2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Aminn canım benimm İnşallah 10 gün sonra mutluluğumuzu da paylaşırız Yola çıktık biz de transfer 12:45 te olacak

Böyle şeyler diyip üzdün ama beni niye anne olamayasınnn henüz gençsin güzelsin zamanına var demekki daha şuan dinlenme aşamasındasın sadece sonuçta sen kendiliğinden de kaç kez gebe kalmış birisin böyle şeyler düşünüp üzme kendini evet bu uğurda kendini Zaten yıpratma ama kendini bunun için asla yetersiz görmee sen savaşçı bi annesin o kadar ilaç kullanmak 2 kez transfer geçirmek hiççç kolay değil ve seni yıprattı ama tazelenip bazı tetkiklerini yenileyip cesurca tekrardan deneyeceğini biliyorum her anne harikadır buna da sende dahilsinnn inşallah güzel gelirler gerçekten

aman aman sen bugün üzülme güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun muhteşem olacakçok sağol güzel düşüncelerin sözlerin beni çok duygulandırdı çok tatlısın çok güzel kalbin varrabbim inşallah güzel gönlüne göre verir dualarım iyi dileklerim seninle bugün kendim transfer olacak gibi heyecanlıyım test gününde de kendim pozitif alacakmışım gibi heyecanlı olacağım valla

Burda hepimiz tek yürek oluyoruz böyle zamanlarda sizlerin Transferinize heyecanınıza pozitiflere negatif lere hep beraber ortak olduk burda kendimiz gibi sevindik kendimiz gibi üzüldük şimdi bu heyecanı yaşama sırasının bana gelmesine çok mutluyum inşallah ilk ve tek transfer im olmuş olurrrr bütün dileklerin için çoook teşekkür ederim bugün burda benim için olduğunu biliyorum sen harikasın

evet canım aynen öyle gerçekten ben burda konuşarak attım iyiyide kötüyüde üzerimden fikir alışverişi, bilgilenme, yanında olduğunu bildiğin insanlar çok iyi geldi hep..çok şükür beklediğin gün geldi o gün bugün ben inanıyıorum ki tek transferin olacak kavuşacaksın yavrilerineee:)) evet gerçekten bugün senin için buradayım bildiğim için girdim inşallah tek gidip 3 döneceksin

Ay inşallah bu kadar heves ediyoruz ama sonuda güzel olucaktır inşallah çünkü artık eltimin ay annelik çok güzelmiş ay hamile olmak çok farklıymış yok sana da nasip olsunmuşlarına daha fazla katlanımıyorum negatif olursa WhatsApp falan sileceğim vallahi aramasın beni görüntülü diye inşallah bende ikiz bebişlerimle göstercem ona vıdı vıdıyı

Günaydın. Bugün 10. günüm kontrole gitttim. 4 yumurtam var, 15, 14, 12 ve 11 mm'ler. İlaçlara aynen devam edeceğim. Kan verdim belki çatlamamaları için cetrotide başlayacağım bugün. Hemşire kan sonucuma göre arayıp haber verecek. Perşembe günü tekrar kontrolüm var. Böyle büyümeye devam ederlerse hafta sonuna ya da en geç hafta başına opu olurum gibi görünüyor. Heyecanla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…