2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Hiç böyle birbşey duymadım benim beta değerlerimde düşük yarın tekrar kan vercem kanamanız ne kadar sürdü inşallah bebişiniz sizinledir

Merhaba kizlar
Yeniyim buralarda. 5 Mayista 2. Transferimi oldum, ilki nisanda negativ oldu malesef. 2 tane dondurulmus 5. Gün Embriyosu Transfer edildi. 5. Günümde cok silik bi cizgi gördüm idrarda, her gün koyulasti cok sükür. Yarin kan verip esime söylemek istiyorum insallah, daha positiv test yaptigimdan haber yok

1 tane 3 defada yapıcaz bolucez az az. Aynen turlu turlu. Bugun kasik agrisi cok fazla benim. Sende oluyormu cnm ?
Gaz sancısı var bende de biraz düne göre daha az ama hafiften sancıtıyor onun dışında bişeyim yok göğüslerim hafif şişkin ama o ilaçlarla ilgilidir onu saymıyorum bile

Yaaaa ne mutluuuuu darısı biz test günü bekleyenlerin başına bende 10 Mayıs'ta transfer oldum 5. Ve 6. Gün emriyosu ama test yapamam ben

Yaaaa ne mutluuuuu darısı biz test günü bekleyenlerin başına bende 10 Mayıs'ta transfer oldum 5. Ve 6. Gün emriyosu ama test yapamam ben
Amin hepinize insallah ilk denememde 12 gün test yapmadan bekledim, birden negativ duyunca cok üzülmüstüm o yüzden bu defa dedim ki erkenden idrar testi yapcam bisey cikmazsa kendi kendimi negative hazirlarim diye. Biliyorum aslinda cok sacma

Gaz sancısı var bende de biraz düne göre daha az ama hafiften sancıtıyor onun dışında bişeyim yok göğüslerim hafif şişkin ama o ilaçlarla ilgilidir onu saymıyorum bile
Göğüs hassasligi bendede var ilactandan olabilir evet. Kasik sancisi fena tutunuyorlardir bebeklerimiz diye düşünüyorum allahim emeklerimizebebislerimizi bize bağışla

Saçma değil asla herkesin kendine psikolojine göre tercihi işte bende ya çıkmazsa erkenden üzülme korkusu olduğu için yapmıyorum mesela kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davranmışsın ve çok şükür deymişte Allah'ım çokca amin

Göğüs hassasligi bendede var ilactandan olabilir evet. Kasik sancisi fena tutunuyorlardir bebeklerimiz diye düşünüyorum allahim emeklerimizebebislerimizi bize bağışla
İlaç kurumu hazırladım şimdi yarına için günde 11 tane ilaç alıyor Muş'un fitil ve oksapar hariç bunca emeğe rabbim hiçbirimizi boşa çevirmesin gerçekten Allah hepimizin yüzünü güldürüp sevindirsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Tüp bebek süreci gercekten cok zor yasamayan anlayamaz gercekten. Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar verir insallah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin

Tüp bebek süreci gercekten cok zor yasamayan anlayamaz gercekten. Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar verir insallah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin
Aminnnn inşallah gerçekten bu yola yolu düşmeyenin anlayabileceği şeyler değil Allah kimseyi düşürmesin de rabbim aratmasın kimseye hepimize de güç kuvvet kolaylık versin inşallah maddi manevi

Aynen bende saydımhepsini ama 11 tane . Aminnnnnnnnnn dualarimizi kabul eyle yuce rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…