2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

K Kubra4116 doktorda işin bitince bizi de haberdar et
Çıktık teyzeler gayet iyi ölçümleri falanbiri hiç göstermedi kendini totosunu seyrettik tam günün de gelişimi, diğeri kız tahminim dedi o kuşum 4 gün geride fakat takla falan attığı için içeride hareketten olabilir yanisi kanımı da verdim hayırlısı ile güzel haberler gelsin ondan da inşallah

kızlar kızlar, bügün regli olmam lazımdı, adet ağrıları yoğun oluyor, acaba sonuç negatif olunca ne kadar gecikebiliyor ya, bir olsam rahatlayacam

İşte süper haberler Maşallah kuzucuklara Benimde en baştan beri aralarında 3 günlük fark var. Sonradan ortaya çıkan bebiş 3 gün daha ufak. Doktorun kız diye tahmin ettiği. 1 haziran gösterirse kesin öğrenicez bakalım Bi dahaki kontrolü ne zamana verdi bana 4 hafta sonraya

K Kubra4116 ay ne guzel bu haberler masallah minislere..ikiz olmasi ayri bi guzel...hep en yakin arkadasi yaninda buyuyecekler insallah

Benim göbekten daha az acıyor koldan yaptım mosmor oldu göbeğimden çok yaptım daha az morardı
İgne oncesinde ve sonrasinda buz koyuyor musunuz?bir de ilac yavaş yavas birakmak gerekiyor,ben bu sekilde hic morarma yaşamadim nerdeyse,tavsiye ederim

Yaaa harika haber hadi bir dahakineee diğeri de gösterir inşallah

İgne oncesinde ve sonrasinda buz koyuyor musunuz?bir de ilac yavaş yavas birakmak gerekiyor,ben bu sekilde hic morarma yaşamadim nerdeyse,tavsiye ederim
Hiç koymuyorum coraspinde kullandığım için normal aslında daha önce coraspin uygulamadan defalarda göbeğimden iğne yapmıştım hiçbir şey olmamıştı. Moraran yerlere hirudoid sürüyorum morluğa çok iyi geliyor öneririm

Onun 3 günlük ufaklığını yiyim ben 3 hazirana verdi benim randevuyu, önce fetal sonucunu sonrada cinsiyetleri öğrenelim kendimi alışverişe boğacağım yeteeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…