- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.881
Nasılsın canımKızlar bugun Sertaç esine gittm Ankara'da.
O. Da malesef iyi şeyler söylemiyor..... Sadece dediği şey 1 2 hafta daha bekleyin sonlandırma noktasında zor olur senın İcin bu bebegin bir 2 haftaya kadar yasama sansını da dusuk görüyorum ben en azından vicdanen rahat olursun..
İlk bez Prima ile başlamayı düşünüyorum digerlerini bebeğin cildine göre hareket ederek Alicam artık o anlık indirimleri takıp etmek olacak bez stoklayip da hic kullanamadan kalınca bi anlamıda olmuyor bebege göre hareket etmek en normali benceKızlar günaydın dün baya konular konuşulmuş ben uyku moduna geçmişimSleepy konusunda söyleyeceklerim var. En yakın arkadaşım doğum yaptı 40 günlük falan bebesi ama sleepy pişik yaptı hatta elinde kaldı diye arada tekrar kullanmaya kalktı yine pişik yaptı. Kuzenimin çocuğunda da öyle oldu bu yüzden stok yaparken naçizane fikrim çok aşırı yapmamak popişleri ne iticek bilmiyoruz minnoşların
Çok teşekkür ederimBenim çantam bu. İki çocuk büyüttüm. 3. yü de büyütür 5. yi de. Taş gibi ve ben çok begeniyorum canım ben aldıgımda 500 TL falan mıydı hatırlamıyorum ama o zaman da pahalı gelmişti ama kat kat değdi. Okiedog un 3 çantasını daha kullanan arkadaşlarım var hepsi de çok memnun.
Okiedog Scribbles Sumo Kırmızı Anne Bebek Bakım Ãantası 39021 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Okiedog Scribbles Sumo Kırmızı Anne Bebek Bakım Ãantası 39021 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İnan hep kız düşündüm erkek ismi hep belliydi diyeLevrek azıcık erkek ismi de önerir misin
Çok güzelmiş yaa. Pembe tonları sevmeyen benim bile kalbim eridiKızlar, hastane çıkışı için bu takım nasıl? Başka önerebileceğiniz modeller varsa fikirlerinize açığım
Canım nasıldı? Bizimde yarın şeker yüklememizŞeker yüklemesine gidiyorum eczaneden glükozlu çilekli içeceğimi aldımohhh keyfim olsun .
-Hocam yanına bi sigara yakabiliyo muyuz cips falan bişey yok mu boş gitmez
-yok mu tamam neyse sonra hallederiz onları
Çok güzelmiş yaa. Pembe tonları sevmeyen benim bile kalbim eridi
Canım korktuğum kadar kötü değildi.Biraz içini kıyıyor insanın.ve artık bi saat beklerken midem bulandı baya.Ama dayanılmayacak bişey değil.Tadı da gayet güzel içtiğim şeyin.içerken sorun yok sonrası biraz mide bulandırıcı ama halledersin sorun olmaz diye düşünüyorumCanım nasıldı? Bizimde yarın şeker yüklememiz
hem kol hem sırt hayatımÇok teşekkür ederimpozitifbiri ama bu kol çantası galiba şimdi hemen markanın başka modellerine bakıcam parasını çıkarsın yeter tepe tepe kullanayım yırtılmasın istiyorum bu da öyle demekki bakıcam
Çok teşekkür ederimpozitifbiri ama bu kol çantası galiba şimdi hemen markanın başka modellerine bakıcam parasını çıkarsın yeter tepe tepe kullanayım yırtılmasın istiyorum bu da öyle demekki bakıcam
İsime özel hastane çıkışı yaptıran varsa onun içinde fikir alabilirim kızlar, bir de isimli yaptırayım diyorum en azından bir tulum felan fotoğraf için. 10 lu ya kumaşına güvenemeyip
İçtikten sonra 1 kez mi 2 kez mi kan verdin canım ? Bir de muayne olmadan önce yaptırıyorsun sonra doktorla görüşüyorsun dimi ben 10:15 e aldım randevu ama doktor dedi ki geldiğinde sekretere şeker yüklemesi yapılacağını söyle deşdCanım korktuğum kadar kötü değildi.Biraz içini kıyıyor insanın.ve artık bi saat beklerken midem bulandı baya.Ama dayanılmayacak bişey değil.Tadı da gayet güzel içtiğim şeyin.içerken sorun yok sonrası biraz mide bulandırıcı ama halledersin sorun olmaz diye düşünüyorum
Aa evet hem kol hem sırt daha da mantıklı çok teşekkürlerşu linke baksana
Okiedog Sakawa Sumo Anne Bebek Bakım Çantası/kırmızı - Fiyatı, Yorumları
Okiedog Sakawa Sumo Anne Bebek Bakım Çantası/kırmızı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Takip ediyordum ama artık yetişemedimİyiyim ben de canım arada yazın yahu , katılın aramıza yaşam belirtisi gösterin, özletmeyin kendiniziNeler yaptın bebiş kaç haftalık oldu cinsiyeti belli mi , nasıl gidiyor??
Bende sordum gecenlerde burda,kimse cvp vermedi,sonra yorumlara baktim gayet uyumlu,herkes memnun,bende yaptım ,siparişim gelsin bekliyorum,bakalimLolons'tan alisveris yapan var mi? Fiyatlari uygun geldi ürünleri nasil acaba?
Bende sepete ekledim bekliyorum oylece. Büyük mutlak bende siparis verecegim cok duydum sitenin adınıBende sordum gecenlerde burda,kimse cvp vermedi,sonra yorumlara baktim gayet uyumlu,herkes memnun,bende yaptım ,siparişim gelsin bekliyorum,bakalim
Ben aldım 900liralik bisey,en fazla begenmesem iade ederim,ama fiyatlar gercekten cok uygunBende sepete ekledim bekliyorum oylece. Büyük mutlak bende siparis verecegim cok duydum sitenin adını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?