2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay ben lazer olmuştum iyiki olmuşum çok çok az çıkıyor tek tük. Ve 3 dk da sakızla alıyorum
Çok garip gelcek herkese ama çat çat bitiyor 3 5 dk da. İnş doğum sonrası kıl şeym artmaz . Lazer mükemmel bişeymiş.

Bende gitmiştim ama maalesef gebelik sonrası eski kıvamına döndü

Kıl konusunda bende dertliyim kızıma hamile kalmadan once lazere başlamıştım 4 kere mi gittim gitmedim hamile kaldım öylece kaldı sonra bir çoştu kıllar yuzumde bile coştu hiçte gitmedi dökülmedi maalesef aliyorum , doğuma gidenece ben aldim zaten belirliydi günü aynayla ne aldıysam artık eşime güvenmiyorum bu konuda keser heryerimi alt icin agdaya alışık değilim , bu seferki planim altım hariç heryeri kuaforde aldırmak altı yine aynayla insallah

Merhaba kızlar,
Bulunduğu şehirde tetanoz aşısı bulamayanlar napıyor? Sağlık ocağı da, ezcane de yok diyor.

Sanırım baharrr34 Istanbul'da mı yaptirmistin canim? Sadece detaylı miydi, emin olamadim.

Aile hekimine iki defa gittim yok dediler eczanelere daha sormadım ama baska nerden bulunur ki bu aşı özel hastaneler de mi yapmiyor

Aile hekimine iki defa gittim yok dediler eczanelere daha sormadım ama baska nerden bulunur ki bu aşı özel hastaneler de mi yapmiyor
Siz Istanbuldasiniz sanirim? Orada da mi kalmamis?

Ben Antalyadayim. Doktorum buyuk ihtimal yok su an demisti. Saglik ocağına sordum gecen hafta yok dediler. Ezcane ayni sekilde. Deprem bölgelerine gitmis denildi.

Ayy canım maşallah bu senin tombul halin mii hiç tombul değilsin ki çok güzel tam kıvamındasın bence maşallah sana
Saol canım benim ay bi mutlu oldumsadece endişelerim vardı ne dediğini ne konuştuğunu bilmeyen metreyle belimi popomu bile ölçen bi ablam var ilk bebek daha ve 70 kiloyum şuanda ideal kilom 60 benim . 62 kiloyla evlendim 5 ayda 7 kilo aldım 69 la hamile kaldım en kilolu halimle yani popo göbek ilerliyordu sevmiyordum hatta fiziğim bozulacak hamilelikte diyordum eşime eşimde zaten bozulmaya başlamıştı dedi orda bi bozuldum ama hadi ordan taş gibiyim var mı sülalende böylesi dedim ama şu son aylarda kendimi daha çok sevdim kendi gözüme sevimli geliyorum artık göbek çıktı değil bebek çıktı mutluluğu var içimde

Tatil konusu açılmıştı geçenlerde, tatile gitmeme sebepleriniz nedir kızlar? Ve gidecek var mı?
Temmuz ve ağustos ta ağırlaşacağım için uçağa binebilir miyim bilmiyorum arabayla da uzun yol çekmemem canım tatile kesinlikle gitmek istiyorum hava durumuna bağlı olarak haziranda gitmeyi düşünüyorum ben şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…