2022de hangi ayda tup bebek tedavisine başliyacaksiniz ..buyurun kizlar 😊😊

Merhaba ,
Bugün tüp bebek konusunda karar verdik.temmuz itibariyle çocuk istedigimize karar vermiştik , ekime kadar bir gelisme olmayınca doktoruma gittik( kist tedavisi gördüm doktorum devamli geçmişimi bilen biri)
İki ay catlatma iğnesi sonrasi olumlu sonuç alamayınca ocakta hsg çekildim.bir tüp şiş ve içi sıvı dolu diğeri kapali ve hsg de açılamadi. Kendi doktoruma cok guvenmeme ragmen farklı bir uzman görüşü daha aldim bugun o da ayni sekilde biri kesin olmak üzere tüplerin alınması ve tüp bebegin daha uygun olacagkni onerdi (tiplerden birinin alinmama ihtimalleri uzerine ve aşılama icinde görüştük ) ancak en kisa psikolojik ve bedenen beni en yormayacak kararin tüp bebek olduguna karar verdik. Hafta içi tavmergen ve medical ile görüşüp önce tüplerin alinmasi sonra da tüp bebek için görüşecegiz. Çok karışık geliyor suan hersey ama teşhis ve karar vermek rota cizmek beni biraz rahatlattı herkesin gönlüne gore olue umarim. Bundan sonra buralardayim

Sizin şikayetiniz neydi kadında sorun olmasa da yine ön hazırlık yapılıyor mu

Sizin şikayetiniz neydi kadında sorun olmasa da yine ön hazırlık yapılıyor mu
Merhabalar benim hikayem uzun biraz ama kısaca anlatayım 13 yıllık evlilik 6 düşük yaptım 5 tanesi doğal yolla kalmıştım 1 tanesi tüp bebekti Bende kan pihtilasma vardi ondan sandık sonra rahim film çektirdim doğuştan rahim t şeklinde ve darmis 3 sene önce 2 kere histereskopi oldum ondan sonra hamile kalamadım 2 aylık vitaminde benim yumurtalar kalitesiz olmasin diye tüp bebek öncesi doktorum vitamin verdi şimdi de başladık bakalım uzun oldu biraz :)))) bu arada kilom var benim 15 kilo verdim hala var ama artık yaşta 35 oldu

Yaa çok üzüldüm Allah güç kuvvet versin inşallah çok teşekkür ediyorum bu arada inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Canım nasıl gidiyo igneler ben bugün kontrole gittim büyümeye başlamışlar yavaş yavaş 2 gün daha vurucam iğne çarşamba tekrar gidicem

Hadi bakalım güzelce büyüsünler inşallah benim kontrolüm cuma günü bakalım inşallah büyümüş olur

Arkadaşlar 2. Aşılamayı da devlette yaptıran var mı acaba aramızda tekrar evrak toplamam gerekiyor mu

Kızlar istanbul Avrupa yakasında fiyatlar ne durumda raporlu ? Fiyat alanlar yazabilir mi bi de tavsiye ettiğiniz doktor ve hastaneler neler ? 2 denemem olacak ilki devlette oldu ve dış gebelikti malesef

İnşallah canım benim şuan 10 ml kadar olmuş çarşambaya kadar daha da büyür umarım
Maşallah hadi bakalım büyür inşallah. Bu arada ben menopur iğnesini yaparken çok zorlanıyorum sende durum ne
Canlar transferim oldu çok şükür Allahım herşey yolunda gitsin Amin Aminn

Yaa hadi bakalım inşallah güzelce tutunur canım

İğne kolay vuruyorum da menopurda içine atarken hafif agri yapio içindeki doz ağır geliyo sanirim 2 doz 1 şu karışımı benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…