- 5 Şubat 2021
- 195
- 76
- 28
- 37
- Konu Sahibi Duru_ sude
-
İnşallah canim evlat isteyen herkese Rabbım tez zamanda nasip etsinİnşallah Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım
Amin canım Evet haberini aldık bugün 3 tane döllenmiş çok şükür pazartesi transfer olacak nasipseHadi bakalım inşallah güzel haberler alırsınız
Ya maşallah inşallah tutunur sımsıkıAmin canım Evet haberini aldık bugün 3 tane döllenmiş çok şükür pazartesi transfer olacak nasipse
Tüp bebek önce doktor ile görüşme yaptınız mı bişeyler isteniyor mu2.5 yıldır doğal yolla deniyoruz olmadı. Sebepsiz infertilite. Ocak reglimde başlıyoruz inşallah
Sizin şikayetiniz neydi kadında sorun olmasa da yine ön hazırlık yapılıyor muBende bu ay basliycam inşallah tüp bebeğe 2 ay ön hazirliklar tahliller vitaminler rahim film çekildi adet olmayı bekliyorum şimdi sanirim 1 hafta 10 güne kadar başlarız Rabbım herkesin yar ve yardımcısı olsun
Merhabalar benim hikayem uzun biraz ama kısaca anlatayım 13 yıllık evlilik 6 düşük yaptım 5 tanesi doğal yolla kalmıştım 1 tanesi tüp bebekti Bende kan pihtilasma vardi ondan sandık sonra rahim film çektirdim doğuştan rahim t şeklinde ve darmis 3 sene önce 2 kere histereskopi oldum ondan sonra hamile kalamadım 2 aylık vitaminde benim yumurtalar kalitesiz olmasin diye tüp bebek öncesi doktorum vitamin verdi şimdi de başladık bakalım uzun oldu biraz :)))) bu arada kilom var benim 15 kilo verdim hala var ama artık yaşta 35 olduSizin şikayetiniz neydi kadında sorun olmasa da yine ön hazırlık yapılıyor mu
Yaa çok üzüldüm Allah güç kuvvet versin inşallah çok teşekkür ediyorum bu arada inşallah hepimiz güzel haberler alırızMerhabalar benim hikayem uzun biraz ama kısaca anlatayım 13 yıllık evlilik 6 düşük yaptım 5 tanesi doğal yolla kalmıştım 1 tanesi tüp bebekti Bende kan pihtilasma vardi ondan sandık sonra rahim film çektirdim doğuştan rahim t şeklinde ve darmis 3 sene önce 2 kere histereskopi oldum ondan sonra hamile kalamadım 2 aylık vitaminde benim yumurtalar kalitesiz olmasin diye tüp bebek öncesi doktorum vitamin verdi şimdi de başladık bakalım uzun oldu biraz :)))) bu arada kilom var benim 15 kilo verdim hala var ama artık yaşta 35 oldu
Amin hepimize inşallahYaa çok üzüldüm Allah güç kuvvet versin inşallah çok teşekkür ediyorum bu arada inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Tabi ön görüşme yaptık biz. Yaptırdığınız tüm testleri istiyolar. Yaptırmadıysanızda yapmanızı istiyolar. Tabi heryer böyle mi bilmiyorumTüp bebek önce doktor ile görüşme yaptınız mı bişeyler isteniyor mu
Canım nasıl gidiyo igneler ben bugün kontrole gittim büyümeye başlamışlar yavaş yavaş 2 gün daha vurucam iğne çarşamba tekrar gidicemİnşallah Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım
Canım nasıl gidiyo igneler ben bugün kontrole gittim büyümeye başlamışlar yavaş yavaş 2 gün daha vurucam iğne çarşamba tekrar gidicem
İnşallah canım benim şuan 10 ml kadar olmuş çarşambaya kadar daha da büyür umarımHadi bakalım güzelce büyüsünler inşallah benim kontrolüm cuma günü bakalım inşallah büyümüş olur
Maşallah hadi bakalım büyür inşallah. Bu arada ben menopur iğnesini yaparken çok zorlanıyorumİnşallah canım benim şuan 10 ml kadar olmuş çarşambaya kadar daha da büyür umarım
Canlar transferim oldu çok şükür Allahım herşey yolunda gitsin Amin Aminn
Maşallah hadi bakalım büyür inşallah. Bu arada ben menopur iğnesini yaparken çok zorlanıyorumsende durum ne
Yaa hadi bakalım inşallah güzelce tutunur canım
Maşallah darısı bize insallah yumurta takibinden şuanCanlar transferim oldu çok şükür Allahım herşey yolunda gitsin Amin Aminn
Canlar transferim oldu çok şükür Allahım herşey yolunda gitsin Amin Ami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?