2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Ryamm gumy kizlarrrrrr hayirli olsun simdiden Allah kolaylik verisn dualarim sizinle❤ rabbim bebeklerinizi tamda olmasi gereken yere denk getirtsin insallah doktorunuzun eli titremesin insallah hadi alin ve gelinnn bebeklerinizi savaşci anneler

Canım zaten bu psikolojik baskı insanı mahvediyor insanı sussunlar yeter ki artık b u konuda yorum yapmasınlar istiyorsun birde sanıyorlar ki çocuk doğurmak,hamile kalmak hayatta ki tek başarıları..evet illa ki çok güzeldir, harika bir duygudur ama karşısında ki insanı düşünmeden bunları söylemek konuşmak nispet yapmak bana çok ters..bu tarz insanları da sevmem ve dediğini hak edeecek tarzda senin yerinde olsam bende öyle yaparım valla haklısın ne diyimben mesela asla artık çocujklu vs ortama girmiyorum kızlarla grupta yazarlarsa konuşmuyorum şu an çocuk vs muhabbetini kaldıracak psikolojim yok çünkü birde seni bilmeyen anlamayan insana anlatamayınca zaten bir anlamı yok uzak kalıyorum bekar arkadaşlarımla görüşüyorum şu anda

Ayy inşallah ne güzel dua öyle darısı senin başına Başladı mı heyecan :)

38 yumurta toplandı 25 i döllendi 5 . gün en emriyosu ikiside ama bi problemimiz var acaba 8 tane en az 5 . güne gider diye bekliyordu emriyologumuz
kızzzz, basladın mı tedavıyeeee
haber de vermıyorsun tesaduf gordum,
hayırlı olsun kuzum

Çıktıktan sonra neler olduğunu tek tek anlatacağım sana tecrübe olmuş olur

Ya zaten karşındaki insanın durumunu bile bile bileyleri sürekli dile getirmek benve içten içe gelen bi kötülük ya biliyosun karşındakinin olmuyor evet çok güzel şahane ama bunu her seferinde dile getirilmesini sadece art niyet algılıyorum artık ben ve en iyisini yapıyorsun canın sıkılacağına görüşme daha iyi mevzu çocuklu olmaları değil senin kini irdelemeleri insanı uzaklaştırıyor aslında ne diyim ki vallahi olsun veya olmasın bu tarz toksik insanlarla iletişim kurmak zor oluyor olduktan sonra da çocuk kıyasına girerler bu sefer o yüzden mesafe en iyisi

Ayyy o kadar iyi anliyorum ki sizi,ben de başta cok takiyordum,ama sonrasinda kabullendim zor oluyor ama,başardimçunku insan kendini uzuyor,hiicc uzemem dedim sevmeye çalistim..insan nasil mutlu hissedecekse onu yapmali valla,en degerli varligimiz kendimiz,kendimi seviyorum,en basta kendimizi sevelim yeteriyi ki variz

Canım bnm aradım bulamadım seni vala bende nasıl başladım bilmiyom bcm sen naptın
çoookkk sevındım kuzum yaaa,
hayırlı olsun yumurtalar da toplanmıs ne guzel yolun yarısına gelmişsin.
ben suan beklemedeyım kuzum temmuz gıbı tup bebek ıcın gorusmeye gtcez bakalım :)

bence de canım katılıyorum dediğin gibi içten içe gelen bir kötülük..zaten sen istiyorsun olmuyor rabbim vermiyor yada bir şekilde nasip olmuyor sende uğraşıyorsun ama yok onu yap bunu dene şuna git sanki çok afedersin ben malım beynim yok birde yönlendiriyorlar hayır ne biliyorsun ki 3. denemende gebe kalmışsın neyin sıkıntısını çektin de akıl veriyorsun.aynen bak o da doğru ilerde de olunca benim çocuğum şöyleydi benim ki böyleydi vs vs gerek yok

bende çok üzüldüm yani zaten 2 kaybım var 2 de negatif denemem alıştım biraz diyorum belki de hayırlısı bu nasip bu allah sana bu yolda yürüme şansı veriyor ona göre yürü sende..birde hep derim önce kedin bu hayata bir kere geliyorum ona göre yaşamalıyım bir daha bu yaşımda da olamayacağım üzülmem üzülmeyeceğim diyemem elbette üzülürüm ama insan nelere alışıyor yani o yüzden takmıyorum saldım bu konuda..nasibimde varsa yaşar görürüm yoksa da yapacak bir şey yok sonuçta ben elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahi

Sizin sonuç öğrendiğinizdeki ruh haliniz o kadar tanıdıktı ki benim için, etkilendiğim için ben de hikayemi yazmıştım. Hissettiğiniz her şeyde çok haklısınız.. daha ne yapabilirim ki deyip de cevap bulamamak yoruyor bazen insanı. umarım basit bir çözümü olan ufak bir dokunuş gerekiyordur tedavilerinizde ve bir sonrakinde bunu bulursunuz.

Önce dünyayı gezmeyi planlayacaksınız, herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil diyeceksiniz ( ki öyle ) , sonra yeniden toparlanacak yeni umutlarla yeniden yola çıkacaksınız. Kendinizi mükemmel derecede hazır ve umutlu yeniden transfer masasında yeniden bebeklerinizle buluşurken bulacaksınız.. bu kez her şey çok farklı ve güzel olur umarım

Merhabaa çok teşekkür ederim Benim aslında mart ayında opu oldu. Ohss riskim olduğu için 2 ay rahim dinlendirme yaptık. 2. Reglim 24 nisanda başladı. 5’inde çatlatma iğnesi oldum, 7sinde prednol, monodoks (bu ikisi 4 gün kullanılacak sadece) progestan dex (göbekten iğne) birde lutinus (vajinal tablet) kullanıyorum şuan. Bugün prednol ve monodoksu son kez içicem yarında transfer inşallah Sizinde süreciniz hayırla geçsin

evet yani her şeyi yaptım artık daha yapacak bir şeyim kalmadı gerisi allahın izniyle olacaktı yada olmayacaktı nasip olmadı vakti zamanı değil henüz demek ki kaderi de çok fazla zorlamaya gerek yok.belki denerim belki denemem şu an onda bile kararsızım yani bir yanım o kadar çok çocuk sahibi olmak isterken bir yanımda olmuyor işte boşa uğraşıyorsun ne gerek var yine üzüleceksin diyor.. aklımdan atmaya çalışıyorum sürekli bir hareket halinde olmaya çalışıyorum ama insan bu düşünceden kurtulamıyor bilmiyoırum belki de ne zaman kafamdan atarsam bunu o zaman olacak diyorum..

evet benim planlarım zaten artık kendime yönelik gezme tozma yeme içme yapamadıklarımı yapma vs vs.. bu esnada olursa olur olmazsa kendimi ne zaman hazır hissedersem o zaman tekrar denerim..zaten 3 kere daha deneme hakkı var sonra bitiyor onlar bitince de çocuk mevzusu benim için kapanacak..rabbim hayırlısını versin hep böyle dua ettim yine öyle diyorum arka planda bizim için neler olduğunu bilmiyoruz belki de doğacak ama çok hayırsız olacak dün bir kardeşim anlattı avukat kadın kocasından boşanmış dövüyor diye şimdi çocuğu dövüyormuş yani rabbim her şeyin hayırlısını versin.. biz bilmiyoruz üzülüyoruz belki ama olmaması daha hayırlı demek ki bizim için.. umarım o gücü yeniden kendimde bulurum ve buraya pozitif olarak dönebilrim

Şurada çok iyi bi doktor varmış her giden hamile Kalmış mutlaka sende bş git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…