2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu da çok mantıklıymış ben de aynayı düşündüm ama duşta olmaz diye yapmadım. Dışarda da kuru kuru jiletlemez diye düşündüm ama bir deneyeyim.
Duşa tabure koyup oturarak yapabilirsin aynayla ama bizim duş ufacık olduğu için dışarda yapacağım. Kuru yapmana gerek yok yere bi havlu ser yanına bi tas su al ve tıraş losyonu krem vs jilet tıkandıkça suyun içine batır batır çıkar. Ben bu şekilde yapıyorum dışarda jilet yaparken. Biraz zahmetli ama öteki türlü kendimi keserim görmezsem

Ben banyo dışında yapıyorum daha doğrusu eşim yardımcı oluyor. Havlu seriyorum yere 2 tane küçük su şişesini kestik birini temiz su yaptık birini de jileti temizledim

Çok teşekkür ederim artık mecbur dayanıyorum ama kollarımda yer kalmadı 4 günde bir an önce riski atlatsam da evimde yatsam
İnşallah ceritoo ben de hep böyle dua etmiştim Sabır canım benim sonu çok güzel olacak

Kızlar biz 20+4 deyiz ama ben hala hissettiğimi sanmıyorum ben anlamıyor olabilir miyim acaba
Benimki birdenbire başladı tam 20. Haftanın sonunda, öncesinde tık yoktu, biraz daha bekle bence çok yakında hissedeceksin. Hissedince bebiş olduğunu anlarsın zaten çok değişik bir his o karıştırmazsın

Ben banyo dışında yapıyorum daha doğrusu eşim yardımcı oluyor. Havlu seriyorum yere 2 tane küçük su şişesini kestik birini temiz su yaptık birini de jileti temizledim
En iyisi canım ya ben yarım yamalak yaptım mı sevmiyorum iyice görüp tertemiz yapmam gerek
Jdksjdj bebeğim senin oğluş fit olcak sağlıklı beslencek kesin instaagramda bir cem özkök var gözümde o canlandı
Ay inş bacakları upuzundu oğluşun koşucu olacak Kimmiş o kız bi bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…