2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canimm çok geçmiş olsun nasılsın iyi misin bize durumundan bahsedermisin birdenbire ne oldu böyle?

Yaa Maşallah Güneş hanimaa ben de detaylıca girecegim birazdan dualarınızı bekliyoruz teyzeler

Maşallahh nasıl güzell bizimde detaylıya 1 hafta kaldı çatlıcam meraktan

Maşallahh nasıl güzell bizimde detaylıya 1 hafta kaldı çatlıcam meraktan
Ben tam tersi böyle testler öncesi çok gergin oluyorum ya ikili tarama öncesi de böyle olmuştu ama sonra iyi olduğunu duyunca bir rahatlama geliyor o his çok güzel işte inşallah aynı hissi birkaç saate tekrar yaşarım 2:30da randevum

Kızlar detaylı usg randevumu 22+5 haftam için aldım . Geçmi sizce ya. Doktorum yoo sorun değiş zaman aralığı içinde dedi de ne bilim çokmu geç aldım acaba?
Bana aradığım bi yer 23+5 e vermişti o bana çok geç geldi başka bi yerden aldım sonra, daha önceden de gittiğim doktorum 20+1 e verdi. Burda 20-22. Haftalarda yapılıyor canım. Ama doktorun öyle dediyse normaldir, zaten organ tarama yapıcak uygundur tahminim

Ben de ruyamda aslanlar kaplanlar istanbulu ele gecirmis olarak gordum boyle evlere giriyolar ben nasil doguma gidicem ya diye soyleniyodum boyle sacma ruyalar olamaz

Artık nicklerden tanıyorum ben sallamıyorum belli kişileri düzgünce okuyup cevaplayanlar oluyor sağ olsunlar onlar için açıyorum konu

maşallah her konuda bilgileri var yargı dağıtıyorşar yeter ki biri boşanma konusu açsın

Masallah canım çok sevındım çok güzel bir kız olacak

Nasıl oldun canım neyin varmış bebek iyi sen iyisin demi ???

Rüya günlüğü iyiymiş aslında bende tutayım canım Evet bende pek görmez ve hatırlamazdım ama şimdi hatırlıyorum hepside orijinal içerikli uykumdayken bide şunu düşünüyorum bundan iyi film olur diye sonra uyanınca o kadar da iyi gelmiyor mantığa oturmuyor

Canimm çok geçmiş olsun nasılsın iyi misin bize durumundan bahsedermisin birdenbire ne oldu böyle?

Nasıl oldun canım neyin varmış bebek iyi sen iyisin demi ???
Kızlar tüm mesajları alıntılayamadım lütfen kusura bakmayın, herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Çok şükür eve döndüm, bundan sonra daha yavaş hareket edecek, günlük hayatta daha az aktif olacağım. Hamilelik öncesinde “zararsız, sezaryende aldırırsın” denen myom meğer zararsız değilmiş. Allahtan bebeğin olduğu alanda değil acısı sadece bana, bebeğime dokunmuyor. Ara ara ağrılarım oldukça zeynep kamil yolcusuyum artık. Ağrıdan çok korkusu yetti, önce ameliyat olmam gerektiği ve düşük olabileceği söylendi sonrası sinir krizleri, çöküntü… Çok şükür ameliyat da gerekmiyormuş, bu haberi aldıktan sonra ruhen de normale döndüm sayılır…

Ah arkadaşım geçmiş olsun. Allahım şifa versin.

Kızlar detaylı usg randevumu 22+5 haftam için aldım . Geçmi sizce ya. Doktorum yoo sorun değiş zaman aralığı içinde dedi de ne bilim çokmu geç aldım acaba?
Bebegin gelisimi nasil peki canım? Benimki bir hafta önden gidiyor diye 21.hafta dolmadan almaya çalıştım geç kalmamış olmak için ama dogru bir düşünce midir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…