2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hatta ben tam tersini düşünüyorum kendileri boşanmıyor adamın parasını yiyor başkalarına boşan diyorlar
Öyleyse daha fena. Genelde bu boşan çetesinin nereyse hepsi başka yorumlarda hep boşanmışlar öyle gördüm. Ya bu da olabilir. Hayatta herşey normal asla yargıladığım için söylemiyorum. İnsan nasıl mutluysa öyle olmalı. Ama küçük çocuğu olup, işi gücü tecrübesi olmayan kadına gir işe ver çocuğu kreşe vs bunları yazacağına yazma..

Kesinlikle okuma özürlüler. Okuduklarını anlamıyorlar. Kendilerinde var benzer bir travma haliyle okuduğu herşeyi beyni oraya çekiyor.

Ben de taa geçen yıl bir konu açmıştım aman yarabbi açtığıma pişman ettiler beni, okuduğunu da anlamıyor çoğu papağan gibi aynı şeyleri yazıyorlar. Dedim bir daha tövbe! O zamanlar yeniydim forumda, şimdi nicklerden tanıyorum az çok, dikkate bile almıyorum bazılarının yorumlarını kendi mutsuzluklarını konu açanlardan çıkarıyorlar resmen, hele bi tane var ben evlenmicem çocuk yapmıcam diye geziyor her konuda onun mesela çocuklarla ilgili iyi tek bir yorumunu göremezsiniz herkese niye çocuk yaptın niye doğurdun, biri çalışmayan kadınlara takmış kafayı beriki herkese boşan baba evine dön yazıyor resmen deliler evi gibi ortam

ha bak ikinci furya da o. Bu adamı neden baba yaptın? Ya yapmış işte artık ne anlamı var konuşmanın

Canımsın tam zamanında hazırlayıp paylaşmişim listeyi de , çünkü depremden sonra gruba çok hakim olamadım bir süre , yine de bunları birinden duymak çok güzel , sağol
Merhabalar anneler yari yarıya Eylül ama ağustos olabilme ihtimali olan anneyim kendi kendime liste yapmaya çalışıyordum. Aklıma geldi bu gruba da bakayim diye ne kadar güzel hazırlanmış çok tesekkurler

ha bak ikinci furya da o. Bu adamı neden baba yaptın? Ya yapmış işte artık ne anlamı var konuşmanın

ya çoook kötü bir evliliktir ya da çoook büyük maddi manevi sıkıntılar vardır çocuğu niye yaptın denebilir sinirden ama bunlar herkese aynı şeyi söylüyor, kendimce gayet stabil mutlu huzurlu giden bir evliliğim hayatım var, yurtdışına taşınmaktan dolayı denklik çalışamama gibi problemlerim oldu maddi olarak zorda değiliz ama öyle dört dörtlük değiliz, eminim ki bana da sen niye çocuk yapıyorsun bu halinle derler sorsam neredeyse 50-60 binlik geliri olan arsa ev vs sahibi aileye 3. Çocuk yapılır mııı deli misiniz siz dediklerine göre beni baya bi gömerler bunlara göre çocuk yapmak için multimilyoner falan olman gerek, aman yaa gerçekten kimbilir kimler yorum yapıyor kimbilir ne hayatlar yaşıyorlar da burada gelip mikemmelll hayatları varmış gibi yargı dağıtıyorlar

Asla kurtulusun yok öyle bir konu açsan paspas ederler yeminle

İşte orayı kaçırıyor konu açanlarda. Arkadaş sana fikir verecek adamın ne hayata bakış açısını biliyorsun, ne kültürünü ne zekasını. Neyini merak ediyorsun yani siz olsanız napardınız diyor birde. Tamam tabiki orda yazılanı alıp harfiyen uygulamayacaksın ama ne biliyim ben soramam yani hiç merakımı cezbetmez ciddiiye aldığım bir ağustos var o kadar.

Merhaba hanım kızlar biz organ taramadan geldik. 386 Gr çıktık biz, değerlerimizin hepsi 2 gün önde çıktı. Tüm herşey normal çıktı. Sol böbrek çok hafif büyük ama zamanla duzelebilir takip etmekte fayda var dedi sadece. Çok guzel büyümüş bizim güneş kız 2 haftada 100 Gr kilo almış yüzünü de gördük açmıştı teyzeleri bir maşallah inizi alırız yanındaki de benim göbüş

Eklentiler

• IMG_20230325_102917.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 166
  • IMG_20230324_125329.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 161
Maşallah güneş kızın güzel göbüşlü annesi size yolu yarıladınız artık az kaldı kavuşmalara

Aynen öyle canım belki de günlük hayatta tanıdığımız biri olsa bir kelimesini ciddiye almayacağız ama gelip burda fikrini soruyoruz, o zamanlar toydum şimdi öğrendim biraz

Bizim grup sakin en azından kimse kimseye saldırmıyor ya herkes kendi halinde oh

Allahım fotoya bakınca hanım hanımcık uykusuna düşkün, sakin beyaz tenli renkli gözlü saçlar da ince telli çok az da kumral bir bebek gibi hissettim sen de maşallah 3. Bebek olmasına rağmen çok tatlı ilerliyorsun darısı bizlerin başına inşallah

Rüya konusu açılmışken kızlar ben çok fazla kabus görüyorum haftalardır, geçen hafta çığlık çığlığa uyandım, katiller kovalıyor evimde garip varlıklar geziyor dev hamamböcekleri görüyorum neler neler abuk subuk bir sürü şey…

Dün de rüyamda eve dönmüşüm yerleri siliyordum mopla eşim benden bir hafta önce döndü içim içimi yiyor ev nasıl tozlanmış pislenmiştir diye rüyama kadar girdi

Bende eşimin zombi olup babamı kardeşlerimi yiyip parçalarını siyah çöp poşetine sakladığını görmüştüm onun dışında da bir sürü kabus görüyorum canım hamilelikten önce asla rüya görmezdim ama şimdi her gece bir film tadında

Canım hamilelik süreci çok mucizevi. Bilinçaltını da temizliyor, temizleyemediği yerde rüya olur, his olur sana anlatmaya çalışıyor. Tek kalabilir misin? Tek kaldın diyelim ışık kapalı uyuyabilir misin?

O nasıl rüya öyle yaa sen beni geçmişsinnn ben pek hatırlamazdım rüyalarımı önceden şimdi hem full HD görüyorum hem de her detayını hatırlıyorum rüya günlüğü tutmaya başladım sembolleri yakalayabilmek için

Maşallah anne kiz cok tatlisinizsağlıkla gelsin Güneşiniz

Rüya günlüğü tutmaya başladım canım sembolleri çözebilmek için çünkü çok sık rüya görüyorum ve genelde kötü rüyalar aslına bakarsan 3 yıldır hiç tek kalmadım evde, evlenene kadar tek yaşıyordum ailemden uzakta hiç korktum yoktu kafayı vurup yatardım, şimdi pandemi falan filan derken yapışık ikiz gibiyiz eşimle , bazen ben yatarken o ofisindeyse bile uyuyamıyorum tek kalırsam aspiratör ışığını açarım koridor aydınlansın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…