- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.581
Öyleyse daha fena. Genelde bu boşan çetesinin nereyse hepsi başka yorumlarda hep boşanmışlar öyle gördüm. Ya bu da olabilir. Hayatta herşey normal asla yargıladığım için söylemiyorum. İnsan nasıl mutluysa öyle olmalı. Ama küçük çocuğu olup, işi gücü tecrübesi olmayan kadına gir işe ver çocuğu kreşe vs bunları yazacağına yazma..Hatta ben tam tersini düşünüyorum kendileri boşanmıyor adamın parasını yiyor başkalarına boşan diyorlar
Kesinlikle okuma özürlüler. Okuduklarını anlamıyorlar. Kendilerinde var benzer bir travma haliyle okuduğu herşeyi beyni oraya çekiyor.Hamileliğimin başında çok kaygılıydım bir konu açmıştım bebekten sonra her evlilik değişiyor mu diye çünkü eşimle gezmeyi eğlenmeyi evde sessizliği, film izlemeyi vs çok severiz. Bebekten sonra bunlar mümkün değil ne olur nasıl oluruz kaygılandım açıkçası biri gelmiş aynen şunu yazmış "O kocayı baba yaptığınızda tam dediğiniz gibi olacak ve zaten düzgün gitmeyen evliliğinizin hepten bozacak. Sanırım siz çocuğu kocam düzelir mantığı ile yaptınız" şok oldum bu yoruma ben ne diyorum o ne diyor evliliğimin düzgün gitmediğini nasıl çıkarmış bu işten anlayamadım kocamın nesi düzeldcek onu da anlamadım otomatik yorum atıyorlar
Hamileliğimin başında çok kaygılıydım bir konu açmıştım bebekten sonra her evlilik değişiyor mu diye çünkü eşimle gezmeyi eğlenmeyi evde sessizliği, film izlemeyi vs çok severiz. Bebekten sonra bunlar mümkün değil ne olur nasıl oluruz kaygılandım açıkçası biri gelmiş aynen şunu yazmış "O kocayı baba yaptığınızda tam dediğiniz gibi olacak ve zaten düzgün gitmeyen evliliğinizin hepten bozacak. Sanırım siz çocuğu kocam düzelir mantığı ile yaptınız" şok oldum bu yoruma ben ne diyorum o ne diyor evliliğimin düzgün gitmediğini nasıl çıkarmış bu işten anlayamadım kocamın nesi düzeldcek onu da anlamadım otomatik yorum atıyorlar
Ben de taa geçen yıl bir konu açmıştım aman yarabbi açtığıma pişman ettiler beni, okuduğunu da anlamıyor çoğu papağan gibi aynı şeyleri yazıyorlar. Dedim bir daha tövbe! O zamanlar yeniydim forumda, şimdi nicklerden tanıyorum az çok, dikkate bile almıyorum bazılarının yorumlarınıkendi mutsuzluklarını konu açanlardan çıkarıyorlar resmen, hele bi tane var ben evlenmicem çocuk yapmıcam diye geziyor her konuda onun mesela çocuklarla ilgili iyi tek bir yorumunu göremezsiniz herkese niye çocuk yaptın niye doğurdun, biri çalışmayan kadınlara takmış kafayı beriki herkese boşan baba evine dön yazıyor resmen deliler evi gibi ortam
Merhabalar anneleryari yarıya Eylül ama ağustos olabilme ihtimali olan anneyim kendi kendime liste yapmaya çalışıyordum. Aklıma geldi bu gruba da bakayim diye ne kadar güzel hazırlanmış çok tesekkurler
ha bak ikinci furya da o. Bu adamı neden baba yaptın? Ya yapmış işte artık ne anlamı var konuşmanın
Asla kurtulusun yok öyle bir konu açsan paspas ederler yeminleya çoook kötü bir evliliktir ya da çoook büyük maddi manevi sıkıntılar vardır çocuğu niye yaptın denebilir sinirden ama bunlar herkese aynı şeyi söylüyor, kendimce gayet stabil mutlu huzurlu giden bir evliliğim hayatım var, yurtdışına taşınmaktan dolayı denklik çalışamama gibi problemlerim oldu maddi olarak zorda değiliz ama öyle dört dörtlük değiliz, eminim ki bana da sen niye çocuk yapıyorsun bu halinle derler sorsam neredeyse 50-60 binlik geliri olan arsa ev vs sahibi aileye 3. Çocuk yapılır mııı deli misiniz siz dediklerine göre beni baya bi gömerler bunlara göre çocuk yapmak için multimilyoner falan olman gerek, aman yaa gerçekten kimbilir kimler yorum yapıyor kimbilir ne hayatlar yaşıyorlar da burada gelip mikemmelll hayatları varmış gibi yargı dağıtıyorlar
Tutarsa çok gülerimKızlar günaydınn
Artık evrene nasıl mesajlar yolladıysam dün gece rüyamda 8 ağustosta bebeğimi kucğaıma alıyordumNe zaman gelicek ağustos ne zaman dememden sanıyorum ki evrene de gına geldi, tarihi verdi kurtuldu
Maşallah güneş kızın güzel göbüşlü annesi sizeMerhaba hanım kızlarbiz organ taramadan geldik. 386 Gr çıktık biz, değerlerimizin hepsi 2 gün önde çıktı. Tüm herşey normal çıktı. Sol böbrek çok hafif büyük ama zamanla duzelebilir takip etmekte fayda var dedi sadece. Çok guzel büyümüş bizim güneş kız 2 haftada 100 Gr kilo almış yüzünü de gördük açmıştı teyzeleri bir maşallah inizi alırız yanındaki de benim göbüş
Merakla bekliyorum bakalımTutarsa çok gülerim
Asla kurtulusun yok öyle bir konu açsan paspas ederler yeminle
İşte orayı kaçırıyor konu açanlarda. Arkadaş sana fikir verecek adamın ne hayata bakış açısını biliyorsun, ne kültürünü ne zekasını. Neyini merak ediyorsun yanisiz olsanız napardınız diyor birde. Tamam tabiki orda yazılanı alıp harfiyen uygulamayacaksın ama ne biliyim ben soramam yani hiç merakımı cezbetmez ciddiiye aldığım bir ağustos var o kadar.
Merhaba hanım kızlarbiz organ taramadan geldik. 386 Gr çıktık biz, değerlerimizin hepsi 2 gün önde çıktı. Tüm herşey normal çıktı. Sol böbrek çok hafif büyük ama zamanla duzelebilir takip etmekte fayda var dedi sadece. Çok guzel büyümüş bizim güneş kız 2 haftada 100 Gr kilo almış yüzünü de gördük açmıştı teyzeleri bir maşallah inizi alırız yanındaki de benim göbüş
Bende eşimin zombi olup babamı kardeşlerimi yiyip parçalarını siyah çöp poşetine sakladığını görmüştümRüya konusu açılmışken kızlar ben çok fazla kabus görüyorum haftalardır, geçen hafta çığlık çığlığa uyandım, katiller kovalıyor evimde garip varlıklar geziyor dev hamamböcekleri görüyorum neler neler abuk subuk bir sürü şey…
Dün de rüyamda eve dönmüşüm yerleri siliyordum moplaeşim benden bir hafta önce döndü içim içimi yiyor ev nasıl tozlanmış pislenmiştir diye rüyama kadar girdi
Canım hamilelik süreci çok mucizevi. Bilinçaltını da temizliyor, temizleyemediği yerde rüya olur, his olur sana anlatmaya çalışıyor. Tek kalabilir misin? Tek kaldın diyelim ışık kapalı uyuyabilir misin?Rüya konusu açılmışken kızlar ben çok fazla kabus görüyorum haftalardır, geçen hafta çığlık çığlığa uyandım, katiller kovalıyor evimde garip varlıklar geziyor dev hamamböcekleri görüyorum neler neler abuk subuk bir sürü şey…
Dün de rüyamda eve dönmüşüm yerleri siliyordum moplaeşim benden bir hafta önce döndü içim içimi yiyor ev nasıl tozlanmış pislenmiştir diye rüyama kadar girdi
Bende eşimin zombi olup babamı kardeşlerimi yiyip parçalarını siyah çöp poşetine sakladığını görmüştümonun dışında da bir sürü kabus görüyorum canım hamilelikten önce asla rüya görmezdim ama şimdi her gece bir film tadında
MaşallahMerhaba hanım kızlarbiz organ taramadan geldik. 386 Gr çıktık biz, değerlerimizin hepsi 2 gün önde çıktı. Tüm herşey normal çıktı. Sol böbrek çok hafif büyük ama zamanla duzelebilir takip etmekte fayda var dedi sadece. Çok guzel büyümüş bizim güneş kız 2 haftada 100 Gr kilo almış yüzünü de gördük açmıştı teyzeleri bir maşallah inizi alırız yanındaki de benim göbüş
Canım hamilelik süreci çok mucizevi. Bilinçaltını da temizliyor, temizleyemediği yerde rüya olur, his olur sana anlatmaya çalışıyor. Tek kalabilir misin? Tek kaldın diyelim ışık kapalı uyuyabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?