2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Ryamm cukulatam MEMUR54 kızlaarr ben bebişimi alıp çıktım inşallah sıkı sıkı tutunur annesine sizleri de arkamdan bekliyorum. Test tarihi 21 mayıs
Canim hayirli olsun şu siralarda Ryamm da olmustur yarinda cukulatam nasipse alicak bebislerini sonraki gunde ben.. insallah analarina yapisirlar tutunurlar sıkı sıkı nasil yaptin yattin mi biraz. Cisin geldi mi..

Canım herkeste farklı oluyor, hiç öyle düşünme. Bne tam 10. gün olmuştum :)
Ben adet olamadim diye dr a msj atmistim olmuyorum diye cumku adettin 3.gunu gel transfer islemlerine baslayacagiz demislerdi biran once regli olmak istiyorudm.. dr dan gelen msj 14 gun sonra regli olacaksiniz eger olmazsan sokturucu veririz demislerdi..ama erken de olabilecegimi soylediler.. tabiki herkeste farkli oluyordur illaki..

Bende aynı işte yiyorum asla duramıyorum saat 11 12 gibi açılınca salata domates peynir falan alıyorum ama olmuyor o ekmeği yemeden asla duyduğumu anlamıyorum bir daha al baştan ekmekle ama nasıl oluyorsa kiloda almıyorum ona şükrediyorum en azından
Bende de aşerme durumu sıfır aynı rutin yedigim şeyleri canım istiyor tatlı bende yiyemiyorum arkadaşım sultan sarma yapmış yedim ama yarım saat sonra midem pert bana da ver ekşi acı tuzlu ooo

Doğrudur canım, bana bir hafta 10 gün içerisinde olacaksınız dediler. coraspirın ve dekort kullanmamı söylediler. Tam 10. gün olmuştum.

Hadi geçmiş olsun canım , hakkında hayırlısı olur inşallah

Canim hayirli olsun şu siralarda Ryamm da olmustur yarinda cukulatam nasipse alicak bebislerini sonraki gunde ben.. insallah analarina yapisirlar tutunurlar sıkı sıkı nasil yaptin yattin mi biraz. Cisin geldi mi..
Ya zaten sıkışmıştın odaya gelir gelmez adını unuttuğum aparattan verdiler ona yapıp rahatladım 1 saate yakın yatıp taburcu oldum. Şimdi arabayla 2.5 saat yol var. Bebişin fotosunu da verdiler

Şimdi güzelce kaynaşma zamanı Sonuçta uzun süre tek bir bedende 3 kişi olacaksınız.. önce pozitifi gör ve sondası da güzel olsun, keyifli sağlıklı bir hamilelik olsun..

Ya zaten sıkışmıştın odaya gelir gelmez adını unuttuğum aparattan verdiler ona yapıp rahatladım 1 saate yakın yatıp taburcu oldum. Şimdi arabayla 2.5 saat yol var. Bebişin fotosunu da verdiler

Tebrikler sıkıca tutunsun bebeğin.. önce kanda pozitifi görüp sonra bu ilk fotoğrafına yeni ultrason görüntüleri eklensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…