2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Evet doğru diyorsunuz öldürmeyen acı güçlendirir:) bizde yeniden palazlanacağız inşallah bakalım hayırlısı hakkımız da şu an bu durum iyi düşünmemek vs:)

aynen öyle biz sadece dua edip hayırlısını istiyoruz göreceğimiz günler varsa görürürz onunda bu dünyada yiyecek ekmeği alacak nefesi varsa zaten dünyaya gelir bundan ötesi bizi aşıyor:)

12. gün işte test verdim canım, göz yaşlarımı tutamıyorum malesef, üzülmemek imkansız, tekrar deneyecek maddi güç yok maalesef, kredi çektik bu tedavi için, yoruluyor insan, çok yorgunum çok
Çok ama çok üzüldüm yakın zamanda negtaif alan biri olarak canım.. rabbim inşallah yüzünüzü güldürür ve hayırlısı ile aratmadan uğraştırmadan daha fazla evlat sahibi olmanızı nasip eder. ne kadar üzülme vs desemde boş burda herkes biliyor bunu acını yaşa ama kendini kahretme günün sonunda yine ayakta dimdik durmaya çalışan biz oluyoruz.

kızlar 0,23 çıkmış, malesef yok sanırım daha aramadılar ama çok üzgünüm
Canim cok uzuldum... ne diyim bilmiyorum cok umutluydum senin gibi..Rabbim ne zaman senin icin hayirliysa o zaman nasip etsin sagliklisini hayirlisini nasip etsin

12. gün işte test verdim canım, göz yaşlarımı tutamıyorum malesef, üzülmemek imkansız, tekrar deneyecek maddi güç yok maalesef, kredi çektik bu tedavi için, yoruluyor insan, çok yorgunum çok
Rabbım hayırlısı ıle en kısa zamanda sana hayırlı bır evlat versın canım ya,
ne desek boş cok haklısın,
ınsallaahh tup bebege gerek kalmadan gelır bebegn,
cok var bu sekılde 3 4 negatıf sonrası kendılıgınde hamıle kalanlar .

kızlar 0,23 çıkmış, malesef yok sanırım daha aramadılar ama çok üzgünüm
Şuandaki duyguların o kadar tanıdık ki üzülme lütfen Allahtan gelene razı olmaktan başka ne gelir elden ..
İnşallah bir sürpriz yapar kendiliğinden gelir negatif alan herkes için dileğim bu.

Yaaa çok üzüldümmmmm güzel haberler bekliyorduk Allah'ım yapıyoruz ediyoruz ama negatif almakta çok zor ya
evet gerçekten koşturuyoruz sonrasında böyle anlam veremiyorum, çözemiyorum çok zor ama inşallah üzülme sizlerin güzel haberleri olsun

üzülmeyeyim diyorum ama tutamıyorum toparlancam inşallah
Üzülmemek mümkün mü, bende her şey bitti sanmıştım. Hiç ağlayamamıştım hatta kimyasal olduğunu öğrendiğimde sonra bir gün benzin aldım, para ödemek için içeri girdim gözüme çiğ kabak çekirdeği içi takıldı. Kartı uzatıyorum kızcağıza ama gözümden yaşlar nasıl akıyor, durduramıyorum o gün sağanak halinde ağladım İçimizde hep kalıyor o acı, geçebilecek bir şey olduğunu da sanmıyorum ama istiyorsak umut edeceğiz maalesef umutsuz yaşanmıyor. Rabbim en kısa sürede, kendiliğinden rahmine bebeğini kondursun

evet üzülmemek elde değil, 14 yıldır uğraşmanın acısı büyük, acısı çok büyük oluyor,toparlanıyorum sonra desemde ruhuma işliyor, eski ben değilim artık, kendiliğinden olsun hepimizin keşke, şu bilinmeyen infertivite çok kötü, bilmiyorsun ve çaresizce deniyorsun, elbet toparlancam elbet ama her hüsranda ruh daha da çöküyor, diyecek bir şey bulamıyorum

Hayırlısı ınsallah kuzum yaa,
nasıl gectı senın yumuta buyutme surecın zor oldu mu ıgneler vss.
yumurta toplama?
Aşılamadan çok farkı yoktu iğneler falanda yumurta toplamada ayıktıktıgımda sancım biraz çok oldu yavaş yavaş hafifledi ama 38 yumurta toplandığı için çok normal dedi doktorum

He kesin bilgi dimi ona göre kendimi hazırlayıp gidicem cnku

Yarın çok güzel geçsin, bebeğiniz sizinle olsun inşallah

üzülmeyeyim diyorum ama tutamıyorum toparlancam inşallah
Canım keşke üzüntünü azaltacak bir şey gelse elimizden hepimiz düşünmeden yaparız. Çok üzgünüm inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir seni bulur bebeğin. Tüm bunlar da yaşaman gereken deneyimler olarak kalır geride. Manevi olarak olan hayal kırıklığını yaşamayan kimseye tarif edemezsin malesef seni çok iyi anlıyorum ama işin çok büyük bir maddi boyutu da var hepimiz bunu da yaşadık çok iyi biliyoruz. Ben kenardaki asla dokunmam dediğim tüm düğün takılarımı harcamanın yanında daha uzun yıllar da ödenecek kredilerle ayrılacağım Doğu görevinden tayinci olduğumuzu bilen tüm akrabalar gelince bi ev alırsınız artık doğuda paranızı biriktirmişsinizdir zaten kaç yıldır diyor… Bunları bir sebepten yaşadık Allah sağlık ve ömür verdikten sonra her şey hallolur inşallah. Nasibimizden ötesine ulaşma imkanımız yok malesef.

Aşılamadan çok farkı yoktu iğneler falanda yumurta toplamada ayıktıktıgımda sancım biraz çok oldu yavaş yavaş hafifledi ama 38 yumurta toplandığı için çok normal dedi doktorum
dogru canım , fazlaca yumurtan olmus maşallaahh,
transfer ne zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…