- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.661
Merhabalar, ben temmuz annesi grubundaydım. Ama bugun detayli ultrasona girdim, sat tarihim adet gecikmelerinden dolayi 1 hafta yanlis hesaplanmis. Agustos annesi olacakmisim
Ben de bugün 21+3 de gitmiş oldum3 4 gün önden gidiyor demişti sadece doktor. İçim rahat etmedi 21+4 güne değiştirdim
22+3 oluyor benimÂminn inşallah canimben 21+6 ken girmis olacagim sen
Soy isim ne acaba isim soyisim söylerken de yakismasi önemli bizimki her hafta farklı isimlerle geliyorKızlar Göktuğ mu Güney mihangisi kulağa daha hoş geliyor
GüneyKızlar Göktuğ mu Güney mihangisi kulağa daha hoş geliyor
Cok hosuma gitti oglumda da göktuğ mu güney mi demistik. Güney koyduk ❤ ben cok seviyorum hic pisman olmadim.Kızlar Göktuğ mu Güney mihangisi kulağa daha hoş geliyor
Çok ama çok teşekkür ederimLevrekkk canim parca parca okuyabildm anca yazdigini. Ckk gecmis olsun Allah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
İkisi de cok guzel. Ama icinde gök gecen isimler cocuklar arasinda biraz degistirilerek alay konusu olabiliyor, lisedeki bir arkadasimdan biliyorumKızlar Göktuğ mu Güney mihangisi kulağa daha hoş geliyor
Çok geçmiş olsunKızlar tüm mesajları alıntılayamadım lütfen kusura bakmayın, herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Çok şükür eve döndüm, bundan sonra daha yavaş hareket edecek, günlük hayatta daha az aktif olacağım. Hamilelik öncesinde “zararsız, sezaryende aldırırsın” denen myom meğer zararsız değilmiş. Allahtan bebeğin olduğu alanda değil acısı sadece bana, bebeğime dokunmuyor. Ara ara ağrılarım oldukça zeynep kamil yolcusuyum artık. Ağrıdan çok korkusu yetti, önce ameliyat olmam gerektiği ve düşük olabileceği söylendi sonrası sinir krizleri, çöküntü… Çok şükür ameliyat da gerekmiyormuş, bu haberi aldıktan sonra ruhen de normale döndüm sayılır…
Valla sen tatlı söylemişsin biz yemek yeyip geldik bu saatteKızlar iştahım durmuyo gecenin bu saati tatlı sipariş ettim süreç fena
Afiyet olsun kuzumKızlar iştahım durmuyo gecenin bu saati tatlı sipariş ettim süreç fena
Oyy maşallah kuzumaMerhaba hanım kızlarbiz organ taramadan geldik. 386 Gr çıktık biz, değerlerimizin hepsi 2 gün önde çıktı. Tüm herşey normal çıktı. Sol böbrek çok hafif büyük ama zamanla duzelebilir takip etmekte fayda var dedi sadece. Çok guzel büyümüş bizim güneş kız 2 haftada 100 Gr kilo almış yüzünü de gördük açmıştı teyzeleri bir maşallah inizi alırız yanındaki de benim göbüş
Yalnız olmadığımı bilmek çok iyi geldiValla sen tatlı söylemişsin biz yemek yeyip geldik bu saatte
Oy teşekkür ederimmAfiyet olsun kuzum
Ben iyiyim canım prilam çok iyi geldi şükür bebişleride bilmiyorumki çok hissedemiyorum düzenli aklım hep onlarda 20+6yız bizde bugün. 3 nisanda detaylımız var inşallah o zaman alalım iyi haberleriKızlar nasılsınız bebeisler nasillar biz 20+2 olduk
Oyy maşallahhSelam anişler ben cuma gunu doktordaydımoğluşum gayet iyi 400gr olmuş sizin bebişler nekadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?