2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar aranızda nabız yüksekliği yaşayan var mı?
Uzanırken otururken sıkıntı yok 75,80lerde ama ayağa kalkınca özellikle iş yaparken bazen 137, 140 civarı falan gördüğüm oldu canım doktor yavaş hareket et bol sıvı al dedi nefesim kesiliyo öyle olunca normal dedi

Kızlar hamileliğin başlarında kahveden tiksinmiştim beş aydır da içmiyordum ama dün ilk defa tiksindirici gelmedi ve içebildiğimi farkettim. Günde bi fincan içsem zararı olur mu
Olmaz bence
Ben başından beri içiyorum

Bir de benim göğsümün ucunda sarı birşey birikip kurumuştu süt müydü acaba var mı böyle birşey yaşayan kızlar ?
Evet bende de oluyor hatta çok tatlı da kaşınıyor. yavaş yavaş kolostrum üretiyor memişler :)

Kızlar hamileliğin başlarında kahveden tiksinmiştim beş aydır da içmiyordum ama dün ilk defa tiksindirici gelmedi ve içebildiğimi farkettim. Günde bi fincan içsem zararı olur mu
Bence bişey olmaz. Ben bazen 1 fincan bazen 2 fincan içiyorum , 2 gebeliğimde de içtim çay da kahve de ama ikiyi geçmedim hiç.

Ben olsam yüzlerine söylerim birdaha davet etmeyeceğimi mesafemi de koyarım okurken gözlerim kanadı sinirden nekadar saygısız insanlar varmış
Kuzum inan o kadar değmez ki... Ayrıca zaten sıkıntılı bir tip bahsettiğim kişi, başımızı çok ağrıtır. Geçti gitti artık napalım

Kızlar bugün göğüs hastalıkları randevum vardı çok şükür ciğerlerim iyi durumda ama ben bi daralıyor gibi hissediyordum son günlerde gebelikten dedi. KBB de çıktım boğazımdaki balgam burun tıkanıklığı sebebiyle o da alerjik rinitten kaynaklı dedi burjn spreyi verdi. İnsallah faydasını görürürüm boğazımı çok rahatsız ediyor

Ay o kaşıntı normal mi? Uyuz oldum sanıyorum ya. Kimdi birinden de duydum

Bebeğim süt bezleri geliştii Prolaktin de artık coşuyor. Vücut 3. trimester de doguma hazırlanıyor. Geçen benim sütüm inmiş gibi yandı göğüslerim sızım sızım
Haftasonu randevum var şeker yüklemesi vs yapılıcak cildiyeye de alıcaktım inan ki uyuz oldum ben diye hiçbirşey de yok ama özellikle o siyah bölge kaşınıyor

Sizlere bisey sorucam çünkü kafam karisti,dr gitmeme daha 1hafta var,bugün ben doktorum istedigi tahlilleri yaptırdım idrar,tam kan,diyabet,ac ve tok sekeri...simdi ac sekeri 83 çıktı,tok şekeri 79sizce normal mi? Tokken daha yüksek cikmasi gerekmiyor mu?

Eklentiler

• Screenshot_20230425-155915_e-Nabz.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 68
Evet ya annem sen nasıl doğurcan diyor zaten kirilmis bi kiizumm
Bende denemiş oldm, şimdi jilet devmmm görmüom aşağıyı ama olduğu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…