- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.401
Evet herkes memnundu eve anne yanini alacam çalıştığım için annem bakacak orayada 5 in 1 var onu almayı düşünüyorum anne yani değil 2 katli ama çok fazla özelliği vardi kendi kendine müzik donencesi otomatik alt değiştirme ve puset veriyorlar üstüne takilabiliyor daha sonra büyüdüğünde icinde oynadığında fermuarı var yanında acilabiliyor internet sitesinde baya bahsediyorlar ozelliklerindenBen de onu düşünüyorum canım araştırmadım pek ama bazaların yanına yükseklik açısından saha iyi gibi geldi 57 cm miş anne yanı sen araştırdın mı?
Çok geçmiş olsun inşallah ilaç düzenler bir an önceİlaca başladık. 1 hafta sonra tekrar gidicem. Başım hala çok ağrıyor, düşmedi. Çok keyifsizim.
Geçmiş olsun canımİlaca başladık. 1 hafta sonra tekrar gidicem. Başım hala çok ağrıyor, düşmedi. Çok keyifsizim.
Canım aynı durum bende de söz konusu. ben doktoruma sordum eczaneden alıp yaptıracağım pazartesi. Hatta aşıyı da aldım 55 TL.Kizlar kendi yassdgm sehir doguda orda tetanoz bulunamadigi icin olmadm. bugun annemlerin yasadigi yerdeki gittigi saglik ocagina gittim tetanoz asisi burda da yokmus bizde gebelerimize daha vuramadk dedi hemsirelerstrese girdim yaa ben bu asiyi olamicam galiba. 1 doz yeter demisti doktorum 1 doz bile bulamiyorum.
Yaa cok üzüldümBu arada dün sabah 11:00 de bir yakın akrabamızı kaybettik, iç sıkıntım boşa değilmiş demek ki dedim. Gençti. İşyerinde otururken kalp krizi ve beyin kanaması geçiriyor. Önce beyin ölümü ardından kaybetmişiz Bikaç gündür yogun bakımdaydı. Allah mekanını cennet eylesin...
Ya aslında tatlı biridir özünde ama ayarsiz ve biraz kontrolcü bir kadın.Bazı insanları kırmak gerekiyor ya zaten düşünceli biri olsa böyle çat kapı gelmez emrivaki yapmaz.
İnşallah bebeğinle en kısa sürede iyilesirsin dualarım seninleCanım kızlar, ben hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Şu anda bir hastane odasındayım, bebeğimin iyi olduğunu söylüyorlar. Benim neyim olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Detayları umarım buradan çıktığımızda anlatacağım.
Ne olur, neye inanıyorsanız ister dua ister enerji gönderin. Allah, yaradan, doğa beni yavrumdan ayırmasın.
Canım biz dün yoyko park yatak siparişi verdik hepsı buradada indirimdeyken cok memnuniyeti de var bazı arkadaslarımında tavsiyesiyle onu aldıkKızlar anne yanı olan (yanı açılan) park yatak öneriniz var mı?
Canım kızlar, ben hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Şu anda bir hastane odasındayım, bebeğimin iyi olduğunu söylüyorlar. Benim neyim olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Detayları umarım buradan çıktığımızda anlatacağım.
Ne olur, neye inanıyorsanız ister dua ister enerji gönderin. Allah, yaradan, doğa beni yavrumdan ayırmasın.
Dualarımız seninle.Rabbim şu mübarek günlerde yardımcın olsun inşallah.Sağ Salim bebeğinle çıktığında bize de haber ver olur mu .Umarım en kısa zamanda en güzel haberlerini alırızCanım kızlar, ben hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Şu anda bir hastane odasındayım, bebeğimin iyi olduğunu söylüyorlar. Benim neyim olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Detayları umarım buradan çıktığımızda anlatacağım.
Ayran sade maden suyu yarim limon ama etkisi gitmeden hızlıca içeceksin cnmKızlar ya afedersinizbirkaç gündür griptim üstüne bide ishal oldum suyu bol içiyorum meyve kuruyemiş hepsine dikkat ediyorum yiyorum ama bu ishal için ne yapmalıyım
Allahım yar ve yardımcın olsun bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun , Rabbim yavrunu sana bağışlasınCanım kızlar, ben hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Şu anda bir hastane odasındayım, bebeğimin iyi olduğunu söylüyorlar. Benim neyim olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Detayları umarım buradan çıktığımızda anlatacağım.
Çok geçmiş olsun canım dualarım seninle umarım güzel haberlerle döneceksinCanım kızlar, ben hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Şu anda bir hastane odasındayım, bebeğimin iyi olduğunu söylüyorlar. Benim neyim olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Detayları umarım buradan çıktığımızda anlatacağım.
Rabbim sana ve bebegine şifa versin saglikla kucagina almayi nasip etsin canimCanım kızlar, ben hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Şu anda bir hastane odasındayım, bebeğimin iyi olduğunu söylüyorlar. Benim neyim olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Detayları umarım buradan çıktığımızda anlatacağım.
Çok geçmiş olsunn bebeğin ve senin için dua ettim. İyi haberlerini bekliyorumCanım kızlar, ben hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Şu anda bir hastane odasındayım, bebeğimin iyi olduğunu söylüyorlar. Benim neyim olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Detayları umarım buradan çıktığımızda anlatacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?