Evet olabilir, hafta sonu görüşmeye gideceğim bunu da konuşurum sağolasınO zaman bence bi histeroskopiyş dene ya rahim filminde gözükmeyenlerde gözüküyor ondan sonra kendiliğinden de tekrar olur benve o zaman senin
Aminn canım benimmKız bende 7 de kalktım cin gibi hadi biraz daha yatayım derken 8 buçuğa kadar oyaladım kendimi, inşallah ikimizin de çok güzel geçer canım benim dün çok dua ettim kendim için senin için herkes için rabbim test günü mükâfatını versin hepimize şimdiden ikimize de hayırlı olsun diyorum
Böyle şeyler diyip üzdün ama beni niye anne olamayasınnn henüz gençsin güzelsin zamanına var demekki daha şuan dinlenme aşamasındasın sadece sonuçta sen kendiliğinden de kaç kez gebe kalmış birisin böyle şeyler düşünüp üzme kendini evet bu uğurda kendini Zaten yıpratma ama kendini bunun için asla yetersiz görmee sen savaşçı bi annesin o kadar ilaç kullanmak 2 kez transfer geçirmek hiççç kolay değil ve seni yıprattı ama tazelenip bazı tetkiklerini yenileyip cesurca tekrardan deneyeceğini biliyorumBen sanırım anne olmayacağım yada olamayacağım yani bu düşünce kafamda sürekli artık kendim için pozitif düşünemiyorum ama çok sorunda değil sanırım benim yaşamam gerekende bu diyorum tabi kalanlar içinde son çabamı vereceğim zamanı gelince ama onlarda olmazsa daha fazla sanırım kendimi bu uğurda yıpratmayacağım kaderi zorlamayacağım.neyse şu an bunları konuşma zamanı değil şimdi zaman bebekleri alıp buraları şenlendirme zamanı her şey güzel geçsin transfer su gibi aksın sonraki süreçlerde geçsin test günü gelsin pozitifleri görelim inşallah ikisi de sıkı sıkı tutunsun sanayaaaa maşallah kız bebekler sana güzel gelecek ben inanıyrum bak onlar annellerine anneleri onlara ayy sen harika bir anne olacaksın
İnşallah tez zamanda 2. Yide kucağına alman dileğiyleeeeeEvet olabilir, hafta sonu görüşmeye gideceğim bunu da konuşurum sağolasın
Hadi hayırlı yolculuklar bizde 12 çeyrek geçe çıkıcaz evden ay çok heyecanlıııı vallahiAminn canım benimmİnşallah 10 gün sonra mutluluğumuzu da paylaşırız Yola çıktık biz de transfer 12:45 te olacak
aman aman sen bugün üzülme güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun muhteşem olacakBöyle şeyler diyip üzdün ama beni niye anne olamayasınnn henüz gençsin güzelsin zamanına var demekki daha şuan dinlenme aşamasındasın sadece sonuçta sen kendiliğinden de kaç kez gebe kalmış birisin böyle şeyler düşünüp üzme kendini evet bu uğurda kendini Zaten yıpratma ama kendini bunun için asla yetersiz görmee sen savaşçı bi annesin o kadar ilaç kullanmak 2 kez transfer geçirmek hiççç kolay değil ve seni yıprattı ama tazelenip bazı tetkiklerini yenileyip cesurca tekrardan deneyeceğini biliyorumher anne harikadır buna da sende dahilsinnn inşallah güzel gelirler gerçekten
Burda hepimiz tek yürek oluyoruz böyle zamanlarda sizlerin Transferinize heyecanınıza pozitiflere negatif lere hep beraber ortak olduk burda kendimiz gibi sevindik kendimiz gibi üzüldük şimdi bu heyecanı yaşama sırasının bana gelmesine çok mutluyum inşallah ilk ve tek transfer im olmuş olurrrr bütün dileklerin için çoook teşekkür ederim bugün burda benim için olduğunu biliyorum sen harikasınaman aman sen bugün üzülme güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun muhteşem olacakçok sağol güzel düşüncelerin sözlerin beni çok duygulandırdı çok tatlısın çok güzel kalbin var rabbim inşallah güzel gönlüne göre verir dualarım iyi dileklerim seninle bugün kendim transfer olacak gibi heyecanlıyım test gününde de kendim pozitif alacakmışım gibi heyecanlı olacağım valla
Ay hadi transfer den önce güzel haberlerini almak ümidiyleeeeeeeegünaydın kızlar, kan verdim geldim, bir kaç saate arayacaklar, dua edin nolur güzel sonuç çıksın AMİN
Hayırlısı ile pozitif haberleri duyalım inşallahgünaydın kızlar, kan verdim geldim, bir kaç saate arayacaklar, dua edin nolur güzel sonuç çıksın AMİN
Hyırlısı ile inşallah pozitif haberini verrmek nasip olur canım rabbim hakkında hayırlısını versingünaydın kızlar, kan verdim geldim, bir kaç saate arayacaklar, dua edin nolur güzel sonuç çıksın AMİN
Hadi bakalım bugün senin müjdenle çiçek açsın buralar inşallahgünaydın kızlar, kan verdim geldim, bir kaç saate arayacaklar, dua edin nolur güzel sonuç çıksın AMİN
evet canım aynen öyle gerçekten ben burda konuşarak attım iyiyide kötüyüde üzerimden fikir alışverişi, bilgilenme, yanında olduğunu bildiğin insanlar çok iyi geldi hep..çok şükür beklediğin gün geldi o gün bugünBurda hepimiz tek yürek oluyoruz böyle zamanlarda sizlerin Transferinize heyecanınıza pozitiflere negatif lere hep beraber ortak olduk burda kendimiz gibi sevindik kendimiz gibi üzüldük şimdi bu heyecanı yaşama sırasının bana gelmesine çok mutluyum inşallah ilk ve tek transfer im olmuş olurrrr bütün dileklerin için çoook teşekkür ederim bugün burda benim için olduğunu biliyorum sen harikasın
ayyy evet canım ne hoş olur ben pozitif demek sen güzel transferle kavuşmak ayyyy çok heyecanlı :)Ay hadi transfer den önce güzel haberlerini almak ümidiyleeeeeeee
Ay inşallah bu kadar heves ediyoruz ama sonuda güzel olucaktır inşallah çünkü artık eltimin ay annelik çok güzelmiş ay hamile olmak çok farklıymış yok sana da nasip olsunmuşlarına daha fazla katlanımıyorum negatif olursa WhatsApp falan sileceğim vallahi aramasın beni görüntülü diye inşallah bende ikiz bebişlerimle göstercem ona vıdı vıdıyıevet canım aynen öyle gerçekten ben burda konuşarak attım iyiyide kötüyüde üzerimden fikir alışverişi, bilgilenme, yanında olduğunu bildiğin insanlar çok iyi geldi hep..çok şükür beklediğin gün geldi o gün bugünben inanıyıorum ki tek transferin olacak kavuşacaksın yavrilerineee:)) evet gerçekten bugün senin için buradayım bildiğim için girdim inşallah tek gidip 3 döneceksin
hiç sorma valla kalbim fırlayacak :)Hayırlısı ile pozitif haberleri duyalım inşallahson saatleri beklemek çok zor.
amin canımHyırlısı ile inşallah pozitif haberini verrmek nasip olur canım rabbim hakkında hayırlısını versin
açsın çiçek bahçesi olsun dimi :) AMİNHadi bakalım bugün senin müjdenle çiçek açsın buralar inşallah
Test sonucu beklemek hepsinden de heyecanlı yaaahiç sorma valla kalbim fırlayacak :)
amin canım
Günaydın. İnşallah güzel haberinizi bekliyoruzgünaydın kızlar, kan verdim geldim, bir kaç saate arayacaklar, dua edin nolur güzel sonuç çıksın AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?