2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Çok normal biz en son ne zaman birlikte oldugumuzu bile unuttum zaten bir defasinda sordum farkli hisediyormusun falan diye daha dar ve icerde birsey oldugunu hisetigini soyledi hiç bana yaklasmiyor hep uzak korkmasi normal onuda anlamaya calis ben hic kafaya takmiyorum zorlamiyorumda kendisine kalsa hiç yaklasmaz ben yaklasiyordum ama son 1 aydir hic birlikte olmadik belki daha uzun bir sure bos takilma hamilelikten sonra hepsi gecer hamilelik depresiyonu da yasiyorsun buyuk bir ihtimal o yuzden bukadar kafaya takmissin

Ay büyümesin o kadar benim de saçlarım kısa burnum büyüyünce mahvoldu suratım iyice

Bende de aynı şekilde sürekli sivilce çıkıyor maalesef

Geçmiş olsun canım cumaya kadar su tüketimini artır, taze sıkılmış portakal ve limonu her gün iç en azından doğal olarak yapabileceğin bunlar var
Teşekkür ederim canım, portakalı deniyeyim limon zaten yanmakta olan midemi dehhhşet yakıyor çünkü.
Teşekkür ederim yavrum, bana tek içimlik toz, magnezyumlu bişiler, bi de mide bulantısı ilacı vermişti. Tek içimliği içtim, magnezyumlu olan midemi öyle bi yaktı ki ejderha oldum. Bıraktım onu. Bulantı ilacı zaten vardı ve içiyordum onda aynen devam ettim. Bakalım Cuma tekrar rica edicem bir daha idrar vereyim. Nerden geliyor anlamıyorum da, çok sinir bozucu.

Bende dün dışarı çıkmak için elbise giydim çok sevdiğim Bi elbiseydi. Denedim aynaya baktım memeler fırlamış karın dersen memeyle yarışıyor. Popo lankk diye burdayım diyor .ama hiç sesimi çıkarmadım. Tesrtturluyum giyemicemi biliyorum çünkü dar kıyafetlerle rahat edemem neyse eşime normalmiş gibi bosey demedim çıktım karşısına gözleri kocaman oldu ohoo diyor noldu dedim .sen kiloda almıyon ama bu şeyler kilo değil mi diyor Bi de kilo almaya başladın mı kim kardashian la yarisirsin diyor tabi ne sandın Bi idolumuz var bende pek onemsemiyorum hatta hoşuma gidiyor bebisin belli olması iri gogusler fln

Ay kızlar haftasonu bikini bölgesi temizlemeye çalıştım da anam ne kdr zorlandım göremedim ya la şimdiden böyleyse ben napıyodum acaba önceki gebeliklerimde
Şimdilik hallediyorum da ileri zamanlarda daha zor oluyor ben birtek ayağıma makine deydirebiliyorum o bile acıyor diye kac saat sürüyor almam geri geri jiletle hallediyorum vallaha. Doguma giderken de artık çok kötü alamadım eşime dedim o yapti. Kizima doğuma giderken oglumda ansızın gitmiştim hasteneye hemende yatis olunca çok büyük degildi ama sagolsun doğumhane deki ebe orada temizlemiş ti evde sen ugrasma dikisle diye kızımda hazırdım bundada inşallah yine hazır giderim

Eşin yapabildi mi peki canım bende eşime yaptırmayı düşünüyorum ama keserse beni diye korkuyorum

Kızlar mesela cinsellik konusunda da ben biraz temkinli davranıyorum eşim çok istekli bide bizim tüp bebek olduğu için ilk zamanlar komple yasaktı kanama felan da yaşayınca ama bu aralar düzene girdi diyebilirim sadece ben çok vicdan yapıyorum her ilişkiden sonra acaba bebeğe bişey olur mu zarar gelir mi diye içim içimi yiyor yani ben uzak durmaya çalışıyorum eşimden yani eslerinizin benim gibi düşündüğü için sizden bişey istemiyor olabilir yani bence hiç kafanıza takmayın hepimiz güzeliz hepimiz cekiciyiz

Kızlarrrr trendyoldan bi tulum aldım normalde tombul gösteriyor diye sevmezdim kot tulumları falan ama aşık oldum bu defa . hamileliğin bendeki etkisi sanırım tombulluğu sever oldum
Ayy canım maşallah bu senin tombul halin mii hiç tombul değilsin ki çok güzel tam kıvamındasın bence maşallah sana

Kızlarrrr trendyoldan bi tulum aldım normalde tombul gösteriyor diye sevmezdim kot tulumları falan ama aşık oldum bu defa . hamileliğin bendeki etkisi sanırım tombulluğu sever oldum
Çok yakışmış bende bu tarz bir şey arıyorum link atar mısın

Kuaföre gidemiyor muyuz kızlar ya? Ben eşime yaptıramam öyle bişey
Benim bi arkadaşım en başından beri ağdaya gidiyor.Aslında gidilir temiz bi yer olduğu sürece bence ama ekstra hassas olduğumuz için çok mu acır bilemiyorum

Çok sevdiiiim maşallah hiç de tombul değilsin çok yakışmış çok tatlı olmuş link ben de isteyeceğim ama bana göresi muhtemelen yoktur

Kuaföre gidemiyor muyuz kızlar ya? Ben eşime yaptıramam öyle bişey
Ben kuafore gidiyorum canim. Ayda 1 giderdim simdi 1.5 ayda bir seklinde gidiyorum biraz daha uzamis oluyor aslinda. Gene gidecegim yakinda ama soyle bisi var bazrn yuzustu yatmami da istiyor o sekilde yatamam yan yatarim ole kalan bazi yerleri alir artik. Bildiginiz devamli gittiginiz yerse bence sorun olmaz ben ilk gebeligimdr doktora da sormustum agda sorun olmaz demisti

Kızlar detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor? Ve tetanoz aşısı kaçıncı haftalarda yapılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…