Gerek kalmadan hayırlı haber alalım inş canımçoookkk sevındım kuzum yaaa,
hayırlı olsun yumurtalar da toplanmıs ne guzel yolun yarısına gelmişsin.
ben suan beklemedeyım kuzum temmuz gıbı tup bebek ıcın gorusmeye gtcez bakalım :)
evet yani her şeyi yaptım artık daha yapacak bir şeyim kalmadı gerisi allahın izniyle olacaktı yada olmayacaktı nasip olmadı vakti zamanı değil henüz demek ki kaderi de çok fazla zorlamaya gerek yok.belki denerim belki denemem şu an onda bile kararsızım yani bir yanım o kadar çok çocuk sahibi olmak isterken bir yanımda olmuyor işte boşa uğraşıyorsun ne gerek var yine üzüleceksin diyor.. aklımdan atmaya çalışıyorum sürekli bir hareket halinde olmaya çalışıyorum ama insan bu düşünceden kurtulamıyor bilmiyoırum belki de ne zaman kafamdan atarsam bunu o zaman olacak diyorum..
evet benim planlarım zaten artık kendime yönelik gezme tozma yeme içme yapamadıklarımı yapma vs vs.. bu esnada olursa olur olmazsa kendimi ne zaman hazır hissedersem o zaman tekrar denerim..zaten 3 kere daha deneme hakkı var sonra bitiyor onlar bitince de çocuk mevzusu benim için kapanacak..rabbim hayırlısını versin hep böyle dua ettim yine öyle diyorum arka planda bizim için neler olduğunu bilmiyoruz belki de doğacak ama çok hayırsız olacak dün bir kardeşim anlattı avukat kadın kocasından boşanmış dövüyor diye şimdi çocuğu dövüyormuş yani rabbim her şeyin hayırlısını versin.. biz bilmiyoruz üzülüyoruz belki ama olmaması daha hayırlı demek ki bizim için.. umarım o gücü yeniden kendimde bulurum ve buraya pozitif olarak dönebilrim
Ay sorma 2 kere sürgü aldım 2 kere wc gittimHee o 2 litre suya bez dayanmaz bide. Surgu cok iyi. Nasil rahatliyor insan
Hayırlısı ınsallah kuzum yaa,Gerek kalmadan hayırlı haber alalım inş canım
Aynen sanki doktor yapıyor yani bu allahtan biz en en en iyi doktora da gitsek en kaliteli embriyo da olsa tutmayınca tutmuyor işte..kimi 5.gün en kaliteli koyduruyor hemde çift olmuyor ama 2. yada 3. gün embriyo tutuyor. nasip bu iş ve nasipten öte yol yok bunu anlayınca insanlar o zaman konuşacağım onlarlaŞurada çok iyi bi doktor varmış her giden hamile Kalmış mutlaka sende bş git
Hayır, sadece zamanını bekliyor o nasip. Şimdi story izlerken gördüm, burada paylaşmasam olmaz dedimbence de canım katılıyorum dediğin gibi içten içe gelen bir kötülük..zaten sen istiyorsun olmuyor rabbim vermiyor yada bir şekilde nasip olmuyor sende uğraşıyorsun ama yok onu yap bunu dene şuna git sanki çok afedersin ben malım beynim yok birde yönlendiriyorlar hayır ne biliyorsun ki 3. denemende gebe kalmışsın neyin sıkıntısını çektin de akıl veriyorsun.aynen bak o da doğru ilerde de olunca benim çocuğum şöyleydi benim ki böyleydi vs vs gerek yok
aynen öyle şimdi keyif çatma zamanımm geldi biraz uzak kalmak eğlenmek dağıtmakŞimdi dinlenme, yenilenme zamanı ise tadını çıkarmak lazım.. geçmiş tecrübeler sırtınızda bir yük sonuçta, onlardan kurtulma, hafifleme zamanı.. gün gelecek tüp bebeğe ilk başladığın günkü enerjiye bile ulaşabilirsin.
Bundan tamamen de vazgeçebilirsin ama bu kızgınlıkla kırgınlıkla verilecek karar değil.. neşeli, hayatı yaşamaktan keyif aldığında böyle dersen peşinden gidebilirsin.. çoğu zaman da o ruh hali devam kararı verdiriyor. Ben 8 kere denedim
yok artık bu kadar denk gelirrrHayır, sadece zamanını bekliyor o nasip. Şimdi story izlerken gördüm, burada paylaşmasam olmaz dedimöyle doğru, öyle güzel yazmış ki, dualarımızın kabul olduğunu görelim inşallah hepimiz
Rabbim sabır versin. Toparlanma gücü versin. Bir sonraki de hayırla gelsin inşallahkızlar 0,23 çıkmış, malesef yok sanırımdaha aramadılar ama çok üzgünüm
aminRabbim sabır versin. Toparlanma gücü versin. Bir sonraki de hayırla gelsin inşallah
Kaçıncı günündü canım üzülme desem de boş ama yılma tekrar dene yanındayızkızlar 0,23 çıkmış, malesef yok sanırımdaha aramadılar ama çok üzgünüm
aynen öyle şimdi keyif çatma zamanımm geldi biraz uzak kalmak eğlenmek dağıtmakinşallah o aşamaya gelirim tekrardan hayırlıs çok kafa yormak istemiyorum ben senelerdir erteledim bi anda karar verdim sanırım yine onun gelmesi lazım bana o yüzden biraz zaaman:))
ay inanmıyorum gerçekten çok güçlüsünüz 8.kere denediniz maşallah ne diyim işte böule duyunca da kalk toparlan diyorum kendime:) rabbim hiçbirimize aratmasın hayırlısını versin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın.
Hayatta herşey Allah'ın izniyle oluyor o izin vermedikçe nasip etmedikçe bizler hiçbir şey yapamayız maalesef bunu anlayınca deidğin gibi senin elinde olmadığını fark ediyorsun rabbim hepimize nasip eylesin diyebiliriz sadece ötesi yok maalesefAynen sanki doktor yapıyor yani bu allahtan biz en en en iyi doktora da gitsek en kaliteli embriyo da olsa tutmayınca tutmuyor işte..kimi 5.gün en kaliteli koyduruyor hemde çift olmuyor ama 2. yada 3. gün embriyo tutuyor. nasip bu iş ve nasipten öte yol yok bunu anlayınca insanlar o zaman konuşacağım onlarlakv dem de dedi geçen doktor beceremiyoır mu iyi değil mi dicektim ağzıma geldi sanki doktor yapıyor bu işi oğlunla ben yapamadık yani doktor napsın vücut beni,m verdiğimiz yumurta sperm bizden yanii doktor ne etsin artık
12. gün işte test verdim canım, göz yaşlarımı tutamıyorum malesef, üzülmemek imkansız, tekrar deneyecek maddi güç yok maalesef, kredi çektik bu tedavi için, yoruluyor insan, çok yorgunum çokKaçıncı günündü canım üzülme desem de boş ama yılma tekrar dene yanındayız
Yaaa çok üzüldümmmmm güzel haberler bekliyorduk Allah'ım yapıyoruz ediyoruz ama negatif almakta çok zor yakızlar 0,23 çıkmış, malesef yok sanırımdaha aramadılar ama çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?