- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.561
Uzanırken otururken sıkıntı yok 75,80lerde ama ayağa kalkınca özellikle iş yaparken bazen 137, 140 civarı falan gördüğüm oldu canım doktor yavaş hareket et bol sıvı al dedi nefesim kesiliyo öyle olunca normal dediKızlar aranızda nabız yüksekliği yaşayan var mı?
Oluyor canım ara ara azcık hızlı yürüyeyim yada yürürken konuşayım başlıyor hemenKızlar aranızda nabız yüksekliği yaşayan var mı?
Bende de oluyor banyodan sonra havluyla siliyorum geçiyor canım süt kanalları gelişiyor normalBir de benim göğsümün ucunda sarı birşey birikip kurumuştu süt müydü acaba var mı böyle birşey yaşayan kızlar ?
Benim doktorum günde 200ml içebilirsin demiştiKızlar hamileliğin başlarında kahveden tiksinmiştim beş aydır da içmiyordum ama dün ilk defa tiksindirici gelmedi ve içebildiğimi farkettim. Günde bi fincan içsem zararı olur mu
Olmaz benceKızlar hamileliğin başlarında kahveden tiksinmiştim beş aydır da içmiyordum ama dün ilk defa tiksindirici gelmedi ve içebildiğimi farkettim. Günde bi fincan içsem zararı olur mu
Evet bende de oluyor hatta çok tatlı da kaşınıyor. yavaş yavaş kolostrum üretiyor memişler :)Bir de benim göğsümün ucunda sarı birşey birikip kurumuştu süt müydü acaba var mı böyle birşey yaşayan kızlar ?
Bence bişey olmaz. Ben bazen 1 fincan bazen 2 fincan içiyorum , 2 gebeliğimde de içtim çay da kahve de ama ikiyi geçmedim hiç.Kızlar hamileliğin başlarında kahveden tiksinmiştim beş aydır da içmiyordum ama dün ilk defa tiksindirici gelmedi ve içebildiğimi farkettim. Günde bi fincan içsem zararı olur mu
Kuzum inan o kadar değmez ki... Ayrıca zaten sıkıntılı bir tip bahsettiğim kişi, başımızı çok ağrıtır. Geçti gitti artık napalımBen olsam yüzlerine söylerim birdaha davet etmeyeceğimi mesafemi de koyarım okurken gözlerim kanadı sinirden nekadar saygısız insanlar varmış
Ay o kaşıntı normal mi? Uyuz oldum sanıyorum ya. Kimdi birinden de duydumEvet bende de oluyor hatta çok tatlı da kaşınıyor. yavaş yavaş kolostrum üretiyor memişler :)
Bence bişey olmaz. Ben bazen 1 fincan bazen 2 fincan içiyorum , 2 gebeliğimde de içtim çay da kahve de ama ikiyi geçmedim hiç.
Ay o kaşıntı normal mi? Uyuz oldum sanıyorum ya. Kimdi birinden de duydum
Haftasonu randevum var şeker yüklemesi vs yapılıcak cildiyeye de alıcaktım inan ki uyuz oldum ben diyeNormal normal
Jsjjshsj onlar çok sessiz pozitif bizde birşey yokBu arada tam bir gevezeyiz yaaaa, Mayıs anneleri grubu 700 lü sayfalarda, haziran anneleri 400 lerde temmuz anneleri 880 ler mı ne dahaEccık çenemiz düşmüş acaba neden
Haftasonu randevum var şeker yüklemesi vs yapılıcak cildiyeye de alıcaktım inan ki uyuz oldum ben diyehiçbirşey de yok ama özellikle o siyah bölge kaşınıyor
Süt gelince yanıcak de birde düşüp bayılayım şurdaBebeğim süt bezleri geliştii Prolaktin de artık coşuyor. Vücut 3. trimester de doguma hazırlanıyor. Geçen benim sütüm inmiş gibi yandı göğüslerim sızım sızım
Süt gelince yanıcak de birde düşüp bayılayım şurda
Evet ya annem sen nasıl doğurcan diyorEcee senin neyine gerek ağdaşu çileye asla değmez. İşte o yüzden kişiye bağlı dedim. Kişi kasılmıyorsa acımıyorsa veya dayanıyorsa yaptırsın ama narinse hiç gerek yok. Şimdi son 3 aya girdiğimiz için ben heran hazır olmak adına ağda yaptırıcam. Daha uzun çıkar temiz olurum diye düşündüm. Jilette benim çok çabuk uzuyor 2-3 günde bir onu alacak dermanım yok açıkcası. Penguen gibi yürümeye başladım zaten. Ha ama baktım kasılıyorum kötü oluyorum o zaman jilet devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?