- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
- 113
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.821
Ay ben lazer olmuştum iyiki olmuşum çok çok az çıkıyor tek tük. Ve 3 dk da sakızla alıyorumBen kuafore gidiyorum canim. Ayda 1 giderdim simdi 1.5 ayda bir seklinde gidiyorum biraz daha uzamis oluyor aslinda. Gene gidecegim yakinda ama soyle bisi var bazrn yuzustu yatmami da istiyor o sekilde yatamamyan yatarim ole kalan bazi yerleri alir artik. Bildiginiz devamli gittiginiz yerse bence sorun olmaz ben ilk gebeligimdr doktora da sormustum agda sorun olmaz demisti
Detaylı 21.haftada yapıldı benim.tetanoz da aynı şekilde 21.haftadaKızlar detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor? Ve tetanoz aşısı kaçıncı haftalarda yapılıyor?
Bende gitmiştim ama maalesef gebelik sonrası eski kıvamına döndüAy ben lazer olmuştum iyiki olmuşum çok çok az çıkıyor tek tük. Ve 3 dk da sakızla alıyorum
Çok garip gelcek herkese ama çat çat bitiyor 3 5 dk da. İnş doğum sonrası kıl şeym artmaz . Lazer mükemmel bişeymiş.
Olsun kuaför iyidirBenim bi arkadaşım en başından beri ağdaya gidiyor.Aslında gidilir temiz bi yer olduğu sürece bence ama ekstra hassas olduğumuz için çok mu acır bilemiyorum
Al benden de o kadar hamilelikten beri eskiye döndüBende gitmiştim ama maalesef gebelik sonrası eski kıvamına döndü
Aşıdan sonra kolunu baya salla yoksa fazla ağrı oluyor yaKızlar cuma günü tetanoz aşısı için aradılar sağlık ocağından bekle beni kol ağrısı
herkeste aynı olmuyor canım bende hiç ağrı olmadı sadece o gün çok uyku yaptıKızlar cuma günü tetanoz aşısı için aradılar sağlık ocağından bekle beni kol ağrısı
Bakalım sonrasında ne olacakAl benden de o kadar hamilelikten beri eskiye döndü
Detaylıyı 18+6 da yaptırdım, tetanoz da 20+1 cuma günüKızlar detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor? Ve tetanoz aşısı kaçıncı haftalarda yapılıyor?
Ay benımde öyle olur umarımherkeste aynı olmuyor canım bende hiç ağrı olmadı sadece o gün çok uyku yaptı
DeneyeceğimAşıdan sonra kolunu baya salla yoksa fazla ağrı oluyor ya
Aile hekimine iki defa gittim yok dedilerMerhaba kızlar,
Bulunduğu şehirde tetanoz aşısı bulamayanlar napıyor? Sağlık ocağı da, ezcane de yok diyor.
Sanırımbaharrr34 Istanbul'da mı yaptirmistin canim? Sadece detaylı miydi, emin olamadim.
Deme demeBende gitmiştim ama maalesef gebelik sonrası eski kıvamına döndü
Siz Istanbuldasiniz sanirim? Orada da mi kalmamis?Aile hekimine iki defa gittim yok dedilereczanelere daha sormadım ama baska nerden bulunur ki bu aşı özel hastaneler de mi yapmiyor
Saol canım benim ay bi mutlu oldumAyy canım maşallah bu senin tombul halin miihiç tombul değilsin ki çok güzel tam kıvamındasın bence maşallah sana
beni tetanoza 18 de çağırdı sağlık ocağı ya erken miDetaylıyı 18+6 da yaptırdım, tetanoz da 20+1 cuma günü
Temmuz ve ağustos ta ağırlaşacağım için uçağa binebilir miyim bilmiyorum arabayla da uzun yol çekmemem canım tatile kesinlikle gitmek istiyorum hava durumuna bağlı olarak haziranda gitmeyi düşünüyorum ben şuandaTatil konusu açılmıştı geçenlerde, tatile gitmeme sebepleriniz nedir kızlar? Ve gidecek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?