Vallahi aynı şeyi düşünüyorum doğurduktan sonra korunmayı falan hiç düşünmüyorum olursa olur bakarım benŞeytanın bacağını bi kırayım 5 tane doğuracam
Ya benim de ağzım alışmış bugün yine bizim çocuklar dedimVallahi aynı şeyi düşünüyorum doğurduktan sonra korunmayı falan hiç düşünmüyorum olursa olur bakarım ben
Hiç böyle birbşey duymadım benim beta değerlerimde düşük yarın tekrar kan vercem kanamanız ne kadar sürdü inşallah bebişiniz sizinledirKızlar benim 10.gün 104
12 gün 207
14 gün 504 dü
17 gün kanamam oldu ama aşırı değil çift embiriyo transferiydim. Hemen kahverengiye döndü pıhtı vs düşürmedim
19. Gün beta bakıldı 333 çıktı.
Doktoruö 2 gün sonra yine ver dedi çift embiriyo koymuştuk dedi.
Böyle bişey mümkün mü biri kalmış olabilir mi ilaçlarıda kesmedik kafam allak bulşak çok üzgünüm bu 5. Transferim 3. Düşüğüm.
17 20 23 de ovitrella yapicam hatali cikabilir. Beklim ben ilk guzel haberler sizden ben en son haber vericenPazartesi olmuştun sen bide 15. Günü istemiş testi baya geç seninki bence sende 20 sinde yap ne dedik toplu test günü
Ondan test gününü 15 gün sonraya vermiş niye o kadar çok ovitrella verdiki acaba ya17 20 23 de ovitrella yapicam hatali cikabilir. Beklim ben ilk guzel haberler sizden ben en son haber vericen
1 tane 3 defada yapıcaz bolucez az az. Aynen turlu turlu. Bugun kasik agrisi cok fazla benim. Sende oluyormu cnm ?Ondan test gününü 15 gün sonraya vermiş niye o kadar çok ovitrella verdiki acaba yabu doktorlar da türlü türlü yeminle
Gaz sancısı var bende de biraz düne göre daha az ama hafiften sancıtıyor onun dışında bişeyim yok göğüslerim hafif şişkin ama o ilaçlarla ilgilidir onu saymıyorum bile1 tane 3 defada yapıcaz bolucez az az. Aynen turlu turlu. Bugun kasik agrisi cok fazla benim. Sende oluyormu cnm ?
Yaaaa ne mutluuuuuMerhaba kizlar
Yeniyim buralarda. 5 Mayista 2. Transferimi oldum, ilki nisanda negativ oldu malesef. 2 tane dondurulmus 5. Gün Embriyosu Transfer edildi. 5. Günümde cok silik bi cizgi gördüm idrarda, her gün koyulasti cok sükür. Yarin kan verip esime söylemek istiyorum insallah, daha positiv test yaptigimdan haber yok
Amin hepinize insallahYaaaa ne mutluuuuudarısı biz test günü bekleyenlerin başına bende 10 Mayıs'ta transfer oldum 5. Ve 6. Gün emriyosu ama test yapamam ben
Göğüs hassasligi bendede var ilactandan olabilir evet. Kasik sancisi fena tutunuyorlardir bebeklerimiz diye düşünüyorum allahim emeklerimizebebislerimizi bize bağışlaGaz sancısı var bende de biraz düne göre daha az ama hafiften sancıtıyor onun dışında bişeyim yok göğüslerim hafif şişkin ama o ilaçlarla ilgilidir onu saymıyorum bile
Saçma değil asla herkesin kendine psikolojine göre tercihi işte bende ya çıkmazsa erkenden üzülme korkusu olduğu için yapmıyorum mesela kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davranmışsın ve çok şükür deymişteAmin hepinize insallahilk denememde 12 gün test yapmadan bekledim, birden negativ duyunca cok üzülmüstüm o yüzden bu defa dedim ki erkenden idrar testi yapcam bisey cikmazsa kendi kendimi negative hazirlarim diye. Biliyorum aslinda cok sacma
İlaç kurumu hazırladım şimdi yarına için günde 11 tane ilaç alıyor Muş'un fitil ve oksapar hariç bunca emeğe rabbim hiçbirimizi boşa çevirmesin gerçekten Allah hepimizin yüzünü güldürüp sevindirsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahGöğüs hassasligi bendede var ilactandan olabilir evet. Kasik sancisi fena tutunuyorlardir bebeklerimiz diye düşünüyorum allahim emeklerimizebebislerimizi bize bağışla
Tüp bebek süreci gercekten cok zor yasamayan anlayamaz gercekten. Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar verir insallah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasinSaçma değil asla herkesin kendine psikolojine göre tercihi işte bende ya çıkmazsa erkenden üzülme korkusu olduğu için yapmıyorum mesela kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davranmışsın ve çok şükür deymişteAllah'ım çokca amin
Aminnnn inşallah gerçekten bu yola yolu düşmeyenin anlayabileceği şeyler değil Allah kimseyi düşürmesin de rabbim aratmasın kimseye hepimize de güç kuvvet kolaylık versin inşallah maddi maneviTüp bebek süreci gercekten cok zor yasamayan anlayamaz gercekten. Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar verir insallah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin
Aynen bende saydımhepsini ama 11 tane . Aminnnnnnnnnn dualarimizi kabul eyle yuce rabbimİlaç kurumu hazırladım şimdi yarına için günde 11 tane ilaç alıyor Muş'un fitil ve oksapar hariç bunca emeğe rabbim hiçbirimizi boşa çevirmesin gerçekten Allah hepimizin yüzünü güldürüp sevindirsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yok ben sadece omepa Multi vitamin ve d-vit kullanıyorum , kullandığım Multi vitamin de 1 mg kadar varmış ama magnezyum daBisey sorcam Magnesium aliyormusunuz? Bi kac yerden okudum cok önemliymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?