2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de onu düşünüyorum canım araştırmadım pek ama bazaların yanına yükseklik açısından saha iyi gibi geldi 57 cm miş anne yanı sen araştırdın mı?
Evet herkes memnundu eve anne yanini alacam çalıştığım için annem bakacak orayada 5 in 1 var onu almayı düşünüyorum anne yani değil 2 katli ama çok fazla özelliği vardi kendi kendine müzik donencesi otomatik alt değiştirme ve puset veriyorlar üstüne takilabiliyor daha sonra büyüdüğünde icinde oynadığında fermuarı var yanında acilabiliyor internet sitesinde baya bahsediyorlar ozelliklerinden

İlaca başladık. 1 hafta sonra tekrar gidicem. Başım hala çok ağrıyor, düşmedi. Çok keyifsizim.
Geçmiş olsun canım tansiyon bazen de strese bağlı olduğu için elinden geldiğince kafana takmamaya çalış . Benim de yükselmişti ama doktorum takibe gerek duymadı ben yinede kendim takip ediyorum . Annem de tansiyon problemi yaşamış ben normal 38 de kız kardeşim de biraz erken 34 haftada gelmiş . Kötü şeyler yaşayanları okuma sana faydasi yok illa premkilamsi olacak diye düşünme sakın

Kızlar ya afedersiniz birkaç gündür griptim üstüne bide ishal oldum suyu bol içiyorum meyve kuruyemiş hepsine dikkat ediyorum yiyorum ama bu ishal için ne yapmalıyım

Canım aynı durum bende de söz konusu. ben doktoruma sordum eczaneden alıp yaptıracağım pazartesi. Hatta aşıyı da aldım 55 TL.

Kızlar merhaba 18 haftalık oldum göğsümden su gibi bişey geldi szdede oldumu hiç erken doğum belirtisi yazıyo diğer gebeliğimde de 22 haftalık doğum yaptım o yuzden serklajlıyım cok korktum. Sznde bu haftada göğsünüzden akıntı geldimi

Yaa cok üzüldümAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Bel ve sırt ağrılarına dayanamayıp hamile yastığına geçtin kızlar bakalım umarım memnun kalırım :) bir de dizlerimde ağrı var benım kendimi yaşlı nineler gibi hissediyorum sürekli bir yerim ağrıyor oysa daha 25imdeyim

Canım kızlar, ben hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Şu anda bir hastane odasındayım, bebeğimin iyi olduğunu söylüyorlar. Benim neyim olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Detayları umarım buradan çıktığımızda anlatacağım.

Ne olur, neye inanıyorsanız ister dua ister enerji gönderin. Allah, yaradan, doğa beni yavrumdan ayırmasın.

İnşallah bebeğinle en kısa sürede iyilesirsin dualarım seninle sağ salim çıktığında bize de haber verirsin inşallah canım çok geçmiş olsun

Rabbim yardımcın olsun inşallah, dualarımız seninle

Dualarımız seninle.Rabbim şu mübarek günlerde yardımcın olsun inşallah.Sağ Salim bebeğinle çıktığında bize de haber ver olur mu .Umarım en kısa zamanda en güzel haberlerini alırız

Allahım yar ve yardımcın olsun bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun , Rabbim yavrunu sana bağışlasın

Çok geçmiş olsun canım dualarım seninle umarım güzel haberlerle döneceksin

Rabbim sana ve bebegine şifa versin saglikla kucagina almayi nasip etsin canim insallah kötü günleri tez vakitte atlatirsiniz

pozitifbiri Başın sagolsun canim...

ffestinalente Gecmis olsun canim ilac ilk kullanir kullanmaz etkisni gostermez korkma. Bikax gun icinde düzene biner nasipse. Strese baglida yukselir zor biliyorum takmamak ama cidden sakin kalmaya calis bebeginle konus icini rahatlatcak kafani dagitcak seylerle mesgul olmaya calis sen yavrun ve kendin icin en iyisini bilirsin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Çok geçmiş olsunn bebeğin ve senin için dua ettim. İyi haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…