2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Tabiki üzüleceksin 14 yıl değil 14 gün olsa da üzülürsün.. emeklerin, umutların var altında.. çözüm ne bilsen gider onu da yaparsın, bilmemek, körlemesine denemek, sadece denemek çok yorucu. Umarım bebeğin bir yol gösterir.. bedeninin neye ihtiyacı var umarım tedavim bir an önce bulunur ve en kısa zamanda emeklerinin karşılığı olarak minik bir mucize ile ödüllendirilirsin

12. gün işte test verdim canım, göz yaşlarımı tutamıyorum malesef, üzülmemek imkansız, tekrar deneyecek maddi güç yok maalesef, kredi çektik bu tedavi için, yoruluyor insan, çok yorgunum çok
Rabb'im kalbine ferahlık aydınlık versin inşallah tedavisiz kendiliğinden hamile kalıp bebeğini kucağına alman dileğiyle bnmde yarın 12.gun kan vereceğim sonuç olumsuz biliyorum da yüzde bir ihtimal

Sağlık olsun.. bebeğin sağlıkla gelsin.. anne babası olarak onunla sağlıklı uzun bir ömrünüz olsun. Geri kalan her şey halledilir.. zor olur kolay olur ama bir şekilde halledilir..

Nasil mucize yaratamaz bu dr ddimi Ayyyy şu kaynanalar yok muya herkesin cocugu olmak zorunda sanki,o düşünceleri yok mu akillarinda,bzimki de esime diyormus bolca nineye bebek goturecekmisyatir gibi bsy,bana soylemiyor tabi,4 tane torunun var iste daha ne ama babanne olamadi ya,ben ne görümcelere ne kv.hicbirine soylemedim,akisina biraktik diyorum,sadece moral bozuyorlar,3-4 aylik olmadan da soylemeyecegim,agizlarinda bakla islanmiyor,ayakli gazete gibiler aninda baski her yerde soylerler..

kızlar 0,23 çıkmış, malesef yok sanırım daha aramadılar ama çok üzgünüm
Çok üzgünüm. Zorlu bir süreç. Allah yardımıcınız olsun. Hayırlısı sizin için ne zamansa o zaman olacaktır inşallah
Yakın zamanda toparlamanızı diliyorum. Pes etmeyin siz güçlüsünüz. Önümüzdeki ayı da doğal yolla iyi değerlendirin, tüp bebek ilaçları vücutta bir süre kalıyor. Tüp bebekten negatif sonuç alıp sonraki ay doğal yolla hamile kalanlar da var.

Sağlık olsun.. bebeğin sağlıkla gelsin.. anne babası olarak onunla sağlıklı uzun bir ömrünüz olsun. Geri kalan her şey halledilir.. zor olur kolay olur ama bir şekilde halledilir..
Evet yeter ki Allah sağlık versin bunun önemini Allah’a şükür biliyorum. Bebekler de nasibiyle gelirler zaten yeter ki hepimize nasip etsin Allahım

tabi tabi sanki tüp bebek olunca hemen alacağız kucağımıza garantisi var sanki bunun anlamadım ben hayır ben o kadar iğen oldum karnım mosmor insan acır yani düşünür bu kız eziyet çekti vs diye ama yok nerde doktor mu değiştirsek zaten ben robotum yaa..aynen öyle yoo dedim ben uzun süre düşünmüyorum bir daha açılırsa konu benden önce kocam fena yapacak yani.. biz altlı üstlü mecbur söyledik ama bundan sonra söylemeyi bende düşünmüyrum bilmiyorum sıkıntı yani en iyisini yapmışsın evet 3 aylık olana kadar en azından söylememek en mantıklısı.hemde ne moral bozma yani ben zaten canımla uğraşıyorum maddi manevi zorluktayım sadece 2 kucaklarına alıp sevecekjler diye bebek yapıyoruz onlar için bizim psikolojik baskımızın bedelini kim ödeyecek. valla en sonunn da çileden çıkacağım yapmıyorum çocuk falan alın kedi torun size

A Ayyyy koptuuummkedi torun süper fikirtabi canim bizim hayatimiz gulluk gulistanlik,hersey toz pembe..bir iki pış pış,bir iki babannesi kurban tamamm.ayy bide şu huylari yok mu,ben zaten biliyodum,yok ruyda gordum yok bana maluum oldu buyuk erenlerden olur kendileri,tövbe yarabbim..allahim sabir versin hepimize

kesinlikle canım nasibin ötesine geçilmez ama şu çektiğimiz çileler Allah görüyor selametle hepimiz kah doğal kah tedavi ile gebelik haberlerimizle çoşkulayalım topiğimizi, tek duam bu, elbet sarsıldım hem de çok ağlıyorum ama toparlancam başka yolu yok, yaşamayı seviyorum kendimi seviyorum ve mecbur mutlu olmaya devam edeceğiz ve inanacağız bir gün kollarımız dolarak AMİN çok çok AMİN

hepimiz umarım ödüllendiriliriz bebeklerimizle, orda bir yerlerde bekliyor bebeklerimiz ve zamanı gelince daha geç olmadan kavuşalım AMİN

Rabb'im kalbine ferahlık aydınlık versin inşallah tedavisiz kendiliğinden hamile kalıp bebeğini kucağına alman dileğiyle bnmde yarın 12.gun kan vereceğim sonuç olumsuz biliyorum da yüzde bir ihtimal
amin cAnımda ay olumsuzu kendine de çağırma canım, belli olmaz olumlu olsun sonucun inşallah, ha olmaz ise de kendiliğinden dolsun inşallah kucağın hepimizin inşallah dolu kucakları olacak inanıyorum, inanmaya devam edeceğiz

Amin canım ve evet aynen toparlancam sonra ayı değerlendircem adet sonrası, bu kadar emek verdik ilaçlara çaresi kendiliğinden gelen olsun

Çok doğru düşünmüşsün canım biz de 12 haftalıkken söyledik bayramda daha öncesine gerek yok bence de zaten yeterince şeyle uğraşıyoruz

ahahahaha tabi tabii ben eşime de dedim sizinkiler uzaktan sevecek bu kadar laf ediyorlar olsun diye ama bak gör yüzüne bakmayacaklar dedim o da doğru diyorsun diyor :) ahahahaha he heee hep malum olur hep rüyada görülür zatenn tabiiayy amin amin aminnn valla yardımcımız olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…