2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Nasılsın canım

İlk bez Prima ile başlamayı düşünüyorum digerlerini bebeğin cildine göre hareket ederek Alicam artık o anlık indirimleri takıp etmek olacak bez stoklayip da hic kullanamadan kalınca bi anlamıda olmuyor bebege göre hareket etmek en normali bence

Çok teşekkür ederim pozitifbiri ama bu kol çantası galiba şimdi hemen markanın başka modellerine bakıcam parasını çıkarsın yeter tepe tepe kullanayım yırtılmasın istiyorum bu da öyle demekki bakıcam

Levrek azıcık erkek ismi de önerir misin
İnan hep kız düşündüm erkek ismi hep belliydi diye Ama Barlas koymasaydım bu dört isimden birini koyardım; 1-Aslan, 2-Güneş, 3-Sarp, 4-Deniz

Favorilerime göre sıraladım

Şeker yüklemesine gidiyorum eczaneden glükozlu çilekli içeceğimi aldım ohhh keyfim olsun .
-Hocam yanına bi sigara yakabiliyo muyuz cips falan bişey yok mu boş gitmez
-yok mu tamam neyse sonra hallederiz onları
Canım nasıldı? Bizimde yarın şeker yüklememiz

Canım nasıldı? Bizimde yarın şeker yüklememiz
Canım korktuğum kadar kötü değildi.Biraz içini kıyıyor insanın.ve artık bi saat beklerken midem bulandı baya.Ama dayanılmayacak bişey değil.Tadı da gayet güzel içtiğim şeyin.içerken sorun yok sonrası biraz mide bulandırıcı ama halledersin sorun olmaz diye düşünüyorum

İsime özel hastane çıkışı yaptıran varsa onun içinde fikir alabilirim kızlar, bir de isimli yaptırayım diyorum en azından bir tulum felan fotoğraf için. 10 lu ya kumaşına güvenemeyip

şu linke baksana

Gaye Bebe nin hastane çıkışlarını öneririm ben aldım bitane. Çok güzel çıktı. İsimli olanlara güvenemiyorum. Sevmiyorum da yani bilmiyorum ama ısınamadım o tarz şeylere. Ama sana fikir olması açısından benimkini göndereyim bak
İsime özel hastane çıkışı yaptıran varsa onun içinde fikir alabilirim kızlar, bir de isimli yaptırayım diyorum en azından bir tulum felan fotoğraf için. 10 lu ya kumaşına güvenemeyip

İçtikten sonra 1 kez mi 2 kez mi kan verdin canım ? Bir de muayne olmadan önce yaptırıyorsun sonra doktorla görüşüyorsun dimi ben 10:15 e aldım randevu ama doktor dedi ki geldiğinde sekretere şeker yüklemesi yapılacağını söyle deşd

İyiyim ben de canım arada yazın yahu , katılın aramıza yaşam belirtisi gösterin, özletmeyin kendinizi Neler yaptın bebiş kaç haftalık oldu cinsiyeti belli mi , nasıl gidiyor??
Takip ediyordum ama artık yetişemedim 22 ama biraz önden gidiyor yarın detaylım var o gün net belli olur artık erkek olacak hayırlısıyla inşallah şişlik ve kilolarla barışırsam inşallah iyi gidecek senin nasıl gidiyor adanaydın her şey yolundadır inşallah

Lolons'tan alisveris yapan var mi? Fiyatlari uygun geldi ürünleri nasil acaba?
Bende sordum gecenlerde burda,kimse cvp vermedi,sonra yorumlara baktim gayet uyumlu,herkes memnun,bende yaptım ,siparişim gelsin bekliyorum,bakalim

Bende sepete ekledim bekliyorum oylece. Büyük mutlak bende siparis verecegim cok duydum sitenin adını
Ben aldım 900liralik bisey,en fazla begenmesem iade ederim,ama fiyatlar gercekten cok uygun

Bence kaliteli olabilir cunku whatsapp'tan msj yazmışlar bilmem ne üçlü badi takımın hasar tespit edilmiş,o beden tek kaldi için gondermicekler,para iade yapilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…