- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.801
Kızlar size içimi dökmem gerek.Bir derdim var a yazsam kestirip atılacak ancak.Ben hamile kaldığımdan beri eşim cinsellikten sakınıyor.Ancak ben söylersem belli edersem o da kendini zorlayarak arada bir belki 10 günde bir zorla yapıyor.Ona bebeğe zarar gelmeyeğini anlattım, videolar izlettim,önünde doktora sordum ama yok hep bir çekinme isteksizlik geldi ona.Bu şekilde olacağını bilsem inanın yüz defa düşünürdüm.Yani üç dört çocuk yapsam ömrüm böyle geçecek gibi geliyor.Olay cinselliğin zevk kısmı da değil, arzulanmamak.Biraz önce o salonda otururken yanına geçtim, sonra istemsizce bir anda ağlamaya başladım ve neden olduğunu sordu,sebebi yok dedim.Uzun zamandır yapmıyoruz diye mi dedi yoksa sıkıldın mı evde dedi.Ben bilmiyorum deyince bana söylenmeye başladı.Korkuyorum sen de beni anla,artık çekici değil miyim diye soruyorsun ama hamile kadın nasıl çekici olsun vs. Dedi,kendimi zorlamam gerekiyor her defasında dedi.Vallahi çok bozuldu moralim ya.Böyle soğuma yaşayan oldu mu ben mi abartıyorum acaba?
Ay büyümesin o kadar benim de saçlarım kısa burnum büyüyünce mahvoldu suratım iyiceAnnem beni o sekilde gorunce hemen kadin dogum doktoru arkadasini aramis. Normal sismesi ama simdiden sisiyorsa doguma kadar baya buyuk olur demis. Ya bu burun ne ya bakip bakip guluyorum ama sinirlerim bozuldu. Bide gozluk kullaniyorum(disari cikarken gunluk lens takarim genelde) ve yuzumde kucuktur. Tipitip gibi oldum.
Bende de aynı şekilde sürekli sivilce çıkıyor maalesefKızlar merhaba benim ilk gebeliğim 18+1 deyim. Bebişin ilk hareketlerini ne zaman hissetiniz? doktoruma sorduğumda 20. hafta dedi ama ben sanki minik minik dalgalanmalar gıdıklanma gibi bir şeyler hisssediyorum ama emin olamıyorum bebişten mi yoksa gaz mı diye
Bir de sivilcelenme problemi yaşayan var mı aranızda? Benim gebeliğin başından beri her gün yoğum bir şekilde artmaya devam ediyoru, alnımla başladı bütün sırtıma boynuma omuzlarıma göğsüme yayıldı çooook fazlalalar, doğumdan sonra geçer İnşallah...
Teşekkür ederim canım, portakalı deniyeyim limon zaten yanmakta olan midemi dehhhşet yakıyor çünkü.Geçmiş olsun canım cumaya kadar su tüketimini artır, taze sıkılmış portakal ve limonu her gün iç en azından doğal olarak yapabileceğin bunlar var
Teşekkür ederim yavrum, bana tek içimlik toz, magnezyumlu bişiler, bi de mide bulantısı ilacı vermişti. Tek içimliği içtim, magnezyumlu olan midemi öyle bi yaktı ki ejderha oldum. Bıraktım onu. Bulantı ilacı zaten vardı ve içiyordum onda aynen devam ettim. Bakalım Cuma tekrar rica edicem bir daha idrar vereyim. Nerden geliyor anlamıyorum da, çok sinir bozucu.Geçmiş olsun canım aynısı cuma günü benim başıma geldi çok kötü oldum sürekli kustum sancıda sabah girmişti kasığıma acile gittim idrarda enfeksiyon çıktı . 3 tane fitil ve tek içimlik toz verdi tozu kullanmadım ama fitili kullanıyorum iyi geldi hamilelikte bu enfeksiyon çok oluyor sanırım yoksa ben her gün limonlu su içiyorum ilk kez başıma geldi
Bende dün dışarı çıkmak için elbise giydim çok sevdiğim Bi elbiseydi. Denedim aynaya baktım memeler fırlamış karın dersen memeyle yarışıyor. Popo lankk diye burdayım diyor .ama hiç sesimi çıkarmadım. Tesrtturluyum giyemicemi biliyorum çünkü dar kıyafetlerle rahat edemem neyse eşime normalmiş gibi bosey demedim çıktım karşısına gözleri kocaman oldu ohoo diyor noldu dedim .sen kiloda almıyon ama bu şeyler kilo değil mi diyor Bi de kilo almaya başladın mı kim kardashian la yarisirsin diyor tabi ne sandın Bi idolumuz varBana da dün gece eşim, poponla göbeğin arasındaki mesefe bizim iki çocuğun toplamı kadar dedidüşün yani. Ben dedim ki bunlar senin iyi günlerin bir daha asla beni böyle görüp benden ince gorunemeyeceksin herhalde 3. çocuktan sonra ulaştığım seviye
Not: yemek sisirmisti beni
Şimdilik hallediyorum da ileri zamanlarda daha zor oluyor ben birtek ayağıma makine deydirebiliyorum o bile acıyor diye kac saat sürüyor almam geri geri jiletle hallediyorum vallaha. Doguma giderken de artık çok kötü alamadım eşime dedim o yapti. Kizima doğuma giderken oglumda ansızın gitmiştim hasteneye hemende yatis olunca çok büyük degildi ama sagolsun doğumhane deki ebe orada temizlemiş ti evde sen ugrasma dikisle diye kızımda hazırdım bundada inşallah yine hazır giderimAy kızlar haftasonu bikini bölgesi temizlemeye çalıştım da anam ne kdr zorlandımgöremedim ya la şimdiden böyleyse ben napıyodum acaba önceki gebeliklerimde
Sadece ben yaşıyorum sanıyordumbu duruma çok canım sıkılıyordu çok defada konuştuk eşimle bende kaç kere anlattım ve doktor önünde sordum duysun diye. Yok o eski şey yok. Kendi ister yanaşırdı 0
Sevgili gibi takılabilirsinizKızlar teşekkürler ne tatlısınızaz önce açık açık ve sakince konuştuk. Onu anladığımı söyledim. Ama bu çekicilik olayını açtım. Aslında ilişkiyi düşününce bebek düşüncesinin öne geçtiğini ve yanlış ifade ettiğini söyledi. Şunu konu olarak bir derdim var a açsam şuan bizi boşamışlardı Aklı başında olgun kadınları tenzih ederim tabii, olaylara yapıcı ve her açıdan bakarak yaklaşıyorlar sizin gibi.
Neyse ben de olumsuz düşünmemeye karar verdim, ister istemez hepimiz düşüncelerde kaybolup geri geliyoruz.
Doğum yaptıktan sonra şu grubu o kadar özleyeceğim ki anlatamam!!! Çok yazamasam da sürekli takip ediyorum.
Eşin yapabildi mi peki canım bende eşime yaptırmayı düşünüyorum ama keserse beni diye korkuyorumŞimdilik hallediyorum da ileri zamanlarda daha zor oluyor ben birtek ayağıma makine deydirebiliyorum o bile acıyor diye kac saat sürüyor almam geri geri jiletle hallediyorum vallaha. Doguma giderken de artık çok kötü alamadım eşime dedim o yapti. Kizima doğuma giderken oglumda ansızın gitmiştim hasteneye hemende yatis olunca çok büyük degildi ama sagolsun doğumhane deki ebe orada temizlemiş ti evde sen ugrasma dikisle diye kızımda hazırdım bundada inşallah yine hazır giderim
Ayy canım maşallah bu senin tombul halin miiKızlarrrr trendyoldan bi tulum aldım normalde tombul gösteriyor diye sevmezdim kot tulumları falan ama aşık oldum bu defa . hamileliğin bendeki etkisi sanırım tombulluğu sever oldum
Ritimli sekilde tik tik tik oluyor biraz daha büyüsünler karnimiz hoplayacak :) cok güzel birşeyOnu nasil anlıyorsun?ben hareketleri hissediyorum ama hıçkırığı hic anlamadım simdia kadar
Çok yakışmış bende bu tarz bir şey arıyorum link atar mısınKızlarrrr trendyoldan bi tulum aldım normalde tombul gösteriyor diye sevmezdim kot tulumları falan ama aşık oldum bu defa . hamileliğin bendeki etkisi sanırım tombulluğu sever oldum
maşallahh ne güzel olmuşş bende acil link istiyorum kaç gündür kot tulum bakıyordumKızlarrrr trendyoldan bi tulum aldım normalde tombul gösteriyor diye sevmezdim kot tulumları falan ama aşık oldum bu defa . hamileliğin bendeki etkisi sanırım tombulluğu sever oldum
Kuaföre gidemiyor muyuz kızlar ya? Ben eşime yaptıramam öyle bişeyEşin yapabildi mi peki canım bende eşime yaptırmayı düşünüyorum ama keserse beni diye korkuyorum
Benim bi arkadaşım en başından beri ağdaya gidiyor.Aslında gidilir temiz bi yer olduğu sürece bence ama ekstra hassas olduğumuz için çok mu acır bilemiyorumKuaföre gidemiyor muyuz kızlar ya? Ben eşime yaptıramam öyle bişey
Çok sevdiiiim maşallahKızlarrrr trendyoldan bi tulum aldım normalde tombul gösteriyor diye sevmezdim kot tulumları falan ama aşık oldum bu defa . hamileliğin bendeki etkisi sanırım tombulluğu sever oldum
Ben kuafore gidiyorum canim. Ayda 1 giderdim simdi 1.5 ayda bir seklinde gidiyorum biraz daha uzamis oluyor aslinda. Gene gidecegim yakinda ama soyle bisi var bazrn yuzustu yatmami da istiyor o sekilde yatamamKuaföre gidemiyor muyuz kızlar ya? Ben eşime yaptıramam öyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?