- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
- Konu Sahibi Duru_ sude
-
Benim 1 doz 1 su ama vurmakta zorlanıyorumİğne kolay vuruyorum da menopurda içine atarken hafif agri yapio içindeki doz ağır geliyo sanirim 2 doz 1 şu karışımı benimki
Benim 1 doz 1 su ama vurmakta zorlanıyorum
Evet canım gerçi benim biraz hassasiyetim var iğneye karşı ondan yapamıyorum herhaldeOnun kolayı var canim iğne ucu girmesindemi zorlanıyorsun anlatıyım ona gore
Ondan olabilir iğne ucunda ucu sivri yeri delik olan yer yukarı doğru baksin garip Bi anlatım oldu ama dışa baksin yani :)Evet canım gerçi benim biraz hassasiyetim var iğneye karşı ondan yapamıyorum herhalde
Ondan olabilir iğne ucunda ucu sivri yeri delik olan yer yukarı doğru baksin garip Bi anlatım oldu ama dışa baksin yani :)
Amh kaç gelmişti acaba yumurta kalitesini arttırmak İçinde yeşil mercimek baklagiller ve çiğ kuruyemiş bunlar aşırı önemliymişMerhaba kızlar 6gün önce opu oldum 20 folikül çoğu boş olgun olmayan döllenmeyen geriye 1 kalan yumurtamla bomboş düşünüyorum yaş 29 testlerin tahlillerin iyi ama yumurtaların kalitesizmis hemde çok
Yumurta kalitesi için ne önerirsiniz
Merhaba canım polen arı sütü bal ve hurma poleni ve hayıt tohumu karışımını kesinlikle tavsiye ederimMerhaba kızlar 6gün önce opu oldum 20 folikül çoğu boş olgun olmayan döllenmeyen geriye 1 kalan yumurtamla bomboş düşünüyorum yaş 29 testlerin tahlillerin iyi ama yumurtaların kalitesizmis hemde çok
Yumurta kalitesi için ne önerirsiniz
Hepsini alacak gücüm yok hurma poleni alacağım sadece insalh güzel sonuçlar alirimMerhaba canım polen arı sütü bal ve hurma poleni ve hayıt tohumu karışımını kesinlikle tavsiye ederim
Hayırlı olsun arkadaşımHerkese şimdiden bol şans. Ben de bugün başladım iğnelere gonal-f günlük 225 , 5 gün yapıcam. Pazarteside ultrason.
Dün 4 yumurta gördü umarım kalitelidirler.
Cuma toplama yapılacak.Hayırlı olsun arkadaşım
Merhaba transfer oldunuz mu nasıl geçtiGünaydın kızlar
Kimlerin tedavisi, ne durumda?
Benim cuma(28 Ocak) opu oldu, çarşamba transfer olucam inşallah.
Merhaba, evet.Merhaba transfer oldunuz mu nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?