- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
İnş kuzum bakalım herkes opudan 5 gün sonra adet olmuş bn olmadım daha 8 gün olduolsun kuzum, saglıklı olsunda bır tane ıkı tane olsa da olur.
Canim hayirli olsun şu siralarda
belkıde rahım zorlanmıstır ,İnş kuzum bakalım herkes opudan 5 gün sonra adet olmuş bn olmadım daha 8 gün oldu
Ben opudan 14 gun sonra oldum.. zaten yumurtlamadan 2 hafta sonra regli oluyoruz ya normalide oymusİnş kuzum bakalım herkes opudan 5 gün sonra adet olmuş bn olmadım daha 8 gün oldu
Canım herkeste farklı oluyor, hiç öyle düşünme. Bne tam 10. gün olmuştum :)İnş kuzum bakalım herkes opudan 5 gün sonra adet olmuş bn olmadım daha 8 gün oldu
2 adet bkliycm heyecanlıyımCanım herkeste farklı oluyor, hiç öyle düşünme. Bne tam 10. gün olmuştum :)
Bnde diyom adet gecikti doğru yumurta baskılandıBen opudan 14 gun sonra oldum.. zaten yumurtlamadan 2 hafta sonra regli oluyoruz ya normalide oymus
2. Adettebelkıde rahım zorlanmıstır ,
ınsallah en kısa zamanda gelır regl.
transfer ne zamandı ?
Sen transfer oldun muCanim 6 gun sonrada ufak bi test yaparsin ya 6.7.8 gunler test yapmak icin de uygun bence bizi okadar bekletme nolur..bende yapacam
Ben adet olamadim diye dr a msj atmistim olmuyorum diye cumku adettin 3.gunu gel transfer islemlerine baslayacagiz demislerdi biran once regli olmak istiyorudm.. dr dan gelen msj 14 gun sonra regli olacaksiniz eger olmazsan sokturucu veririz demislerdi..ama erken de olabilecegimi soylediler.. tabiki herkeste farkli oluyordur illaki..Canım herkeste farklı oluyor, hiç öyle düşünme. Bne tam 10. gün olmuştum :)
Bende aynı işte yiyorum asla duramıyorum saat 11 12 gibi açılınca salata domates peynir falan alıyorum ama olmuyor o ekmeği yemeden asla duyduğumu anlamıyorum bir daha al baştan ekmekle ama nasıl oluyorsa kiloda almıyorumAynı dert bende de var Büşra yani yesem yerim her şeyi geceleri salatalık falan geçiştiriyorum ben de henüz kilo almadım ama cumartesi pazar her akşam tantuni yiyorum resmenturşu ekşi acı her şey çok güzel tatlılar hiççç ilgimi Çekmiyor ekstra bir AŞ erme durumu yok ama normalde de yeme zevkim böyleydi zaten
Doğrudur canım, bana bir hafta 10 gün içerisinde olacaksınız dediler. coraspirın ve dekort kullanmamı söylediler. Tam 10. gün olmuştum.Ben adet olamadim diye dr a msj atmistim olmuyorum diye cumku adettin 3.gunu gel transfer islemlerine baslayacagiz demislerdi biran once regli olmak istiyorudm.. dr dan gelen msj 14 gun sonra regli olacaksiniz eger olmazsan sokturucu veririz demislerdi..ama erken de olabilecegimi soylediler.. tabiki herkeste farkli oluyordur illaki..
Hadi geçmiş olsun canım , hakkında hayırlısı olur inşallahKızlar telefonum çekmediği için haber veremedim 2 yı 20 geçe transfer oldum 3 buçukta hastaneden çıktım transfer çok güzel geçti bebişlerim benimletest tarihim 20 Mayıs cuma günü inşallah sık sıkı tutunur ikiside bana
İnşallahHadi geçmiş olsun canım , hakkında hayırlısı olur inşallah
Ya zaten sıkışmıştın odaya gelir gelmez adını unuttuğum aparattan verdiler ona yapıp rahatladım
Kızlar telefonum çekmediği için haber veremedim 2 yı 20 geçe transfer oldum 3 buçukta hastaneden çıktım transfer çok güzel geçti bebişlerim benimletest tarihim 20 Mayıs cuma günü inşallah sık sıkı tutunur ikiside bana
Ya zaten sıkışmıştın odaya gelir gelmez adını unuttuğum aparattan verdiler ona yapıp rahatladım1 saate yakın yatıp taburcu oldum. Şimdi arabayla 2.5 saat yol var. Bebişin fotosunu da verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?