- 29 Kasım 2022
- 170
- 354
- 18
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.441
Herkeşşşler sen ben gibi elit kayınvalide miYa sanırım ben cok duygusalım.bi oglum oldugu icin gelecegin kv siyim. Ve gelinim bana bebegi opme dese alinirim. Yani zaten yuzunden opmem hatta mikrop kapmasin diye opmem neden uyariliyorum ki ben dikkat edemicek miyim ki derim. Derim de derim. Kendime tabi. Kirici gelir bu tavirlar. Eger kayinvalideniz gercekten dusuncesiz biriyse degil tabi bu dusuncem. Ozaman uyarin. Ama benim kayinvalidem ayagindan falan minicik dokunur mesela. Kayinpederim al kucagina biraz sende dersem ancak alir.. o kadar da haklari gibi geliyor. Ama bende aile disindaki kisilerin dokunmasini da istemiyorum. Mesela annemin bi arkadasi mevlutte burnuna bidik yapmisti.Kadinin yuzune lutfen dokunmayalim demistim. Sonra kadinla ben sahsen 1 kere konusmadim 6 yil gecti. Hatta baska kisilerden tek onun mu cocugu var lafi duydum. Ama elinin mikropsuz olmadigini ben nerden bileyim. Solunum yaptigi yere dokunmaman gerektigini ben mi uyarmaliydim. Konusmazsa konusmasin. Yabanci icin fikrim bu aile ici icin fikrim de yumusagi
Ben oyun park yatağı kraftin aldım,ama anne yani benim yatagim alçak oldugu için ve yeri dar olduğu icin baby plus aldım cok güzel, hem reflü yatagi ozeligi varBen de onu düşünüyorum canım araştırmadım pek ama bazaların yanına yükseklik açısından saha iyi gibi geldi 57 cm miş anne yanı sen araştırdın mı?
Kocana kızdım ben şuan ya. İçime sinir geldi ama sen kızmamış gibi göründüğün için birşey demicemArkadaslar hamilelikten dolayi benim gıdı boyun arasi tarafimda hafif tuylenme olmuş alsam gür çıkar mı acaba aslında çokta rahatsiz olunacak bişey değil ama eşim diyince tuhaf oldumadam sakalın çıkmış dedi oysa cokta dikkatli bakmadigin surece pek belli olmuyor bence
Canım kızlar, ben hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Şu anda bir hastane odasındayım, bebeğimin iyi olduğunu söylüyorlar. Benim neyim olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Detayları umarım buradan çıktığımızda anlatacağım.
Ne olur, neye inanıyorsanız ister dua ister enerji gönderin. Allah, yaradan, doğa beni yavrumdan ayırmasın.
Tabi aynen o ışık varsa zaten uyarılmalı doğru söylüyorsunuz. Hani benim aklıma okuyunca nedense ben baştan uyarayım da gibi geldi. Belki benim algım o sekilde oldu. Yoksa suan senin yazini okudugumda da nedense dudaklarinda dikenimse bi cikinti olan tanidigimiz hep operdi beni cok tiksinirdim bide olmazdi yani. O gibiyse uyari arti kapi kilidiCanım herkes sen ve senin kvden gibi değil ki mesela benim kvdem de şapur şupur öpecek bir insan değil onu uyarma ihtiyacı hissetmem. Ama ondan öyle bir his alsaydım baştan uyarırdım, benim halam herkesi öyle öper ıslak ıslak çocukken de midem bulanırdı kolonyayla yıkardım suratımı öyle insana baştan söylerim öpmeyin diye. Demek ki arkadaş kvdesinde öyle bir ışık görmüş ki baştan önlemini almak istemiş
Aslında deginmek istedigim nokta da bu. Eger kayinvalide de ufacik bir modernlik varsa uyarilmamasi aramizi korumak icin daha iyi olur gibi geliyor. Belki bastan kirmamak o anlarimizdaki iliskimizi sevgimizi daha guzel tutucak. Dogumdan sonra zaten minik seyler oluyor ister istemezHerkeşşşler sen ben gibi elit kayınvalide mi
Banada desen inanılmaz üzülürüm beni tanımadı mı diye. Ama işte herkeşşşş biz gibi olamaz canımbenim yanımda birisi torunumu şıpır şıpır öpse gelinden önce ben kudururum ne münasebet diye.
Ama bu konu benimde aklımı karıştırıyor bazen. Çokta gaddar olmak istemiyorum bebeğimi koruyacağım diye. Biraz daha toleranslı olmayı öğrenmem lazım. Kalp kırmak istemiyorum.
Bende de aynı durum vardı, aldırdım rahatladım. Sürekli kendimi rahatsız hissediyordumArkadaslar hamilelikten dolayi benim gıdı boyun arasi tarafimda hafif tuylenme olmuş alsam gür çıkar mı acaba aslında çokta rahatsiz olunacak bişey değil ama eşim diyince tuhaf oldumadam sakalın çıkmış dedi oysa cokta dikkatli bakmadigin surece pek belli olmuyor bence
Tabi aynen o ışık varsa zaten uyarılmalı doğru söylüyorsunuz. Hani benim aklıma okuyunca nedense ben baştan uyarayım da gibi geldi. Belki benim algım o sekilde oldu. Yoksa suan senin yazini okudugumda da nedense dudaklarinda dikenimse bi cikinti olan tanidigimiz hep operdi beni cok tiksinirdim bide olmazdi yani. O gibiyse uyari arti kapi kilidi
Bende almayi dusunuyorum ancak daha çok çıkar diye de korkuyorumBende de aynı durum vardı, aldırdım rahatladım. Sürekli kendimi rahatsız hissediyordum
Ben şahsen anne babalara artık birşey dememe taraftarıyım. Ama bizimkiler için geçerli bu. Kayınvalidem biraz mıncırarak sever, hırpalarmış genelde severken. Onu yapamaz birtek onun dışında biriey demicem. Kucağına almak isterse alsın. Yüzü hariç öpmek isterse öpsün. Gerisinde öyle beni rahatsız edecek birşey olmaz herhalde. Olursa da ona göre düşüneceğim. Şımartılan bir evlat istemiyorum sevilen bir evlat istiyorum. Ben istemediğim halde çocuğa çikolata almak onu sevmek değil şımartılmak benim gözümde. Ama hurmalardan tatlı yapmak onu sevmek. Ben böyle değerlendirdiğim için olayları yavaş yavaş bunu empoze edeceğim.Aslında deginmek istedigim nokta da bu. Eger kayinvalide de ufacik bir modernlik varsa uyarilmamasi aramizi korumak icin daha iyi olur gibi geliyor. Belki bastan kirmamak o anlarimizdaki iliskimizi sevgimizi daha guzel tutucak. Dogumdan sonra zaten minik seyler oluyor ister istemezbenim kayinvalidem izmirli. Bi seyleri var nasil denir bilemedim ama konusunca beni dinler mesela. Bende kirmadan konusmaya calisirim o sebeple. Ornek veriyorum hastane sonrasi gelin sana soyluyorum misali annecigim ben uyuyorken falan gelip opmek isteyen olursa annesi bu konuda cok kati aman falan diye sen daha tesebbus olmadan konu ac falan denilebilir. Ben o sekilde yaklasiyorum. O da anliyor yada cok opse mesela esime soylerim cocugu bitirceksiniz diye saka yollu soyle falan diye. Mesela opme degil ama kv cocugu cok seri giydiriyor. Cat cut kafasini kaldirip o zibini sokuveriyor. Icim gidiyordu. Esime soledim. Annesine simdiden esneme haraketleri mi yaptiriyon anne o ne fevri hizli seri yaklasik yavas biraz dedi. Ben demedim o dedi
Geçmiş olsun canımGünaydın herkeseDün gece bir kasık ağrısı yaşadım ki daha önce hiç bu kadar kötü olmamıştı.yatakta doğrulamadım.Şu an da hafif hafif devam ediyor bıçak saplanır gibi .Önemli bişey var mıdır ,yoksa yine büyüdüğü için mi coşuyor
Yaa cok gecmis olsunİlaca başladık. 1 hafta sonra tekrar gidicem. Başım hala çok ağrıyor, düşmedi. Çok keyifsizim.
Allah yardımcınız olsunCanım kızlar, ben hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Şu anda bir hastane odasındayım, bebeğimin iyi olduğunu söylüyorlar. Benim neyim olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Detayları umarım buradan çıktığımızda anlatacağım.
Ne olur, neye inanıyorsanız ister dua ister enerji gönderin. Allah, yaradan, doğa beni yavrumdan ayırmasın.
Teşekkür ederim canım. İyi yapıyorsun şeker ve tansiyon çok önemli.Geçmiş olsun canım,büyüdü ve yeri devamli değiştiriyor için gaz sıkışmış olabilir diye düşünüyorum,bende iki gun acayip bir kasik agrisi çektim,oyle ki karnimin alt tarafı resmen aşağa çekiliyordu,orurmak da zorlandim kalkmak da,simdi iyiyim şükür
Yaa cok gecmis olsuninşallah tez vakitte ilaçla atlatırsın ,erken tespit etmen de iyi,bende baharrr34 eltisini anlatı'dan beri bir korku sardı,her gun tansiyonumu ölçüyorum ki hic tansiyon sorunum yok,tuzluda yiyemiyorum ama ne olur ne olmaz
Allah yardımcınız olsunacil şifalar diliyorum, inşallah güzel haberler ile çıkarsın Rabbim seni evladinla sığınamasın
Iyi ki yazdı vallah benim boyle biseyden hic haberim yoktu,daha cocuk doğana kadar neler öğrenicez bakalim
Hamilelikte çıkan tüylere dokunma canım, doğumdan sonra dökülüyormuş, adamda idare etsin bi zahmetArkadaslar hamilelikten dolayi benim gıdı boyun arasi tarafimda hafif tuylenme olmuş alsam gür çıkar mı acaba aslında çokta rahatsiz olunacak bişey değil ama eşim diyince tuhaf oldumadam sakalın çıkmış dedi oysa cokta dikkatli bakmadigin surece pek belli olmuyor bence
Doktorun söylememiş miydi? Standart değil hiçbişey ondan burası iyiki varIyi ki yazdı vallah benim boyle biseyden hic haberim yoktu,daha cocuk doğana kadar neler öğrenicez bakalim
Yok canım herkese yapılmıyor. Benim doktorum ailede seker hastasi var mi diye sordu, ailede yok, bir rahatsizligin yok, zayıfsın, sana yaptirmayi düşünmüyorum dedi. Kişiye göre ve tabi doktorun tarzina gore degisiyorO herkese mi yapiliyor? Sadece şekeri yuksek olanlara mi?
Onun anne yanı kaç cm canım? Yoykoya baktım o da 45 cm miş sanırım. Bide nerden aldın internetten mi mağazadan mı?Ben oyun park yatağı kraftin aldım,ama anne yani benim yatagim alçak oldugu için ve yeri dar olduğu icin baby plus aldım cok güzel, hem reflü yatagi ozeligi var
Ayyy çok komik gaz sıkışmış diyince oturmakta zorlandımı osurmakta zorlandım okudumGeçmiş olsun canım,büyüdü ve yeri devamli değiştiriyor için gaz sıkışmış olabilir diye düşünüyorum,bende iki gun acayip bir kasik agrisi çektim,oyle ki karnimin alt tarafı resmen aşağa çekiliyordu,orurmak da zorlandim kalkmak da,simdi iyiyim şükür
Yaa cok gecmis olsuninşallah tez vakitte ilaçla atlatırsın ,erken tespit etmen de iyi,bende baharrr34 eltisini anlatı'dan beri bir korku sardı,her gun tansiyonumu ölçüyorum ki hic tansiyon sorunum yok,tuzluda yiyemiyorum ama ne olur ne olmaz
Allah yardımcınız olsunacil şifalar diliyorum, inşallah güzel haberler ile çıkarsın Rabbim seni evladinla sığınamasın
Yok canim sadece ödeme bakiyor her defasinda,bol bol su ic ve tuzlu yiyeme dedi,evet iyiki var gebelik şekeri,tansyonu ben burdan öğrendimDoktorun söylememiş miydi? Standart değil hiçbişey ondan burası iyiki var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?