- 13 Eylül 2022
- 614
- 1.868
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.541
Valla musakka çok inandırıcıydımusoya çok inanmıştım ya 5 gün oyaladı herkesi trend topiclere girdi kadın . Evet evet eşek gibi diyip duruyordu herkese
Valla musakka çok inandırıcıydıhala tam bilmiyorum fake mi değil mi ama fake konu cokk. Müge anlı girse 24 saat yayın yapacak malzeme çıkar ordan
Ben yapıyorum yuvarlak dönüyor. Eşim yapıyor ileri geri gidiyor. Kendisine de yaptığında ileri geri oldu ben yaptım ona yine yuvarlak döndü. İlginç@baharrr34 ayy ne kadar zormus ya su yüzük testiyaptim ama sonunda ip dolaniyo falan olayyy ileri geri gitti sonunda ama ipi sabitledim hadi bakalim merak ettim
Genelde sanırım onaylanmak veya cesaret almaya geliyorlar ama o kadar absürt şeyler çıkıyor insan yorum yapamıyor..vallahi.
Bugün biri kayınailesine saydırmadım diye bana umutsuz ev kadını dedi meselabirde öyleler var allahım destelemeyince pohpohlamayınca hemen bir yaftalama
Genelde sanırım onaylanmak veya cesaret almaya geliyorlar ama o kadar absürt şeyler çıkıyor insan yorum yapamıyor..kikelomo da gezerken oralarda goruyorum
Evet mesela alakasız bir konuya boşan yazıyorlar heralde esprisi oranınHem konular hem yorumlar cinnetlik bence yaabir sırtlan sürüsü bekliyor sanki biri konu açsa da üzerine çullansak diye, hayır tavsiye verenlerin kendi konuları da içler acısı ya önce kendi problemini çöz de öyle yargı dağıt
Gereksiz agresif sert yorumlar görüyorum hep, sanki kendi sorunlarının hıncını konu açandan çıkarıyorlar amann bulaşmıyorum artık bana neEvet mesela alakasız bir konuya boşan yazıyorlar heralde esprisi oranınbundan sonra daha çok takilcam orda vaktim oldukça kafa dağıtıyor milletin çekişmesi
Esprisi mi acaba? Bence gayet ciddi diyorlar. Sanki çok kolaymış gibi. Bazen üzülüyorum bende konuyu açan kişilere. Boşanabilecek olsa zaten hiç burda konu açmaz, adliyeye gider. Bide herşeye boşan diyorlar. Sanırsın tüm evlilikler bulutlar üzerinde sürüyor.Evet mesela alakasız bir konuya boşan yazıyorlar heralde esprisi oranınbundan sonra daha çok takilcam orda vaktim oldukça kafa dağıtıyor milletin çekişmesi
Tek tavsiye boşanmakHem konular hem yorumlar cinnetlik bence yaabir sırtlan sürüsü bekliyor sanki biri konu açsa da üzerine çullansak diye, hayır tavsiye verenlerin kendi konuları da içler acısı ya önce kendi problemini çöz de öyle yargı dağıt
Tek tavsiye boşanmak
Evet onu farkettim yani elinde olamayan sebeplerden dolayı boşanmayan işi gücü eğitimi olmayan kadınların çok üstüne gidiliyor hayat toz pembeymiş gibi . Ha diyince iş bulunuyor sankiEsprisi mi acaba? Bence gayet ciddi diyorlar. Sanki çok kolaymış gibi. Bazen üzülüyorum bende konuyu açan kişilere. Boşanabilecek olsa zaten hiç burda konu açmaz, adliyeye gider. Bide herşeye boşan diyorlar. Sanırsın tüm evlilikler bulutlar üzerinde sürüyor.
Jsjsjs+Annemle sorunlarım var vıdıvıdıvıdı ne yapayım????
- Boşan!!!
Hah !! Aynen bunu yapıyorlar+Annemle sorunlarım var vıdıvıdıvıdı ne yapayım????
- Boşan!!!
Küçük çocuklarım var demiş kadın bakacak kimse yokmuş. İlla da boşan diyorlar birde geçtim onu kadın anlatıyor bu sefer aşağılıyorlar. Çok ayıp.Evet onu farkettim yani elinde olamayan sebeplerden dolayı boşanmayan işi gücü eğitimi olmayan kadınların çok üstüne gidiliyor hayat toz pembeymiş gibi . Ha diyince iş bulunuyor sanki
Jsjsjs
Ay gerçekten bir tık sonrası bu
Birde hamilelik topikleri çok ilginç geliyor bana. İkili taramada nefesini tut demiş doktor oda tutmuş uzun süre doktor bırak demeyince. Yazık 2 gündür ağlıyormuş ya nefessiz kaldıysa bebeğim diye. Analık zor iş ya valla
Bende yumuşak girdim, tutamadımVar yaa ona yorum yapmamak için akla karayı seçtim, kahkaha emojisi atıp çıktım. Neyse hamileyim diye dikkatli konuşuyorum, bi şey demicem
Evet onu farkettim yani elinde olamayan sebeplerden dolayı boşanmayan işi gücü eğitimi olmayan kadınların çok üstüne gidiliyor hayat toz pembeymiş gibi . Ha diyince iş bulunuyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?