2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar günaydın iyi pazarlar keyifler nasıll?
Bugün sata göre 19+1 oldum ultrasonda da hep 4 gün falan önde çıkıyor ve son 17 küsürken gittiğimde plasenta arka duvarda çok iyi her şey dediği halde ben daha bebeği hissetmiyorum sanırım ya bazen bağırsak gazı gibi çooook hafif bişeyler oluyo gibi ama ritmik olarak hissetmedim hiç o hissettiğimde gaz herhalde ilk gebelik ve kız olması durumu geciktirir mi bilmiyorum bilen bilgisi olan var mı?

Arkadaşlarım kızda hep geç hissetmişler canım benim erkek 17 de hissettim 20 de coştu resmen

Canım belki de gaz hareketi sandigin sey bebek olabilir ben de ilk hissettigimde gaz mi bu demistim ama devami geldikce anladim ki bebegin hareketi ve asla ritmik degil bazen bir, bazen iki defa pıt diye vuruyor sadece benimki

Kuzum benim ilk gebeliğimde çevremde aramızda 15gün olan bir arkadaşım vardı, sürekli hareket ediyor yok şöyle oldu yok böyle oldu diye sürekli yanımda konuşurdu bende senin gibi ilk olması sebebi ile sanırım hiçbir şey hissetmezdim ve bu duruma çok üzülürdüm (benim birde öncesinde kaybım olmuştu acaba bir sorun mu varda hissetmiyorum diye çok kafama takardım) hatta ben 7.aylara dogru bile çok az hareket hissederdim sadece son aylara gelince artık bebek öyle hareketler yapıyordu ki dıştan bakan göz bile fark ederdi anca o zaman hareket ediyor derdim

Demem o ki kızı erkeğini bilmem çünkü o arkadaşında benimde kızdı, tek fark onun 2.gebeliği benim sağlıklı ilk gebeliğimdi ve hareket hissetme konusunda cidden aramızda büyük farklar vardı, zamanla hissedeceksin ama benim gibi olursan burda bizler belki yok şöyle hareket etti yok böyle hareket etti diye konuşurken sende kendini benim gibi yersiz üzersin

Ben de daha dün yazmıştım canım gaz mı bebek mi diye bu sabah yatarken pıt pıt bişiler hissettim sonra öbür tarafa döndüm o tarafta pıtlar hissettim emin olmamakla beraber bence bebiş çünkü pıtlar güçlenmeye başladı haftalarımız aynı bence yakında emin oluruz inşallah rabbim sağlık versin bebişlerimize

Evet evett o minik bir bebiş işte Ahh o pıtlarrr hayatimda hissettigim en güzel şey bütün gün pıt yolu gözlüyorum her seferinde ağlamaklı oluyorum mutluluktan pıtırcığım diye seviyorum artık oğlumu

Kuzum şükür iyiyiz arttik Yatamiyorum sağ sol yapıyorum uykusuz geceler basladi

Arkadaşlarım kızda hep geç hissetmişler canım benim erkek 17 de hissettim 20 de coştu resmen
Ah darısı benim gibi hissedemeyenlere olsunn
Canım belki de gaz hareketi sandigin sey bebek olabilir ben de ilk hissettigimde gaz mi bu demistim ama devami geldikce anladim ki bebegin hareketi ve asla ritmik degil bazen bir, bazen iki defa pıt diye vuruyor sadece benimki
Ayaktayken de hissediliyor mu canım? Yoksa ilk başlarda yatarken mi daha net hissediliyo
Ohh o kadar iyi geldi kii mesajın çook çok teşekkür ederim canım gerçekten de burda okuyunca falan bende bebeğimde bir sıkıntı mı var diyorum neden hissetmiyorum diye korkuyorum çünkü 16.haftada bile hissedenler oldu ilk gebelik olup yanlış okumadıysam o yüzden tedirgin hissediyorum minik kuzumu bir an önce hissetmek istiyorum bazen hala inanmıyor gibi oluyorum göbeğim olmasa bebek gerçekten var mı diye düşünüyorum o kadar yıl hamile kalamadım şimdide hep o yüzden bir şüphe sağlıklı olsunda geç hissedeyim tabi ama hissedebilmek için sabırsızlıkta oluyo

Ayy aminn inşallah canım böyle nasıl pıt pıtlar anlatabilecek betimleme var mı bağırsakta gaz baloncuğu patlıyo gibi bişey mi bir de 1 günde ne kadar kez hissediliyo ki acaba öyle. Tecrübesizlik çok fenaymış

Ayaktayken de hissediliyor mu canım? Yoksa ilk başlarda yatarken mi daha net hissediliyo
Ben ayaktayken hiç hissetmedim, genelde yatarken hissediyorum, özellikle de sırt üstü yatarken. Mesela ben de calistigim günler ‘bütün gün oglum hic hareket etmedi bi sorun yoktur insallah’ diyorum. Hareketli bir anneysen de fark etmemissindir hissetmesek de o içimizde kıpır kıpır aslında

Ben de tutamiyorum dediğin gibi su meselesi ona zarar verir miyim bilmiyorum o yüzden tutmayayi tercih ediyorum. Bir de şu tetanoz aşısı mahvetti beni canım ya dün gece cok hastalandım.ncok korktum ateş falan olunca parol içtim ilk defa. Ancak bakabiliyorum buraya.

Canım deneyimli anneler daha iyi bilir ama dedikleri gibi sırtüstü yatınca ya da otururken hissediliyor. Böyle bakar mısın diye dokunuruz ya birine onun daha hafifi gibi betimleyebiliyorum ben de genelde sabah uyandığımda ve akşam yemekten sonra uzanınca oluyor sanki ve olunca böyle 4-5 pıt defa devamlı değil benim de ilk bebiş olduğu için ancak bu kadar hissediyorum drum 20. Haftaya kadar hissedemezsin demişti aslında

Bizim bebiş de pıtırcık ve ağustos böceği diye anılıyor evde kurban oluruz pıtırcıklara yaa

Bizim bebiş de pıtırcık ve ağustos böceği diye anılıyor evde kurban oluruz pıtırcıklara yaa
Yaaa yerimmm ben bütün agustos böceklerini pıtırcıklarımız agustosta cırcır böceği olacak inşallahh, yuvalarımıza neşe katacak ahh bu oğlan beni çok duygusal, çok mutlu bişey yaptı yaa

Kızlar ben iki gündür değresifim ya. Cidden psikolojim çok farklı çalışıyor artık. Bu seferde acaba hazır mı değilim? Gece uyumazsa napıcam. Ya kendimi önceliklendirip bencil bir anne olursam vs vs delirdim. Hiç bunları düşünmüyordum ama 20 lerin başı bana bunları getirdi

Yaa hayırrr hic böyle seyler düşünüp kendini germeee ahh o yumuk elli, bal suratlı minikler bi doğsun dünyanın en mutlu insanları olucaz onların varlığı bizi güçlendirecek, zorluklar da yasasak sayelerinde bi sekilde halledicez

Öyle canım ama ne bileyim. Ben bireysel vaktime aşırı düşkünümdür. Kocamı bile hemen saf dışı bırakırım o bireysel saatim dokunulamaz derecede önemli. E bebek ne anlasın bireysel saatimden. Kendi isteğimle bundan vazgeçersem sıkıntı yok ama istemezde mecbur kalırsam sıkıntı büyük

Birde tatil planı yapamıyoruz tam ağustosun göbeğinde doğucağı için. Son aylarda da sıcak denizlere inemem. Tatil ihtiyacımda var napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…