2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet sonra o kadın bundan cesaret alamicak ki aksine daha yetersiz hissedecek kendini herkes yapmış ben yapamadım asalak oldum vs diyecek ve boyun eğmeye devam edecek.

Sanki kadın 3 asgari ücretle ise girecek. Öyle bir birikimi eğitimi olsa zaten girer çalışır akıl almaya uğraşmaz. bazen gerçeklikten çok uzak yorumlar yapılıyor. Asgari ücretten düşük paraya çalışan insan dolu ortalık

Evet sonra o kadın bundan cesaret alamicak ki aksine daha yetersiz hissedecek kendini herkes yapmış ben yapamadım asalak oldum vs diyecek ve boyun eğmeye devam edecek.
Maalesef. Zaten ancak yetersizlik aşılıyoruz birbirimize. Cidden çaresizlikten açılan konuları ciddiye alamayacaklar yazmasa keşke. Yararı yok aksine zarar hep.

Ağır olacak ama şu hayatta ki tek başarısı(!) boşanmak olduğu için bazılarının önüne gelene boşan boşan diyorlar. Boşanamayacağını söyleyince de üzerinden ego tatmini. Çalışan kadına bunu söylersin hadi de bazılarına da söylemek çok insafsızlık.

Merhaba, bende Pendik Medipol de canan hanıma gidiyorum. Bu hastanenin kadın dogumcularinin hepsinden herkes memnun galiba, siz de memnun musunuz?
Riskli gebe sınıfına girdiğim an muayenede buz gibi davranıp beni hastaneden zeynep kamile yolladı, hem odasında hem hastanede ağlamaktan çatladım bakmadı bile, bir kere de arayıp ne yaptın nasıl oldu demedi. Medipolden nefret ettim, yeni doktor arıyorum.

Canlar benim 3lu test sonucum anlayan bakabilir mi daha haftaya gideceğim Dr a.

Eklentiler

• Screenshot_20230325-041614.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar oruç tutuyor musunuz? Bu durumu doktorlarınıza danışan var mi aranızda
Ben tutmuyorum. Tutana saygım sonsuz Allah kabul etsin ama hamilelik riske atılacak bir durum değil nezdimde. Suyunun çok çok önemli olduğu bilinirken gün içinde tükettiğim su kadar suyu mümkün değil içemem hadi içtim yemek yiyemem o şişkinlikle zaten yediğim halde tansiyonum yerlerde geziyo tutsam ne olur vah halime

Merhaba ben de tutamıyorum kendime gelmiş değilim hala. Tutmayı düşünmüyorum açıkçası

Ne güzel yazmışsın duygulandım gerçekten çok şükrediyorum bu duyguyu nasip ettiği için Allaha

Dubaide yasayan biri olarak en guzel mevsimi mart nisan ve ekim kasim. O aralikta aman diyim dusunmeyin hele ki hamileyken. Aralik ortasindan mart basina kadar hava sicakligi 16lara dusuyor ve zaman zaman yagmur yagiyor. Deniz mevsimi olmaz. Çöl safarisi icin hamilelik degil kucuk bebekle de yapmamanizi oneririm zira arabayla atlama ziplama baya riskli. Airbnbden ev kiralayip gelen cok fazla. Bircok plaj halk plaji para harcamaniza gerek yok. Teknolojiik urunler, ayakkabilar vs turkiyeye gore cok cok ucuz cunku vergi yok. Yolunuz duserse jbrdayim ben. Yardimci olmak isterim

vallahi.

Bugün biri kayınailesine saydırmadım diye bana umutsuz ev kadını dedi mesela birde öyleler var allahım destelemeyince pohpohlamayınca hemen bir yaftalama

Kız ben bu yorumunu görmemişim yaa, aynısı başıma geldi, kendi kvdesiyle problem yaşayan konuşmayan bir üye de benimle tartışmıştı, o problem yaşıyor diye herkes kv ile kavgalı olmak zorunda sanki neyse gözardı ettim de kurtuldum

Size hediye olarak Dermalex Booster Serum gönderdiğimizde, ürünü denedikten sonra
Kadınlar Kulübü'nde size bildireceğimiz sayfada tavsiye ve görüşlerinizi paylaşır mısınız? böyle mesaj göründü ekranda benim sizede geldimi nedir bu bilen varmı kızlar

Kızlar günaydın. Ultrasonda rahim ağzı ölçüsü d ile mi gösteriliyordu

Hamileliğimin başında çok kaygılıydım bir konu açmıştım bebekten sonra her evlilik değişiyor mu diye çünkü eşimle gezmeyi eğlenmeyi evde sessizliği, film izlemeyi vs çok severiz. Bebekten sonra bunlar mümkün değil ne olur nasıl oluruz kaygılandım açıkçası biri gelmiş aynen şunu yazmış "O kocayı baba yaptığınızda tam dediğiniz gibi olacak ve zaten düzgün gitmeyen evliliğinizin hepten bozacak. Sanırım siz çocuğu kocam düzelir mantığı ile yaptınız" şok oldum bu yoruma ben ne diyorum o ne diyor evliliğimin düzgün gitmediğini nasıl çıkarmış bu işten anlayamadım kocamın nesi düzeldcek onu da anlamadım otomatik yorum atıyorlar

Hatta ben tam tersini düşünüyorum kendileri boşanmıyor adamın parasını yiyor başkalarına boşan diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…