Bu duaya sadece AMiNNN denirİnşallah, dört gözle bekliyoruz maailedarısı başına olsun inşallah
Gözün aydın canım darısı bizlereÇıktık teyzeler gayet iyi ölçümleri falanbiri hiç göstermedi kendini totosunu seyrettik tam günün de gelişimi, diğeri kız tahminim dedi o kuşum 4 gün geride fakat takla falan attığı için içeride hareketten olabilir yanisi kanımı da verdim hayırlısı ile güzel haberler gelsin ondan da inşallah
Bak sana 3 hafta sonraya vermiş benim de 3 hazirandı 1 hazirana aldım. Ben dün itibariyle erkeğe bişeyler aldımOnun 3 günlük ufaklığını yiyim ben3 hazirana verdi benim randevuyu, önce fetal sonucunu sonrada cinsiyetleri öğrenelim kendimi alışverişe boğacağım yeteeerrr
Kiz benden sonra transfer oldun benden once ogrencen. 24 unde benim testBugün de bitti sayılır kaldı 6 gün benim için
Kiz benden sonra transfer oldun benden once ogrencen. 24 unde benim test
Kaçıncı gün emriyosuydu niye 24 üne gün verdiki senin baya geçKiz benden sonra transfer oldun benden once ogrencen. 24 unde benim test
4 gun duKaçıncı gün emriyosuydu niye 24 üne gün verdiki senin baya geç
Kimyasal mı oluyor acabaKızlar benim 10.gün 104
12 gün 207
14 gün 504 dü
17 gün kanamam oldu ama aşırı değil çift embiriyo transferiydim. Hemen kahverengiye döndü pıhtı vs düşürmedim
19. Gün beta bakıldı 333 çıktı.
Doktoruö 2 gün sonra yine ver dedi çift embiriyo koymuştuk dedi.
Böyle bişey mümkün mü biri kalmış olabilir mi ilaçlarıda kesmedik kafam allak bulşak çok üzgünüm bu 5. Transferim 3. Düşüğüm.
Pazartesi olmuştun sen bide 15. Günü istemiş testi baya geç seninki bence sende 20 sinde yap ne dedik toplu test günü4 gun du
Yarın yine kan vericem ama böyle bişey mümkünmü bilmiyorumKimyasal mı oluyor acabasen doktorunu dinle ilaçlarına devam et testini de ver inşallah yükselir geri
İlk defa duydum bende inşallah mümkündür diyelimYarın yine kan vericem ama böyle bişey mümkünmü bilmiyorum
Burda hic duymadigim seyleri duymaya basladim.. niye boyle oluyor ki....Kafam allak bullak oldu gercekten cok uzuldum.. rabbim sanada gercekten sabir versin.. endiseni icimde hissediyorum..insallah guzel haberlerini bekliyoruz canimYarın yine kan vericem ama böyle bişey mümkünmü bilmiyorum
Kızlar benim 10.gün 104
12 gün 207
14 gün 504 dü
17 gün kanamam oldu ama aşırı değil çift embiriyo transferiydim. Hemen kahverengiye döndü pıhtı vs düşürmedim
19. Gün beta bakıldı 333 çıktı.
Doktoruö 2 gün sonra yine ver dedi çift embiriyo koymuştuk dedi.
Böyle bişey mümkün mü biri kalmış olabilir mi ilaçlarıda kesmedik kafam allak bulşak çok üzgünüm bu 5. Transferim 3. Düşüğüm.
İnan aynı şeyleri hepimiz hissediyoruz burda yaşıyoruz en yakınından da uzaktan olandan da sana demeselerde kulağına gelenlerde ne yapalım biz seçmedk bunları yaşamayı hiçkimse istemezdi hem maddi hem manevi ne kadar yıprandığımızı biz biliyoruz, elika uygulaması var bende bide orda çok sinir olduğum bi guruh var 10 aylık bebeği var baya 3-4 aydır da yine istiyor adetime 10 gün var test yaptım bugün akıntım var acaba yumurtaladım mı yok kasığım ağrıyor yok bacağım ağrıyor adetine 3 kalaya kadar sürekli test 1 oğlu küçücük te bşzi kızı var adetime 3 gün kaldı test yaptım kızlar bakın bş 2 saat sonra kuruma çizgisi çıkmış onu atıyor ve her ay yapıyor bunu gördükçe telefonu kırasım geliyor vallahiVallahi negatifi görüyorsunuz üzülüyorum pozitifi görüyorsunuz seviniyorum.. Öyle bi bağ kurmuş hissediyorum ki burayla. Ama etrafımdaki hiç kimseyle öyle olamıyorum Allah ın gücüne gitmesin böyle hemen hamile kalana hemen çocuk sahibi olana nasıl anlatsam en ufak sıkıntı çekmeden bunlara sahip olana sinir oluyorum... Bi de o yüzden bizleri anlamıyorlar ne var ki sanki diyorlar boş boş
Ahahahahhaha çok güldüm yaaİnan aynı şeyleri hepimiz hissediyoruz burda yaşıyoruz en yakınından da uzaktan olandan da sana demeselerde kulağına gelenlerde ne yapalım biz seçmedk bunları yaşamayı hiçkimse istemezdi hem maddi hem manevi ne kadar yıprandığımızı biz biliyoruz, elika uygulaması var bende bide orda çok sinir olduğum bi guruh var 10 aylık bebeği var baya 3-4 aydır da yine istiyor adetime 10 gün var test yaptım bugün akıntım var acaba yumurtaladım mı yok kasığım ağrıyor yok bacağım ağrıyor adetine 3 kalaya kadar sürekli test 1 oğlu küçücük te bşzi kızı var adetime 3 gün kaldı test yaptım kızlar bakın bş 2 saat sonra kuruma çizgisi çıkmış onu atıyor ve her ay yapıyor bunu gördükçe telefonu kırasım geliyor vallahi
Sana burda eltimin evlendiğimden beri yaptığı imaları söylesen sinir krizi geçirirsin alıştım ben artık sende hiç takma he de geç eskiden bende kriz geçiriyor dum sinirleniyor dum ama bitmiyor illaki biri bişey diyor sen yoluna bak sadeceAhahahahhaha çok güldüm yaa
Şeytanın bacağını bi kırayım 5 tane doğuracamSana burda eltimin evlendiğimden beri yaptığı imaları söylesen sinir krizi geçirirsin alıştım ben artık sende hiç takma he de geç eskiden bende kriz geçiriyor dum sinirleniyor dum ama bitmiyor illaki biri bişey diyor sen yoluna bak sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?