- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.581
Gerçekten bu hamilelikte her gün yeni birşeyler oluyor vücutlarımızaBebeğim süt bezleri geliştii Prolaktin de artık coşuyor. Vücut 3. trimester de doguma hazırlanıyor. Geçen benim sütüm inmiş gibi yandı göğüslerim sızım sızım
Ayyy benimdeee yaaaGerçekten bu hamilelikte her gün yeni birşeyler oluyor vücutlarımızaben ben değilim Aslaaa
Dün benim kız nasıl alt tarafıma vuruyor böyle vajinanın altına
Ay resmen dedim aha geliyo bu kız çıkacak ayağı ordan birazdan
Hiç sormaAyyy benimdeee yaaatansiyonm düştü sandım, hemen kalktım yürümeue başladm yoksa yapmaya devam edicekti yaramas cocum bide daha kücücükler iyice büyüyünce yandık
Amin benim oglumda mahir emir ömürleri hayırlı olsun insallah
Amin insallah sağlıkla gelsinler canim insallah
Benim de öyle vücudun insülin üretiyor ve şekerini normal sınırlara çekiyor iyi bir şey yani üretilen insülün vücuduna yetiyor demekSizlere bisey sorucam çünkü kafam karisti,dr gitmeme daha 1hafta var,bugün ben doktorum istedigi tahlilleri yaptırdım idrar,tam kan,diyabet,ac ve tok sekeri...simdi ac sekeri 83 çıktı,tok şekeri 79sizce normal mi? Tokken daha yüksek cikmasi gerekmiyor mu?
Degerleri su an hic bilmiyorum ama bisey sorcam bende haftaya yaptircam da dahiliye seker yuklemesi dahil bunlarin hepsini yapiyor mu? Seker yuklemesini saglik ocagi yapiyor onu biliyorum da, idrar icin dahiliyeye gitmek lazim sanirimSizlere bisey sorucam çünkü kafam karisti,dr gitmeme daha 1hafta var,bugün ben doktorum istedigi tahlilleri yaptırdım idrar,tam kan,diyabet,ac ve tok sekeri...simdi ac sekeri 83 çıktı,tok şekeri 79sizce normal mi? Tokken daha yüksek cikmasi gerekmiyor mu?
Ya sabahtan beri ben nerdeyim burası neresi niye 800. Sayfadayım diyorum ben nerden buldum da temmuz annelerine gittim ya bi forumda kaybolmadığım kalmıştı yanlış yerdeymişimBu arada tam bir gevezeyiz yaaaa, Mayıs anneleri grubu 700 lü sayfalarda, haziran anneleri 400 lerde temmuz anneleri 880 ler mı ne dahaEccık çenemiz düşmüş acaba neden
Kıyamammmm Allah yardımcın olsun kuşum ama azıcık sabırrrKollarıııım perişaaaaan ,artık tutmuyor damar yollarıııııışişip duruyoooor pıt atıyoooor.kızlar daha ne kadar serumlayacaklar beni helpppppp
Çok teşekkür ederim artık mecbur dayanıyorum ama kollarımda yer kalmadı 4 gündeKıyamammmm Allah yardımcın olsun kuşum ama azıcık sabırrr
Beybim benim de toklugum aclik sekerimden düşük cikmisti. Endiselenmistim ama doktorum hic önemsemedi bile. Sorduğumda önemli olan yüksek cikmamasiydi dedi. Seninki nasil yorum yapacak bakalim bize de yazSizlere bisey sorucam çünkü kafam karisti,dr gitmeme daha 1hafta var,bugün ben doktorum istedigi tahlilleri yaptırdım idrar,tam kan,diyabet,ac ve tok sekeri...simdi ac sekeri 83 çıktı,tok şekeri 79sizce normal mi? Tokken daha yüksek cikmasi gerekmiyor mu?
vallahi çok zor bugün ölçüm yapmadılar henüz dimiÇok teşekkür ederim artık mecbur dayanıyorum ama kollarımda yer kalmadı 4 gündebir an önce riski atlatsam da evimde yatsam
Idrar yapmıyor sağlık ocağı,ben dahiliyedan randevu aldım, 2mayista dr randevum var sonuclari göstericem,ona göre seker yüklemesine karar verecekDegerleri su an hic bilmiyorum ama bisey sorcam bende haftaya yaptircam da dahiliye seker yuklemesi dahil bunlarin hepsini yapiyor mu? Seker yuklemesini saglik ocagi yapiyor onu biliyorum da, idrar icin dahiliyeye gitmek lazim sanirim
Mahirkuşu hem damardan hem bogazdan besliyorsun, topaç olacak minik sıpaKollarıııım perişaaaaan ,artık tutmuyor damar yollarıııııışişip duruyoooor pıt atıyoooor.kızlar daha ne kadar serumlayacaklar beni helpppppp
Kültür şoku yaşadın di miiiYa sabahtan beri ben nerdeyim burası neresi niye 800. Sayfadayım diyorum ben nerden buldum da temmuz annelerine gittim ya bi forumda kaybolmadığım kalmıştı yanlış yerdeymişim
Ay öyle yapayım dedim bakmadan ama bu sefer de emin olamadım hepsini aldım mı diye. Eşime dedim sen alacaksın ben göremiyorum diye, tamam dedi ama yaptırmam galibaJiletlemeyi görmek mi lazım kızezbere yapıver işte olduğu kadar üst bölgeye Quattro olan daha geniş 3 jiletli olanı alt kısma daha ince ve 2 jiletli olanı kulanıyorum tabı artık görmediğim için ezbere yapıyorum sizde öyle yapın ne olacak
Tamam canım bakayım ben de. Ücretli miydi? Ben dün gece youtube dan doktorların koyduğu birkaç video buldum. Doğum kursu yazınca çıkıyor. Nefes teknikleri falan önemliymiş aslında onları öğrenmek istiyorum ona da bakıcam.Canım mesela ben cam sakura gebe okulu diye instagram hesabı var (hastane olarak da gittiğim hastane şehir hastanesi oluyor) onun kursuna online katıldım, 4 seanslık bir eğitim zoom üzerinden ebe veriyor ve soru da sorabiliyorsun
Kız ben yardım da alırım da kocadan aşağıyı lazer pertlettiEvet yapabiliyorum canım gördüğüm kadarıyla yapacagım artık ilerde de. Sinekkaydı olmamış diyecekse de desinler o zaman yardıma gelelerdi
Bu da çok mantıklıymış ben de aynayı düşündüm ama duşta olmaz diye yapmadım. Dışarda da kuru kuru jiletlemez diye düşündüm ama bir deneyeyim.Ben ayna kullanıyorum canım ama duşta zor oluyor, hem buğulanıyor hem de yine görmek zor göbekten, ilerleyen aylarda duşta yapamam, düşerim falan. Büyük ihtimalle yatak odasında yere oturup aynanın karşısında yapacağım duşa girmeden
Ben içiyorum doktor günde bir fincan içebilirsin dedi, bazen de dışarıdan latte alıyorum 2 değil de 1.5 shot espresso koyduruyorum içine 1.5 fincan türk kahvesi gibi işte maks o kadar.Kızlar hamileliğin başlarında kahveden tiksinmiştim beş aydır da içmiyordum ama dün ilk defa tiksindirici gelmedi ve içebildiğimi farkettim. Günde bi fincan içsem zararı olur mu
Geçmiş olsun canım geçecek bu günler bi bakmışsın evdesin rahat rahat hastane çantası hazırlıyorsun, gör bak şıp diye bitecek, bebek iyi olsun, sen stres yapma başka hiçbir şeyin önemi yok.Kollarıııım perişaaaaan ,artık tutmuyor damar yollarıııııışişip duruyoooor pıt atıyoooor.kızlar daha ne kadar serumlayacaklar beni helpppppp
Bende dün oldu bugün de öyle oldum sandım ama tansiyonum aşırı düşmüşOluyor canım ara ara azcık hızlı yürüyeyim yada yürürken konuşayım başlıyor hemen
Bende dün oldu, ben işte yapmıyorum benim sabah kahvaltıdan sonra olduUzanırken otururken sıkıntı yok 75,80lerde ama ayağa kalkınca özellikle iş yaparken bazen 137, 140 civarı falan gördüğüm oldu canım doktor yavaş hareket et bol sıvı al dedi nefesim kesiliyo öyle olunca normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?