya aminnnn inşallah 2 sinide bedenime kabul edip gelirim
Kız bende 7 de kalktım cin gibi hadi biraz daha yatayım derken 8 buçuğa kadar oyaladım kendimi, inşallah ikimizin de çok güzel geçer canım benim dün çok dua ettim kendim için senin için herkes için rabbim test günü mükâfatını versin hepimize şimdiden ikimize de hayırlı olsun diyorumGünaydınlaaarrbugün büyük gün erkenden baş ağrısı ile uyandım demek ki fark etmeden bayağı stres bastırmış. Kızlar dua edin hayırlısıyla transferimizi yapalım
Aminnnn inşallah artık bende bebeklerimin cinsiyetini konuşacak zamana gelmek istiyorum ve aslında bu zamana kadar hiç ikiz istemesem de ikisinin de tutunmasını o kadar çok istiyorum kiiiiİnşallah hayırlısıyla, en güzeli olsun, bebişlerini alacağın güzel zamanda bugün olsundiğer transferi olanlar içinde dileklerim test yapacaklarda bugün hamişlik haberleri ile gelsinler buraya
Yok yapılmadı, en son rahım fılmı yaptırdım. Polikistik var sadeceBi sebebi olmamasına rağmen tutmasına ayar oluyorumne diyim ki Allah tez zamanda tüp bebeğe ihtiyaç kalmadan nasip eylesin inşallah ama hiç histeroskopi falan yapıldın mı belki o işe yarar
Hadi al gel canım bebeklerini hayırlısı ile 10-12 gün sonra da güzel pozitif haberleri var allahın izni ilee su gibi akıp gitsin hepsiAminnnn inşallah artık bende bebeklerimin cinsiyetini konuşacak zamana gelmek istiyorum ve aslında bu zamana kadar hiç ikiz istemesem de ikisinin de tutunmasını o kadar çok istiyorum kiiii
Teşekkür ederim canımmmmmHadi al gel canım bebeklerini hayırlısı ile 10-12 gün sonra da güzel pozitif haberleri var allahın izni ilee su gibi akıp gitsin hepsi
Video değilde emriyoların fotosunu veriyorlar mı acaba ya onu istemek istiyorum benYok yapılmadı, en son rahım fılmı yaptırdım. Polikistik var sadece
İlki dış gebelik sonra kendılıgınden hamıle kaldım 8 yasında oğlum var, şimdi 4 yıldır olmuyor.
Transfere girmeden Buse hemşireye transferı vıdeoya alabılır mısınız dıye soyle :) benim ilk transferı vıdeoya almıslardı bana gonderdıler
Harikaaaa ne kaldı kiii valla çok güzel olacak allahın izni ile ben hep iyi hissediyorummTeşekkür ederim canımmmmmbakalım zaman nasıl geçecek yaaaa 21 Mayıs'ta test vermeyi düşünüyorum hastanede 22 Mayıs pazara geliyor çünkü inşallah hayırlısı neyse o olsun diyorum sadece
O zaman bence bi histeroskopiyş dene ya rahim filminde gözükmeyenlerde gözüküyor ondan sonra kendiliğinden de tekrar olur benve o zaman seninYok yapılmadı, en son rahım fılmı yaptırdım. Polikistik var sadece
İlki dış gebelik sonra kendılıgınden hamıle kaldım 8 yasında oğlum var, şimdi 4 yıldır olmuyor.
Transfere girmeden Buse hemşireye transferı vıdeoya alabılır mısınız dıye soyle :) benim ilk transferı vıdeoya almıslardı bana gonderdıler
Senin içinde doğru olan zamanda en kısa sürede Rabbim nasip eylesin deme öyle kendime faydam falan sonuçta bizlerin elinde olan bişey değilHarikaaaa ne kaldı kiii valla çok güzel olacak allahın izni ile ben hep iyi hissediyorummkendimden başka herkesin güzel hissediyorum gerçi bi kendime faydam olmadı ama sen bu kadar hazırken bence vücudunda hazır ve çok güzel geçecek..ayyy o zaman kaldı 11 gün desene
Ben sanırım anne olmayacağım yada olamayacağım yani bu düşünce kafamda sürekli artık kendim için pozitif düşünemiyorum ama çok sorunda değil sanırım benim yaşamam gerekende bu diyorum tabi kalanlar içinde son çabamı vereceğim zamanı gelince ama onlarda olmazsa daha fazla sanırım kendimi bu uğurda yıpratmayacağım kaderi zorlamayacağım.neyse şu an bunları konuşma zamanı değil şimdi zaman bebekleri alıp buraları şenlendirme zamanı her şey güzel geçsin transfer su gibi aksın sonraki süreçlerde geçsin test günü gelsin pozitifleri görelim inşallah ikisi de sıkı sıkı tutunsun sanaSenin içinde doğru olan zamanda en kısa sürede Rabbim nasip eylesin deme öyle kendime faydam falan sonuçta bizlerin elinde olan bişey değilkendimde vucüdumunds hazır olduğuna eminim artık anne olma zamanı hissediyorum bunu kız dün tartıda 42 yi gördüm hayatımda ilk kez bebişlerim için dişimi sıktım transfer den önce 42 oldum gerçekten o kadar mutluyum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?