- 18 Eylül 2022
- 577
- 1.903
- 28
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.701
Jiletle nasil goruyorsun peki ben ozel bolgeye gitmeden once de agdaciya ayip olmasin diye bacagimi aldim hahahahBence de ya hep plan program olmuyor, robot muyuz biz. Olsun sonucu iyi olmasa bile aklımızdan kalmamış oluyorbence uzadı diyedir ee bide sıvılarda oluyor eskisi gibi değil hepsi karışınca öyle olmuştur. Ben gidiciiim artık ağdaya. Jiletle olmuyor mahvediyor
İyimiş ama malesef benim kizim çok hiperaktiv bir cocuk mesela parka gittiğimde nasıl yapacağim okadar inatçi bir kiz ki her dediğini yaptirmaya çalışıyor şimdi bile arkasından koşmak beni çok yoruyor ozamanda zorlanmam mi ki bebek kucagimda ben koşturacağim ay şimdi den korkular geliyorCanım ben tecrübeli bir anne değilim ama ben aynı durumda olsam kızımı sling/kanguru gibi şeylere alıştırırım doğuma kadar. Bebek zaten slingte durur. Doğumdan sonra bir sling/kanguru birde arabayla işi görürüm. Bu kadar büyük birşey almam.
Canımcığım jiletlede son dönemlerde almadım başlarda almıştım. Şuan mümkün değil yapamam. Valla karartcam bende gözü utanmayıp gidip aldırcamJiletle nasil goruyorsun peki ben ozel bolgeye gitmeden once de agdaciya ayip olmasin diye bacagimi aldim hahahahjiletle aldim gobekten egilemiyorum kalan kaldi aldigimi aldim. Bide 2 3 gun bilemedin 5 gune cikiyodur en azindan benimkiler mubarek o hizla gelisiyolar. Cok zor geliyor gozume jiletle almak. Kafam bu sekilde 1 ay temiz olarak rahat. Ama bende bidaha uzatmicam. Ayiptir solemesi kanadi bile. Ve hic bu kadar acimiyordu simdi acidi da. Uzadigi icin alinmasi da zorlasiyor. Pisman oldum. Artik 1 ayda bir kesin giderim bozmucam duzenimi. Bizde iliski azaldi. Bu sebeptir ki bende biraz koyverdim. Hijyene dikkat etsemde uzamis ortam gene de mikroba elverisli oluyordur.
Yaaa çiçeğim benim yerim senibende iyiyim tatlım hala bir hareket yok çalışmalara devam ümidimizi kesmeden bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olsun bebiş nasıl annesi yaramazlık yapıyor mu
Jiletle nasil goruyorsun peki ben ozel bolgeye gitmeden once de agdaciya ayip olmasin diye bacagimi aldim hahahahjiletle aldim gobekten egilemiyorum kalan kaldi aldigimi aldim. Bide 2 3 gun bilemedin 5 gune cikiyodur en azindan benimkiler mubarek o hizla gelisiyolar. Cok zor geliyor gozume jiletle almak. Kafam bu sekilde 1 ay temiz olarak rahat. Ama bende bidaha uzatmicam. Ayiptir solemesi kanadi bile. Ve hic bu kadar acimiyordu simdi acidi da. Uzadigi icin alinmasi da zorlasiyor. Pisman oldum. Artik 1 ayda bir kesin giderim bozmucam duzenimi. Bizde iliski azaldi. Bu sebeptir ki bende biraz koyverdim. Hijyene dikkat etsemde uzamis ortam gene de mikroba elverisli oluyordur.
Kuzum biraz zorlanıcaksın belli ki ama o analık yüklendiği için bence hepimiz hakkıyla üstesinden geleceğiz. Senin minik prenses bu arabada da durmayabilir anlattığın gibiyse. O kangurular çok rahat bebekte kolay uyuyomuş en azından o kontrolde olur sen kızın peşinde koşarsın. Bebek arabada yatarken kızın peşinden koşmak zor gibi geldi bana. İkiz olsa tamam aynı anda koşup aynı anda uyurlar da biri ayaklanmış artık ona bakayım derken bebek arabada kalmaz bence ama dediğim gibi benim ilk bebiş tamamen beyin fırtınası yapıyroum şuan deneyimlemedimİyimiş ama malesef benim kizim çok hiperaktiv bir cocuk mesela parka gittiğimde nasıl yapacağim okadar inatçi bir kiz ki her dediğini yaptirmaya çalışıyor şimdi bile arkasından koşmak beni çok yoruyor ozamanda zorlanmam mi ki bebek kucagimda ben koşturacağim ay şimdi den korkular geliyoryalniz nasil bakacagim diye
Jsjsjjs bence deBence sen acıdan kaşıntıyı unuttun
Yaa isim güneş mi düşünüyorsunuz ne güzel bir isim rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah balımBiz de iyiyiz teyzesi, çok hareketli bizim Güneş kız :) Abilerine kolay ayak uyduracak belli kiOlan bana olacak :) Sana da dua ederim inşallah Rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsin sana da kuzum Onun geleceği gün saat her birşey bellidir de işte biz Teslimiyet konusunda biraz beceriksiziz :)
Canım ben arada yazıyorum ya genelde takip ediyorum yazılanları ☺@Mryshn @myworld29 @brulit @Sinem56 @Chheesecake @hikoss @cheryblossommm @dahlia53 @Denizimin annesi X xname @gullcun @fsnckr @ElifEser @canimms @Kubra YENEN @Umayumayy @gulumse02 @rose7134 @esra51 @demo1907 @luluuu @Kadifekizim @BenCigdem @sanmarino @mismis16 @melegim40 @Sonyaz @deliminebu @Azra kayra @merhabakelebek @Busem06y @simurgggg @Mrsay @dimple91 @Niloyaaaa @sezerr @yadisim @gozde_87Mervenur277 kıızzzlaaaaarrrr orda mısınııııızzzz?? Ses verin yahu adınız var sesiniz yok. Herkes iyi mi ??
Ahhh ahhh ayni cumleyi kurdum 2. De cekemem diye cekiyor oluyorum. Sakin es gecmeyin derim. Bu ay suna ayirayim bu ay bunu alayim derken gene kendime ayirmadim zamani ve butceyi bu gunlere geldim. Ilk is meme biter lazer baslarCanımcığım jiletlede son dönemlerde almadım başlarda almıştım. Şuan mümkün değil yapamam. Valla karartcam bende gözü utanmayıp gidip aldırcambence de sen en iyisini yapmışsın. Darısı başıma. Doğumdan önce de çok rahat olur hemen uzamaz. Kıl tüyle uğraşmayız bir süre. Uzuyor bacım şu dönemde benim göbeğim kıllandı ya o yüzden sormuştum bugün lazeri no dedi. Benim hayaller suya düştü. Emzirmeyi bitirdiğim an lazerdeyim. 2. De bu çileyi çekemem
Demek ki gözümüz aramış :) Hemen ekliyorum kızçeni :)Canım ben arada yazıyorum ya genelde takip ediyorum yazılanları ☺
Cinsiyetimiz kız ekleyebilirsinpozitifbiri
Detaylım temiz çıktı şuanlık bir sıkıntım yok şükür ☺
Ben hep kullanıyorum basindan beri,12ci haftaya kadar gevitamax kullandım,şimdi innate pronatalSelam hanımlar hepinize sağlıklı bir süreç ve sağlıklı doğumlar. Benim size Bi sorum olcak. İçinizde Balık yağı hapı kullanan var mı? Markası Nedir. Hangisini önerirsiniz. Bugün alacağım. Cevap bekliyorum sizlerden?
Kızlar selam,
Bugün detaylıya gittik. Dr bebişin göze giden beyin damarlarında bir farklılık tespit etti. Tekrar bakmak istediğini söyledi. Ailedeki göz ve beyin(pıhtı olayları vs) ile rahatsızlıkları sordu. Anne ve babamın göz rahatsızlıkları 50lerden sonra çıktı. Eşim miyop.. ama onun da ortaokulda çıkmış.
Cuma günü tekrar gidecez ama canım çok sıkıldıbaşına böyle bir şey gelen var mıdır?
Al benden de okadar,ayni düşüncedeyim,doğar dogmaz mi emzirmeyi mi,bilmiyorum ama ilk fırsatla lazerdeyimCanımcığım jiletlede son dönemlerde almadım başlarda almıştım. Şuan mümkün değil yapamam. Valla karartcam bende gözü utanmayıp gidip aldırcambence de sen en iyisini yapmışsın. Darısı başıma. Doğumdan önce de çok rahat olur hemen uzamaz. Kıl tüyle uğraşmayız bir süre. Uzuyor bacım şu dönemde benim göbeğim kıllandı ya o yüzden sormuştum bugün lazeri no dedi. Benim hayaller suya düştü. Emzirmeyi bitirdiğim an lazerdeyim. 2. De bu çileyi çekemem
Lazeri dogumdan sonra ilk 6 ay onermiyorlar cnm hormonlarin kendine gelmesi icinAl benden de okadar,ayni düşüncedeyim,doğar dogmaz mi emzirmeyi mi,bilmiyorum ama ilk fırsatla lazerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?