2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Valla musakka çok inandırıcıydı hala tam bilmiyorum fake mi değil mi ama fake konu cokk. Müge anlı girse 24 saat yayın yapacak malzeme çıkar ordan
vallahi.

Bugün biri kayınailesine saydırmadım diye bana umutsuz ev kadını dedi mesela birde öyleler var allahım destelemeyince pohpohlamayınca hemen bir yaftalama

@baharrr34 ayy ne kadar zormus ya su yüzük testi yaptim ama sonunda ip dolaniyo falan olayyy ileri geri gitti sonunda ama ipi sabitledim hadi bakalim merak ettim
Ben yapıyorum yuvarlak dönüyor. Eşim yapıyor ileri geri gidiyor. Kendisine de yaptığında ileri geri oldu ben yaptım ona yine yuvarlak döndü. İlginç

vallahi.

Bugün biri kayınailesine saydırmadım diye bana umutsuz ev kadını dedi mesela birde öyleler var allahım destelemeyince pohpohlamayınca hemen bir yaftalama
Genelde sanırım onaylanmak veya cesaret almaya geliyorlar ama o kadar absürt şeyler çıkıyor insan yorum yapamıyor.. kikelomo da gezerken oralarda goruyorum

Nereden nereye geldik kızlar yaa gece gece duygulandım birden

Çift çizgiyi görünce attığım çığlık, sifonu bile çekmeyi unutup dışarı fırlamam birlikte zıplaya zıplaya ağlamamız, 9. Haftaya kadar kese boş mu dolu mu bilemeyip diken üzerinde randevu beklemem, 5. haftamda asla doymak bilmemem, koca bir tabak yemekten sonra karnımın guruldaması, neden doymuyom ben yaa diye ağlamam, 7. Haftamda bulantılarım ne kadar az oh diye düşünüp 8. Haftada dünyayı tersten görmem ve bir öğünde iki kavanoz turşu gömmem, 9. Haftamda bebeğimi istemiyorum düşüncelerim, 11. Haftamda ikili teste girip onun ilk defa ellerini ayaklarını oynattığını izleyip ağlamam, 13. haftamda fetal dna sonuçlarımı alıp rahatlamam ve bir oğlumun olacağını öğrenmem, 14. haftamda başlayan doğum korkum, 15. Haftamda kilo aldım göbeğim çıktı diye ağlayıp durmam… Salı günü 18. haftama gireceğim, ne kadar çabuk geçti, daha dün hamileliği sevmiyorum midem bulanıyor başım ağrıyor enerjim yok diye ağlıyordum ne zaman iyi olcam ben yazmıştım buraya, şimdi bambaşka bir ben oldum. Haftalık hatta günlük değişimlerime inanamıyorum yolun yarısına geldim neredeyse, bir an önce bitsin diye ağlayan ben şimdi doğuma çok az kaldı diye üzülüyorum hamilelik bambaşka bir deneyimmiş ve bunu yaşayabildiğim için çok mutluyum

Genelde sanırım onaylanmak veya cesaret almaya geliyorlar ama o kadar absürt şeyler çıkıyor insan yorum yapamıyor.. kikelomo da gezerken oralarda goruyorum

Hem konular hem yorumlar cinnetlik bence yaa bir sırtlan sürüsü bekliyor sanki biri konu açsa da üzerine çullansak diye, hayır tavsiye verenlerin kendi konuları da içler acısı ya önce kendi problemini çöz de öyle yargı dağıt

Evet mesela alakasız bir konuya boşan yazıyorlar heralde esprisi oranın bundan sonra daha çok takilcam orda vaktim oldukça kafa dağıtıyor milletin çekişmesi

Evet mesela alakasız bir konuya boşan yazıyorlar heralde esprisi oranın bundan sonra daha çok takilcam orda vaktim oldukça kafa dağıtıyor milletin çekişmesi
Gereksiz agresif sert yorumlar görüyorum hep, sanki kendi sorunlarının hıncını konu açandan çıkarıyorlar amann bulaşmıyorum artık bana ne

Esprisi mi acaba? Bence gayet ciddi diyorlar. Sanki çok kolaymış gibi. Bazen üzülüyorum bende konuyu açan kişilere. Boşanabilecek olsa zaten hiç burda konu açmaz, adliyeye gider. Bide herşeye boşan diyorlar. Sanırsın tüm evlilikler bulutlar üzerinde sürüyor.

Tek tavsiye boşanmak

Evet onu farkettim yani elinde olamayan sebeplerden dolayı boşanmayan işi gücü eğitimi olmayan kadınların çok üstüne gidiliyor hayat toz pembeymiş gibi . Ha diyince iş bulunuyor sanki

+Annemle sorunlarım var vıdıvıdıvıdı ne yapayım????
- Boşan!!!

Jsjsjs

Ay gerçekten bir tık sonrası bu

Birde hamilelik topikleri çok ilginç geliyor bana. İkili taramada nefesini tut demiş doktor oda tutmuş uzun süre doktor bırak demeyince. Yazık 2 gündür ağlıyormuş ya nefessiz kaldıysa bebeğim diye. Analık zor iş ya valla

Evet onu farkettim yani elinde olamayan sebeplerden dolayı boşanmayan işi gücü eğitimi olmayan kadınların çok üstüne gidiliyor hayat toz pembeymiş gibi . Ha diyince iş bulunuyor sanki
Küçük çocuklarım var demiş kadın bakacak kimse yokmuş. İlla da boşan diyorlar birde geçtim onu kadın anlatıyor bu sefer aşağılıyorlar. Çok ayıp.

Sevgilidir daha sorun vardır direkt ayrılsın hiç gözüm görmez ama evli bir insana da bu durumdayken üstelik çaresizken boşan demek sadece ego tatmini.

Var yaa ona yorum yapmamak için akla karayı seçtim, kahkaha emojisi atıp çıktım. Neyse hamileyim diye dikkatli konuşuyorum, bi şey demicem

Var yaa ona yorum yapmamak için akla karayı seçtim, kahkaha emojisi atıp çıktım. Neyse hamileyim diye dikkatli konuşuyorum, bi şey demicem
Bende yumuşak girdim, tutamadım
Bende çok şeyedemiyorum hamile olmasam kesin kınardım yüce rabbim diye ama şuan herşey o kadar normal geliyor ki

kocayı evden gönder çocuğunu kreşe ver/ bakıcı bul işe gir çalış , yaa yazarken ne kadar kolay demi? O kocalar da hiç sorun çıkarmadan tıpış tıpış gider ya hemen de anlaşmalı boşanır, iş de hemen bulunur kira da tek başına ödenir bi de çocuğun kreş masrafı karşılanır oh valla. Başka konularda da kreş fiyatları şu kadar kiralar bu kadar diye konuşuyorlar. Bu konular paralel evrenlerde açılıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…