kızlar 0,23 çıkmış, malesef yok sanırımdaha aramadılar ama çok üzgünüm
Tamam bekliyorumÇıktıktan sonra neler olduğunu tek tek anlatacağım sana tecrübe olmuş olur
Evet doğru diyorsunuz öldürmeyen acı güçlendirir:) bizde yeniden palazlanacağız inşallah bakalım hayırlısı hakkımız da şu an bu durum iyi düşünmemek vs:)Uzun süren bol negatifti sonuçlar yoruyor, sıkıyor, o yeniden negatif alma tecrübesi derine işliyor.. tabiki ayağa kalkacaksınız.. ben eminim. Aslında siz de biliyorsunuz ama şu an gerçekten isyan etmek istiyorsunuz. Bu bence çok insani ve yaşaya yaşaya tüketilecek bir şey.. günün sonunda su akıyor yolunu buluyor. Öldürmeyen acı güçlendiriyor :)
aynen öyle biz sadece dua edip hayırlısını istiyoruz göreceğimiz günler varsa görürürz onunda bu dünyada yiyecek ekmeği alacak nefesi varsa zaten dünyaya gelir bundan ötesi bizi aşıyor:)Hayatta herşey Allah'ın izniyle oluyor o izin vermedikçe nasip etmedikçe bizler hiçbir şey yapamayız maalesef bunu anlayınca deidğin gibi senin elinde olmadığını fark ediyorsun rabbim hepimize nasip eylesin diyebiliriz sadece ötesi yok maalesef
Çok ama çok üzüldüm yakın zamanda negtaif alan biri olarak canım.. rabbim inşallah yüzünüzü güldürür ve hayırlısı ile aratmadan uğraştırmadan daha fazla evlat sahibi olmanızı nasip eder. ne kadar üzülme vs desemde boş burda herkes biliyor bunu acını yaşa ama kendini kahretme günün sonunda yine ayakta dimdik durmaya çalışan biz oluyoruz.12. gün işte test verdim canım, göz yaşlarımı tutamıyorum malesef, üzülmemek imkansız, tekrar deneyecek maddi güç yok maalesef, kredi çektik bu tedavi için, yoruluyor insan, çok yorgunum çok
Canim cok uzuldum...kızlar 0,23 çıkmış, malesef yok sanırımdaha aramadılar ama çok üzgünüm
Rabbım hayırlısı ıle en kısa zamanda sana hayırlı bır evlat versın canım ya,12. gün işte test verdim canım, göz yaşlarımı tutamıyorum malesef, üzülmemek imkansız, tekrar deneyecek maddi güç yok maalesef, kredi çektik bu tedavi için, yoruluyor insan, çok yorgunum çok
Şuandaki duyguların o kadar tanıdık kikızlar 0,23 çıkmış, malesef yok sanırımdaha aramadılar ama çok üzgünüm
evet gerçekten koşturuyoruz sonrasında böyle anlam veremiyorum, çözemiyorum çok zor ama inşallah üzülme sizlerin güzel haberleri olsunYaaa çok üzüldümmmmm güzel haberler bekliyorduk Allah'ım yapıyoruz ediyoruz ama negatif almakta çok zor ya
AMİN DEMEKTEN BAŞKA ELDEN BİRŞEY GELMİYOR CANIMÜzüldüm canım, umarım çok beklemeden, bebeğinle kavuşursun ve şu an hissettiğin şeyler unutulur gider
üzülmeyeyim diyorum ama tutamıyorum toparlancam inşallahŞuandaki duyguların o kadar tanıdık kiüzülme lütfen Allahtan gelene razı olmaktan başka ne gelir elden ..
İnşallah bir sürpriz yapar kendiliğinden gelir negatif alan herkes için dileğim bu.
Üzülmemek mümkün mü, bende her şey bitti sanmıştım. Hiç ağlayamamıştım hatta kimyasal olduğunu öğrendiğimde sonra bir gün benzin aldım, para ödemek için içeri girdim gözüme çiğ kabak çekirdeği içi takıldı. Kartı uzatıyorum kızcağıza ama gözümden yaşlar nasıl akıyor, durduramıyorum o gün sağanak halinde ağladımüzülmeyeyim diyorum ama tutamıyorum toparlancam inşallah
evet üzülmemek elde değil, 14 yıldır uğraşmanın acısı büyük, acısı çok büyük oluyor,toparlanıyorum sonra desemde ruhuma işliyor, eski ben değilim artık, kendiliğinden olsun hepimizin keşke, şu bilinmeyen infertivite çok kötü, bilmiyorsun ve çaresizce deniyorsun, elbet toparlancam elbet ama her hüsranda ruh daha da çöküyor, diyecek bir şey bulamıyorumÜzülmemek mümkün mü, bende her şey bitti sanmıştım. Hiç ağlayamamıştım hatta kimyasal olduğunu öğrendiğimde sonra bir gün benzin aldım, para ödemek için içeri girdim gözüme çiğ kabak çekirdeği içi takıldı. Kartı uzatıyorum kızcağıza ama gözümden yaşlar nasıl akıyor, durduramıyorum o gün sağanak halinde ağladımİçimizde hep kalıyor o acı, geçebilecek bir şey olduğunu da sanmıyorum ama istiyorsak umut edeceğiz maalesef umutsuz yaşanmıyor. Rabbim en kısa sürede, kendiliğinden rahmine bebeğini kondursun
Aşılamadan çok farkı yoktu iğneler falanda yumurta toplamada ayıktıktıgımda sancım biraz çok oldu yavaş yavaş hafifledi ama 38 yumurta toplandığı için çok normal dedi doktorumHayırlısı ınsallah kuzum yaa,
nasıl gectı senın yumuta buyutme surecın zor oldu mu ıgneler vss.
yumurta toplama?
Aynen bende 2 defa istedim.Ay sorma 2 kere sürgü aldım 2 kere wc gittim
He kesin bilgi dimi ona göre kendimi hazırlayıp gidicem cnkuYok o gün hadi gel transfer yapalım demezler çünkü emriyoları falan çözüyorlar ya ertesi gününe belki hadi belli oldu diyebilirler benim 4 gün önce belli oldu günü mesela sanmıyorum ki hadi gel transfer yapalım desinler en az 3 gün den önce haberin olur
Yarın çok güzel geçsin, bebeğiniz sizinle olsun inşallahMerhabaa çok teşekkür ederimBenim aslında mart ayında opu oldu. Ohss riskim olduğu için 2 ay rahim dinlendirme yaptık. 2. Reglim 24 nisanda başladı. 5’inde çatlatma iğnesi oldum, 7sinde prednol, monodoks (bu ikisi 4 gün kullanılacak sadece) progestan dex (göbekten iğne) birde lutinus (vajinal tablet) kullanıyorum şuan. Bugün prednol ve monodoksu son kez içicem yarında transfer inşallah Sizinde süreciniz hayırla geçsin
Canım keşke üzüntünü azaltacak bir şey gelse elimizden hepimiz düşünmeden yaparız. Çok üzgünüm inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir seni bulur bebeğin.üzülmeyeyim diyorum ama tutamıyorum toparlancam inşallah
dogru canım , fazlaca yumurtan olmus maşallaahh,Aşılamadan çok farkı yoktu iğneler falanda yumurta toplamada ayıktıktıgımda sancım biraz çok oldu yavaş yavaş hafifledi ama 38 yumurta toplandığı için çok normal dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?