- 31 Ağustos 2022
- 535
- 1.404
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.861
Bende lazer olmuştum ama lazer bende işe yaramadı gitmeyi bıraktığım gibi çoğaldı yaAy ben lazer olmuştum iyiki olmuşum çok çok az çıkıyor tek tük. Ve 3 dk da sakızla alıyorum
Çok garip gelcek herkese ama çat çat bitiyor 3 5 dk da. İnş doğum sonrası kıl şeym artmaz . Lazer mükemmel bişeymiş.
of hiç sorma tatil perilerim şimdiden geldibizim doğumdan önce olmaz muhtemelen ikizleri 36da alıyorlarmış maksimum haziran sonu temmuz başına denk geliyor. Ama nasip olursa doğdukları gibi yazlığa kaçmayı planlıyoruz tabi herşey yolunda giderse. Sezaryende direk denize girmek yasakmış galiba ayaklarımı soksam kafi diyorum
Ben hastane işine pek güvenemiyorum .O kadar doktor araştırdım ,buldum ,güvendim.Doğuracaksam onunla doğurmak isterim sanırım.bunu riske atmak tedirgin hissettiriyor bana.O yüzden oturup beklemek taraftarıyım .Eylülde Ege sahillerini hep çok sevdim bu yıl da oğluşla olur inşallahCanlarım ikinize birden yazayım, ben de tereddütteydim bu konuda. Ben yurtdışında yaşıyorum burdaki ağustos anneleri fb grubunda bakıyorum hepsi tatil planı yapmış çoktan özellikle 8. Ayında giden çok var, belki de biz çok pimpirik yapıyoruzO yüzden biz de gitmeye karar verdik. Benim doğumum ağustos sonu gözüküyor şu an, temmuz ortası gibi gideceğiz gibi. Son kez başbaşa bir tatil yapmadan doğurmak istemiyorum açıkçası. Ne olursa olsun gideceğim kafaya koydum.
Artık beklenmedik bir durum olursa orada da her yer hastane dolu, zaten önden bir araştırma yapıp gideceğiz.
Canım çok sevindim haydi gözün aydınKızlarr ben geldiiimDetayli ultrasonum vardi. Allaha çok şükür herhangi bir sikınti cikmadi. Hersey yolunda dendi. Ama benim kiz gene yuzunu tam acarak poz vermedi ya gostermeyen cidden gostermiyor. Saglikli olsunda yeter çok şükür. 21+6ydım. Haftamla uyumlu cıktım. 448 gr olmuşuz teyzeleri Perinatologumuz cok ilgilendi sagolsun. Kuzenim ayarlamisti randevuyu kendisinden. Ve ücret dahi alinmadi benden. Banada elden cokca dua etmek geliyor Allah onun ve tüm doktorlarimizin ayagina tas degdirmesin iyiki varlar
Ben hastane işine pek güvenemiyorum .O kadar doktor araştırdım ,buldum ,güvendim.Doğuracaksam onunla doğurmak isterim sanırım.bunu riske atmak tedirgin hissettiriyor bana.O yüzden oturup beklemek taraftarıyım .Eylülde Ege sahillerini hep çok sevdim bu yıl da oğluşla olur inşallah
Kesinliklee biz yurtdisindaki anneler kadar rahat olamiyoruz öyle bir gercek varCanlarım ikinize birden yazayım, ben de tereddütteydim bu konuda. Ben yurtdışında yaşıyorum burdaki ağustos anneleri fb grubunda bakıyorum hepsi tatil planı yapmış çoktan özellikle 8. Ayında giden çok var, belki de biz çok pimpirik yapıyoruzO yüzden biz de gitmeye karar verdik. Benim doğumum ağustos sonu gözüküyor şu an, temmuz ortası gibi gideceğiz. Son kez başbaşa bir tatil yapmadan doğurmak istemiyorum açıkçası. Ne olursa olsun gideceğim kafaya koydum.
Artık beklenmedik bir durum olursa orada da her yer hastane dolu, zaten önden bir araştırma yapıp gideceğiz.
Aynen canim az bi kac saniye acti kapatti o kadar yan döndü kulagini gosterdi bizeCanım çok sevindim haydi gözün aydınsenin kız baya baya saklıyor kendini maşallah ona ,sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah
Yaa masallahh cok büyümüşKızlarr ben geldiiimDetayli ultrasonum vardi. Allaha çok şükür herhangi bir sikınti cikmadi. Hersey yolunda dendi. Ama benim kiz gene yuzunu tam acarak poz vermedi ya gostermeyen cidden gostermiyor. Saglikli olsunda yeter çok şükür. 21+6ydım. Haftamla uyumlu cıktım. 448 gr olmuşuz teyzeleri Perinatologumuz cok ilgilendi sagolsun. Kuzenim ayarlamisti randevuyu kendisinden. Ve ücret dahi alinmadi benden. Banada elden cokca dua etmek geliyor Allah onun ve tüm doktorlarimizin ayagina tas degdirmesin iyiki varlar
Benimki de eliyle yüzünü kapattı ya tam ultrason resmi çekileceği an bir haller oluyor benimkineKızlarr ben geldiiimDetayli ultrasonum vardi. Allaha çok şükür herhangi bir sikınti cikmadi. Hersey yolunda dendi. Ama benim kiz gene yuzunu tam acarak poz vermedi ya gostermeyen cidden gostermiyor. Saglikli olsunda yeter çok şükür. 21+6ydım. Haftamla uyumlu cıktım. 448 gr olmuşuz teyzeleri Perinatologumuz cok ilgilendi sagolsun. Kuzenim ayarlamisti randevuyu kendisinden. Ve ücret dahi alinmadi benden. Banada elden cokca dua etmek geliyor Allah onun ve tüm doktorlarimizin ayagina tas degdirmesin iyiki varlar
Sagolasin canim. Âmin insallah kuzenimin dr arkadasi oldugu icin alinmadi belkide ama alabilirdide tabi guzel bir jestti sagolsun. Bol dua ettim zatenYaa masallahh cok büyümüşdarisi bütün annelerin basina Allah razi olsun o doktordan da ne güzel bir insanmış
Yazlık en iyisi, ben de otel istemiyorum, bir yer kiralayacağız en azından kendi yemeklerimizi pişiririz. Dışarıdan yediklerime çok güvenemiyorum.Kesinliklee biz yurtdisindaki anneler kadar rahat olamiyoruz öyle bir gercek varben bu yaz annemlerin yazliginda takilcam maksimum ayagimi denize soksam yeter napalim
Kizzz aynenn kulagini gosteriyor bide tek gozunu azck gosterdi kapatti nazli bu agustos bebeleriBenimki de eliyle yüzünü kapattı ya tam ultrason resmi çekileceği an bir haller oluyor benimkine
oy maşallahh ne ara bu kilolara gelindi yahuu nazlı premsesKızlarr ben geldiiimDetayli ultrasonum vardi. Allaha çok şükür herhangi bir sikınti cikmadi. Hersey yolunda dendi. Ama benim kiz gene yuzunu tam acarak poz vermedi ya gostermeyen cidden gostermiyor. Saglikli olsunda yeter çok şükür. 21+6ydım. Haftamla uyumlu cıktım. 448 gr olmuşuz teyzeleri Perinatologumuz cok ilgilendi sagolsun. Kuzenim ayarlamisti randevuyu kendisinden. Ve ücret dahi alinmadi benden. Banada elden cokca dua etmek geliyor Allah onun ve tüm doktorlarimizin ayagina tas degdirmesin iyiki varlar
Teşekkür ederim canımBelezaStore Kot Tulum Bahçıvan Salopet Açık Mavi Uzun Denim Salopet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL saol canım baktım şimdi tükenmiş gelince haber ver e tıkla istersen ben 1.70 boy 70 kilo ya L almıştım L tam oldu bir ay sonra olmaz diye XL da almayı düşünüyordum
Âminn canim vallahi sorma nerelerden nerelere geldik. Darisi basiniza insallah caniiimoy maşallahh ne ara bu kilolara gelindi yahuu nazlı premsesçok sevindim arkadaşım darısı biz bekleyen annelerin başına inşallahh
Âmin canim Rabbim feraha kavuştursun hepimizi insallah sizlerdende güzel haberler alirizbaharrr34 burcumsu12 Chanandler Bong gözünüz aydin kızlar hersey yolunda olmasını cok sevindim sağlıkla gelsinler bebisler darisida bizlere güzel haberleri almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?