2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Arkadaslar hamilelikten dolayi benim gıdı boyun arasi tarafimda hafif tuylenme olmuş alsam gür çıkar mı acaba aslında çokta rahatsiz olunacak bişey değil ama eşim diyince tuhaf oldumadam sakalın çıkmış dedioysa cokta dikkatli bakmadigin surece pek belli olmuyor bence

Herkeşşşler sen ben gibi elit kayınvalide mi
Banada desen inanılmaz üzülürüm beni tanımadı mı diye. Ama işte herkeşşşş biz gibi olamaz canım benim yanımda birisi torunumu şıpır şıpır öpse gelinden önce ben kudururum ne münasebet diye.

Ama bu konu benimde aklımı karıştırıyor bazen. Çokta gaddar olmak istemiyorum bebeğimi koruyacağım diye. Biraz daha toleranslı olmayı öğrenmem lazım. Kalp kırmak istemiyorum.

Ben de onu düşünüyorum canım araştırmadım pek ama bazaların yanına yükseklik açısından saha iyi gibi geldi 57 cm miş anne yanı sen araştırdın mı?
Ben oyun park yatağı kraftin aldım,ama anne yani benim yatagim alçak oldugu için ve yeri dar olduğu icin baby plus aldım cok güzel, hem reflü yatagi ozeligi var

Kocana kızdım ben şuan ya. İçime sinir geldi ama sen kızmamış gibi göründüğün için birşey demicem

Bence alma, onlar zaten dökülecek ama müdahale edersen kalıcı olabilir.

Günaydın kızçeler, ben bugun tetanoz aşımı oldum bir ay sonra bir doz daha olacağım. Yarın sabah da ayrıntılı usg muz var inşallah. Sabaha kdr uyumadım benim küçük oğlan (Osman Kaan) çırpınıp durdu. Kulağım agrıyor diye. Yine antibiyotiklik olmuş...

Canımmm çok geçmiş olsun son durum nedir herşey gayet yolundaydı hayır olsun inşallah...

Tabi aynen o ışık varsa zaten uyarılmalı doğru söylüyorsunuz. Hani benim aklıma okuyunca nedense ben baştan uyarayım da gibi geldi. Belki benim algım o sekilde oldu. Yoksa suan senin yazini okudugumda da nedense dudaklarinda dikenimse bi cikinti olan tanidigimiz hep operdi beni cok tiksinirdim bide olmazdi yani. O gibiyse uyari arti kapi kilidi

Aslında deginmek istedigim nokta da bu. Eger kayinvalide de ufacik bir modernlik varsa uyarilmamasi aramizi korumak icin daha iyi olur gibi geliyor. Belki bastan kirmamak o anlarimizdaki iliskimizi sevgimizi daha guzel tutucak. Dogumdan sonra zaten minik seyler oluyor ister istemez benim kayinvalidem izmirli. Bi seyleri var nasil denir bilemedim ama konusunca beni dinler mesela. Bende kirmadan konusmaya calisirim o sebeple. Ornek veriyorum hastane sonrasi gelin sana soyluyorum misali annecigim ben uyuyorken falan gelip opmek isteyen olursa annesi bu konuda cok kati aman falan diye sen daha tesebbus olmadan konu ac falan denilebilir. Ben o sekilde yaklasiyorum. O da anliyor yada cok opse mesela esime soylerim cocugu bitirceksiniz diye saka yollu soyle falan diye. Mesela opme degil ama kv cocugu cok seri giydiriyor. Cat cut kafasini kaldirip o zibini sokuveriyor. Icim gidiyordu. Esime soledim. Annesine simdiden esneme haraketleri mi yaptiriyon anne o ne fevri hizli seri yaklasik yavas biraz dedi. Ben demedim o dedi

Bende de aynı durum vardı, aldırdım rahatladım. Sürekli kendimi rahatsız hissediyordum

O ortamda direkt bebeği severken öperken uyarmak belki daha kırıcı olur, önden genel bir yapılmaması gereken şeyler listesi vermek çok kişisel alınmaz gibi geldi. Aman keşke herkes sınırını bilse de böyle şeylere gerek kalmasa.
Ben kimsenin bebeğini öpmem dokunmam kucağıma almam uzaktan severim. Bazen getirip kucağıma verirler o zaman da ayağına eline dokunurum en fazla, direkt ellerimi yıkarım hangi ortama girersem gireyim. Aynı hassasiyeti ben de beklerim, hoşuma gitmeyen bir şey yaparlarsa söylerim alırım bebişi. Bana kesin buldumcuk derler bir tek bebek benimki değil elbet ama o benim biricik bebeğim herkes kendi bebişini öpsün kardeşim

Ben şahsen anne babalara artık birşey dememe taraftarıyım. Ama bizimkiler için geçerli bu. Kayınvalidem biraz mıncırarak sever, hırpalarmış genelde severken. Onu yapamaz birtek onun dışında biriey demicem. Kucağına almak isterse alsın. Yüzü hariç öpmek isterse öpsün. Gerisinde öyle beni rahatsız edecek birşey olmaz herhalde. Olursa da ona göre düşüneceğim. Şımartılan bir evlat istemiyorum sevilen bir evlat istiyorum. Ben istemediğim halde çocuğa çikolata almak onu sevmek değil şımartılmak benim gözümde. Ama hurmalardan tatlı yapmak onu sevmek. Ben böyle değerlendirdiğim için olayları yavaş yavaş bunu empoze edeceğim.

Birde alt değiştirme konusu var bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sanki anne babadan başkası değiştirmesin istiyorum ben. Ne bileyim buna dair bir yazı okumuştum ordan aklımda kaldı. Eminde değilim bilemedim.

Geçmiş olsun canım,büyüdü ve yeri devamli değiştiriyor için gaz sıkışmış olabilir diye düşünüyorum,bende iki gun acayip bir kasik agrisi çektim,oyle ki karnimin alt tarafı resmen aşağa çekiliyordu,orurmak da zorlandim kalkmak da,simdi iyiyim şükür
İlaca başladık. 1 hafta sonra tekrar gidicem. Başım hala çok ağrıyor, düşmedi. Çok keyifsizim.
Yaa cok gecmis olsuninşallah tez vakitte ilaçla atlatırsın,erken tespit etmen de iyi,bende baharrr34 eltisini anlatı'dan beri bir korku sardı,her gun tansiyonumu ölçüyorum ki hic tansiyon sorunum yok,tuzluda yiyemiyorum ama ne olur ne olmaz Allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum, inşallah güzel haberler ile çıkarsın Rabbim seni evladinla sığınamasın

Teşekkür ederim canım. İyi yapıyorsun şeker ve tansiyon çok önemli. baharrr34 yaktı bizi

Hamilelikte çıkan tüylere dokunma canım, doğumdan sonra dökülüyormuş, adamda idare etsin bi zahmet

O herkese mi yapiliyor? Sadece şekeri yuksek olanlara mi?
Yok canım herkese yapılmıyor. Benim doktorum ailede seker hastasi var mi diye sordu, ailede yok, bir rahatsizligin yok, zayıfsın, sana yaptirmayi düşünmüyorum dedi. Kişiye göre ve tabi doktorun tarzina gore degisiyor

Ben oyun park yatağı kraftin aldım,ama anne yani benim yatagim alçak oldugu için ve yeri dar olduğu icin baby plus aldım cok güzel, hem reflü yatagi ozeligi var
Onun anne yanı kaç cm canım? Yoykoya baktım o da 45 cm miş sanırım. Bide nerden aldın internetten mi mağazadan mı?

Ayyy çok komik gaz sıkışmış diyince oturmakta zorlandımı osurmakta zorlandım okudum

Doktorun söylememiş miydi? Standart değil hiçbişey ondan burası iyiki var
Yok canim sadece ödeme bakiyor her defasinda,bol bol su ic ve tuzlu yiyeme dedi,evet iyiki var gebelik şekeri,tansyonu ben burdan öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…