- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.421
Canım umarım en kısa zamanda güzel haberlerle ayrılırsınız oradan bu mübarek günlerde dualarımız sizinleCanım kızlar, ben hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Şu anda bir hastane odasındayım, bebeğimin iyi olduğunu söylüyorlar. Benim neyim olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Detayları umarım buradan çıktığımızda anlatacağım.
Ne olur, neye inanıyorsanız ister dua ister enerji gönderin. Allah, yaradan, doğa beni yavrumdan ayırmasın.
Canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere, Allah şifa versin ve çok iyi olunCanım kızlar, ben hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Şu anda bir hastane odasındayım, bebeğimin iyi olduğunu söylüyorlar. Benim neyim olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Detayları umarım buradan çıktığımızda anlatacağım.
Ne olur, neye inanıyorsanız ister dua ister enerji gönderin. Allah, yaradan, doğa beni yavrumdan ayırmasın.
Canım çok geçmiş olsunCanım kızlar, ben hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Şu anda bir hastane odasındayım, bebeğimin iyi olduğunu söylüyorlar. Benim neyim olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Detayları umarım buradan çıktığımızda anlatacağım.
Benim de öyle ya göbek aldı başını gidiyor dediğin gibi. Evet pijamalar öyle iyi oluyor. Ama iş yerine giderken ke giyecek bir şey bulamıyorum 3 beden büyük pantolon aldım bi tane her gün oku giyiyorumPentide hamiş pijamaları varr ben onlardan almıstımm tek alt olarakta satılıyor veya takımm hep üstümdeler bayılıyorum ay ben sorunu şey anladımm hastane için alışverişalmaz mıyımm göbeğim aldı basını gitti pentiden hamile taytı aldım çok rahat ediyorum onunla ama üstleri falan bi beden büyük alıyorum öyle iyi oluyor
Bakacağım canım mutlaka tesekkurler.Oyhhşş maşallah size annesi :) Eklerim hemen listemize yakışıklıyı :) Bu arada gri üzerine beyaz puantiyeli modeli en rahatı. Somon rengi olanı begenmedim
Bence komple hiç öpmesinler bebeğiKızlar şöyle bir liste hazırladım, kv, kp vs. hepsinin olduğu gruba atıp bombayı bırakmayı düşünüyorum. Eklenecek aklına bişey gelen varsa yazabilir yada bomba bırakmak isteyenler faydalanabilir diye buraya birakiyorum
1) İlk 20-25 gün annenin iyileşme hızına ve bebegin durumuna göre kesinlikle ziyaretçi kabul edilmeyecek.
2) Annenin ve babanın izni olmadan kesinlikle aile içinde dahi fotoğraf paylaşılmayacak ve çekilmeyecek.
3) Bebeğin olduğu eve girildiğinde veya olası durumda, ziyaret edilen kişi kendi evinde bebekle temas etmeden önce (HER SEFERİNDE) elini yıkamak zorunda. Ellerini yıkamak istemeyen kişi bebekle temas edemeyecek.
4) Bebeğin yüzünden anne ve babası dışında kimse öpmeyecek.
Kv hiç opmemek kuralına uymayacagi için en azından yazık yavrumun ağzını yüzünü opmesinler bariBence komple hiç öpmesinler bebeğibende böyle bi listeyi kapıma asmayı düşünüyorum grupta şimdi etkisini kaybedebilir beşiğe ,hastane kapısına,evin kapısına ,odanın kapısına hatta alnıma falan asıcam.Anca uyarlar
Gaz sancısı olabilir gibi geldi geçmiş olsunGünaydın herkeseDün gece bir kasık ağrısı yaşadım ki daha önce hiç bu kadar kötü olmamıştı.yatakta doğrulamadım.Şu an da hafif hafif devam ediyor bıçak saplanır gibi .Önemli bişey var mıdır ,yoksa yine büyüdüğü için mi coşuyor
kuzum günde 3-5 taneyi geçirmeden içsek bir şey olmaz herhalde yani umarımYa evet ne yapacağız bu sigara işini ben de çözemedim
Ksjsjshjsjjj ya çok komik, çok tatlısın yeminle.Kızlar şöyle bir liste hazırladım, kv, kp vs. hepsinin olduğu gruba atıp bombayı bırakmayı düşünüyorum. Eklenecek aklına bişey gelen varsa yazabilir yada bomba bırakmak isteyenler faydalanabilir diye buraya birakiyorum
1) İlk 20-25 gün annenin iyileşme hızına ve bebegin durumuna göre kesinlikle ziyaretçi kabul edilmeyecek.
2) Annenin ve babanın izni olmadan kesinlikle aile içinde dahi fotoğraf paylaşılmayacak ve çekilmeyecek.
3) Bebeğin olduğu eve girildiğinde veya olası durumda, ziyaret edilen kişi kendi evinde bebekle temas etmeden önce (HER SEFERİNDE) elini yıkamak zorunda. Ellerini yıkamak istemeyen kişi bebekle temas edemeyecek.
4) Bebeğin yüzünden anne ve babası dışında kimse öpmeyecek.
Kv ler çok aykırı.hiç hoş değilKv hiç opmemek kuralına uymayacagi için en azından yazık yavrumun ağzını yüzünü opmesinler bari
Hastane kapısı mantıklı yapılır
Teşekkür ederim olabilir evetGaz sancısı olabilir gibi geldi geçmiş olsun
Ya sanırım ben cok duygusalım.Kızlar şöyle bir liste hazırladım, kv, kp vs. hepsinin olduğu gruba atıp bombayı bırakmayı düşünüyorum. Eklenecek aklına bişey gelen varsa yazabilir yada bomba bırakmak isteyenler faydalanabilir diye buraya birakiyorum
4) Bebeğin yüzünden anne lilve babası dışında kimse öpmeyecek.
O herkese mi yapiliyor? Sadece şekeri yuksek olanlara mi?Şeker yüklemesi var diye biliyorum sadece
Canım herkes sen ve senin kvden gibi değil ki mesela benim kvdem de şapur şupur öpecek bir insan değil onu uyarma ihtiyacı hissetmem. Ama ondan öyle bir his alsaydım baştan uyarırdım, benim halam herkesi öyle öper ıslak ıslak çocukken de midem bulanırdı kolonyayla yıkardım suratımı öyle insana baştan söylerim öpmeyin diye. Demek ki arkadaş kvdesinde öyle bir ışık görmüş ki baştan önlemini almak istemişYa sanırım ben cok duygusalım.bi oglum oldugu icin gelecegin kv siyim. Ve gelinim bana bebegi opme dese alinirim. Yani zaten yuzunden opmem hatta mikrop kapmasin diye opmem neden uyariliyorum ki ben dikkat edemicek miyim ki derim. Derim de derim. Kendime tabi. Kirici gelir bu tavirlar. Eger kayinvalideniz gercekten dusuncesiz biriyse degil tabi bu dusuncem. Ozaman uyarin. Ama benim kayinvalidem ayagindan falan minicik dokunur mesela. Kayinpederim al kucagina biraz sende dersem ancak alir.. o kadar da haklari gibi geliyor. Ama bende aile disindaki kisilerin dokunmasini da istemiyorum. Mesela annemin bi arkadasi mevlutte burnuna bidik yapmisti.Kadinin yuzune lutfen dokunmayalim demistim. Sonra kadinla ben sahsen 1 kere konusmadim 6 yil gecti. Hatta baska kisilerden tek onun mu cocugu var lafi duydum. Ama elinin mikropsuz olmadigini ben nerden bileyim. Solunum yaptigi yere dokunmaman gerektigini ben mi uyarmaliydim. Konusmazsa konusmasin. Yabanci icin fikrim bu aile ici icin fikrim de yumusagi
Herkese yapılıyor diye biliyorumO herkese mi yapiliyor? Sadece şekeri yuksek olanlara mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?