Çıktık teyzeler gayet iyi ölçümleri falan
Bugunluk gec olacak sadece. Gobekten cok acimiyomu ?korkuyorumsaatlerine dikkat et canım ben hiç atlamıyorum hep saati saatine kullanıyorum saat kuruyorum kendin göbekten yapabilirsin
3 gun sonra oldum benkızlar kızlar, bügün regli olmam lazımdı, adet ağrıları yoğun oluyor, acaba sonuç negatif olunca ne kadar gecikebiliyor ya, bir olsam rahatlayacam
normalde bugn başlaması lazım hala gelmedi3 gun sonra oldum ben
Benim göbekten daha az acıyor koldan yaptım mosmor oldu göbeğimden çok yaptım daha az morardıBugunluk gec olacak sadece. Gobekten cok acimiyomu ?korkuyorum
İşte süper haberlerÇıktık teyzeler gayet iyi ölçümleri falanbiri hiç göstermedi kendini totosunu seyrettik tam günün de gelişimi, diğeri kız tahminim dedi o kuşum 4 gün geride fakat takla falan attığı için içeride hareketten olabilir yanisi kanımı da verdim hayırlısı ile güzel haberler gelsin ondan da inşallah
Ayyy ne heyecanlıBugün de bitti sayılır kaldı 6 gün benim için
Günler çabuk geçiyor yaAyyy ne heyecanlı
K Kubra4116 ay ne guzel bu haberlerİşte süper haberlerMaşallah kuzucuklara Benimde en baştan beri aralarında 3 günlük fark var. Sonradan ortaya çıkan bebiş 3 gün daha ufak. Doktorun kız diye tahmin ettiği. 1 haziran gösterirse kesin öğrenicez bakalım Bi dahaki kontrolü ne zamana verdi bana 4 hafta sonraya
İgne oncesinde ve sonrasinda buz koyuyor musunuz?bir de ilac yavaş yavas birakmak gerekiyor,ben bu sekilde hic morarma yaşamadim nerdeyse,tavsiye ederimBenim göbekten daha az acıyor koldan yaptım mosmor oldu göbeğimden çok yaptım daha az morardı
Nerden bakabilirim gazin belirti olduguna...aramaya yazinca cok busey cikmiyor..Vallahi de billahi de bende öyle oldu.
Yaaa harika haber hadi bir dahakineee diğeri de gösterir inşallahÇıktık teyzeler gayet iyi ölçümleri falanbiri hiç göstermedi kendini totosunu seyrettik tam günün de gelişimi, diğeri kız tahminim dedi o kuşum 4 gün geride fakat takla falan attığı için içeride hareketten olabilir yanisi kanımı da verdim hayırlısı ile güzel haberler gelsin ondan da inşallah
Ilaclarin hepsini bıraktın dimi ? Pazara kadarbekle olmassan doktoruna sorarsin.10 mayısda kan verdim negatif ya 13 mayıs adet olaydım ya
Hiç koymuyorum coraspinde kullandığım için normal aslında daha önce coraspin uygulamadan defalarda göbeğimden iğne yapmıştım hiçbir şey olmamıştı. Moraran yerlere hirudoid sürüyorum morluğa çok iyi geliyor öneririmİgne oncesinde ve sonrasinda buz koyuyor musunuz?bir de ilac yavaş yavas birakmak gerekiyor,ben bu sekilde hic morarma yaşamadim nerdeyse,tavsiye ederim
Onun 3 günlük ufaklığını yiyim benİşte süper haberlerMaşallah kuzucuklara Benimde en baştan beri aralarında 3 günlük fark var. Sonradan ortaya çıkan bebiş 3 gün daha ufak. Doktorun kız diye tahmin ettiği. 1 haziran gösterirse kesin öğrenicez bakalım Bi dahaki kontrolü ne zamana verdi bana 4 hafta sonraya
İnşallah, dört gözle bekliyoruz maaileYaaa harika haber hadi bir dahakineee diğeri de gösterir inşallah
Amin insallah canimDarısı başına, darısı başınızaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?