2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Sanırım canım biraz da yapı meselesi herhalde saat kaçta olacak transfer dualarımız seninle inşallah çok güzel geçecek bebişleri kap gel

Ryamm bugün emeklerinin meyvesini alma zamanı.. güzelce bebeklerinle kavuş.. umarım ikisi de sıkıca tutunur ve içinde iki mucize büyütme tecrübesini doya doya yaşarsın.
Teşekkür ederim canım inşallah o ay bu aydır da 2 hafta sonra meyvesini alma şansına erişirim umarım 2 Side sıkı sıkı bana tutunur 2 sinide istiyorum

Sanırım canım biraz da yapı meselesi herhalde saat kaçta olacak transfer dualarımız seninle inşallah çok güzel geçecek bebişleri kap gel
1 de orda olucam, 1 buçuğa doğru olucak o kadar gün geçti şimdi saatler geçmiyor sankii ya aminnnn inşallah 2 sinide bedenime kabul edip gelirim

Son düzenleme:
Evet sebepsiz infertilite, 2 denemede negatif oldu, nasip değilmiş.
Bi sebebi olmamasına rağmen tutmasına ayar oluyorum ne diyim ki Allah tez zamanda tüp bebeğe ihtiyaç kalmadan nasip eylesin inşallah ama hiç histeroskopi falan yapıldın mı belki o işe yarar

1 de olucam, 1 buçuğa doğru olucak o kadar gün geçti şimdi saatler geçmiyor sankii ya aminnnn inşallah 2 sinide bedenime kabul edip gelirim
İnşallah hayırlısıyla, en güzeli olsun, bebişlerini alacağın güzel zamanda bugün olsun diğer transferi olanlar içinde dileklerim test yapacaklarda bugün hamişlik haberleri ile gelsinler buraya

Günaydınlaaarr bugün büyük gün erkenden baş ağrısı ile uyandım demek ki fark etmeden bayağı stres bastırmış. Kızlar dua edin hayırlısıyla transferimizi yapalım
Kız bende 7 de kalktım cin gibi hadi biraz daha yatayım derken 8 buçuğa kadar oyaladım kendimi, inşallah ikimizin de çok güzel geçer canım benim dün çok dua ettim kendim için senin için herkes için rabbim test günü mükâfatını versin hepimize şimdiden ikimize de hayırlı olsun diyorum

İnşallah hayırlısıyla, en güzeli olsun, bebişlerini alacağın güzel zamanda bugün olsun diğer transferi olanlar içinde dileklerim test yapacaklarda bugün hamişlik haberleri ile gelsinler buraya
Aminnnn inşallah artık bende bebeklerimin cinsiyetini konuşacak zamana gelmek istiyorum ve aslında bu zamana kadar hiç ikiz istemesem de ikisinin de tutunmasını o kadar çok istiyorum kiiii

Bi sebebi olmamasına rağmen tutmasına ayar oluyorum ne diyim ki Allah tez zamanda tüp bebeğe ihtiyaç kalmadan nasip eylesin inşallah ama hiç histeroskopi falan yapıldın mı belki o işe yarar
Yok yapılmadı, en son rahım fılmı yaptırdım. Polikistik var sadece
İlki dış gebelik sonra kendılıgınden hamıle kaldım 8 yasında oğlum var, şimdi 4 yıldır olmuyor.
Transfere girmeden Buse hemşireye transferı vıdeoya alabılır mısınız dıye soyle :) benim ilk transferı vıdeoya almıslardı bana gonderdıler

Aminnnn inşallah artık bende bebeklerimin cinsiyetini konuşacak zamana gelmek istiyorum ve aslında bu zamana kadar hiç ikiz istemesem de ikisinin de tutunmasını o kadar çok istiyorum kiiii
Hadi al gel canım bebeklerini hayırlısı ile 10-12 gün sonra da güzel pozitif haberleri var allahın izni ilee su gibi akıp gitsin hepsi

Hadi al gel canım bebeklerini hayırlısı ile 10-12 gün sonra da güzel pozitif haberleri var allahın izni ilee su gibi akıp gitsin hepsi
Teşekkür ederim canımmmmm bakalım zaman nasıl geçecek yaaaa 21 Mayıs'ta test vermeyi düşünüyorum hastanede 22 Mayıs pazara geliyor çünkü inşallah hayırlısı neyse o olsun diyorum sadece

Video değilde emriyoların fotosunu veriyorlar mı acaba ya onu istemek istiyorum ben

Teşekkür ederim canımmmmm bakalım zaman nasıl geçecek yaaaa 21 Mayıs'ta test vermeyi düşünüyorum hastanede 22 Mayıs pazara geliyor çünkü inşallah hayırlısı neyse o olsun diyorum sadece
Harikaaaa ne kaldı kiii valla çok güzel olacak allahın izni ile ben hep iyi hissediyorummkendimden başka herkesin güzel hissediyorum gerçi bi kendime faydam olmadı ama sen bu kadar hazırken bence vücudunda hazır ve çok güzel geçecek..ayyy o zaman kaldı 11 gün desene

O zaman bence bi histeroskopiyş dene ya rahim filminde gözükmeyenlerde gözüküyor ondan sonra kendiliğinden de tekrar olur benve o zaman senin

Senin içinde doğru olan zamanda en kısa sürede Rabbim nasip eylesin deme öyle kendime faydam falan sonuçta bizlerin elinde olan bişey değil kendimde vucüdumunds hazır olduğuna eminim artık anne olma zamanı hissediyorum bunu kız dün tartıda 42 yi gördüm hayatımda ilk kez bebişlerim için dişimi sıktım transfer den önce 42 oldum gerçekten o kadar mutluyum ki

Ben sanırım anne olmayacağım yada olamayacağım yani bu düşünce kafamda sürekli artık kendim için pozitif düşünemiyorum ama çok sorunda değil sanırım benim yaşamam gerekende bu diyorum tabi kalanlar içinde son çabamı vereceğim zamanı gelince ama onlarda olmazsa daha fazla sanırım kendimi bu uğurda yıpratmayacağım kaderi zorlamayacağım.neyse şu an bunları konuşma zamanı değil şimdi zaman bebekleri alıp buraları şenlendirme zamanı her şey güzel geçsin transfer su gibi aksın sonraki süreçlerde geçsin test günü gelsin pozitifleri görelim inşallah ikisi de sıkı sıkı tutunsun sanayaaaa maşallah kız bebekler sana güzel gelecek ben inanıyrum bak onlar annellerine anneleri onlara ayysen harika bir anne olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…