2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bebeğim süt bezleri geliştii Prolaktin de artık coşuyor. Vücut 3. trimester de doguma hazırlanıyor. Geçen benim sütüm inmiş gibi yandı göğüslerim sızım sızım
Gerçekten bu hamilelikte her gün yeni birşeyler oluyor vücutlarımıza ben ben değilim Aslaaa
Dün benim kız nasıl alt tarafıma vuruyor böyle vajinanın altına
Ay resmen dedim aha geliyo bu kız çıkacak ayağı ordan birazdan

Ayyy benimdeee yaaa tansiyonm düştü sandım, hemen kalktım yürümeue başladm yoksa yapmaya devam edicekti yaramas cocum bide daha kücücükler iyice büyüyünce yandık

Benim de öyle vücudun insülin üretiyor ve şekerini normal sınırlara çekiyor iyi bir şey yani üretilen insülün vücuduna yetiyor demek

Degerleri su an hic bilmiyorum ama bisey sorcam bende haftaya yaptircam da dahiliye seker yuklemesi dahil bunlarin hepsini yapiyor mu? Seker yuklemesini saglik ocagi yapiyor onu biliyorum da, idrar icin dahiliyeye gitmek lazim sanirim

Bu arada tam bir gevezeyiz yaaaa, Mayıs anneleri grubu 700 lü sayfalarda, haziran anneleri 400 lerde temmuz anneleri 880 ler mı ne daha Eccık çenemiz düşmüş acaba neden
Ya sabahtan beri ben nerdeyim burası neresi niye 800. Sayfadayım diyorum ben nerden buldum da temmuz annelerine gittim ya bi forumda kaybolmadığım kalmıştı yanlış yerdeymişim

Kıyamammmm Allah yardımcın olsun kuşum ama azıcık sabırrr
Çok teşekkür ederim artık mecbur dayanıyorum ama kollarımda yer kalmadı 4 günde bir an önce riski atlatsam da evimde yatsam

Beybim benim de toklugum aclik sekerimden düşük cikmisti. Endiselenmistim ama doktorum hic önemsemedi bile. Sorduğumda önemli olan yüksek cikmamasiydi dedi. Seninki nasil yorum yapacak bakalim bize de yaz

Degerleri su an hic bilmiyorum ama bisey sorcam bende haftaya yaptircam da dahiliye seker yuklemesi dahil bunlarin hepsini yapiyor mu? Seker yuklemesini saglik ocagi yapiyor onu biliyorum da, idrar icin dahiliyeye gitmek lazim sanirim
Idrar yapmıyor sağlık ocağı,ben dahiliyedan randevu aldım, 2mayista dr randevum var sonuclari göstericem,ona göre seker yüklemesine karar verecek

Kollarıııım perişaaaaan ,artık tutmuyor damar yollarıııııı şişip duruyoooor pıt atıyoooor.kızlar daha ne kadar serumlayacaklar beni helpppppp
Mahirkuşu hem damardan hem bogazdan besliyorsun, topaç olacak minik sıpa dünden beri senin yazdiklarindan sonra ben de bol bol beslenmeye basladim kaşarlarr muzlarr falan, Mahir öncü oldu

Kızlar instagramda hilalbyoga nın tanıtım derslerini bulmuştum. Bu hafta tanıtım bitti ben çok beğendim ama saatleri uymuyor. Katılmak isteyen olursa haftanın iki günü 450 tl. Nefes egzersizleri, sırt, bacak,kol güçlendirme hareketleri, meşhur pilates topu hareketleri , son olarak da bebeğe nefes ve enerji gönderme çalışmaları falan oluyor. Pilates- yoga arayışında olanlar bakabilir

Ay öyle yapayım dedim bakmadan ama bu sefer de emin olamadım hepsini aldım mı diye. Eşime dedim sen alacaksın ben göremiyorum diye, tamam dedi ama yaptırmam galiba aslında yaptırırdım da @ptal lazerden sonra yarısı beyazladı, öyle gçrdün istemiyorum. Napalım artık olduğu kadar alıcaz o zaman ben gilette mac3 kullanıyorum, kadın jiletleri nedense daha kör gibi bir his var içimdehahaha

Tamam canım bakayım ben de. Ücretli miydi? Ben dün gece youtube dan doktorların koyduğu birkaç video buldum. Doğum kursu yazınca çıkıyor. Nefes teknikleri falan önemliymiş aslında onları öğrenmek istiyorum ona da bakıcam.
Evet yapabiliyorum canım gördüğüm kadarıyla yapacagım artık ilerde de. Sinekkaydı olmamış diyecekse de desinler o zaman yardıma gelelerdi
Kız ben yardım da alırım da kocadan aşağıyı lazer pertletti beyaz siyah beşiktaş gibi aman yok ben yaparım
Bu da çok mantıklıymış ben de aynayı düşündüm ama duşta olmaz diye yapmadım. Dışarda da kuru kuru jiletlemez diye düşündüm ama bir deneyeyim.

Kızlar hamileliğin başlarında kahveden tiksinmiştim beş aydır da içmiyordum ama dün ilk defa tiksindirici gelmedi ve içebildiğimi farkettim. Günde bi fincan içsem zararı olur mu
Ben içiyorum doktor günde bir fincan içebilirsin dedi, bazen de dışarıdan latte alıyorum 2 değil de 1.5 shot espresso koyduruyorum içine 1.5 fincan türk kahvesi gibi işte maks o kadar.
Kollarıııım perişaaaaan ,artık tutmuyor damar yollarıııııı şişip duruyoooor pıt atıyoooor.kızlar daha ne kadar serumlayacaklar beni helpppppp
Geçmiş olsun canım geçecek bu günler bi bakmışsın evdesin rahat rahat hastane çantası hazırlıyorsun, gör bak şıp diye bitecek, bebek iyi olsun, sen stres yapma başka hiçbir şeyin önemi yok.

Bende dün oldu, ben işte yapmıyorum benim sabah kahvaltıdan sonra oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…