- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.841
Saol canım benim ay bi mutlu oldumsadece endişelerim vardı ne dediğini ne konuştuğunu bilmeyen metreyle belimi popomu bile ölçen bi ablam var ilk bebek daha ve 70 kiloyum şuanda ideal kilom 60 benim . 62 kiloyla evlendim 5 ayda 7 kilo aldım 69 la hamile kaldım en kilolu halimle yani popo göbek ilerliyordu sevmiyordum hatta fiziğim bozulacak hamilelikte diyordum eşime eşimde zaten bozulmaya başlamıştı dedi orda bi bozuldum ama hadi ordan taş gibiyim var mı sülalende böylesi dedim ama şu son aylarda kendimi daha çok sevdim kendi gözüme sevimli geliyorum artık göbek çıktı değil bebek çıktı mutluluğu var içimde
Hiçbir bilgim yok canım daha önce bana 20. Haftada tek dız demişlerdi bugün aradılar 2 doz olacağımı söylediler. Geçen hafta doktorumda yaptırmamı söyledi. Bir doktoruna danışabilirsinizbeni tetanoza 18 de çağırdı sağlık ocağı ya erken mi
BelezaStore Kot Tulum Bahçıvan Salopet Açık Mavi Uzun Denim Salopet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL saol canım baktım şimdi tükenmiş gelince haber ver e tıkla istersen ben 1.70 boy 70 kilo ya L almıştım L tam oldu bir ay sonra olmaz diye XL da almayı düşünüyordumÇok yakışmış bende bu tarz bir şey arıyorum link atar mısın
Çok yakışmışKızlarrrr trendyoldan bi tulum aldım normalde tombul gösteriyor diye sevmezdim kot tulumları falan ama aşık oldum bu defa . hamileliğin bendeki etkisi sanırım tombulluğu sever oldum
Ay sorma kendilerine bakmadan bize laf söylüyorlar turşusu kurulacak yaşta aldım adamı yaranamıyoruzHayır sanki kendileri bana Brad Pitt ve öylece kalıyorlar. KAdın cocugunu büyütünce veriyor kiloları fit fit geziyor. Ama erkek öyle mi bi çöktü mü kilo verse de kendine gelemiyorrahat olun kızlar
TRENDYOLMİLLA Beyaz İşlemeli Bluz TWOAW22BZ0100 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu şekilde linki yapıştırdım ama açılır umarım canım. Ya teşekkür ederimÇok yakışmışgömleğin linki var mı
Açıldı teşekkür ediyorumTRENDYOLMİLLA Beyaz İşlemeli Bluz TWOAW22BZ0100 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu şekilde linki yapıştırdım ama açılır umarım canım. Ya teşekkür ederimbu göbüşle bence hepimize çok yakışır tulumlar çok eminim
Evet canım istanbuldayim ve iki haftadir asiyi getirtemedi aile hekimiSiz Istanbuldasiniz sanirim? Orada da mi kalmamis?
Ben Antalyadayim. Doktorum buyuk ihtimal yok su an demisti. Saglik ocağına sordum gecen hafta yok dediler. Ezcane ayni sekilde. Deprem bölgelerine gitmis denildi.
Valla dedim bile sanki hiç lazer acısı çekmemiş gibiyimDeme deme
Ben gitmeyi çok istemekle beraber haziranda eşim askerde olacakTatil konusu açılmıştı geçenlerde, tatile gitmeme sebepleriniz nedir kızlar? Ve gidecek var mı?
BelezaStore Kot Tulum Bahçıvan Salopet Açık Mavi Uzun Denim Salopet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL saol canımmaşallahh ne güzel olmuşş bende acil link istiyorum kaç gündür kot tulum bakıyordum
Biz temmuzda gideceğiz, en fazla 3 saatlik araba yolculuğu olacak, sen hangi şehirdesin?Temmuz ve ağustos ta ağırlaşacağım için uçağa binebilir miyim bilmiyorum arabayla da uzun yol çekmemem canım tatile kesinlikle gitmek istiyorum hava durumuna bağlı olarak haziranda gitmeyi düşünüyorum ben şuanda
Temmuzdan önce hava da deniz de pek keyif vermez gibi geliyor bana. Temmuzda da 8 aylik olucaz, biraz agirlasiriz o zamana gibi geldi banaTatil konusu açılmıştı geçenlerde, tatile gitmeme sebepleriniz nedir kızlar? Ve gidecek var mı?
Valla bende yaptıramam da canım doktora da doğumda öyle gitmeyle kıyaslayınca eş daha bi olur gibi geliyorKuaföre gidemiyor muyuz kızlar ya? Ben eşime yaptıramam öyle bişey
İstanbuldayım canım ben genelde Antalya Kıbrıs Kuşadasına gidiyoruz tatile ama bu defa daha yakın yerlere bakarız gibiBiz temmuzda gideceğiz, en fazla 3 saatlik araba yolculuğu olacak, sen hangi şehirdesin?
olsun gayet güzel sağlığı yerinde olsun, siz mutlu olun yeterçok teşekkür ederim kuzucumm :) yani bana pek önde gibi gelmiyor 19 haftada 220 gram demişti 2 gün önce. beslenmede çok bir şeye dikkat edemiyorum aslında hatta hala sigaraya devam malesefama doktor börülce ve yeşil mercimek sana değil bebeğe kilo aldırır demişti aklıma geldikce mercimeği haşlayıp yoğurtla salatayla tüketiyorum. bir de çiğ badem,ceviz vs. ne bulursam
of hiç sorma tatil perilerim şimdiden geldiTatil konusu açılmıştı geçenlerde, tatile gitmeme sebepleriniz nedir kızlar? Ve gidecek var mı?
Bende L aldım XL alcaktım şimdi yokmuş XL bi üzüldüm tulum tatliş gösterdi canım valla yoksa L beden e anca oldum bende bir ay sonra giremem içineÇok sevdiiiim maşallahhiç de tombul değilsin çok yakışmış çok tatlı olmuş link ben de isteyeceğim ama bana göresi muhtemelen yoktur
Valla dedim bile sanki hiç lazer acısı çekmemiş gibiyim
Ben gitmeyi çok istemekle beraber haziranda eşim askerde olacakTemmuz sonu gibi doğum bekliyoruz .temmuzda kara yoluyla bi yere gidemem diye düşünüyorum zaten çok panik oluyorum uzun yolda,ve erken doğum riski her zaman vardır hava yolu zaten almıyor belki Eylül gibi bi Bodrumun sularına gider geliriz,ya da kısa bi yazlık turu
Temmuzdan önce hava da deniz de pek keyif vermez gibi geliyor bana. Temmuzda da 8 aylik olucaz, biraz agirlasiriz o zamana gibi geldi banabide denize girmeye cesaret de edemeyebilirim, enfeksiyon kaparsam diye. Saçma belki ama bu konuda bilgisi olan varsa aydinlatirsa da süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?