2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu hafta iki gün kemeraltı konak yaptım alışveriş için, erkekler özellikle 50 yaş üstü göbeğime bi acayip bakıyor ya, bazıları da garip bi sırıtışla. Hamile kadın dışarı çıkmasın diyen sapık bir zihniyet var ülkede sonuçta, gerçekten midem bulandı…

Öyle olsaydı ben de sinir olurdum ya asla gelmesini istemezdim, doğuma geleceğim kalacağım mı diyor kvden?

Doğuma geleceğim bende gireyim odaya seninle dururuz doğumhaneye alınana kadar diyordu ben ısrar ettim eşimle de soylettim kibarca çocuk doğunca gelin hastaneye diye o kısmı atlattık sayılır o ara küstü trip atti. Doğumdan sonra gelirsiniz eşim haber verir bebeği görürsünüz bana doğum sırasında ne gibi bir yardımınız olabilir ben daha çok gerilirim dedimse de anlatamadım.

Bizim ev ufak yer yatağı sığacak yer yok ufak bı L koltuk var sadece e o da açılmıyor zaten gelip bizde kalacakmış 1 ay. Bu konuyu sadece eşime işliyorum şimdilik ama kesinlikle istemiyorum ilk 1 ay eve kimseyi almayacağım kapıya gelen olursa da acmayacagim diye belirttim. Ben yardım istersem haber vereceğim size diyeceğim. Eşim yardım edecek zaten elinden iş gelen bir adam ve severek yapar. Temizlik vs yemektir her işi becerir Allah'tan . Yaşlı başlı kadın gelse yardım etmesini ben istemem zaten 2 adım yürüyor yoruluyor merdiven dahi çıkamıyor bir sürü hastalığı var yani ne gerek var. Gelse herşeye karışacak lohusa halimle kalbini kırmak da istemiyorum ters birşey söylerim diye korkuyorum.. böyle işte durumlar. Bakalım.

İşin çok zor ya böyle laftan anlamayan insanlara sinir oluyorum. Doğumhaneye kadar gelecekmiş sanki çocuğu beraber yaptınız tövbe tövbe, bir de küsüyor evlerden ırak bir kvden varmış.
Bizim evde de durum aynı canım bir koltuk var yatılacak sadece onda da annem yatacak. Kvdem gelse de yatacak yer yok yani ama o da kalayım diye ısrar etmez gelir görür gider. Seninki gibi yapacak olan olursa ters tarafımı görürler, hiç taviz verme lohusa halinle hormonlar tavan densiz bir laf eder ya da hizmet beklerse çok üzülürsün canım.

Geçen aynısı başıma geldi canım hatta bana mı öyle geliyor acaba dedim. Fırına ekmek almaya uğradım siyah hamile taytı üstüne kazak giymiştim ama göbek çıkıyor tabi ortaya böyle bi dikkatli bakışlar falan dik dik rahatsız oldum kendimi kötü hissettim hatta eşime de söyledim çok mu belli oluyor dedim. O da sağolsun onlar nasıl gelmiş dünyaya tabiki belli olcak dedi rahatlattı beni kadın olmak zor cidden bu kadar mucizevi bişeyden bile kötü hissettirmeyi başarıyolar

Evimizin olduğu semte hastaneye gelir bu zamana kadar hiç gelelim mi müsait misin diye sormamistir inan. Ya geldim kapıyı aç diye arar, acmazsam alacaklı gibi yumruklar kapıyı. Emrivakiyi çok sever. Dediğin gibi taviz vermeden kırmadan anlaşmaya çalışıyorum.

Sapik tipler hep çok tuhaf bakıyor burada da yabancılar var cok. Dediğin gibi yiyecekler sanki öyle bakıyorlar.

Canim önlem alinir illaki yeterki erkenden basvue doktoruna konus bu konuyu. Ilaclarla kontrol altina alinir bir sekilde

Bir çok sebebi var ama benimki son aylardaydı ve bebeğin ana arterlerinden birinde çentik vardı. Damara baskı yapıyordu. Ama erken haftlarda neden oluyor onu bilemiyorum.
Evet centik olayi dogru. Eltim yuksek tansiyondan 35 haftallikken dogum yapti mecbur. Oncesinde ta detayli ultrasonda bebege kan akisi icin giden damarda centik var demisti doktoru. 30. Haftadan sonra tansiyonu cikmaya basladi

Sizi ananiz farklı türde yaptı herhalde deseydin çok sinirlendim

Bazı insanları kırmak gerekiyor ya zaten düşünceli biri olsa böyle çat kapı gelmez emrivaki yapmaz.

Kizlar kendi yassdgm sehir doguda orda tetanoz bulunamadigi icin olmadm. bugun annemlerin yasadigi yerdeki gittigi saglik ocagina gittim tetanoz asisi burda da yokmus bizde gebelerimize daha vuramadk dedi hemsireler strese girdim yaa ben bu asiyi olamicam galiba. 1 doz yeter demisti doktorum 1 doz bile bulamiyorum.

Ben de cok aradim ne saglik ocaginda ne eczaneler de var bulundugun sehirdeki devlet hastanelerini ara gebe oldugunu tetanoz olman gerektigini soyle ellerinde varsa yapiyorlar ben dün bozyaka hastanesine gittim acilden giris yaptim hemen vurdular

Ben de yeni 60 oldum canım kimse inanmıyor hamile olduğuma bozma moralini anlamasınlar sen içinde olanı biliyorsun nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…