2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Şimdi dinlenme, yenilenme zamanı ise tadını çıkarmak lazım.. geçmiş tecrübeler sırtınızda bir yük sonuçta, onlardan kurtulma, hafifleme zamanı.. gün gelecek tüp bebeğe ilk başladığın günkü enerjiye bile ulaşabilirsin.

Bundan tamamen de vazgeçebilirsin ama bu kızgınlıkla kırgınlıkla verilecek karar değil.. neşeli, hayatı yaşamaktan keyif aldığında böyle dersen peşinden gidebilirsin.. çoğu zaman da o ruh hali devam kararı verdiriyor. Ben 8 kere denedim

Şurada çok iyi bi doktor varmış her giden hamile Kalmış mutlaka sende bş git
Aynen sanki doktor yapıyor yani bu allahtan biz en en en iyi doktora da gitsek en kaliteli embriyo da olsa tutmayınca tutmuyor işte..kimi 5.gün en kaliteli koyduruyor hemde çift olmuyor ama 2. yada 3. gün embriyo tutuyor. nasip bu iş ve nasipten öte yol yok bunu anlayınca insanlar o zaman konuşacağım onlarla kv dem de dedi geçen doktor beceremiyoır mu iyi değil mi dicektim ağzıma geldi sanki doktor yapıyor bu işi oğlunla ben yapamadık yani doktor napsın vücut beni,m verdiğimiz yumurta sperm bizden yanii doktor ne etsin artık

Hayır, sadece zamanını bekliyor o nasip. Şimdi story izlerken gördüm, burada paylaşmasam olmaz dedim öyle doğru, öyle güzel yazmış ki, dualarımızın kabul olduğunu görelim inşallah hepimiz

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-10-11-49-36-65_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 50
aynen öyle şimdi keyif çatma zamanımm geldi biraz uzak kalmak eğlenmek dağıtmakinşallah o aşamaya gelirim tekrardan hayırlıs çok kafa yormak istemiyorum ben senelerdir erteledim bi anda karar verdim sanırım yine onun gelmesi lazım bana o yüzden biraz zaaman:))

ay inanmıyorum gerçekten çok güçlüsünüz 8.kere denediniz maşallah ne diyim işte böule duyunca da kalk toparlan diyorum kendime:) rabbim hiçbirimize aratmasın hayırlısını versin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın.

Hayır, sadece zamanını bekliyor o nasip. Şimdi story izlerken gördüm, burada paylaşmasam olmaz dedim öyle doğru, öyle güzel yazmış ki, dualarımızın kabul olduğunu görelim inşallah hepimiz
yok artık bu kadar denk gelirrrevet doğru olmayan bir şey için kahrolmamalı ama o umut sanki orada varmış gibi yaşamak hissetmek sonra da negatif olmak insanı üzüyor kahrolmuyor aslında ama içinde bir yara oluyor hee geçmiyor mu valla geçiyor tabi geçirmeyen bununla yaşayan da var ama ben anında toparlarım arada bi gelir ah şimdi olsaydı şöyler olurdu der iç geçiiririm sonra geçer yine sonuçta insanlar ölüme alışıyor bu ne ki diyorsun..rabbim bize kaldıramayacağımız yükler vermesin yeter ki gerisi bir şekilde halloluyor illa ki

Uzun süren bol negatifti sonuçlar yoruyor, sıkıyor, o yeniden negatif alma tecrübesi derine işliyor.. tabiki ayağa kalkacaksınız.. ben eminim. Aslında siz de biliyorsunuz ama şu an gerçekten isyan etmek istiyorsunuz. Bu bence çok insani ve yaşaya yaşaya tüketilecek bir şey.. günün sonunda su akıyor yolunu buluyor. Öldürmeyen acı güçlendiriyor :)

Hayatta herşey Allah'ın izniyle oluyor o izin vermedikçe nasip etmedikçe bizler hiçbir şey yapamayız maalesef bunu anlayınca deidğin gibi senin elinde olmadığını fark ediyorsun rabbim hepimize nasip eylesin diyebiliriz sadece ötesi yok maalesef

Kaçıncı günündü canım üzülme desem de boş ama yılma tekrar dene yanındayız
12. gün işte test verdim canım, göz yaşlarımı tutamıyorum malesef, üzülmemek imkansız, tekrar deneyecek maddi güç yok maalesef, kredi çektik bu tedavi için, yoruluyor insan, çok yorgunum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…