2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hayır sanki kendileri bana Brad Pitt ve öylece kalıyorlar. KAdın cocugunu büyütünce veriyor kiloları fit fit geziyor. Ama erkek öyle mi bi çöktü mü kilo verse de kendine gelemiyor rahat olun kızlar

beni tetanoza 18 de çağırdı sağlık ocağı ya erken mi
Hiçbir bilgim yok canım daha önce bana 20. Haftada tek dız demişlerdi bugün aradılar 2 doz olacağımı söylediler. Geçen hafta doktorumda yaptırmamı söyledi. Bir doktoruna danışabilirsiniz

Hayır sanki kendileri bana Brad Pitt ve öylece kalıyorlar. KAdın cocugunu büyütünce veriyor kiloları fit fit geziyor. Ama erkek öyle mi bi çöktü mü kilo verse de kendine gelemiyor rahat olun kızlar
Ay sorma kendilerine bakmadan bize laf söylüyorlar turşusu kurulacak yaşta aldım adamı yaranamıyoruz

Siz Istanbuldasiniz sanirim? Orada da mi kalmamis?

Ben Antalyadayim. Doktorum buyuk ihtimal yok su an demisti. Saglik ocağına sordum gecen hafta yok dediler. Ezcane ayni sekilde. Deprem bölgelerine gitmis denildi.
Evet canım istanbuldayim ve iki haftadir asiyi getirtemedi aile hekimi bu hafta yine sorucam bakalim. Yok derseler artik beklemeyip eczane eczane gezicem galiba

Valla dedim bile sanki hiç lazer acısı çekmemiş gibiyim
Tatil konusu açılmıştı geçenlerde, tatile gitmeme sebepleriniz nedir kızlar? Ve gidecek var mı?
Ben gitmeyi çok istemekle beraber haziranda eşim askerde olacak Temmuz sonu gibi doğum bekliyoruz .temmuzda kara yoluyla bi yere gidemem diye düşünüyorum zaten çok panik oluyorum uzun yolda,ve erken doğum riski her zaman vardır hava yolu zaten almıyor belki Eylül gibi bi Bodrumun sularına gider geliriz,ya da kısa bi yazlık turu

Biz temmuzda gideceğiz, en fazla 3 saatlik araba yolculuğu olacak, sen hangi şehirdesin?

Tatil konusu açılmıştı geçenlerde, tatile gitmeme sebepleriniz nedir kızlar? Ve gidecek var mı?
Temmuzdan önce hava da deniz de pek keyif vermez gibi geliyor bana. Temmuzda da 8 aylik olucaz, biraz agirlasiriz o zamana gibi geldi bana bide denize girmeye cesaret de edemeyebilirim, enfeksiyon kaparsam diye. Saçma belki ama bu konuda bilgisi olan varsa aydinlatirsa da süper olur

Kuaföre gidemiyor muyuz kızlar ya? Ben eşime yaptıramam öyle bişey
Valla bende yaptıramam da canım doktora da doğumda öyle gitmeyle kıyaslayınca eş daha bi olur gibi geliyor kuaföre de ağdaya son aylarda yaptırmamak lazım sanırım jiletlede gidilir mi bilemedim tecrübeli hamişler aydınlatın bizi

olsun gayet güzel sağlığı yerinde olsun, siz mutlu olun yeter

of hiç sorma tatil perilerim şimdiden geldi bizim doğumdan önce olmaz muhtemelen ikizleri 36da alıyorlarmış maksimum haziran sonu temmuz başına denk geliyor. Ama nasip olursa doğdukları gibi yazlığa kaçmayı planlıyoruz tabi herşey yolunda giderse. Sezaryende direk denize girmek yasakmış galiba ayaklarımı soksam kafi diyorum

Çok sevdiiiim maşallah hiç de tombul değilsin çok yakışmış çok tatlı olmuş link ben de isteyeceğim ama bana göresi muhtemelen yoktur
Bende L aldım XL alcaktım şimdi yokmuş XL bi üzüldüm tulum tatliş gösterdi canım valla yoksa L beden e anca oldum bende bir ay sonra giremem içine XL olan bu kalıpta bulursam paylaşırım yine taktım tulumlara çünkü

Canlarım ikinize birden yazayım, ben de tereddütteydim bu konuda. Ben yurtdışında yaşıyorum burdaki ağustos anneleri fb grubunda bakıyorum hepsi tatil planı yapmış çoktan özellikle 8. Ayında giden çok var, belki de biz çok pimpirik yapıyoruz O yüzden biz de gitmeye karar verdik. Benim doğumum ağustos sonu gözüküyor şu an, temmuz ortası gibi gideceğiz. Son kez başbaşa bir tatil yapmadan doğurmak istemiyorum açıkçası. Ne olursa olsun gideceğim kafaya koydum.
Artık beklenmedik bir durum olursa orada da her yer hastane dolu, zaten önden bir araştırma yapıp gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…