- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.299
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.601
Duşa tabure koyup oturarak yapabilirsin aynayla ama bizim duş ufacık olduğu için dışarda yapacağım. Kuru yapmana gerek yok yere bi havlu ser yanına bi tas su al ve tıraş losyonu krem vs jilet tıkandıkça suyun içine batır batır çıkar. Ben bu şekilde yapıyorum dışarda jilet yaparken. Biraz zahmetli ama öteki türlü kendimi keserim görmezsemBu da çok mantıklıymış ben de aynayı düşündüm ama duşta olmaz diye yapmadım. Dışarda da kuru kuru jiletlemez diye düşündüm ama bir deneyeyim.
Canım ölçmüyorum ama arada özellikle akşamları çarpıntım olabiliyor
Bende 2 gündür öyleyim bugün birde tansiyonum da düştüBenim astımım olduğu işin genelde nabzımdan sorun hissediyorum.özellikle sırt üstü yatınca
Benim yöntemim şuydu. Vişne suyunu içiyorum dümdüz uzanıyorum. Pırıltılar olurdu 20-24 dk ya. Denedin mi hiç?Kızlar biz 20+4 deyiz ama ben hala hissettiğimi sanmıyorumben anlamıyor olabilir miyim acaba
Senin vişne suyu taktiğin bi bende işe yaramadı heeBenim yöntemim şuydu. Vişne suyunu içiyorum dümdüz uzanıyorum. Pırıltılar olurdu 20-24 dk ya. Denedin mi hiç?
Bebişim nasıl yaramaz ya senin oğluş sevmedi demek ki vişneyiSenin vişne suyu taktiğin bi bende işe yaramadı hee
Yok valla girdik detaylıya hem vişne suyu hem çikolata, durduğu yerde duruyordu oğlanBebişim nasıl yaramaz ya senin oğluş sevmedi demek ki vişneyi
Ben banyo dışında yapıyorum daha doğrusu eşim yardımcı oluyor. Havlu seriyorum yere 2 tane küçük su şişesini kestik birini temiz su yaptık birini de jileti temizledimDuşa tabure koyup oturarak yapabilirsin aynayla ama bizim duş ufacık olduğu için dışarda yapacağım. Kuru yapmana gerek yok yere bi havlu ser yanına bi tas su al ve tıraş losyonu krem vs jilet tıkandıkça suyun içine batır batır çıkar. Ben bu şekilde yapıyorum dışarda jilet yaparken. Biraz zahmetli ama öteki türlü kendimi keserim görmezsem
Jdksjdj bebeğim senin oğluş fit olcak sağlıklı beslencek kesinYok valla girdik detaylıya hem vişne suyu hem çikolata, durduğu yerde duruyordu oğlan
Bazen iç organlara vurdukları için hissedilemiyormuşKızlar biz 20+4 deyiz ama ben hala hissettiğimi sanmıyorumben anlamıyor olabilir miyim acaba
İnşallah ceritoo ben de hep böyle dua etmiştimÇok teşekkür ederim artık mecbur dayanıyorum ama kollarımda yer kalmadı 4 gündebir an önce riski atlatsam da evimde yatsam
Benimki birdenbire başladı tam 20. Haftanın sonunda, öncesinde tık yoktu, biraz daha bekle bence çok yakında hissedeceksin. Hissedince bebiş olduğunu anlarsın zaten çok değişik bir his o karıştırmazsınKızlar biz 20+4 deyiz ama ben hala hissettiğimi sanmıyorumben anlamıyor olabilir miyim acaba
Şuana kadar 2 kişide işe yaradı,Vişne suyu üstüne sırt üstü yatılacak, bugün deneyip yazacağım
Sorma festicimKültür şoku yaşadın di miii
En iyisi canım ya ben yarım yamalak yaptım mı sevmiyorum iyice görüp tertemiz yapmam gerekBen banyo dışında yapıyorum daha doğrusu eşim yardımcı oluyor. Havlu seriyorum yere 2 tane küçük su şişesini kestik birini temiz su yaptık birini de jileti temizledim
Ay inşJdksjdj bebeğim senin oğluş fit olcak sağlıklı beslencek kesininstaagramda bir cem özkök var gözümde o canlandı
23+5im daha yeni hissediyorum canım benim :))Kızlar biz 20+4 deyiz ama ben hala hissettiğimi sanmıyorumben anlamıyor olabilir miyim acaba
Ayyy ben bu adamı gördüm daha önce nereden denk geldiyseJdksjdj bebeğim senin oğluş fit olcak sağlıklı beslencek kesininstaagramda bir cem özkök var gözümde o canlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?