2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
3 4 gün önden gidiyor demişti sadece doktor. İçim rahat etmedi 21+4 güne değiştirdim
Ben de bugün 21+3 de gitmiş oldum 20-25 dakika kadar sürdü son 5 dakikada da öylece bebisin suratini izledik 3 boyutlu olarak o kadar güzeldi ki parmaklarını emdi esnedi falan çok çok başka bir histi onu öyle görmek hepinizin güzel haberlerini alalım insallah

Kızlar 20.haftamdayım karnımın içinde pıt pıt atan şey bebek tir diye tahmin ediyorum ama ondan ziyade karnımın sol tarafında igne batırıyorlar gibi his var normal mi?

Bir göbek fotosu da benden gelsin akşam çıkıyor zaten ortaya bugün çok güzel birşey oldu küçük yeğenim 6 yaşında karnıma çarptı içerideki sıpada karşılık olarak hemen tekme attı çok hoşuma gitti artik ayaktaykende hissediyorum tekmeleri 19+4

Eklentiler

• 20230326_001351.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 159
Çok geçmiş olsun

Oyy maşallah kuzuma çok sevindim iyi cıkmasına canım Rabbim bizlere de iyi haberler duymayı nasip etsin inşAllah, sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi

Valla sen tatlı söylemişsin biz yemek yeyip geldik bu saatte
Yalnız olmadığımı bilmek çok iyi geldi
Afiyet olsun kuzum
Oy teşekkür ederimm
Kızlar nasılsınız bebeisler nasillar biz 20+2 olduk
Ben iyiyim canım prilam çok iyi geldi şükür bebişleride bilmiyorumki çok hissedemiyorum düzenli aklım hep onlarda 20+6yız bizde bugün. 3 nisanda detaylımız var inşallah o zaman alalım iyi haberleri sen nasılsın paşalar nasıll
Selam anişler ben cuma gunu doktordaydım oğluşum gayet iyi 400gr olmuş sizin bebişler nekadar oldu
Oyy maşallahh biz en son 19+3te gittik biri 300 gramdı biri 295

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…