2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende lazer olmuştum ama lazer bende işe yaramadı gitmeyi bıraktığım gibi çoğaldı ya

Çoğul gebelikler direkt riskli sayılıyor değil mi bir sıkıntı olmasa bile? Senin gitmemen daha mantıklı canım, hem iki kat yükün var o sıcak sana iyi gelmez kesinlikle. Yazlık gibi bir şansın varsa sonrası da mantıklı deniz havası bile yeter ya biz uzun zamandır adam akıllı tatil yapamadık, suyu görsem yetecek sanki

Kızlarr ben geldiiim Detayli ultrasonum vardi. Allaha çok şükür herhangi bir sikınti cikmadi. Hersey yolunda dendi. Ama benim kiz gene yuzunu tam acarak poz vermedi ya gostermeyen cidden gostermiyor. Saglikli olsunda yeter çok şükür. 21+6ydım. Haftamla uyumlu cıktım. 448 gr olmuşuz teyzeleri Perinatologumuz cok ilgilendi sagolsun. Kuzenim ayarlamisti randevuyu kendisinden. Ve ücret dahi alinmadi benden. Banada elden cokca dua etmek geliyor Allah onun ve tüm doktorlarimizin ayagina tas degdirmesin iyiki varlar

Ben hastane işine pek güvenemiyorum .O kadar doktor araştırdım ,buldum ,güvendim.Doğuracaksam onunla doğurmak isterim sanırım.bunu riske atmak tedirgin hissettiriyor bana.O yüzden oturup beklemek taraftarıyım .Eylülde Ege sahillerini hep çok sevdim bu yıl da oğluşla olur inşallah

Canım çok sevindim haydi gözün aydın senin kız baya baya saklıyor kendini maşallah ona ,sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah

Ben zaten kim denk gelirse onla doğuracağım o yüzden farketmeyecek

Kesinliklee biz yurtdisindaki anneler kadar rahat olamiyoruz öyle bir gercek var ben bu yaz annemlerin yazliginda takilcam maksimum ayagimi denize soksam yeter napalim

Canım çok sevindim haydi gözün aydın senin kız baya baya saklıyor kendini maşallah ona ,sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah
Aynen canim az bi kac saniye acti kapatti o kadar yan döndü kulagini gosterdi bize tam dr muane ederken tekme atisini felan gordum o anda da hissettm zaten ayagiyla kipirdaniyordu bunada şükür he bu arada bende cok beyaz akinti oluyordu kokusuz camasirima geliyodu felan gunde bikac kez. Doktor alttan vajinal muayane etti mikrobik enfeksiyon degil tamamen gebeligin sonucu olan bir dogal akintiymis. Kokusuz kaşıntısız beyaz akintisi olan varsa korkmasin

Yaa masallahh cok büyümüş darisi bütün annelerin basina Allah razi olsun o doktordan da ne güzel bir insanmış

Benimki de eliyle yüzünü kapattı ya tam ultrason resmi çekileceği an bir haller oluyor benimkine

Ben de detaylidan geldim kızlar çok şükür bir sıkıntı yokmuş, hersey normal olarak uzun rapor yazıldı benim oğlanın da yüzünü tam göremedik ama olsundu

415 gr olmuşuz 10 günde 130 gram almış tosbağa ya bu da benim göbüs

Eklentiler

• 20230327_152256.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG-20230324-WA0000.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 115
Yaa masallahh cok büyümüş darisi bütün annelerin basina Allah razi olsun o doktordan da ne güzel bir insanmış
Sagolasin canim. Âmin insallah kuzenimin dr arkadasi oldugu icin alinmadi belkide ama alabilirdide tabi guzel bir jestti sagolsun. Bol dua ettim zaten

Kesinliklee biz yurtdisindaki anneler kadar rahat olamiyoruz öyle bir gercek var ben bu yaz annemlerin yazliginda takilcam maksimum ayagimi denize soksam yeter napalim
Yazlık en iyisi, ben de otel istemiyorum, bir yer kiralayacağız en azından kendi yemeklerimizi pişiririz. Dışarıdan yediklerime çok güvenemiyorum.
Ben de o kafadayım suyu görsem ayağımı soksam biraz şemsiye altında otursam yetecek

oy maşallahh ne ara bu kilolara gelindi yahuu nazlı premses çok sevindim arkadaşım darısı biz bekleyen annelerin başına inşallahh

Kizlar bi sey sorucam oglen 15 kiloluk kopegimi kucagima almak zorunda kaldim belim agridi ondan beri yatiyorum. Bikac dakikadir da karnim belirli araliklarla pit pit atiyo. Bebek kipirtisini biliyorum icimde bi sey gidikliyo gibi oluyodu bi baska bi sey sanki karnim segiriyo. Bebek hickirigi bu mu oluyo? Yoksa agir kaldirdim diye ters giden seyler mi var

Kızlar erkek bebek için hastane çıkışı aldınız mı ?10 lu set mi almayı düşünüyorsunuz 2 tane . Hastane çıkışı için gözüme çarpan takım bulamadım hic nerden bakmak lazım

oy maşallahh ne ara bu kilolara gelindi yahuu nazlı premses çok sevindim arkadaşım darısı biz bekleyen annelerin başına inşallahh
Âminn canim vallahi sorma nerelerden nerelere geldik. Darisi basiniza insallah caniiim
baharrr34 burcumsu12 Chanandler Bong gözünüz aydin kızlar hersey yolunda olmasını cok sevindim sağlıkla gelsinler bebisler darisida bizlere güzel haberleri almaya
Âmin canim Rabbim feraha kavuştursun hepimizi insallah sizlerdende güzel haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…