2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Meliss85 senin göbüş ne durumda canım çıktı mı artık biraz hissediyorsun demi bebişkoyu
Iyiyiz canım,bir sabah uyandığımda ahha benimde göbeğim var,birden ciktiartik iyi beli oluyorbebiside 4marttan bu yana hissediyorum,hatta bu 3 4 gündür,biraz ayrimcilik yapiyor ,sanirim babaci oluyor,ben okadar konusuyorum seviyorum elimi koyuorum hic tık yok,esim elini koyuyor hemen avuca vuruyor kıpır kıpır olmaya basliyor
Bu da bizden bir kare☺

Eklentiler

• 20230324_154029.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 145
Çok çok teşekkür ederim, bakalım şimdi Zeynep Kamil bende devam edeceksin derse onlarla olacağım yoksa yeni doktor bulmam gerek…
Canım benim çok çok geçmiş olsun çok şükür ki bebeğin iyi insallahta böyle devam edecek evrene pozitif basalım doktor konusunda yaşadığın sıkıntıya çok üzüldüm benim de aynı hastane olunca canımı sıktı bu durum hatta... Ama şimdi detaylı ultrasondan geldim hayal bey baktı saolsun çok ilgiliydi, benim kendi doktorum da Canan hanım oda çok ilgili her soruma cevap verir vs hatta bir ara detaylı sırasında gelip oda izledi. Acaba ona mi bir şans versen? Kardeşimin eşi de canan hanimda doğum yaptı geçen ay o da aynı sekilde memnundu kendisinden

Ya ben ikili testte yaptırmadım ya aşırı merak ediyorum Allahın izniyle güzel haberlerini alsam bii stres yapmak istemiyorum kötüyü çağırmıyım diyorum çıkınca yaz hemeenn
Geldik şimdi evimize herşey yolunda çok şükür çok tatlıydı minnoşum bol bol poz verdi bize ohh ya rahatladim

Hihi evet büyümüş canım maşallah daha da büyüceek kocaman olucak hıı bu kızçe desene daha şimdiden babacı sağ olsun da babacı olsun benimki de şuan 4,5 yaşında şimdiye kadar anneciydi ki hala da öyle ama arrık babaya da bayaa bi kaydı bu gidişle daha da babacı olcak gibi duruyo

Yaaaa maşallah sizeee iki gün önce bizde gittik bizim ki de kız kendini göstermedi yüzünü kapattı 432 gram dedi doktor herşey yolundaymış cok şükür... Göbüşte çıkmışş senin ayhh artık bende hamile hissediyorum aynaya bakınca .... Bu arada kızının hareketleri nasıl sık sık hissediyor musun sende... Maşallah hepimizeeee

Canım sana da güzel minik kızına da maşallah

evet canım sag olsun,babaci olsun yeter ki olsunsenin kontrolün nezaman?

Çok teşekkür ederim tavsiye için biraz bakayım canan hanıma

Çok teşekkür ederim kızlar. İnşallah zoruyla kolayıyla bitireceğim bu süreci :)

Evet hem de çok sık. Bugün doktorun baktığı prob a da vurup durdu sıpa cok şükür bugünümüze.

Hem de nasıl rahatladım sorma... Ay inşallah herkesler görsün güzel haberler getirsin inşallah her birimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…