2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kuzum şu süreci bana da anlatır mısın? Ben yarın kadın doğuma randevu aldım şeker yüklemesi için, doktor ister diye düşünüp önden tam kan, açlık&tokluk baktırdım daha çıkmadı açlık tokluk bekliyorum. Yarın kadın doğumcu bunlara bakıp karar verir mi?

Ayyy ben bu adamı gördüm daha önce nereden denk geldiyse çok iticiii, aşkolsun benim oğluşumu buna mı benzettinn
Yahu kikelom o adamın kendine baktığı kadae ben kendime bakmıyorum . Özsaygı, özbakım, özşefkat, özdeğer hepsi o adamda top noktada. Tipi konuşması vs değil mevzu, o adam kendi kıymetini biliyor. Bu kötü bir şey mi

Ay bu çok iş be canım ben görmeden devam kesene kadarhahaha ama kesersem yapıcam söz

Mahirkuşu hem damardan hem bogazdan besliyorsun, topaç olacak minik sıpa dünden beri senin yazdiklarindan sonra ben de bol bol beslenmeye basladim kaşarlarr muzlarr falan, Mahir öncü oldu
Evet evet bol bol yiyin tombik olsunlar
İnşallah canım çok teşekkür ederim
İnşallah ceritoo ben de hep böyle dua etmiştim Sabır canım benim sonu çok güzel olacak
İnşallah canım gülerek hatırlamak istiyorum bu günleri

Şimdi hatırladım ben bu adamın bi sabah rutini videosuna denk gelmiştim kendini fırçalıyodu hey allahım yaa bir kadından daha uzun sabah rutini olan adam aşırı itici geliyor bana aman aman oğluş böyle olmasın cinnet gelir bana. Benim bi eski sevgilim vardı ünide sabah saçına fön çekmeye kalkardı ben tarayıp giderdim sadece, gerçekten çok itici festii. Kendine baksın iyi de bu adam biraz abartmış bence, yaşlanma korkusu falan mı var acaba sabah kalkıp avuç avuç hap yutmak bana garip geliyor

Benim yöntemim şuydu. Vişne suyunu içiyorum dümdüz uzanıyorum. Pırıltılar olurdu 20-24 dk ya. Denedin mi hiç?
Benim oğlan cips seviyorr ne zaman cips yesem çıldırıyor. Galiba bizim mutluluğumuz onlara yansiyor diye mi böyle bilmiyorum en sevdiği cips bile belli, lays fırından

Iste benim dr en son gittiğimde 3hafta sonra gel,gelmeden bu tahlilleri yaptır dedi,ben sabah 9da dahiliyeden randevu aldim hepsini verdim,tokluk kan şekeri icinde dr kayit açtırdı eve gelip kahvaltı yaptım,kahvaltida 1saat sonra gittim kan verdim(daha doğrusu parmaktan aldilar) ben eve gelene kadar tüm sonuçları e nabiza düşmüş zaten

Jsjshjs sen ne düşünüyorsun gelinin düşünsün

Dozu yüksek evet ama kendisini seviyor o yönden ben okeyim. Artık yaşlanma korkusu mudur yoksa başka bir sebebi mi vardır bilmiyorum ama değerini biliyor kendisinin gibi geliyor bana

Ayy ben de böyle yapmayı düşünüyorum. Aynı soru bende de var, doktor bunlara bakıp mı karar verecek acaba bana bildirir misin yarın

Ayy ben de böyle yapmayı düşünüyorum. Aynı soru bende de var, doktor bunlara bakıp mı karar verecek acaba bana bildirir misin yarın
Yarın bir gideyim bakalım nolcak yazcam size :)

Benım şeker yüklemesi için gittiğimde tam kan idrar crp karaciğer enzimleri bakıldı

Kızlar hamileliğin başlarında kahveden tiksinmiştim beş aydır da içmiyordum ama dün ilk defa tiksindirici gelmedi ve içebildiğimi farkettim. Günde bi fincan içsem zararı olur mu
Ben sabah akşam küçük fincan Türk kahvesi içiyorum ilk 3 ay da içmiştim sonra tiksindim son birkaç haftadır yine içiyorum canım

Ay o kaşıntı normal mi? Uyuz oldum sanıyorum ya. Kimdi birinden de duydum
Ben uyuz olmuştum. Göğüslerim hala kaşınıyor geçmedi tam olarak
Canım kızlar bugün çok rahatsızım. Bacaklarım karnım ağrı sızı içinde. Acıyor normal mi @

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…