- 26 Haziran 2010
- 689
- 1.409
- 313
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.621
Kuzum şu süreci bana da anlatır mısın? Ben yarın kadın doğuma randevu aldım şeker yüklemesi için, doktor ister diye düşünüp önden tam kan, açlık&tokluk baktırdım daha çıkmadı açlık tokluk bekliyorum. Yarın kadın doğumcu bunlara bakıp karar verir mi?Sizlere bisey sorucam çünkü kafam karisti,dr gitmeme daha 1hafta var,bugün ben doktorum istedigi tahlilleri yaptırdım idrar,tam kan,diyabet,ac ve tok sekeri...simdi ac sekeri 83 çıktı,tok şekeri 79sizce normal mi? Tokken daha yüksek cikmasi gerekmiyor mu?
Yalnız değilim:))23+5im daha yeni hissediyorum canım benim :))
Yahu kikelom o adamın kendine baktığı kadae ben kendime bakmıyorum . Özsaygı, özbakım, özşefkat, özdeğer hepsi o adamda top noktada. Tipi konuşması vs değil mevzu, o adam kendi kıymetini biliyor. Bu kötü bir şey miAyyy ben bu adamı gördüm daha önce nereden denk geldiyseçok iticiii, aşkolsun benim oğluşumu buna mı benzettinn
Ay bu çok iş be canım ben görmeden devam kesene kadarhahaha ama kesersem yapıcam sözDuşa tabure koyup oturarak yapabilirsin aynayla ama bizim duş ufacık olduğu için dışarda yapacağım. Kuru yapmana gerek yok yere bi havlu ser yanına bi tas su al ve tıraş losyonu krem vs jilet tıkandıkça suyun içine batır batır çıkar. Ben bu şekilde yapıyorum dışarda jilet yaparken. Biraz zahmetli ama öteki türlü kendimi keserim görmezsem
Evet evet bol bol yiyin tombik olsunlarMahirkuşu hem damardan hem bogazdan besliyorsun, topaç olacak minik sıpadünden beri senin yazdiklarindan sonra ben de bol bol beslenmeye basladim kaşarlarr muzlarr falan, Mahir öncü oldu
İnşallah canım çok teşekkür ederimAy öyle yapayım dedim bakmadan ama bu sefer de emin olamadım hepsini aldım mı diye. Eşime dedim sen alacaksın ben göremiyorum diye, tamam dedi ama yaptırmam galibaaslında yaptırırdım da @ptal lazerden sonra yarısı beyazladı, öyle gçrdün istemiyorum. Napalım artık olduğu kadar alıcaz o zaman ben gilette mac3 kullanıyorum, kadın jiletleri nedense daha kör gibi bir his var içimdehahaha
Tamam canım bakayım ben de. Ücretli miydi? Ben dün gece youtube dan doktorların koyduğu birkaç video buldum. Doğum kursu yazınca çıkıyor. Nefes teknikleri falan önemliymiş aslında onları öğrenmek istiyorum ona da bakıcam.
Kız ben yardım da alırım da kocadan aşağıyı lazer pertlettibeyaz siyah beşiktaş gibi aman yok ben yaparım
Bu da çok mantıklıymış ben de aynayı düşündüm ama duşta olmaz diye yapmadım. Dışarda da kuru kuru jiletlemez diye düşündüm ama bir deneyeyim.
Ben içiyorum doktor günde bir fincan içebilirsin dedi, bazen de dışarıdan latte alıyorum 2 değil de 1.5 shot espresso koyduruyorum içine 1.5 fincan türk kahvesi gibi işte maks o kadar.
Geçmiş olsun canım geçecek bu günler bi bakmışsın evdesin rahat rahat hastane çantası hazırlıyorsun, gör bak şıp diye bitecek, bebek iyi olsun, sen stres yapma başka hiçbir şeyin önemi yok.
İnşallah canım gülerek hatırlamak istiyorum bu günleriİnşallah ceritoo ben de hep böyle dua etmiştimSabır canım benim sonu çok güzel olacak
Şimdi hatırladım ben bu adamın bi sabah rutini videosuna denk gelmiştim kendini fırçalıyodu hey allahım yaaYahu kikelom o adamın kendine baktığı kadae ben kendime bakmıyorum . Özsaygı, özbakım, özşefkat, özdeğer hepsi o adamda top noktada. Tipi konuşması vs değil mevzu, o adam kendi kıymetini biliyor. Bu kötü bir şey mi
Benim oğlan cips seviyorrBenim yöntemim şuydu. Vişne suyunu içiyorum dümdüz uzanıyorum. Pırıltılar olurdu 20-24 dk ya. Denedin mi hiç?
Iste benim dr en son gittiğimde 3hafta sonra gel,gelmeden bu tahlilleri yaptır dedi,ben sabah 9da dahiliyeden randevu aldim hepsini verdim,tokluk kan şekeri icinde dr kayit açtırdı eve gelip kahvaltı yaptım,kahvaltida 1saat sonra gittim kan verdim(daha doğrusu parmaktan aldilar) ben eve gelene kadar tüm sonuçları e nabiza düşmüş zatenKuzum şu süreci bana da anlatır mısın? Ben yarın kadın doğuma randevu aldım şeker yüklemesi için, doktor ister diye düşünüp önden tam kan, açlık&tokluk baktırdım daha çıkmadı açlık tokluk bekliyorum. Yarın kadın doğumcu bunlara bakıp karar verir mi?
Jsjshjs sen ne düşünüyorsun gelinin düşünsünŞimdi hatırladım ben bu adamın bi sabah rutini videosuna denk gelmiştim kendini fırçalıyodu hey allahım yaabir kadından daha uzun sabah rutini olan adam aşırı itici geliyor bana aman aman oğluş böyle olmasın cinnet gelir bana. Benim bi eski sevgilim vardı ünide sabah saçına fön çekmeye kalkardı ben tarayıp giderdim sadece, gerçekten çok itici festii. Kendine baksın iyi de bu adam biraz abartmış bence, yaşlanma korkusu falan mı var acaba sabah kalkıp avuç avuç hap yutmak bana garip geliyor
Bence normal canım. Bebek büyüdükçe yukarıya çıkıyor.Kızlar bir sorum olacak benim eskiden alt karnım baya sertleşmişti, yukarılarda bir şey yoktu, şimdi sanki alt karnım yumuşamış gibi ama midem ve o civarda sertleşme var normal mi acaba
Kuzum şu süreci bana da anlatır mısın? Ben yarın kadın doğuma randevu aldım şeker yüklemesi için, doktor ister diye düşünüp önden tam kan, açlık&tokluk baktırdım daha çıkmadı açlık tokluk bekliyorum. Yarın kadın doğumcu bunlara bakıp karar verir mi?
Iste benim dr en son gittiğimde 3hafta sonra gel,gelmeden bu tahlilleri yaptır dedi,ben sabah 9da dahiliyeden randevu aldim hepsini verdim,tokluk kan şekeri icinde dr kayit açtırdı eve gelip kahvaltı yaptım,kahvaltida 1saat sonra gittim kan verdim(daha doğrusu parmaktan aldilar) ben eve gelene kadar tüm sonuçları e nabiza düşmüş zaten
Yarın bir gideyim bakalım nolcak yazcam size :)Ayy ben de böyle yapmayı düşünüyorum. Aynı soru bende de var, doktor bunlara bakıp mı karar verecek acaba bana bildirir misin yarın
Benım şeker yüklemesi için gittiğimde tam kan idrar crp karaciğer enzimleri bakıldıKuzum şu süreci bana da anlatır mısın? Ben yarın kadın doğuma randevu aldım şeker yüklemesi için, doktor ister diye düşünüp önden tam kan, açlık&tokluk baktırdım daha çıkmadı açlık tokluk bekliyorum. Yarın kadın doğumcu bunlara bakıp karar verir mi?
Evet doktora gittiğimde de olmuştu tansiyonuma baktılar 9a 6 çıktı nabzın hızlanması normal dediBende dün oldu bugün de öyle oldum sandım ama tansiyonum aşırı düşmüş
Benim doktorumda önce tokluk kan şekerine bakıcaz ona göre şeker yüklemesi demiştAyy ben de böyle yapmayı düşünüyorum. Aynı soru bende de var, doktor bunlara bakıp mı karar verecek acaba bana bildirir misin yarın
Ben sabah akşam küçük fincan Türk kahvesi içiyorum ilk 3 ay da içmiştim sonra tiksindim son birkaç haftadır yine içiyorum canımKızlar hamileliğin başlarında kahveden tiksinmiştim beş aydır da içmiyordum ama dün ilk defa tiksindirici gelmedi ve içebildiğimi farkettim. Günde bi fincan içsem zararı olur mu
Ben uyuz olmuştum. Göğüslerim hala kaşınıyor geçmedi tam olarakAy o kaşıntı normal mi? Uyuz oldum sanıyorum ya. Kimdi birinden de duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?