- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.641
Iyiyiz canım,bir sabah uyandığımda ahha benimde göbeğim var,birden cikti
Benimde 1haftaMaşallahh nasıl güzellbizimde detaylıya 1 hafta kaldı çatlıcam meraktan
Canım benim çok çok geçmiş olsunÇok çok teşekkür ederim, bakalım şimdi Zeynep Kamil bende devam edeceksin derse onlarla olacağım yoksa yeni doktor bulmam gerek…
Geldik şimdi evimize herşey yolunda çok şükür çok tatlıydı minnoşum bol bol poz verdi bizeYa ben ikili testte yaptırmadım ya aşırı merak ediyorum Allahın izniyle güzel haberlerini alsam bii stres yapmak istemiyorum kötüyü çağırmıyım diyorumçıkınca yaz hemeenn
Hihi evet büyümüş canım maşallahIyiyiz canım,bir sabah uyandığımda ahha benimde göbeğim var,birden ciktiartik iyi beli oluyor bebiside 4marttan bu yana hissediyorum,hatta bu 3 4 gündür,biraz ayrimcilik yapiyor ,sanirim babaci oluyor,ben okadar konusuyorum seviyorum elimi koyuorum hic tık yok,esim elini koyuyor hemen avuca vuruyor kıpır kıpır olmaya basliyor
Bu da bizden bir kare☺
Yaaaa maşallah sizeeeMerhaba hanım kızlarbiz organ taramadan geldik. 386 Gr çıktık biz, değerlerimizin hepsi 2 gün önde çıktı. Tüm herşey normal çıktı. Sol böbrek çok hafif büyük ama zamanla duzelebilir takip etmekte fayda var dedi sadece. Çok guzel büyümüş bizim güneş kız 2 haftada 100 Gr kilo almış yüzünü de gördük açmıştı teyzeleri bir maşallah inizi alırız yanındaki de benim göbüş
Canım sana da güzel minik kızına da maşallahMerhaba hanım kızlarbiz organ taramadan geldik. 386 Gr çıktık biz, değerlerimizin hepsi 2 gün önde çıktı. Tüm herşey normal çıktı. Sol böbrek çok hafif büyük ama zamanla duzelebilir takip etmekte fayda var dedi sadece. Çok guzel büyümüş bizim güneş kız 2 haftada 100 Gr kilo almış yüzünü de gördük açmıştı teyzeleri bir maşallah inizi alırız yanındaki de benim göbüş
Hihi evet büyümüş canım maşallahdaha da büyüceek kocaman olucak hıı bu kızçe desene daha şimdiden babacı sağ olsun da babacı olsun benimki de şuan 4,5 yaşında şimdiye kadar anneciydi ki hala da öyle ama arrık babaya da bayaa bi kaydı bu gidişle daha da babacı olcak gibi duruyo
Çok teşekkür ederim tavsiye için biraz bakayım canan hanımaCanım benim çok çok geçmiş olsunçok şükür ki bebeğin iyi insallahta böyle devam edecek evrene pozitif basalım doktor konusunda yaşadığın sıkıntıya çok üzüldüm benim de aynı hastane olunca canımı sıktı bu durum hatta... Ama şimdi detaylı ultrasondan geldim hayal bey baktı saolsun çok ilgiliydi, benim kendi doktorum da Canan hanım oda çok ilgili her soruma cevap verir vs hatta bir ara detaylı sırasında gelip oda izledi. Acaba ona mi bir şans versen? Kardeşimin eşi de canan hanimda doğum yaptı geçen ay o da aynı sekilde memnundu kendisinden
Doğumun sezeryan olursa miyomda alınıyor galiba o sirada bir kac video denk gelmişti bana youtubede hem dogum hem miyom diye olmazda alininca sakincasi yoksadogumda aldır rahatla canim drlarin daha ii bilir.az kaldi canim surda ağustosa az daha dayan acı zor dur senin cektiklerin ama biraz sabir ve iki sonuc hem bebeğini alican hem miyomdan kurtulcan inşallah o zamana kadar bebeğe de sanada zararı olmaz miyomun
Çok teşekkür ederim kızlar. İnşallah zoruyla kolayıyla bitireceğim bu süreci :)Ufak bir talihsizlik olmuş canım. Rn azından dönülmez bir noktaya gelmeden farkedilmiş ve önlemler alınmış. Sen hiç sıkma canını, Allahın izniyle hepimiz doğru zaman ve doğru yerde sağlıkla mutlulukla huzurla kolaylıkla neşeyle bebiklerimizi kucağımıza alacağım
Âminn inşallah canimBenim de pazartesi öğleden sonra. Güzel haberlerle gelelim inşallah ❤
Önümüzdeki cuma günü ayrıntılı var benim, senin de öyleymiş aynı gün gidicez hayırlısıyla inşallahevet canım sag olsun,babaci olsun yeter ki olsun senin kontrolün nezaman?
Önümüzdeki cuma günü ayrıntılı var benim, senin de öyleymiş aynı gün gidicez hayırlısıyla inşallah
Amin kuzumm sen de hayırlısıyla git güzel haberleri kap gel canım
Evet hem de çok sık. Bugün doktorun baktığı prob a da vurup durdu sıpaYaaaa maşallah sizeeeiki gün önce bizde gittik bizim ki de kız kendini göstermedi yüzünü kapattı 432 gram dedi doktor herşey yolundaymış cok şükür... Göbüşte çıkmışş senin ayhh artık bende hamile hissediyorum aynaya bakınca .... Bu arada kızının hareketleri nasıl sık sık hissediyor musun sende... Maşallah hepimizeeee
Hem de nasıl rahatladım sorma... Ay inşallah herkesler görsün güzel haberler getirsin inşallah her birimizOyy maşallah ne güzel poz vermiş minişsonuçlar çok güzel detaylı ultrasondan sonra bir ferahlamışsındır sende, bir daha ki kontrole bizde böyle görebilicez demek ki heyecanlandım şimdiden pozitifbiri
Sen bizden öncesin
3 4 gün önden gidiyor demişti sadece doktor. İçim rahat etmedi 21+4 güne değiştirdimBebegin gelisimi nasil peki canım? Benimki bir hafta önden gidiyor diye 21.hafta dolmadan almaya çalıştım geç kalmamış olmak için ama dogru bir düşünce midir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?